Näiden "tyttöjen" puoluekannat huomioiden ei ole vaikea arvata, kumpi tuossa on varsinainen päätavoite: työttömien aseman kurjistaminen vai jokamiehenoikeuksien lakkauttaminen KAIKILTA.


Miksi tukien varassa eläviä ei voisi ohjata risusavottoihin tai keräämään marjoja...


" Europarlamentaarikko Riikka Pakarinen (kesk) antaa varovaista tukea sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikon (kok) ehdotukselle, jonka mukaan sosiaaliturvasta pitäisi tehdä vastikkeellista.

Pakarinen kertoo Suomenmaa-lehdessä, että poliitikkojen olisi ainakin syytä keskustella avoimesti Risikon esityksestä.

– Olen huomannut tavallisten suomalaisten jo vuosia ihmetelleen, miksi yhteiskun-nan tuen varassa eläviä ei voitaisi ohjata vaikkapa risusavottoihin tai keräämään marjoja, Pakarinen kirjoittaa.

– Verojen maksamista pitäisi rakastaa,mutta politiikassa emme usein arvosta heidän kuuntelemistaan, jotka pitävät yhteiskunnan käytännössä pystyssä. Lisäämällä tuen kylkeen myös velvoitteita, kohentaisimme yhteiskunnan vetovoimaisuutta ja tavallisten veronmaksajien sitoutumista yhteiseen hyvään.

Pakarinen kuitenkin rajaa osan turvan varassa elävistä vastikkeellisuuden ulkopuolelle.

– Vastikkeellisuus ei voisi velvoittaa terveydentilansa puolesta turvan varassa eläviä antamaan työpanostaan yhteiskunnalle.

Hän jatkaa myös, ettei sosiaaliturvaa saaville saa antaa sellaista kuvaa, että työttömyys tai köyhyys olisi ihmisen omaa syytä.

Myös Risikko täydensi myöhemmin lausuntoaan ja korosti, että hän tarkoittaa vastikkeellisuuden koskevan vain työkykyisiä tuen saajia. "


Vitsi on siinä, että JOKAMIEHENOIKEUKSISTA SAATAVAT TULOT OVAT NYT-KIN TYÖTTÖMILLE VEROVAPAITA EIVÄTKÄ VÄHENNÄ TYÖTTÖMYYSTUKEA (ellei ole jossakin helvetinkuusessa marjastelemassa puolipysyvästi toisella puolen maata).

Ministerit ja MEPit haluavat muuttaa tilanteen siten, että työttömät joutuisivat rämpimään KORVAUKSIENSA ETEEN metsissä, JA "TYÖNANTAJA" VEISI VIELÄ MARJAT JA KALAT JA SIENET JA TUOKKOSETKIN!

(Miksiköhän yksikään MIESPOLITIKKO ei ole tietääkseni koskaan esittänyt MITÄÄN NOIN JÄRJETÖNTÄ koko Suomen itsenäisyyden aikana...)