(Oheisen kirjoituksen oli tarkoitus olla vastaus Usarin blogista poistettuun kirjoituk- seen ”10 syytä äänestää Kokoomusta”...Kirjoitus oli kirjoitettu vuoden 2011 edus- kuntavaaleja varten, mutta asiat eivät ole muuttuneet parempaan Kookomuksen osalta myöskään presidentinvaaleja koskien.)

1. Kokoomuksella on kaikissa vaaleissa vain yksi varsinainen asia, jonka ympärillä kaikki muu henkilökysymyksiä myöten pyörii.

Se asia on Suomen NATO-jäsenyys. Se on niin keskeinen, että kun NATO lakkautetaan, niin Kokoomuskin varmaan lakkautetaan saman tien.

Kokoomus näkee, että maailman kaikkien muiden ongelmien Lopullisen Ratkaisun avain on NATO:n maailmanlaajuinen sotilasdiktatuuri, jotka kutsutaan koodinimellä ”demokratia”. Kokoomuksen linjan on formuloinut Aamulehdessä näkyville tutkija Vilho Harle. Se on myös monen muun kuin Kokoomuksen linja:

http://hameemmias.vuodatus.net/blog/3021417/suomi-ajaa-natoa-yk-n-tilalle-ei-jasenyytta-viikunanlehtena-kayttaen-2008/

MAAILMAN YMPÄRISTÖONGELMIA koskien erityisesti Koomuksessa pelätään, että jos me suomalaiset emme silloin ole osa NATOa, niin olemmekin osa sitä ympäristöongelmaa...

2. Kokoomuksen valttina pidetään kestopressaehdokkaaksi arveltua Sauli Niinistöä.

Nyt on eduskuntavaalit eikä pressanvaalit. Superehdokas Niinistö on vetänyt kaksi kertaa maton Kokoomuksen pressanvaalikampanjan alta Halosen hyväksi, ensin vahingossa v. 2000 pitäen perusstrategianaan Suomen viemistä NATOon Elisabeth Rehnin naiskortilla, ja toisen kerran vuonna 2006 tahallaan kansallisten ja ulkovalti-oiden huomion kääntämiseksi Halosen hörhö- ja naiskortilla pois siitä Wikileaksinkin vahvistamasta tilanteesta, että SUOMEA EI OTETA NATOon.

Ei me vastapuolen ihmisetkään sellaista hyvällä silmällä katsota,saati valita sellaista noin umpikieroa tyyppiä presidentiksi! Siellähän se voi taas lykätä tilaisuuden tullen "valtiolliseen- kin omaan pesään"...

3. Eurovaaleissa (2010) Kokoomus "menetti" kaksi paikkaa, kun Niinistö ei asettunut ehdokkaaksi,ja kun listoilla oli paikka varattuna Sarkozyn Ranskan Gaul- listien listoilta fidettämälle Ari Vataselle.Latviasta Vatanen vedätti kaksi julkistalinis- tia Europelleparlamenttiin "Soviet Story":llaan..."Varmana" läpimenijänä pidetty kal- leimman kampanjan käynyt Ukko Metsola vittuuntui varmaan niin,että hänestä ei ole sen jälkeen kuulunut oikein mitään.

Niinistö olisi pudottanut europelleparlamentista Haidi Hautahourulan, sillä hän olisi menettänyt reippaasti enemän Niinistölle ääniä kuin Satu Hassi, ja Ruotsalaisten edustajan. Mutta hänpä halusikin,että siellä olisi vielä yksi hourullalla lisää, Vatanen!

Näiden vaalien arivatanen taitaa olla tuleva oikeusministeri (jos Sekoomus sinne hallitukseen päästetään...), "suoraan oikeusministeriksi" yrittävä asianajaja Heikki Lampela, jonka mukaan "asiakkaatkin ovat Keenistä roistoja".

http://fi.wikipedia.org/wiki/Heikki_Lampela


4. "Supertalousministeri" Katainen ja muut talousjupit eivät ymmärrä mitään objektiivisten taloudellisten lainalaisuuksien perusolemuksesta, vaan ovat katastrofiin johta-neiden monetarististen talousteorioiden lumoissa:

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2016/07/helsingin-yliopisto-poisti-nakosalta-vuonna-2003-lakkauttamansa-agora-keskustelupalstan

5."Superulkoministeri" Stubb jätti elokuussa 2008 Georgian rauhantarkkailusta ylimpänä vastaavana ETYJin puheenjohtajamaan ulkoministerinä ILMOITTA-MATTA ETEENPÄIN ETYJin sikäläisten sotilastarkkailijoiden raportoimista Georgian hyökkäysvalmisteluista. Näin ainakin venäläisten, ja myös niiden sikä-läisten tarkkailijoiden mukaan, joita syytettiin aiheettomasti "huolimattomuudesta"! Asia oli juuri sellainen,mitä tarkkailijat siellä nimenoaan olivat tarkkailemassa.

Kenen käskystä ja kenen laskuun Suomen ulkoministeri ja ETYJin puheenjohtaja "suojeli yllätystä"!!? ETYJin olisi sääntöjensä mukaan ehdottomasti pitänyt raportoi-da mm.venäläisille! Nämä ovat samanlaisia "yllätyksiä" joihin myös Niinistön kohdal-la ollaan jouduttu yrittämään "tottua", pienemmässä kansallisessa mittakaavassa... (Toki siellä oli venäläisten omiakin "tarkkailijoita", ettei ollenkaan sen puoleen...)

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2014/11/stubbin-maaginen-080808-puhe-v-2008-etyjin-puheenjohtajana-oli-aivopieru

ETYJ joutaa tehtävänsä tehneenä järjestönä lakkautettavaksi, ja näin säästettävät rahat on sijoitettava YK:n rauhanturvatoimintaan. Muuten joku gangsteri sen kaap- paa juuri sen turhuuteen nojautuen, kuten "Euroopan (norsunraato)neuvostonkin"...

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2011/09/suomi-ajaa-natoa-yk-n-tilalle-ei-jasenyytta-viikunanlehtena-kayttaen-2008

YK:n on otettava hoitaakseen myös vaalitarkkailu, ja sen on lakattava käyttämästä "konsultteja" rauhanturvaturvatoiminnassaan, myös ETYJiä ja IVYä, NATOsta tietysti puhumattakaan, ja YK:n pitää kriisikohtaisesti muodostaa puolueettomat rauhanturvajoukot projektipohjalta.

6. Kokoomuksen ja muiden ydinvoimapuolueiden on ensin "luvattava" saada tämä nykyinen "Euro-Olkiluoto" käyntiin, ennen kuin puhutaan tavuakaan sitäkin laajemmasta ydinvoimasta!

Suomessa olisi uusiutuvaa energiaa, ”ettei pytylle taivu”, kun taas niin öljyt kuin uraanitkin loppuvat armotta varsin läheisessä tulevaisuudessa, ja niiden ympäristö-vaikutukset jäävät ikuisiksi...

7. Kokoomuksen terveydenhuoltouudistus tarkoittaa kaiken yksityistämistä ja ylikansallistamista, ja siten täystuhoa.

Kokoomus ei ole tavullakaan puuttunut Suomessa rehottavaan puoskaritieteelliseen pseudo-tutkimukseen lääketieteessä(kin), vaikka sillä on lääkäri- ja sen alan profes-sorikansaedustajia sekä johtavia virkanaisia, että päät yhteen kolisee! Eivät kai HE KAIKKI KUITEKAAN VOI TÄYSIÄ PUOSKREITA OLLA, RIKOLLISIA???!!!

http://hameemmias.vuodatus.net/lue/2015/10/europuoskaritiedetta-suomen-tieteen-huippuyksikossa-ka-2004

http://www.tiede.fi/keskustelut/psykologia-aivot-ja-aistit-f12/ihminen-m...
http://www.tiede.fi/keskustelut/muut-tiedeaiheet-f14/halosen-linjalla-tu...

Kokoomus ei muutenkaan ymmärrä tieteestä sen enempää kuin tanneristitkaan,mitä jo se aivan väärä NATO-kuvakin osoittaa: noille ei ole vielä täysin valjennut, tai on päässyt hämärtymään, historian alalta, että ketkä siinä II maailmansodassa voittivat, ja ketkä hävisivät.

8. Kokoomus on ja on aina ollut sosiaaliturvan ykkösleikkaaja veronalennusten hyväksi rikkaille.

9. Kuntien määrän vähentäminen ei ole itsetarkoitus. Se päinvastoin heikentää kun- nallista demokratiaa, ja poistaa mahdollisuudet kokeilla järkevästi pienissä puitteissa joskus "kummallisiakin" paikallisia ratkaisuja. Sekoomuksessa saadaan nyt henkisiä ja ruumiillisia orkkuja Rääkkylän mallista, mutta sitäkään ei olsi voitu kokeilla ellei olisi myös hyvin pieniä kuntia, tai sillä olisi jyrätty pakolla laaja paikallinen katastrofi jolakin vippaskonstilla.

Kuntien aemaa parantaa todella joidemkin selaisten kalliden toimintojen siirtäminen valtiolle, joille kunnallishallinolla ja siten demokratiallakaan ei ole merkitystä, kuten erikoissairaanhoi- don.

10. Kokoomus haluaa Suomelle turhia joukkoja EU:n "nopean toiminnan jouk-kojen muodossa". EN:n ja NATO:n nopean toiminnan joukot ovat meri- ja aavikko-taistelujoukkoja, joilla ei ole mitään todellista kosketuskohtaa Suomen puolustuksen kanssa. Suomen aluepuolustus taas ei liity mitenkään NATOn eikä EU:n puolustus-kuvioihin. Sekoomus haluaa Suomeen helvetin kalliita ja turhia taisteluhelikop(ak)te- reita, jotka ovat Venäjän aluepuolustuksen yläpuolelle joutuessaan pelkkää hetken lentävää romurautaa. Sinne niitä ei ole tietysti tarkoitettukaan, vaan Jäämerelle Suo-men "tueksi NATOlle" (johon siis Suomea ei oteta jäseneksi, kuten Wikileakskin tietää). Norja myös sotaharjoittelee Venäjän kanssa.

Kirjoittaja oli Suomen Työväenpuolueen ehdokas Tampereella tämän vuoden eduskuntavaaleissa.

Äänestin v. 2006 pressanvaalin toisella kierroksella Niinistöä. Ja petyin raskaasti hä-nen esitykseensä. Hänen ei olisi tarvinnut sanoa kuin pari valittua Halosen todellista kardinaalimunauksista, ja ja peli olisi ollut plakkarissa... Ei ole ikinä nähty tyytyväisempänä säteilevää pressanvaalien toisen kierroksen häviäjää...

PS: Ei taida olla kovin kauheaa vaaraa, että Suomea otettaisiin NATOon, vaikka Halonperkele nyt väistyykin:

http://www.huffingtonpost.com/dr-douglas-fields/obamas-vision-of-national_b_826976.html

http://hameemmias.vuodatus.net/blog/3003646/ajattelun-ja-muun-ehdollistumisen-biokemiallinen-mekanismi-aivoissa-on-selviamassa/


Tiede-lehden keskutelupalstan viesti Stubbin toimista ETYJin puheejohtajan Georgian sodan aikana on poistettu, joten pistään se tähän

Arkkis          Lähetetty 29.8.2008 klo 17:38Viesti 1132/1290

Re: Sotatila Georgiassa


Sanoma oli, että Georgian presidentti Saakashvili olisi ilmoittanut ETYJIlle/ Suomelle aikomuksestaan tunkeutua sotilaallisesti Etelä-Ossetiaan, mutta

ETYJ/SUomi/Halonen/Stubb eivät olisi ilmoittaneet tätä edelleen ainakaan ETYJin jäsenvaltio Venäjälle.

Tätä Pitää kysyä Haloselta ja Stubbilta, ja sitten uudestaan upseerilta.

Feniks: Oho! Miksi Saapasvilli ilmoitti Suomelle, mutta ei USA:lle? Kelle hän vielä ilmoitti?

(Tuo oli siis Aamulehden tieto.Mutta myös ETYJin rauhantarkkailijat,joita tietysti moi- tittiin huolimattomuudesta ainakin YK:n taholta,kertoivat raporoneensa ETYJille Ge-orgian epäilyttävistä aktiviteeteista,eikä tuo tieto joko tullut ETYJin organisaatiossa puheenjohtajaan asianomaisen päätöksentekijän eli Stubbin korviin TAI AINAKAAN LÄHTENYT HÄNELTÄ MINNENKÄÄ ETEENPÄIN, (ainakaan kaikille!) jäsenmaille! RK)

Saapasvelli oli varmasti saanut ohjeensa lopultakin USA:sta joko hallitukselta tai jol- takin puolueelta tai firmalta. (Se nähdään sitten kun hän saa monua, että missä se "virheä oksa" odottaa; vaikaan Ruutisbyroo CNN:ää... mutta voi olla jokin öljy-yhtiö- kin,nehän ovat olleet viime aikoina aktiivisia kehäraakki-"manujen" kanssa,jotka ovat "tehtävänsä tehneet" jossakin muualla.)

Mutta toisaalta Saapasvelli, ja MYÖS VENÄJÄ apinoivat kohta kohdalta Kosovon tapahtumia, ja siellähän taas "Suomi oli antanut ohjeita" jopa USA:lle:

viewtopic.php?f=13&t=7703&st=0&sk=t&sd=a&start=3031

Ja kuinka ollakaan hauskasti "ympäri käydään ja yhteen tullaan" näiden Halosten, Sahtivaarien ja Stubbien kanssa!

NATO taitaa olla omaksunut Hitlerin Aatun konstit "tannereineen" kaikkineen.

http://www.ulkopolitiikka.fi/arkisto/nu ... yrynen.htm

Halosen "kultapojan", Suomen akatemian entisen, tehtävässään täydellisesti epäon- nistuneen hölynpölytiedepuheenjohtajan ruudinsauhuNATOhenkinen vuodatus, josta hänen "valtiattaren-sakin" todellinen ("kaappi")NATO-kanta

" Naton ongelmat

Naton toiminta Kosovossa on ollut poliittisesti tehotonta ja jopa moraalitonta. Jatka- malla ilmasotaa viikkokaupalla on tuotettu paljon inhimillistä ja taloudellista tuhoa il-man, että sotilaallista ratkaisua on pystytty saamaan aikaan.Näissä oloissa kieltäyty- minen maajoukkojen käytöstä on merkinnyt serbien harjoittaman etnisen puhdistuk-sen ratifiointia. Siksi liittokunnan olisi pi- tänyt olla valmis ainakin valmistautumaan maavoimien käyttöön Kosovossa. Naton huhtikuun lopulla Washingtonissa pidetty juhlakokous olisi antanut sopivan kontekstin tämän päätöksen tekemiselle, mutta se mahdollisuus jätettiin monista poliittisista syistä käyttämättä.

Päinvastainen menettely olisi kertonut, että Naton päämäärät ovat kiinteitä, mutta ta-voitteet joustavia: Kosovon kansanmurhan lopettamiseen ollaan valmiita käyttämään kaikkia tarvittavia keinoja. Nyt Nato lähettää päinvastaista sanomaa, jonka mukaan tavoitteet ovat joustavia, mutta keinot kiinteitä (ilmasota). "

NATO surffasi YK-oikeuden kirjaimella,joka näkee laittoman hyökkäyksen laittomana miehityksenä, kun taas jokin rajojen yli ammuskelu voi olla esimerkisi pelkää terrori-isku. NATO ja USA "tulkitsivat" asiaa niin, että "maata saa pommittaa ja lamauttaa vaikka siten sen siviilienkin (mm. sairaaloiden) sähköhuolto (ja tuottaa siten ruumiita) "kunhan ei astu sen alueelle maajoukoilla".

"Tieteen Eddie Erwards" Väyrynen tähdentää,että "NATOn tehtävä ei ole neuvotella vaan, jyrätä, "muuten sen koko olemassolo tullaan asettamaan kyseenalaiseksi":

" Jos Kosovoa koskeva poliittinen ratkaisu joudutaan perustamaan kompromissiin Belgradin kanssa, niin Nato tulee kokemaan elämänsä poliittisen krapulan ja sen ko-ko olemassaolon tarkoitus tullaan asettamaan kyseenalaiseksi. Näin siitä huolimatta, että kompromissi saattaa palvella hyväksyttäviä humanitaarisia tarkoitusperiä, erityisesti ihmishenkien säästämistä ja pakolaisten asuttamista ennen talventuloa. "

Ilman muuta selvää näyttää olevan, että JOMMAN KUMMAN, NATON TAI YK:N TOISELLE ALISTUMATON OLEMASSAOLO "ASETTUU KYSEENALAISEKSI", ja sen jonkun pitää Väyrysen, JA AHTISAAREN JA MYÖS HALOSEN (KOSKA HÄN ON TÄYSIN TYHMÄ JA PIHALLA ILMAN MIEHIÄ!) olla YK! Eli tämä on sitä Sahti-vaarin "YK NATON neuvonanatajana" linjaa, joka nollasi Suomenroolin toistaiseksi YK:ssa viime vuoden aikana.

" Oli Kosovon sisäisen kriisin lopputulos mikä tahansa, niin on todennäköistä, että Naton harjoittama humanitaarisen intervention politiikka hiipuu sen mukana. On vai- kea kuvitella, että Nato toimisi vastaavalla tavalla - siis sotilaallisilla iskuilla uhaten ja uhkien epäonnistuessa niitä käyttämällä - minkään tulevaisuuden humanitaari- sen kriisin ratkaisemiseksi. "

Tässä Väyry haikailee, että "NATOlta hiipuu rooli", joka kuitenkin laillisesti kuuluu ainoastaan YK:lle ja siellä sen Turvallisuusneuvostolle"!

Väyryn mukaan NATO NOSTAA ITSE ESIIN KULLOINKIN "TARVITSEMANSA" "TURVALLISUUSUHAT":

" Tällöin yhtenä vaihtoehtona on Naton pitäytyminen perinteiseen strategiseen roo- liinsa, joka nojaa ydinaseilla ja tavanomaisilla aseilla tuotettuun sotilaalliseen pelot-teeseen. Tämä merkitsisi käytännössä Venäjän nostamista uudelleen keskeiseksi turvallisuusuhkaksi, johon ei lännessä liene kuitenkaan sen enempää tarvetta kuin halujakaan. "

Totta kun vettä, mutta tämänkään faktan MÖLÄYTTÄMINEN julki kuin ohi mennen ei NATO-mieheltä "AKATEMIANPUHEENJOHTAJATASON JÄRJENJUOKSUSTA" kerro... (kepulainen läänintalousrikollinen "politiikan taustavaikuttaja" pystyisi parempaan...)

(Lisäksi on selvä kuin pläkki, että (Raimo) Väyrynen kannattaa NATOa fanaattisesti ihan muista syistä kuin TODELLISTEN turvallisuusuhkien kannalta, koska NATOn elämöimät sellaiset ovat sepitettyjä, taktisesti esiin nostettuja...)

Hölynpölytiede-Väyrysen mukaan "minkään NATO-maan sisällä ei voi periaattees-sakaan ilmetä minkäänlaisia humanitaarisia ongelmia":

" Jäsenmäärän kasvu merkitsee ulkopuolella olevien maiden määrän supistumista, mikä puolestaan vähentää potentiaalisten kriisimaiden ja niiden liittolaisten määrää."

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2015/07/rauhanpalkinto-eu-ruutitynnyrille-peruutettava-2012

Todellisuudessa NATO- ja EU-maat loivat ehdoin tahdoin Jugoslavian liittovaltion hajautuessa tilanteen, joka toisi mahdollisuuden niiden välittömään sotilaalliseen läsnäoloon alueella, ja hännännostoon "kriisinhallintaorganisaatioina" YK:n "VAIH-TOEHTONA" tunnustamalla pikapikaa osavaltiot niiden etnisesti, kulttuurisesti ja us-konnollisesti keinotekoisin rajoin, JA SITEN MM. KOSOVON KUULUMISEN SER-BIAAN, vaikka nuo rajat eivät uudessa tilanteessa suinkaan olleet kaikkialla kansa-laisten hyväksymiä, ja vaikka olisi ollut kerrassaan erinominen tilaisuus rajojen rau-hanomaiseen uudelleenjärjestelyyn KANSALLISVALTIOPOHJALTA,jota YK kuiten- kin preferoi, kun maat tulivat joka tapuksessa olemaan verraten "pieniä". Esimerkiksi juuri Bosnia ja Serbia olivat voineet VAIHTAA Kosovon ja Bosnian serbitasavallan, jolloin sekä ortodoksien että islamilaisten valtaenenmistö olisi ollut yhdessä tasaval- lassa. Kansalta ei kysytty mitään, ja NATO halusi ehdottomasti varmistaa, ETTEI KYSYTÄKÄÄN.

Väyry meinasi jo lentää Ulkopoliittisesta instituutistakin ja on nyt "tarkkailun alla". Sen saisi lakkauttaa samalla, meinaan sen instituutin.

Ei se ole ihme, että siellä pressanlinnassa menee "tavallisen kansan ämmältä" pää sekaisin, kun supervalta antaa ymmärtää "ottavansa vastaan" tuollaisia "ohjeita"...

Ämmä on nostettava hyllylle. Tulkoon vaikka mikä hyvänsä vaskisti tilalle. Parempi sekin on kuin hullu. "

(PS: Noh, sellainenhan sitten tuli; mutta nyt siitäkin on aika päästä erron!)