Screenshot_2019-12-01%20Pisara%20Jakso%2

Kuva on toisesta ohjelmasta (joka taisi myös olla paskaa!)

.

Valehistorioitsija-trolli Teemu "Mutasarja" Keskisarja jauhoi täysin räävitöntä paskaa, jonka "LAADUN" TAATUSTI TIESI, YLE:n Sannikka ja Ukkola -vaskistiohjelmassa, sen viimeisessä jaksossa (ns. testamentti).


https://areena.yle.fi/1-50096592

Sannikka&Ukkola


Talvisota ja kansallinen itsetunto

 

Historioitsija Teemu Keskisarja arvioi miten talvisota näkyy meissä edelleen. Hallitseeko ay-liike meitä liikaa? Kansanedustaja Hjallis Harkimo ja Superin puheenjohtaja Silja Paavola. #sannikkaukkola


Lähetykset

  • pe 29.11.2019 20.00 Yle TV1
  • ke 4.12.2019 23.05 Yle TV1

Valehistorioitsija-trolli Teemu ”Mutasarja” Keskisarja jauhoi täysin räävitöntä paskaa, jonka ”LAADUN” TAATUSTI TIESI, YLE:n Sannikka ja Ukkola -vaskistiohjelmassa, sen viimeisessä jaksossa (ns. testamentti…).

Saimme kuulla mm.:


– ” Suomea odotti talvisodassa kansanmurha…

NL:n tarkoitus ei ollut vallata Suomea – eikä ainakaan missään tapauksessa liittää NL:on. Jos sellainen miehitysvahinko olisi sattunut, olisi muodostettu kansanrintama-hallitus, johon olisi tullut 3 tai 4 Kuusisen ministeriä: Kuusinen, Lehen ja Anttila, mah-dollisesti Karjala-ministeri Prokkonen, jos sieltä päin olisi liitetty alueita Suomeen. Miehitykseen oli varauduttava, kun sotilaallisesti oli päätetty toimia, vaikka se ei missään tapauksessa ollut ykkösprioritteetti.


– ” Stalin tappoi 10 miljoonaa ukrainalaista järjestetyllä nälänhädällä alvella 1931-1932…

Tätä ns.”Aamulehden KGB” -teoriaa on ”kehitellyt” aikaisemmin Matti Apunen Alkka-rin varapäätoimittajana ollessaan. Teorian ongelma on mm.  että MILLÄ KEINOIN ”tämä olisi tapahtunu” – ja miksi ryssä ei käyttänyt AL_KGB:a talvisodassa, jossa Puna-armeija sai vain 25000 suomalaisia hengiltä…

”AL-KGB” siis huitaisi melkein kuin vasemmalla kädellä kokonaista neljä sataa (400) talvisotaa pulkkaan!

Kuolintilastossa ei näy minkäänlaista piikkiä vuoden 1931-32 kohdalla.Vuonna 1933 - 34 on noin miljoonan kuolinpiikki, joka johtuu pilkkukuumeesta (jota Stalin taatusti ei levittänyt): punainen viiva, vuosikuolleisuus promillea. Epidemia näyttää tuossa alkavan vuotta aikaisemmin kuin tapahtui, koska vuoden keskiarvo on piirretty vuoden keskelle, vaikka se toteutuu ja tiedetään vasta lopussa. Epdemia alkoi vuoden 1933 (eikä 1932) keväällä ja kesti 2 vuotta. Silloin tapahtuivat myös rajojen porrastetut sulkemiset, jotka olivat aivan oikeita toimenpiteitä.

Stalin.jpg

Edelleen:

– Salin teloitti 25000 Suomen loikkarikommunistia!

Punaisia pakeni NL:n rajan yli korkeintaan 10000 ja heistäkin ainakin puolet palasi armahduksen jälkeen takaisin tai sitten jatkoi esimerkiksi brittien puolelle Murmannin legioonaan ym.

Suomen loikkarien rajanylityksiä lienee myös ollut n.10000, joista osa oli edestakais-liikennettä, heistäkin huomaava osa palasi. Eli Mutasarja tappaa kahteen kertaan jokaisen Suomesta-muuttajan, joka tuli kuolemaan NL:ssa, mitään luonnollisia kuolemia ei muka ollut…

– Stalin tappoi enemmän kuin Hitler!

Hitler tappoi toteennäytettyjä uhreja (12 mlj.) kymmenen (10) kertaa niin paljon kuin Stalin. Hirohito tappoi 30 miljoonaa.

Hänen ”tutkimiinsa” isonvihan vainojen ”tuloksiin” suomalaisten paistamisineen lei-vinuunissa on suhtauduttava suurella varauksella. (Hän on voinut saada idean val-koisesta amiraali Kolshakista,joka poltti kerenskiläisen ja menshevikkien lähettämiä neuvottelijoita junansa veturin pesässä… hänet oli lähetetty lännestä yhdistmään näitä bolshevikkeja vastaan...)

Mutasarja pruukaa sekoilla myös uskonnon kanssa.

https://areena.yle.fi/1-4580524

Mutasarja on infosotaprojekti.

Hän aloitti oikeaoppisesi iskemällä tasan päinvastaiseen suuntaan tuomalla esiin upseerioppilas Mannerheimin setämieshomo-seikkailuja. Moni nauroi ja kiinnostui – esimerkiksi minä. Liekö sitten nekään ihan taivaantosia olleetkaan…


***


Myös niihin juttuihin on suhtauduttava uudella tavalla:

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/historioitsija-synkkyyden-suomi-karsi-orjuudesta-jopa-enemman-kuin-mikaan-afrikan-maa/6b127f6a-c9d3-387f-9cc0-8acf6a108b26


" Historioitsija: Synkkyyden Suomi kärsi orjuudesta jopa enemmän kuin mikään Afrikan maa

23.10.2015 14:42

8d745486-ece6-5c66-bb04-57c176cb819a.jpg

Historioitsija Teemu Keskisarja (kuvassa vas.) kertoi Kirjamessuilla perjantaina Suomen karmivasta historiasta. Keskustelua Pohjan sodan (1700-1721) vaikutuk-sesta suomalaisten ja venäläisten suhteisiin veti kirjailija Juhani Seppänen ja keskusteluun osallistui myös Hanna Smith. Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi

Suomen sotahistorian verisin yksittäinen päivä oli Isovihan aikainen helmikuinen päivä vuonna 1714. Näin arvioi historioitsija Teemu Keskisarja Helsingin kirjames-suilla. Suomelle karmivan ajan seurauksena Venäjä kuitenkin vakiinnutti suurvalta-asemansa Euroopassa.

– Yhdessä ainoassa talvipäivässä kuoli Napuen kylän lumisille pelloille pari tuhatta suomalaista, Keskisarja sanoi.

– Isoviha todella oli iso viha – Suomen historian raain sota monista ehdokkaista. Kyllä siinä vanha kansa on osunut asian ytimeen.

Raakuuksia eivät tuolloin rajoittaneet mitkään Geneven sopimukset ja Venäjän kidu-tuskomppaniat Keskisarjan mukaan sokaisivat ja paistoivat uunissa Pohjanmaan asukkaita. Miehiä oli kylissä enää niin vähän, että Keskisarja hämmästelee, kuinka suvut ylipäätään jatkuivat. Mutta kasakat ”auttoivat” raiskaamalla, hän murjaisee sarkastisesti.

– Toki Ruotsin suurvallan armeija oli äärimmäisen julmasti riehunut Saksanmaalla, Venäjällä, Puolassa ja Ukrainassa yli kymmenen vuotta ennen Isoavihaa. Mutta se tasapuolisuusnäkökulma tuskin vähääkään lohdutti Pohjanmaan asukkaita, Keskisarja sanoo.

400000 asukkaan Suomesta myös vietiin jopa 30000 naista ja lasta myytäväksi.Kyse oli aivan suoraan orjuudesta, Keskisarja toteaa ja väittää,että väkilukuun suhteutettu-na Suomi kärsi orjuudesta pahimpina vuosina enemmän kuin yksikään Afrikan maa.


– Isoviha meinasi loppua siihen, että pahimmin kärsineiltä alueilta meinasivat loppua ihmiset, Keskisarja tokaisee.

Lopulta ”lopen uupuneen Ruotsin” oli solmittava rauha vuonna 1721. Tutkija Hanna Smith Helsingin yliopiston Aleksanteri-instituutista kertoo, että rauhan solmiminen merkitsi uuden aikakauden alkua Venäjälle.

– Ratkaisu oli sillä tavalla merkittävä, että jos mietitään, mikä Venäjän rooli on ollut sitten tämän jälkeen Euroopan historiassa, niin tästä lähti Venäjän vahva suurvalta-politiikka eteenpäin. Kansainvälisen politiikan tutkijat näkevät, että vuonna 1721 Venäjän suurvaltapolitiikka lähti liikkeelle, Smith sanoo.

Keskisarja yhtyy arvioon ja lisää, että toinen merkittävä asia Venäjän suurvalta-aseman vakiinnuttamisessa oli Pietarin kaupungin perustaminen. Se tapahtui Keskisarjan mukaan käytännössä Ruotsin maaperälle.

– Pietarin kaupungin perustamisen jälkeen Suomen ja Venäjän välinen suhde ei ikinä ollut enää entisensä, Keskisarja sanoo.

Lue myös: Suomen vaiettu historia: Pikkupoikia ja -tyttöjä vietiin luksusorjiksi


c044e8bd-0cc2-35c6-87f1-ca8c40f614da.png
Ossi Kurki-Suonio