https://www.pirkanblogit.fi/2018/risto_koivula/saksalainen-fasistiholynpolytoimittaja-roman-schatz-sepittaa-kansanmurhia-sekoomuksen-verkkolehdessa/

 
 .

 ”

Roman Schatz. LEHTIKUVA/MIKKO STIG

”Kiittäkäämme siitä, ettei Saksalla ja Suomella ole yhteistä rajaa”

 
Sodan traumat yhä vain Saksan tuskana

 

Toisen maailmansodan jälkeen kuin tuhkasta noussut Länsi-Saksa on saanut tehdä kaikki kuluneet vuosikymmenet suru- ja katumustyötä. DDR sen sijaan nautti sosialismissa olostaan kuin syväpuhdistettuna.

 

Natsien kansanmurhat rangaistiin, mutta moninkertaisiin mittoihin yltänyt kommunistinen leiri ei ole joutunut katumaan mitään.

Suomalaisvasemmisto paapoi DDR:ää ja harmitteli läntisen Saksan menestystä. Ns. Tiitisen lista on julistettu suureksi salaisuudeksi.

Schatz luonnehtiikin Saksaa toteutuneiden katastrofien maana. Sillä aikaa kun Suomi on saanut nauttia sadasta katkeamattomasta vuodesta tasavaltana, Saksa on kokenut hajoamisia, miehityksiä, jaon kahteen muurilla erotettuun valtioon ja maksumiehenä saksojen yhdistymisen. Sosialismilla köyhdytetty itäinen Saksa ei ole vieläkään toipunut, vaikka lasku on ollut kova.

Historian anteeksipyynnöt näkyvät monin eri tavoin. Harvemmin kuultu katumuksen muoto löytyy Schatzin omasta synnyinkaupungista Kons- tanzista, jossa hän havaitsi erään talon edustalta kolme messinkistä mukulakiveä.

Niihin oli kirjoitettu hänen sukulaistensa nimiä ja heidän kohtaloitaan. Nämä ”kompastuskivet” oli upotettu sellaisten talojen eteen, joissa on asunut natsi-Saksan vainojen uhreja.

Mitä suomalaisten ja saksalaisten geneettisiin ominaispiirteisiin tulee, joidenkin tutkimusten mukaan ne ovat lähempänä toisiaan kuin itä- ja länsi-suomalaiset.

Roman Schatz: Asevelipuolet. Se pieni ero suomalaisten ja saksalaisten välillä. Gummerus 2017. ”

.
JAA ETTÄ ”KUINKA MONINKERTAISESTI” HITLERIN 12 MILJONAA KANANMURHATTUA TULIKAAN TÄMÄN FASISTIN MIELESTÄ MUKA ”YLITETTYÄ”???!!!
 
 .
 
”Kommunistisen leirin” puolella oli yksi Pol Potin kansamurha, joka oli tosiassa fasistinen, ja kommunistinen Vietnam sen vislasi poikki!
 .
https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2015/05/pahimmat-kansanmurhaajat
 .
” https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2015/05/pahimmat-kansanmurhaajat
 
1. 1. Keisari HIROHITO (1901-1989, Japanin keisari 1926-1989), 30 mlj. …
 .
Hirohito in dress uniform.jpg
 .

2. Adolf HItler, 12 mlj, (lainatun Daily Mailin mukaan muka ”30 mlj.”) … ”

Adolf Hitler: Victims 30 million

 .

3. Kuningas Leopold II, Belgia (nykyinen emämaamme), 10 mlj (Daily 8 mlj).

Suhteellisen raatoprosentin (50%) lyömätön maailmanmsteri pienehkössä imperiumissaan.

King Leopold II

Kongon väkiluku myös väheni 10 mlj.:lla, koska paljon väkeä  myös pakeni naapurimaihin Sudaniin, Ranskan Kongoon ja Nigeriaan.

 .
 
Miten Halosen ja Hautalan Suomen Tilastokeskus sepitti (”EU:lle”…) ”70 miljoona tapettua Maon uhria”… ”
 .
 .
”Ukrainan järjestetty nälänhätä”, jenkit, NATO …
 .
Muka ”Ukrainan (järjestetystä) nälänhädästä” esiintyy ainakin neljä (4) erilaista versiota eri ajoilta, jotka poikkeavat toisistaan usein poissulke- valla tavalla mm. ”tapahtuma”vuoden (1931, 1932, 1933-), ”tappamisen” ”tapahtuma”paikan (Ukraina, Venäjä), tapahtuman luonteen (taitamatto- muus / kommunismin kehnous, joukkomurha, kansanmurha), uhrien määrän (1 – 14 mlj.) ja luonteen (karkotettuja, tapettuja, muuten kuolleita), oletettujen ”välittömien syiden” (”kulakkien, ukr. kurkuli, fyysinen hävittäminen”, ”natsistinen/ hirohitoistinen rotuvaino”, oletettu itsenäisyyssalaliitto jne.), ”todisteiden” (havainnot/ kokemukset, oikeiden väestötietojen 1927 ja 1939 väärinluku, väärennetty/ väärin ”tulkittu” v. 1937 tilastollinen yhden päivän väestölaskentadata, puolueen todellisten päätösten väärinluku, väärennetyt puoluepäätökset) jne. suhteen.
 
Nämä versiot EIVÄT muodosta etenevän tiedon sarjaa, edellinen ei sisälly seuraavaan (parempaan!) ”kumoutuneessa muodossa”, kuten dialektikko edellyttäisi tieteeltä, vaan nämä eri ”teoriat” kumoavat toisensa muodollisloogisesti. Viimeisin on tieteelliseltä kannalta tyhmin.
 
Venäläiset ovat kumma kyllä salailleet aina näihin päiviin asti nimeno- maan tietoja, jotka osoittavat ”kansanmurhateoriat” varmasti vääriksi!
 
Väestötiedot eivät kerro minkäänlaista selittämättömistä joukkotuhoista.
 
Olen jättänyt pois teoriat, joissa jonkin muka joukkotuhon kohteina olisivat olleet Ukrainassa erityisesti MUUT kuin ukrainalaiset (niillä mm. ei ole tekemistä USA:n eikä NATOn kanssa).
 
***
 
1)Ensimmäinen, ”alkuperäinen” versio
 
Ukrainan nälänhädästä pahana kuivuusvuotena 1931,jossa ei ollut olen- naista, ”järjestetty” vaiko esimerkiksi tunaroitu,oli se,jota mm. New York Times ja Goebbels eivät uskoneet ja kielsivät levittämästä, ja josta NYT:n reportteri Walter Durantya vaadittiin munistaan hirteen muka kansanmurhan pimittämisestä hänen Ukrainasta tuona vuonna tekemänsä Pulitzer-palkitun reportaasisarjan takia, jossa hän ei havainnut nälänhätää.
 
Goebbels epäili, että KGB on sepittänyt jutun tarkoituksella ohjata Sak- san tai Puolan armeijaa hyökkäämään vääriin paikkoihin, mahdollisesti johonkin ansaan. Tuo oli sikäli väärä tulkinta, että NL ei missään tapauksessa ”halunnut” Saksan hyökkäävän Ukrainaan, joka oli ehdottomasti vaarallisimpia ja Saksan armeijalle helpoimpia hyökkäyssuuntia. Saksan todellinen ja myös propagandakuva Puna-armeijasta, se ”hyvin syötetty murhan- ja saaliinhimoinen mongoliraakalaisarmeija, joka valmistautuu hyökkäämään pistämään muut sileäksi”, oli peilikuva Saksan omasta armeijasta.
 
NL ei kuitenkaan halunnut Saksan (ja Puolan) vetävän Ukrainan asioiden kuten sotahevosten määrän radikaalin pienenemisen ja väestön muutta- misen takia liian yksityiskohtaisia johtopäätöksiä Puna-armeijan ja NL:n sotateollisuuden kehityksestä. Muuten sai vetää mitä tahansa johtopäätöksiä: ehdoton pääasia oli, että ne olisivat vääriä. Jos Saksa hyökkäisi, hyökätköön tietyille soille, jonne se sitten Smolenskissa loppukesästä 1941 pysäytettiinkin, ja josta se asemasotaan ryhtymisen sijasta koukkasi Ukrainaan. Ja sitten hyökätköön vaikka pohjoiseen, varsinkin talvella, tunturihaukan persiiseen… ”
 
Nälkäinen hölynpölytoimittaja on maailman halveksittavin olio.