Että hän olisi niin kun "synnynnäinen psykopaatti"...

Tarkasti ottaenhan tämä on totta: SELLAISIA EI OLE KENELLÄKÄÄN, pelkkää tyhjää höpöä...

Michelle Obamalla todellakin on mielenterveysongelma - se ei ollutkaan vain loistava keino sanoa ei ja piste varapresidenttiehdokkaan hommelle. Peiliosoluteoria on "tieteellisen teorian" muotoon kirjoitettu skitsofrenia.

Myös muut puhujat, mm. Buttigieg, joka oli ehkä tärkein Bidenin sähköjäniksistä esivaalissa, jauhoivat "Bidenin empatiaa" ja "Trumpin empatianpuutetta".

13-3-11499242_1.jpg

Michelle Obama piti puheen videon välityksellä demokraattien puoluekokouksessa. AOP

Michelle Obaba sanoi, ainakin vihjasi, Demokraatti-puolueen kokouksessa, että "Donald Trumilla ei ole "(empatia)peilisoluja"...

https://yle.fi/uutiset/3-11499091


" ... Michelle Obama: "Trump on väärä presidentti"

Ensimmäisen päivän ylivoimaisesti odotetuin puhuja oli kuitenkin Michelle Obama, joka niin ikään kritisoi rankasti istuvaa presidenttiä.

– Presidenttinä oleminen ei muuta sitä, millainen ihminen on – se paljastaa, millai-nen ihminen on. Aina kun katsomme kohti nykyistä Valkoista taloa odottaen johta-juutta, ymmärrystä tai vakautta, saammekin sen sijaan kaaosta, vastakkainasettelun lisäämistä ja totaalista empatian puutetta.

Michelle Obama viittasi myös viime vaalien aikaan pitämäänsä kuuluisaan puheeseen, jossa hän sanoi, että demokraatit eivät laskeudu vihapuheessa republikaanien tasolle.

– Mutta korkeamman polun valitseminen ei tarkoita, että hymyillään ja sanotaan kivoja asioita kun vastassa on julmuutta ja vihaa. Korkeamman polun valitseminen on myös vaivalloisempi tie, Obama sanoi nyt.

Hän totesi ykskantaan, että Donald Trump on väärä presidentti Yhdysvalloille.

– Hänellä on ollut runsaasti aikaa todistaa, että hän pystyy tähän, mutta tämä on sel-västi liikaa hänelle. Hän ei pysty toimimaan tässä hetkessä. Hän ei yksinkertaisesti pysty olemaan sitä, mitä tarvitsemme. Näin se vain on.

Obama kehotti demokraatteja ryhmittymään Bidenin taakse ja olemaan jättämättä protestiääniä ehdokkaille, joilla ei ole mahdollisuuksia voittoon.

– Jos luulette, että asiat eivät voi mennä huonommiksi, uskokaa minua: ne voivat. Ja niin tapahtuu, jos emme saa muutosta näissä vaaleissa. Ainoa toivo tämän kaaoksen pysäyttämiseksi on mennä äänestämään Joe Bidenia, kuin henkemme riippuisi siitä, Obama sanoi.

Republikaanipuolue nimittää Donald Trumpin ehdokkaakseen omassa puoluekokouksessaan ensi viikolla.

117877159_3535786849798863_1033011625951

... "

Demarit ovat ennenkin käyttäneet tätä "argumenttia" ainakin vuoden 2012 vaaleissa Repparien Mitt Romneyta vastaan:

http://www.articlesnatch.com/Article/Mitt-Romney--An-Irish-Setter-And-A-...

" PETAs president Ingrid Newkirk was not as tactful concerning the event. "First, as a charity we cant and dont endorse or oppose any candidate for public office", said Newkirk in a statement. "But I can say that any individual who does something like that may have what scientists term the absence of the mirror neuron,i.e., a pinpoin- table absence in the brain of the characteristic which allows the individual to feel basic compassion."

http://mindhacks.com/2009/05/27/all-smoke-and-mirror-neurons/

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2018/08/tuhannesti-kumotun-haistapaskantieteen-jankutusta-nettipsykologian-varjolla

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2015/11/peilisolut-ja-psykopatia-kansalaisperseilya