Ennen oli Paolo "Maakari" Macchiarini. Nyt on Elon "Kuolon" Musk...

(Biotieteiden Nobel-komitea, joka oli jakanut kahta vuotta aikaisemmin v. 2014 kökkö-Noopelin "aivojen keenipaikannuslaitteesta", joutui lähtemään vuosi sitten puoskarihenkilövalintojen takia laitoksellaan.

On silti parempi, että Tampereen yliopistot ovat yhteistyössä Karolinskan kanssa näissä jutuissa eivät HY:n tai A. Aallon surffariopiston...)


http://nordic.businessinsider.com/disgraced-miracle-surgeons-last-swedish-test-patient-has-died-2017-3/

Disgraced star surgeon Paolo Macchiarini's last Stockholm patient has died

 paolo-macchiarini-tt-lorenzo-galassi.jpg

Paolo Machiarini

The last one of the three patients who underwent Paolo Macchiarini's experimental surgery at Stockholm's Karolinska Institutet hospital has died, reports SVT. 

The patient,Yesim Cetir from Turkey,died in a US hospital at the age of 26. She was the fifth patient in the world who had a synthetic oesophagus implanted by the world famous Italian surgeon Paolo Macchiarini, who gave a written comment on Cetir's death to SVT:

”It is with great sorrow that I send my sincere condolences to the family of Yesim Cetir, after having heard of her death."

Macchiarini didn't want to comment further on the surgeries performed on Cetir.

"It would naturally be inappropriate to discuss her previous medical condition and treatments at this point."

Macchiarini's stem cell-based surgery methods were first widely lauded as revolutio-nary. In 2011 he was recruited by Karolinska Institutet in Stockholm as a visiting pro-fessor. But as his test patients' started dying, he quickly went from pioneer to pariah -  suspected of manslaughter.

Paolo Macchiarini has also been accused of falsifying credentials, in both Vanity fair and Aftonbladet,and in 2012 he was arrested in Italy on suspicions of extortion of patients, according to Dagens Medicin

Read More: 

The whole board of Sweden's top-ranked university was just sacked b...

***

http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=25744.0

Kansan Ääni 2/2016: PUOSKARIPUHDISTUS NOBEL-KOMITEASSA?

Aloittaja Spammiro Botti, 19.04.2016 23:19

.
19.04.2016 23:19 

Risto Koivula:

Kirjoitin Kansan Äänessä 1/2015 edellisen vuoden 2014 biotieteiden Nobel-palkin-nosta John O´Keefelle sekä May-Britt ja Edvard Moserille aivojen muka "erikoisneu-roneille perustuvasta "GPS"-paikannuslaitteesta" otsikolla "Biotieteiden Nobel 2014 herättää kysymyksiä,ei vain sen uutisointi". Perustelin, että kyseinen "löytö" palkittujen olettamine toimintaperiaatteineen ei ole totta, eivätkä Karolinskan Nobel-komitean perustelut palkinnolle ole paikkansa pitävän ja kehittyvän lääketieteen ja eläintieteen mukaisia.

Kirjoitin aivan samansisältöisen kommentin myös palkinnosta tiedottaneeseen USA:n hallitusta lähellä olevan Scientific American 10/2014 -tiedelehden juttuun otsikolla "Nobel Price in biosciences 2014 arguments, true or false?".

Kansan ääni 1/2015 muistutti myös Nobel-palkintojen usein läpinäkyvästä poliittisuu- desta esimerkkeinä Ahtisaaren ja Obaman rauhanpalkinnot, joille ei näytä katetta löytyvän jälkikäteenkään.Kun nyt olen näin pitkälle ollut oikeassa,voin sanoa ääneen senkin,että en usko täysin myöskään vuoden 2012 Shinya Yamanakan Nobelia "kyp- sien solujen palauttamisesta kantasoluiksi",joista siis yksilö voitasiin vaikka kloonata. On yksi asia saada solu toimimaan kantasolun tapaan, ja toinen asia, että se todella olisi sitä mainitussa määritelmällisessä mielessä.

Karolinskan kantasolut: väärä mies ja vääränlainen pilottihanke

En vastusta kantasolututkimusta,mutta en usko sillä toisaalta olevan käyttöä käyttäy- tymisessä enkä myöskään immuunijärjestelmässä, johon liittyy viimeisin, Paolo Mac-chiarinin tiedehuijaus, joka johti Nobel-komitean sihteeri Urban Lehndahlin sekä Ka-rolinskan rehtori Anders Hamstenin potkuihin. Edelleen tamperelaisena pidän oikea-na ratkaisuna, että Tampereen yliopistot ovat tässä asiassa Karolinskan eivätkä esi-merkiksi Helsingin yliopiston yhteistyökumppaneita,
sillä HY ei ainakaan tunnetusti korjaa virheitään Alfredin dynamiitillakaan (?) ("rotumurha-" ym. "peilineuroonit" jne.).

Helsingin Sanomat julkaisi 16.2. Mikko Puttosen asiallisen oloisen kirjoituksen Macchiarinin väärinkäytöstapauksesta. Macchiarinin idea oli lupaavantuntuinen kan-tasolupilottihanke keinohenkitorvi,jossa proteesin päälle kasvatettaisiin kantasoluista potilaan oikea limakalvo.Henkitorven limakalvon päätehtävä on sen toiminta immuunipuolustuksessa: pöpöjen ja niihin verrattavien hiukkasten torjuminen ja vastustuskyvyn hankkiminen ilmeneviin haasteisiin tuossa suhteessa.

Tähän liittyy kuitenkin ideanakin ainakin yksi heikkous: nuo pääominaisuudet eivät yleensä ole geenissä eivätkä siten kantasoluissakaan, vaan ne ovat kudoksessa käytännössä (ja joskus myös esimerkiksi rokotuksin) hankittuina!

Hesari ei olisi Hesari, ellei se myös vähintäinkin salailisi…

Toimittaja Puttonen kirjaa Macchiarinin uran vaiheet Karolinskassa: Hänet palkattiin v.2010 kantasolutehtäviin.Vuonna 2011 hän asentaa ensimmäisen keinohenkitorven ja julkaisee tämän Lancet-lehdessä. Proteesin saajan tila huononee, mutta Macchia-rini raportoi edistyksestä ja "paranemisesta", kunnes potilas kuolee. Vuonna 2014 neljä kollegaa valittaa Macchiarinin valehdelleen hoitojen tuloksista, 8 potilaasta 6 on kuollut.

Potilaiden sanotaan myös olleen liian hyväkuntoisia koepotilaiksi,ja heille oli annettu väärä kuva hoidon tutkimuksista ja odotuksista. Ulkopuolinen selvitysmies Uppsalan yliopiston professori Bengt Gerdin vahvisti epäilyt aiheellisiksi, mutta instituutin johto (Lehndahl) sivuutti selvitykset. Poliisi alkoi kuitenkin tutkia kuolemia.

Tähän asti Machiarini oli suvereenisti hallinnut joukkotiedotusta asiassa. Hän teetätti mm. kirjan itsestään amerikkalaisella toimittajalla Benita Alexanderilla, jonka kanssa lupasi mennä naimisiin. Mutta kriittinen ruotsalainen TV-dokumentti poksautti nyt kuplan. Machiarinin työsuhde jätettiin jatkamatta tammikuussa 2016.

Muut tiedotusvälineet kuin Hesari eivät ole kirjoittaneet tai puhuneet asiasta toistai-seksi mitään Suomessa. Hesarin "välistäveto" on tarkoitettu tölväykseksi Tampereen yliopistoille niiden tapellessa määrärahoista pääkaupunkiseudun kilpailijoiden kans-sa. Sellaiset tölväykset ovatkin aina ehdottoman tervetulleita, suuntaan ja toi-seen! Mutta Hesari ei olisi Hesari, ellei se valehtelisi tai jättäisi ainakin ehdottoman olennaisia seikkoja kertomatta! Tässä tapauksessa ainakin kaksi seikkaa (lisää) on aivan olennaisia myös rikostutkimuksen,ja diagnoosin kannalta.

"Supertohtori" oli ennen Nobel-komitean leipiin tuloaan kertaalleen potkaistu eläkkeelle Italiassa!

Keuhkotohtori Machiarini oli potkaistu jo kertaalleen eläkkeelle toisessa EU-maassa väärinkäytösten ja mielenterveysongelmien takia (koska muuten olisi tullut linnaa eikä eläkettä!)! "EU:n sisäisellä valvonnalla" EI SIIS OLE MITÄÄN VIRKAA!

Tämä kertoo myös, että Nobel-komitea haki väkeä (tähän?) tehtävään, johon sillä (tai muillakaan…) ei ollut keitään päteviä työkykyisiä hakijoita! Varmaan "tieteel-linen tulos" oli jo "PÄÄTETTY", sille oli vain löydettävä "sankaritekijä"!

JA JUURI TUO NOBEL-KOMITEA SIIS JAKOI VUOSIEN 2012 ja 2014 EPÄILLYT HÖRHÖNOOPELIT!

Tammikuussa 2014 Paolo Machiarini julkaisi Elsevierin Biomaterials-lehdessä seitsemän muun tutkijan kanssa, joista yksi muukin oli Karolinskasta, yksi Venäjältä ja loput Italiasta, artikkelin "Rotan soluistaan erotettua aivojen soluväliaineraken-nelmaa mallintavia kennostoja sähkökehrätystä gelatiinista kudossuunnittelua varten"!

Aivotkin piti siis kasvattaa kantasolusta…

Se hönttä ja Komitea "kehittelivät" siis "suunniteltavia KEINOAIVOJA" kanta-soluista! Taustalla ovat ehkä sydänlihaksen kantasolututkimukset, joissa soluista puhdistettuun väliainematriisiin on onnistuttu kantasoluista kasvattamaan toimiva sydänlihas. (Sen neuronit on siirretty muualta.)

Ruotsalainen nobelisti Arvid Carlsson on vaatinut Karoliiniseen instituuttiin suursii-vousta. Tapaus uhkaa hänen mielestään tahrata lääketieteen Nobel-palkinnon mai-neen. Carlsson itse jakoi vuoden 2000 nobelinsa dopamiinista ehkä kautta aikojen pahimman haistapaskan-noopelistin Eric Kandelin kanssa. Tämä muka "selvitti pav-lovilaisen ehdollistumisen mekanismin banaanikärpäsellä" polttamalla sähköiskulla (eli muka "epämiellyttävällä ärsykkeellä") sen alkoholireseptorin aksonin, jolla itikka löytää ruokansa, jolloin se muka "lakkaa pitämästä alkoholista". Kyllä se siitä "pitää", mutta ei löydä. Uusi reseptori ottaa tehtävän ja yhdistää pääganglioon taas tuon ruoan hajun. Tämän Kandel tulkitsi "pavlovilaisen ehdollistumisen palautumiseksi": "viina rupesi taas maittamaan".

Jotakin olisi tehtävä kansainvälisesti tieteen hyväksi

Tarvittaisiin YK:n Yleiskokouksen alainen tieteellisesti ja demokraattisesti johdettu julkisesti tieteellisesti kritisoitavissa oleva Maailman tiedeakatemia mm. kansainvälisen oikeuden ja talousyhteistyön tarpeisiin.

Nobel-komitea on historiallisista syistä asemaansa noussut sattumatoimija. Kansain- välisessä oikeudessa uskotaan nykyään eniten USA:n National Institute of Healthia (NIH), joka ei ole yliopisto vaan valtiollinen tutkimuslaitos.Sekin on täysin kansallinen laitos.

Nämä kaksi näyttäisivät nyt olevan "sodassa", jossa Nobel-komitea edustaa ns. "eurotiedettä", josta pitäisi EU:ssakin päästä takaisin oikeaan tieteeseen.

Risto Koivula, D, Tampere


http://www.expressen.se/nyheter/paolo-macchiarini-karolinska-visste...


" Skandalomsusade Paolo Macchiarini väljer nu att försvara sig mot anklagelserna och hotar att stämma Karolinska. Foto: Sven Lindwall

Här intervjuas han av Expressens Anna Bäsén. Foto: Sven Lindwall

Här intervjuas han av Expressens Anna Bäsén. Foto: Sven LindwalPaolo Macchiarini: "Karolinska visste allt!"
Publicerad 5 maj 2016 kl 04.04

Skandalomsusade kirurgen Paolo Macchiarini är tillbaka i Sverige och på Karolinska.

Men nu är den avskedade kirurgen inte här för att operera in syntetiska luftstrupar. Utan för att försvara sig.

I en intervju med Expressen säger han att Karolinska hela tiden känt till hans verk-samhet. Paolo Macchiarini säger också att han tänker stämma Karolinska institutet för att de sparkat honom.

– Det som påståtts i svensk tv är helt falskt. Jag är övertygad om att sanningen ska komma fram och jag litar på den svenska rättvisan, säger han.


yamanaka-handshake.jpg


Nobel-komitean paraatisivukuvassa Shinya Yamanaka ja Kalle Kustaa Korkki.

" Yamanaka sai vuoden 2012 Nobelin lääketieteen palkinnon yhdessä John Gurdo-nin kanssa. He ovat tutkineet solujen kehittymistä ja erityisesti sitä, kuinka erilaistu-neet solut voidaan ohjelmoida uudelleen kantasoluiksi. [1]
Yamanakalle myönnettiin Wolfin lääketieteen palkinto vuonna 2011. Yamanaka palkittiin ansioistaan kantaso-lututkijana Millennium-teknologiapalkinnolla kesäkuussa 2012. Yamanaka on kehittä- nyt uuden menetelmän tuottaa monikykyisiä, indusoituja pluripotentteja kantasoluja, käyttämättä alkion kantasoluja. Menetelmästä odotetaan hoitoa useisiin vakaviin sairauksiin, kuten syöpään, diabetekseen ja Alzheimerin tautiin. [2]. "

Myös Jamanakan noopelista vuodelta 2013 tullaan vielä keskustelemaan, veikkaisin ... Sehän oli pohjana Machiarini-farssissakin. Millenium-palkinto hänelle ehkä annet-tiin, jotta hän EI SAISI noopelia, jolle Mllenium-toimikunnalla olisi ollt "muita ottajia", joille taas ei ole annettu milleniumia, jottei se heikentäisi (kökkö)noopelin saantisenssejä; Nobel-komitea ei ryhtynyt tällaiseen "vuoropuheluun"...

Valtionpäämisten tai edes vähän alempienkaan valtaelinten kuten parlamentin ja sille vastuullisen pääministerin valtaoikeudet eivät riipu pelkästään maan omasta laista, vaan kansainvälisellä foorumilla myös siitä, mitä muut ja erityisesti YK sille tunnustavat.

Nobel-prosessin johtajana Kalle Kustaa Korkki "taistelee maailman tiedejohtajuudes-ta" edustaen ns. "eurotiedettä" kilpailijoinaan" mm. USA:n National Institute of Health ja avaruus-tutkimulaitos NASA, ja jotkin poliittisesti institutionalisoidut kanasalliset tiedakatemiat kuten Kiinan Tiedeakatemia, koska mitään maailmanlaajuisesti demo-kraattisesti asetettua ja valvottua Maailman tiedeakatemiaa ei ole olemassa, vaikka on toisaalta maailmanlakia ja -tuomioistuimiakin, jotka tarvitsevat myös kiistattomasti tunnustettuatiedettä toiakseen itse kiistattomasti.