YLE:n käyttämä ”tietotoimista” Syrian Observatory for Human Rights  EI OLE ”YK-JÄRJESTÖ”, kuten YLE VALEHTELEE, vaan Brtianniassa (UK) rekisteröity ja sieltä käsin toimiva ”kansalaisjärjestö”, Syyrian oppositon infsoturi!

Syrian Observatory for Human Rights (SOHR)
Arabic: المرصد السوري لحقوق الإنسان
Syrian Observatory for Human Rights Logo.jpg

 

The logo of the Syrian Observatory for Human Rights
Founded May 2006
Founder Osama Suleiman (Rami Abdulrahman)
Type NGO
Legal status Non profit
Focus Human rights activism
Location
Official language
Arabic, English
Owner Osama Suleiman (Rami Abdulrahman)
Staff
One man (Osama Suleiman)[1][2]
Website www.syriahr.com/e

The Syrian Observatory for Human Rights (also known as SOHR; Arabic: المرصد السوري لحقوق الإنسان‎), founded in May 2006, is a UK-based information office whose stated aim is to document alleged human rights abuses in Syria; it has focused since 2011 on the Syrian Civil War. It is frequently quoted by major Western news media, such as Voice of America, Reuters, BBC, CNN and National Public Radio, since the beginning of the uprising about daily numbers of deaths from all sides in the conflict[3][4] and civilians killed in airstrikes in Syria.[5] SOHR has been described as being ”pro-opposition”[6][7][8][9] and anti-Assad.[10][11]

Syyrian hallitus jakurdit eivät voi infosodan ja ihmiskilpåien aikakaudella tietää, mikä sotatoimialueelle lykätty kontti on sairaalakontti, mikä taas taistelukaasukontti, ja mikä ehkä todellakin vaikka YK:n ruokakontti

https://yle.fi/uutiset/3-10085017

YK: Kuutta sairaalaa pommitettu kahdessa päivässä Syyrian Ghoutassa

Sairaaloista kolme tuhoutui käyttökelvottomaksi.

 
Tyttö loukkaantuneen veljensa vieressä, joka on saamassa ensiapua sairaalassa pommitusten jälkeen Doumanin kaupungissa, Itä-Ghoutassa.

Tyttö loukkaantuneen veljensa vieressä, joka on saamassa ensiapua sairaalassa pommitusten jälkeen Doumanin kaupungissa, Itä-Ghoutassa.

Kuutta sairaalaa on pommitettu kahden viime päivän aikana syyrialaisten kapinallisten hallussa olevassa Itä-Ghoutassa. YK vahvisti asian.

[Paskat vahvistanut: se oli tämä ”UK” (SOHR) eikä YK!!!]

Sairaaloista kolme tuhoutui käyttökelvottomaksi ja useita ihmisiä kuoli.

Lääkinnällistä avustustyötä Syyriassa tekevä järjestö SAMS kertoi myös Itä-Ghoutan keskeisen sairaalan joutuneen kahdesti hyökkäyksen kohteeksi Arbinissa. Hyökkäyksen jälkeen sairaala ei pysty enää toimimaan.

Syyrian hallitus on piirittänyt Itä-Ghoutaa vuodesta 2013 lähtien. Alueelle on tehty useita pommituksia. Elokuussa 2013 siellä tehtiin sariini-isku, joka tappoi satoja ihmisiä. Syrian Observatory for Human Rights -järjestön mukaan Arbinin sairaala joutui venäläisten ilmaiskun kohteeksi.

[Se oli ISISin taistelukaasukontti, johon osui hallituksen kranaatti. Samaa Saddamin kaasua tasan oli viime vuonna vastaavanlaisessa tilateessa.
Vuonna 2013 AL-Qaidan/ISISin eliittijokko Al-Nusran rintama  oli vielä osa ”virallista oppositiota” ja sai lä’nnen ittavaa sotilasapua!

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2017/06/ranskan-tutkimus-syyrian-kaasuista-todistaa-tosiasiassa-etta-hallitus-ei-ollut-syypaa-vuoden-2013-kaasuihinkaan

 

https://www.pirkanblogit.fi/2018/risto_koivula/nyt-se-syyrian-kaasuttaja-selvisi/]

YK:n lastenjärjestö Unicefin mukaan akuutista aliravitsemuksesta kärsi marraskuussa vajaa 12 prosenttia alle viisivuotiaista lapsista.

Syrian Observatory for Human Rights -järjestön mukaan maanantain ja tiistain aikana lähes 200 ihmistä kuoli ja yli 800 haavoittui iskuissa Itä-Ghoutaan lähellä Damaskosta.

Unicefin mukaan kuolleista lähes 60 oli lapsia.

Lue lisää:

https://yle.fi/uutiset/3-10083473

” Isä puhkeaa kyyneliin nähdessään vauvansa ruumiin, toinen lyö itseään otsaan löytäessään kaksi lastaan kuolleina. Viisi holtittomasti itkevää tomun peittämää lasta tuodaan paikalle.

Muun muassa tällaisista näkymistä raprotoitiin Itä-Ghoutan kapinallisalueen sairaalassa, kun Syyrian hallituksen pommikoneet olivat rusikoineet aluetta tiistaina.

Lähes 200 ihmistä kuoli ja yli 800 haavoittui iskuissa pelkästään maanantaina ja tiistaiaamuna, kertoi Syyrian sisällissotaa tarkkaileva järjestö Syrian Observatory for Human Rights. Joukossa on paljon lapsia.

Pommitusten tuho oli niin suurta, että se sai YK:n lastenjärjestön Unicefin sanatto-maksi. Unicef antoi lausunnokseen tyhjäksi jätetyn paperiarkin, jonka alaviitteessä se totesi, etteivät sanat riitä kuvaamaan lasten kärsimystä ja järjestön tyrmistystä. ”

Tuollainen jälkimmäinen EI OLE MIKÄÄN IMEKSI YK:N NIMISSÄ, vaikka on sen alajärjetö muissa asioissa!

Lähteet: AFP, STT, Yle

Syyrian hallituksen joukkoja saapui kurdien tueksi Afriniin – Mediat: Turkki tulitti

Turkki yrittää ajaa kurdit Pohjois-Syyrian Afrinista. Nyt Syyrian hallitus näyttää asettuvan kurdien avuksi.

 

YHdestä ja samasta pojasta kaikki kuvat…

https://yle.fi/uutiset/3-10083211

Lääkäreiden hätähuuto Syyriasta: Tilanne Ghoutassa on Aleppon piiritystäkin pahempi painajainen

Arviolta 100 siviiliä, joista osa lapsia, on kuollut ja viisi sairaalaa jouduttu sulkemaan vuorokauden aikana, kun Syyrian hallitus liittolaisineen aloitti suurhyökkäyksen itäisen Ghoutan alueelle.

 
Lapsia hoidettavana sairaalassa Doumassa, itäisessä Ghoutassa.

Loukkaantuneita lapsia hoidettiin sairaalassa kapinallisten valtaamassa itäisessä Ghoutassa. Arviolta 100 ihmistä kuoli hallituksen raskaissa pommituksissa maanantain aikana.

– Tilanne on lähdössä käsistä. Asukkailla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin suojautua kellareihin ja maanalaisiin säiliöihin lastensa kanssa.

Brittiläisen tarkkailujärjestön mukaan kuolleiden joukossa on 18 lasta. Syrian Obser-vatory for Human Rights -järjestön mukaan maanantain ilmaiskuissa, sekä ohjus- ja kranaatti-iskuissa loukkaantui yli 300 ihmistä.

 

 

***

 

Käyttäjä6458
Viestejä279

 

Näytä aiemmat lainaukset (1)
Tommi Turmiola kirjoitti:
 

 

YK ei ole tuominnut Irania eikä Suleimania terroristeiksi.

 

Lainaus:
Lainaus:
ISIS syntyi mitä todennäköisimmin US-hyökkäyksen seurauksena Irakiin 2003. Tuolloin US välillisesti eliminoi Irakin sinällään laillisen johtajan - Saddam Husseinin. Näin Husseinin hyvin ylläpitämä vankka armeija ja sen johtajat jäivät "heitteille" ja virattomiksi - ei osattu nähdä toimettomuuden aiheuttamaa tapahtumasarjaa, josta ISIS sai syntysanansa.
Näin voimme todeta Yhdysvaltojen itse osaltansa synnyttäneen ISIS-terrorijärjestön, jota vastaan oli sitten taisteltava mitä moninaisimmin keinoin - muun muassa kurdien avulla Syyriassa. Molempiin maihin, niin Irakiin kuin Syyriaan US hyökkäsi ilman mitään kansainvälisen yhteisön lupaa ja mandaattia. Syyrian pakolaisaallot ovat täällä EU-Euroopassa hyvin hankalaksi koettu ilmiö.
Saddamin teloituksen jälkeen Irak vaipui kaaokseen ja oli US-miehityksessä yli 10 vuotta. Nyt uudestaan Irak on vaipumassa mielenosoitusten ja mellakoiden osalta kaaokseen - ei ole jäljellä Saddamin kovaa kuria ja järjestyksen ylläpitoa.

 

Seuraavana oli vuorossa Libya vuonna 2011, jonne USAF hyökkäsi raskain ilmapommituksin; täyttä US-motiivia hyökkäykselle ei ole, ainakaan läntisessä laatumediassa esitetty. Se tiedetään, että Suomen silloinen ulkoministeri, kokoomuslainen Alexander Stubb haikaili Suomen ilmavoimien Hornettien lähettämisestä Libyan taivaalle ja sekin tiedetään, että US invaasio Libyaan välillisesti eliminoi Libyan laillisen ja itsevaltaisen johtajan Muammar Gaddafin. Tämän järjestyksen ylläpitäjän teloitus ajoi myös Libyan kaaokseen ja nykyään pakolaisaaltojen erääksi lähtömaaksi - kohden EU-Eurooppaa.

Vuonna 2013 US CIA aloitti salaisen Syyrian laittomien kapinallisten aseistamisen ja samalla tuolloinen US-presidentti Barack Obama antoi ohjeet Libyan laillisen johtajan Bashar al-Assadin eliminoimiseksi Libyan johtajuudesta. Myöhemmin uusi US-presidentti Donald Trump peruutti CIA-aseistamisohjelman ja myös al-Assadin eliminoimistavoitteen. Venäjä oli tullut kutsutusti mukaan vuonna 2015. US on edelleen Syyriassa - ja ilman mitään kansainvälisen yhteisön lupaa tai mandaattia.

US erikoisjoukot kävivät tappamassa al-Qaidan johtajan Osama bin Ladenin, koska hänen tiedettiin olleen osallisena 9/11-terrori-iskussa. Al-Qaida on osoittanut nyt heräämisen merkkejä ja sen yksi koti - Afganistan on edelleen sisäisen väkivallan kourissa ja US sen alueella sotakoneineen vieläpä niin, että "kriisinhallinnan" muuttuessa Nato-operaatioksi on siellä mukana myös suomalaiset sotilaat - konfliktin osapuolena! Afganistanin toinen ulkoinen sota on US' n osalta kestänyt jo pidempään kuin kuuluisa tv-sota Vietnam, josta US vetäytyi kansakuntansa vaateesta - turhana sotana, joka otti yli miljoonalta hengen, joukossa 50 000 amerikkalaista sotilasta.

Nyt läntinen media väittää, että US kävi tappamassa Trumpin salaisesta käskystä myös ISIS-johtajan - mystisen Abu Bakr al-Baghdadin. ISIS on henkitoreissaan - järjestäytyneenä ja vankileireillä muun muassa kymmenkunnan suomalaisen kanssa, joille on syntynyt kolmisenkymmentä lasta. Nyt jää nähtäväksi miten totuudenmukainen tuo al-Baghdadin tappo on - Osamankin osalta kerrottiin vain, että ruumiin tuhkat siroteltiin mereen tuntemattomaan paikkaan - US-lentotukialukselta. Venäjäkin kertoi, että al-Baghdadi olisi jo aiemmin tapettu?

Millaisia seurauksia kostonkierteenä voi syntyä näistä terroristien tappajaisista? Sille me emme mahda mitään, että niin bin Ladenilla kuin al-Baghdadilla on myös kannattajansa. Olisiko tässä syytä perehtyä nyt tarkoin syyn ja seurauksen lakeihin ja tutkia miksi al-Qaida ja ISIS-syntyivät ja mikä on niiden todellinen tavoite ja miksi?

...
9274

 

Pelkkää propagandaa, vääristelyä  ja trollausta.

Oikaistaanpa valheita:

- Saddamin kuolemantuomion luki Irakin korkein oikeus. Yhdysvallat ei liittynyt asiaan välillisesti tai välittömästi-

 

 Valetta. Kyseessä oli laittoman miehittäjän asettama laiton "valtioerikoistuomioistuin".

Saddam olisi voitu tuomita aivan laillisesti bagdadilaisessa raastuvanoikeudessa Irakin "vanhan" lain mukaan kuolemaan jatketusta murhasta. Tämä olisi kuitenkin ollut kriminaalirikos- eikä valtiorikostuomio - eikä sitä olisi voitu käyttää keppihevosena Saddamin tekemien kaupallisten ja teknologisten valtiosopimusten mitätöimiseksi, esimerkiksi Ranskan kanssa öljynporauksista. Jos Saddam olisi istutettu linnaan elinkautiselle, hänet olisi myöhemmin voitu tuomita kuitenkin vielä kansainvälisestä rikoksesta joukkomurhasta Halabjassa Irakin Kuristanissa, mutta USA:lla oli tulipalokiire kaapata luonnonresurssit - joiden perässä se varsinaisesti viime kädessä olikin liikkeellä.

 

Lainaus:
- ISIS syntyi jo 90-luvun lopulla Jordaniassa

 

ISIS syntyi yhdistymällä useista sunnilaisista jihadistiorganisaatioista, joista tärkimmät olivat Saudi-peräinen al-Qaida, "kiivaiksi jihadisteiksi" muuntuneet Saddamin beduiini("sunniarabi")joukot, ja "lännen" lypsämiseksi (ja  Syyrian tulevaksi vallanhaltijaksi perustettu al-Nusran rintama, joka saavuttikin "johtavan roolin" Syyrian "virallisen opposition joukossa - sen ainoana ryhmänä, joka todella taisteli maan sisällä. Tämä yhdistyminen on saattanut tapahtua Jordaniassa (sopisi kuvaan monin tavoin...)

 

Lainaus:
- Saddam rikkoi aseleposopimusta potkaisemalla asetarkastajat pois Irakista ja lopulta Saddamille annettiin mahdollisuus luopua vallasta. Ei suostunut. Rauhannobelisti Ahtisaari hyväksyi operaation, pressa Halonen ei ollut varma sen laillisuudesta.

 

Hölösen ja Sahtivaarin horinat olivat silloin ja ova nyt paskan hailee. opimiusen rikkominen ei oikua lakien rikkomiseen.

 

Lainaus:
- Jenkit tukevat liittolaisiaan Syyriassa alueella, jonne sisällissodan aloittaneen Assadin valta ei ulotu eikä edes sotaisat presidentit Xi ja Putin halua pakottaa edes omia sotilaitaan. Diktaattori Assadilla ei ole sotilaallista voimaa.

 

Hevonpaskaa.

 

Lainaus:
- Libyassa toteutetiinYKn mandaatilla  humanitaarinen operaatio,

 

Eipä ollut YK:n mandaattia maahanhyökkäksellä, jonka toteutti pääasiassa NATO-Ranska.

 

Lainaus:
jossa kansainvälinen koalitio turvasi siviilejä sisällissodassa, jonka Gaddafi aloitti.

 

Hevonpaskaa. Gaddain vanhat joukot ovat nyrkit savessa tapelleet ansiokkaati ISISiä vastaan sekä Libyassa että naapurimaiden haaroja kuten Boko Haramia ja al-Shabaabia vastaan (vanhin niistä) - täysin päin vastoin kuin Saddamin vanhat opportunistiset sotarikolliset.