lauantai, 17. maaliskuu 2018

Maailmankirjat sekaisin? (Täivaltio-)YLE OIKAISI VALEHTELUAAN uutislähetyksessä!

Maailmankirjat sekaisin? (Täivaltio-)YLE OIKAISI VALEHTELUAAN uutislähetyksessä!


OHO!!!!

YLE1:n uutislähetys tänään klo 17. OIKAISI AIKAISEMPAA VALEHTELUAAN!

Tässä oli syynä valehtelu ”väärän henkilön”, EU:n Eurooppa-neuvoston puheenjoh-taja Donald Tuskin suuhun: että tämä olisi vitäämyt, että Englannissa olisi tapahtunut ” ”KREMLIN (Putinin…) SUORITTAMA MYRKKYHÖKKÄYS tiettyjä henkilöitä vastaan.

Tusk oli todellisuudessa sanonut ”Kremlin INNOITTAMA myrkkyhyökkäys”, jollai-sesta Kreml ei tietenkään voi olla missään ”suoritusvastuussa”… eikä ole oikein tie-toa, minkä AJANJAKSONKAAN ”Kremliä” puolalainen Tusk tarkoitti… Valehtelu oli tapahtunut edellisenä keskiviikkona Tuskin haistattelun tekstityksessä.

Kello 18. uutislähetyksessä Rönkä ei enää maininnut tästä asiasta – mutta oikaisu uusittiin klo 20.30 uutislähetyksessä.

Oikaisua ei minun muistaakseni ole tapahtunut aikaisemmin, vaan joissakin harvois-sa tapauksissa on kuulijoiden laajan palautteen jälkeen kestojankutus korjattu vähin äänin – ja aloitettu taas, kun aihepiiri on uudestaan viikojen tai kuukausien päästä naussut esiin. Muistan mm. ”Srebrenicn kansanmurhan” (vs. joukkomurha, kansain-välinen lakitermi), ”profeetta Muhammedin pojan (sellaista ei ollut, eräs yhä tapeltu shiia-pyhimys oli hänen tyttärensä poika), ”Suomen kenraalikuvernööri Venäjän Lo-kakuun vallankumouksen jälkeen” (kaikki ovat siis tarkoin harkittua ja jopa ”taitavaa” harhaanjohtamista!), Maikkarin puolelta (joka on ”huonompi valehtelija”) muistetta-koon erityisesti ”20 miljoonaan Stalinin uhria PUTININ SUUHUN” (Upi Martikainen)!!!

Etsiessäni tuota lähetystä netistä havaitsin toisenkin oikaisun varmaan kautta aikain ja KOSKIEN VARSINAISTA PARAATIVALEHTELUKOHDETTA meedioiden ”valvon- taelinten” TOIMIVALTUUKSIA (joita yritetään valehtelemalla tietysti ”muuttaa”!):

https://areena.yle.fi/1-4234788

” Yle Uutiset 20.30

ma 12.3.2018

Oikaisu Julkisen sanan neuvostoa koskevaan uutiseen 12.3.2018:

Radiouutisissa klo 12.00, tv-uutisissa klo 18.00 ja 20.30 sekä verkkojutussa haasta-teltava sanoi, että JSN valvoo kirjoitusten laillisuutta. Tämä ei pidä paikkaansa, sillä JSN ei käytä tuomiovaltaa, vaan se on itsesäätelyelin. ”

Askel eteen – kaksi taakse?

Näistä TÄYSIN POIKKEUKSELLISISTA tapauksista EI PIDÄ VETÄÄ JOHTOPÄÄ-TÖSTÄ, että VASKISTI-YLE OLISI ”LAKANNUT TAI LAKKAAMASSA VALEHTELE-MASTA”, olemasta isompien välisiä sotia lietsovan TÄIVALTION vaskistinen sotapropagandatorvi!

(Mää en väitä, että Suomi olisi ”täysin täivaltio”; väitän vain, että YLE ON SEN YKSI TÄIVALTIOPIIRRE!)

Kaikkein pahin mahdollisuus on,että olisi tulossa oikein VUOSITUHANNEN VALEUUTINEN tyyppiä ”Putin hyökännyt Ukrainaan!”,”Al-Assad hykännyt Israeliin!”, ”Pohjois-Korea hyökännyt jonnekin”) ja tämä "linjantarkistus" olisi NATOn valmistautumista sellaiseen…


Samaan putkeen kirjailija Antti Tuuri selittää, miten hänen Itä-Karjala-juttujena IN-NOITTAJA olivat Varpu Lindströmin ”tutkimukset” Itä-Karjalasta Kanadan Ontarion yliopistossa…

Screenshot-2018-3-16%20pe%2016%203%20201


Kohta niitäkin ”tutkimuksia” kai kysytään tarkemmin…

Ne liittyvät kanadalaisen ukrainalais-ortodoksin intiaanin James E. Macen väären-nyksiin ”Ukrainan järjetetystä nälänhädästä” New Yorkin Harvajärkiopistossa…

lauantai, 23. elokuu 2014

Miten ”maailman paras yliopisto” sepitti ”Ukrainan järjestetyn nälänhädän”…

Harvardin harvajärkiopisto (HJO) taas kerran, valitettavasti, ”maailman parhaaksi yliopistoksi”.

Aalto-yliopisto tipahti 500 huippuyliopiston listalta


Pahalta kuulostaa… erittäin pahalta.

ILLAN TEEMAPUTKI JATKUI ”UUDELLA” MUTTA TUTULLA ”PUTIN-ASIANTUNTIJALLA”…

Pressiklubissa Perjantai-ohjelmasta potkut saanut umpinatsihouru Pekka Vahvanen esiintyy Putin-asiantuntijana… pyhäkoulun tiedoilla tietysti…

https://areena.yle.fi/1-4276822


Pressiklubi


Screenshot-2018-3-16%20pe%2016%203%20201


pe 16.3.2018

  • 27 min
  • pe 16.3.2018

Pitääkö maailman johtajien ydinaseuhoa pelätä? Vieraana Risto E.J. Penttilä. #pressiklubi

2016: Pekka Vahvanen – YLEn uusi ”ylimmäinen antrasisti” oli natsihouru

17. tammikuuta ·

Hyvä kun loppui tältäerää ja Vahvasen osalta…

”Mutiainen” ei vaikuttanut juurikaan terävämmältä…

” TAAS UUSI ÄÄLIÖMÄINEN HAISTAPASKANTIEDEFASISTI VETÄMÄSSÄ ”VALTION VIRALLISENA ”ANTIRASISTINA” YLEN ”VIIHDEOHJELMAA”!!!!

Ja haistapaskantiedebisnesMAMUt on PALAUTETTAVA ISISIIN ”OPETTAMAAN” SINNE HAISTAPASKANTIEDETTÄ!

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/12/11/perjantai-pistaa-miettimaan-uusi-ajankohtaisohjelma-alkaa-tammikuussa

Älykkyys ja rikollisuus periytyvät – ja se tuntuu pahalta

Ihmisen käyttäytyminen on suurelta osin biologista ja perinnöllistä. Tämän tunnustaminen ottaa usein lujille.

***Lierik

Iltalehti:


Stalin johtaa "Suurin venäläinen" -äänestystä
15.7.2008 12:07
Neuvostodiktaattori on saanut verkossa 160 000 ääntä."

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200807157950239_ul.shtml

Venäjällä on äänten enemmistö ”Suurin venäläinen” äänestyksessä Josef Stalinilla, Suomessahan vastaavan kisan suuri enemmistö valitsi suosikikseen C.G. Mannerheimin.
Voi olla joidenkin mielestä pyhäinhäväistystä verrata näitä "sankareita" toisiinsa, mutta kyllä heiltä yhteisiä piirteitäkin löytyy. Mannerheimin suuri Venäjän myöntei-syys mm. Enpä usko että hän edes olisi Suomen itsenäisyyttä kannattanut, elleivät Bolsevikit olisi Venäjällä valtaan päässeet, heitä hän vastusti ei itse valtiota.Tsaari Nikolai II kuvaa piti yöpöydällään kuolemaansa asti. Molemmat olivat suuria sota-päälliköitä. Molemmat sallivat myös omien kansalaisten murhaamista, Mannerheim ei sitä ainakaan estänyt 1918 Suomessa. Stalin sitten vainoissaan myöhemmin laa-jemmalti, suuri maa, suuret puitteet, jos uhrien määrillä spekuloidaan. Erojakin löytyy tapahtumista: Stalin voitti kaikki sotansa, tai sodan Saksaa ja sen liittolaisia, myös Suomea vastaan jo Talvisodassa jolloin Suomi taisteli yksin., Mannerheim taisi olla aina häviäjien puolella Venäjän-Japanin sodasta lähtien.

Täällä on eräältä Vasemmistoliittoa lähellä olevalta sähköpostilistalta kopsaistu, sinne keskustelupalstalta koottu tiukka vertalu Mannerheimista ja Stalinista:


30.06.08

Qsh2:

> "Puhutaan mielummin leninismistä, koska se on

> selkeästi dokumentoitu ideologia, kun periaatteessa
> voi olla epätieteellisiäkin "kommunismeja" (jotka
> esimerkiksi väittisivät että "kommunismi on
> Keenistä", mitä leninismi ei tee).

> Tieteellinen idelogia ei johda kansanmurhiin."

Markapla:

> Se on ihan yksi lysti, mistä puhutaan ja millä
> nimellä. Stalinin Neuvostoliiton kommunistinen
> diktatuuri, yhden puolueen totalitarismi johti
> ihmisten mielivaltaisiin likvidointeihin ja
> ihmisoikeusrikkomuksiin sekä pienten kansojen
> alistamiseen. Sinun saivartelusi ei yhtään asiassa auta.

qsh2:

"Demokratia"-Suomessa likvidoitiin suhteellisesti yhtä paljon kuin sielläkin, niin kum-mallista kuin se onkin. Absoluuttisesti tietysti 50-kertainen määrä on tosi kauhea. Mutta ei mitekään pistänyt silmään läntisten suurvaltojen tekosista, vaikka Saksa ja Japani jätetään tarkastelun ulkopuolelle. (USA:han oli 1900-luvun alussa "siistillä tuulella" mutta se oli tilapäistä...)


>> Toisin sanoen Stalin ei suorittanut
>> puhdistuksia eikä kansanmurhia..

> Puhdistuksia kyllä, mutta kansamurhia ei."

> --Stalinin gulageille vietiin Jopa 15 miljoonaa
> vankia tuomittiin pakkotyöleireille Stalinin
> hallinnon aikana. Monet kuolivat tauteihin,
> nälänhätään ja teloituksiin. 1920-luvun lopulla
> vankileirien saaristossa oli 100 000 vankia.
> Merkittävästi lisävankeja saapui leireille kolmessa
> aallossa: 1929–1932 maatalouden kollektivisoinnin
> aikana, 1936–1938 Stalinin puhdistusten aikana ja
> toisen maailmansodan päättymisen jälkeen.

> http://fi.wikipedia.org/wiki/Gulag --

> Pidätkö tätä jotenkin lieventävänä asiana Stalinin teoissa?

Wiki lallaa mitä lallaa. Täältä löytyy vähän luotettvampaa tietoa, referaatti Moshe Lewinin teoksesta NL:n vuosisata:

http://nakokulma.net/arkisto/index.php? ... #msg359050

"Kirjassa käydään systemaattisesti lävitse terrorin vuosien uhrien lukumäärä. Vuo-sien 1930-1953 lähteiden mukaan pidätettyjen lukumäärä oli 3778000,mistä joukos-ta 786.000 teloitettiin.Kaikkiaan Lewinin mukaan vuosien 1921-1953 välisenä aikana "vastavallankumouksellisista rikoksista" pidätettyjen kokonaismäärä oli 4078816. Pi-dätetyistä 819.465 tuomittiin kuolemaan ja 2.628.397 lähetettiin leirille, siirtolaan tai vankilaan."

Noissa "kymmenissä miljoonissa gulagin-reissuissa" on juoppoputkareissutkin mukana.

Mutta Gulagiin ei lähdetty aivan lyhyttä tuomiota lusimaan, koska matkakin työmaille kesti usein kuukausia.Lyhyitä kakkuja kuokittiin paikallisilla tie- tai pellonraivaustyö-mailla (kuten joka paikassa muuallakin). Se,että kuinka paljon väkeä siellä Gulagissa kulloinkin oli, tiedetään melko hyvin, mutta kuinka paljon siellä kaikkiaan kävi riippuu keskimääräisen tuomioajan pituudesta.

http://nakokulma.net/arkisto/index.php?topic=13853.msg359050#msg359050

" Jos Gulagissa oli kerralla korkeintaan 2.5 mlj. "asiakasta", ensimmäinen miljoona tuli täyteen 1935 eli 15 vuotta ensimmäisten leirien perustamisesta, ja noin 30 vuotta ensimmäisen perustamisen jälkeen niitä myös alettiin lakkauttaa (aluksi Berijan toimesta), niin keskimääräisen tuomion on pitänyt olla n.1.5 - 2 vuotta. Kun tällä jälkimmäisellä, raskaimman jälkeen, kerrotaan Applebaumin ilmoittama kokonaisvierailijamäärä 28 mlj, saadaan 56 mlj. "lusimismiesvuotta".

Jos keskimääräinen tuomio olisikin ollut 10 vuotta,mutta "miestyösaldo" tuo mainittu, olisikin tuomittuja ollut kaikkiaan vai 5.6 mlj, eli viidennes Applebaumin ilmoittamasta kokonaismäärästä. "

(Nämäkin numerot ovat ylimitoitettuja.)

Kannattaa muistaa, että täysi-ikäisiä meihiä esimerkiksi 1920-luvulla oli vain luokkaa 30 mlj. kaiken kaikkiaan, kun puolet väestöstä oli lapsia ja puolet naisia. Ei siitä voinut kauhea iso siivu koko ajan linnassa istua.

Mutta kuten sanottu, nuo istumisprosentit ovat mahdollisia, koska USA:ssa lusii tänäkin päivänä suurin piirtein saman verran väestöstä rangaistuslaitoksissa.

> "En pidä kaikkia porvarillisiakaan yhden puolueen
> järjestelmän maita diktatuureina: niitä on ja on ollut
> paljon, prototyyppi oli Kemal Atatürkin Turkki:
> Egypti, Meksiko, Tansania, Ghana, Tunisia, Kazahstan, Algeria"

> Nyt ei ollut puhe porvarillisista yhden puolueen
> järjestelmistä, vaan kommunistsista maista. Mainitse
> joku niistä, missä ei olisi ollut yhden pulueen diktatuuria.

Minä EN ole yksipuoluejärjestelmän kannattaja, vaan monipuoluejärjestelmän ja suhteellisen vaalitavan.

Mutta yksipuoluejärjestelmä ei tarkoita automaattisesti mitään sotilasdiktatuuria.

> "Silloin kun on näyttö."

> Ja sinustako ei muka Stalinin diktatuurista ja
> kommunistisen pakkovallan ihmisoikeusrikkomuksista ja
> niiden uhrein kärsimyksista ole näyttöä?

Ne eivät olennaisesti poikenneet muiden liittoutuneiden ikävistä töistä esimerkiksi siirtomaissaan. Belgian touhut olivat todella karmeita verrattuna NL:oon.

Se inflatoi asiaa, että noita on gangsterilallatuksissa valtiodenkin taholta kerrottu kymmenillä ja jopa sadalla. USA:kin tappoi Vietnamissa tuosta vaan 4 miljoonaa. Jos vaihtaisit sinäkin väliä levyä vaikka siihen suuntaan.
*******************************************************************

30.6.08

qsh2:

> "Demokratia" Suomessa likvidoitiin suhteellisesti
> yhtä paljon kuin sielläkin, niin kummallista kuin se
> onkin. Absoluuttisesti tietysti 50-kertainen määrä on
> tosi kauhea. Mutta ei mitenkään pistänyt silmään
> läntisten suurvaltojen tekosista, vaikka Saksa ja
> Japani jätetään tarkastelun ulkopuolelle. (USA:han
> oli 1900-luvun alussa "siistillä tuulella" mutta se oli tilapäistä...)"

Markapla:

> Miksi yrität heti kääntää asian toisaalle, kun
> puhutaan neuvostototalitarismista? Suomessa ei
> todellakaan likvidoitu miljoonia ihmisiä jonkun
> aatteen levittämisen vuoksi.

qsh2:

Likvidoitiin tuollainen 60000 (jossa ei ole Tallinnan sataman 16000 mukana), joka 50:llä kerrottuna tekisi 3 miljoonaa. Täysin "vertalukelpoinen" luku suhteellisesti NL:n kanssa (Stalinin, kontra Mannerheim, joka aina heilui päällimmäsisenä, kun tuossa suhteessa "tapahtui"!) Osin aatteen levittämiseksi, osin "väärien Keenien hävittämiseksi".

> Yrität näin lievittää niita Stalinin ja
> Neuvostoliiton totalitarismin kauheuksia, jotka ovat
> verrattavissa täysin natsisimin rikoksiin, sillä että
> "kyllä Suomessa tehtiin samaa, mutta eri mittakaavassa".

Suomessa tehtiin samassa suhteessa kuin NL:ssa.

Saksaan en kauheasti välitä vertailla. Saksa on "omassa sarjassaan" koska "puhdistukset" olivat järjestelmän päämäärä.

> Mikä sinua estää myöntämästä natsien ja kommunistien
> ideologioiden ja tekojen olevan vain totalitarismin
> kaksi eri puolta? Oma ideologinen uskosiko?

"Totalitarismi" ei selitä mitään. Se on poliittinen eikä tieteellinen termi. Todellisia ideologisia selittäviä käsitteitä ovat esimerkiksi Sotzialbiologismus kontra pavlovismi.


> Taas esität linkkeinä toisen keskustelupalstan
> mielipiteitä. Leirihallinnosta keräyt tiedot puhuvat
> 10 miljoonasta leirille lähetetystä. Kyse ei
> edelleenkään ole määristä, vaan
> neuvostototalitarismin rikoksista, joita pyrit kaikin
> tavoin vähättelemään. Miksi?

Juoppoputkakin katsotaan "leiriksi" ainakin Anne Applebaumin "tutkimuksissa" ...

Mutta Moshe Lewinin tutkimuksessa näyttäisi olevan ainakin pyrkimys paikkansa pitävään tietoon. Tosin hänenkin listaamistaan tuomituista vain kolmanneksesta on nimet netissä.

> > " Nyt ei ollut puhe porvarillisista yhden puolueen
> > järjestelmistä, vaan kommunistsista maista. Mainitse
> > joku niistä, missä ei olisi ollut yhden puolueen diktatuuria.

> Minä EN ole yksipuoluejärjestelmän kannattaja, vaan
> monipuoluejärjestelmän ja suhteellisen vaalitavan.

> Mutta yksipuoluejärjestelmä ei tarkoita
> automaattisesti mitään sotilasdiktatuuria"

> Kukaan ei kysynyt, oletko sinä yksipuoluejärjestelmän
> kannattaja. Edelleenkään ET ole pystynyt osoittamaan
> yhtään kommunistista yksipuoluejärjestelmää, mikä EI
> olisi yhden puolueen diktatuuri.

Kommunistinenkaan yksipuoluejärjestelmä ei ole välttämättä diktatuuri.

Sitä paitsi ´diktatuuri´ (pakkovalta) ei ole ´demokratian´ (enemmistövalta) muodol-lislooginen vastakohta, eivätkä leninistit kiistäneet diktatuurin piirteitä järjestelmän alkuvaiheessa. Niistä olisi vain pitänyt päästä eroon.

> "Ne eivät olennaisesti poikenneet muiden
> liittoutuneiden ikävistä töistä esimerkiksi
> siirtomaissaan. Belgian touhut olivat todella
> karmeita verrattuna NL:oon.

> Se inflatoi asiaa, että noita on
> gangsterilallatuksissa valtioidenkin taholta kerrottu
> kymmenillä ja jopa sadalla. USA:kin tappoi
> Vietnamissa tuosta vaan 4 miljoonaa. Jos vaihtaisit
> sinäkin väliä levyä vaikka siihen suuntaan. "

> Eli vastaa nyt: onko noista Stalinin totalitarismin
> ihmisoikeusrikkomuksista ja kansojen alistamisesta
> näyttöä vai ei? Et halua vastata?

Ihmisoikeudet nousivat politiikan termistöön 1950-luvulla osittain YK:n entistä kehit-tyneemmän kansainvälisen oikeuden ja osittain USA:n propagandatarpeiden vaiku-tuksesta. Siirtomaavaltojen Kansainliitossa kukaan ei olisi kannattanut USA:ta, jos se olisi silloin yrittänyt nostaa ne tapeetille.

USA tarkoitti "ihmisoikeuksillaan" todellisuudessa "Ruutistoimisto CNN:n rajoittamat-tomia toimintaoikeuksia", muut jotakin muuta, kuka mitäkin. Tärkeintä oli tietysti, mitä YK tarkoitti niillä.

"Ihmisoikeusrikkomusten" sijasta on tutkittava tuota aikaa ennen esimerkiksi juuri henkirikkomuksia valtioiden taholta. Mutta niitä ei pidä ruveta hullun lailla sepittelemään.

Olen antanut linkin Memorialin sivuille, josta saa parhaan kuvan missä NL:n osalta mennään. Sieltä voi vaikka etsiä haulla, löytyykö mahdollisia sukulaisia.

Jostakin kummallisesta syystä Suomessa vaan ei haluta kyseiseen listaan koskea viiden metrin kepilläkään, ei edes keskustelupalstoilla, saati sitten esimerkiksi lehdistössä. (Vaikka siellä on hiukan niitä lallatuksiakin.)

*********************************************

1.7.08

"Likvidoitiin tuollainen 60000 (jossa ei ole
> Tallinnan sataman 16000 mukana), joka 50:llä
> kerrottuna tekisi 3 miljoonaa. Täysin
> "vertalukelpoinen" luku suhteellisesti NL:n kanssa
> (Stalinin, kontra Mannerheim, joka aina heilui
> päällimmäsisenä, kun tuossa suhteessa "tapahtui"!) .
> Osin aatteen levittämiseksi, osin "väärien Keenien
> hävittämiseksi"."

Markapla:

> Höpöhöpö. Sinulla tuo suhteellisuudentaju on
> mennyt jo ajat sitten. Viron rannikon miinoitus oli
> sotatoimi, ei kansanmurha.

qsh2: Minähän sanoin, että se ei ole mukana likvidoinneissa.

En ole väittänyt Suomessa tapahtuneen YK:n määritelmän mukaisia kansanmurhia (yrityksiä siihen suuntaan kylläkin), kuten ei ole tapahtunut NL:ssakaan. Eikä Kiinassa.

> Vapaussodassa oli sen
> sijaan seka punaista etta valkoista terroria ja
> siinäkään ei ollut kyseessä jonkun kansanryhmän
> järjestelmällinen likvidointi. Mikään ihmisen
> murhaaminen ei ole oikein, mutta aika törkeää on
> suoranaisesti peitellä kommunismin rikoksia
> vertaamaalla niitä heti toisiin.

Aivan ehdottomasti pitää heti verrata kapitalismiin, jos puhutaan "KOMMUNISMIN rikoksista".

(Järjestelmä ei sinänsä selitä mitään joukkomurhia kummassakaan.)


> "Suomessa tehtiin samassa suhteessa kuin NL:ssa.

> Saksaan en kauheasti välitä vertailla. Saksa on
> "omassa sarjassaan" koska "puhdistukset" olivat
> järjestelmän päämäärä."

> Tekeekö se kommunismin nimissä tehdyt miljoonat
> murhat lievemmiksi, jos jossain muualla tehdään 6000 ihmisuhria?

60000 maassa, jossa on väkeä 50-osa kommunistimaasta.

Se kumoaa hyvin pitkälle kommunismin (tai kapitalismin) SELITYKSENÄ.

Jälkimmäinen ei olisi ollut tuossa suhteessa ainakaan parempi vallanpitäjä kuin edellinenkään esimerkiksi jossakin vanhan alueensa ulkopuolella.

> Saksa on ihan samassa sarjassa natsismin rikosten
> kanssa kuin N:liitto kommunismin rikosten kanssa.

Ei ole.

Saksa ja Japani ovat lisäksi syylliset maailmansotaan, jossa kuoli 100 mlj. ihmistä.

> Uhrien määräkin oli NL:ssa suurempi

Ei taatusti ollut.

> ja kommunismin leviämisen periaatteena oli raivata muut järjestelmät
> väkivalloin tieltä.

> Jo Leninkin sanoi, että "Tappakaa
> kaikki vastustajat viimeiseen mieheen".

Linkki?


> "Totalitarismi" ei selitä mitään. Se on poliittinen
> eikä tieteellinen termi. Todellisia ideologisia
> selittäviä käsitteitä ovat esimerkiksi
> Sotzialbiologismus kontra pavlovismi. "


> --Perusesimerkit totalitaarisista valtioista ovat
> Stalinin aikainen Neuvostoliitto ja Adolf Hitlerin
> johtama kansallissosialistinen Saksa. Nämä valtiot
> olivat esimerkkejä totalitarismeista, joissa valtion
> johto sai laajan kansansuosion mm. rakentamansa
> henkilökultin ansiosta.--

> --Totalitarismilla tarkoitetaan sitä, että valtio
> asettaa kansalaisensa täydelliseen ja keskitettyyn
> kontrolliin kaikilla elämän osa-alueilla. --

> http://fi.wikipedia.org/wiki/Totalitarismi

> Eli kovin vähän on sinulla enää mitään selittämistä asiaan.

"Totalitarismi" on väärä pseudoselitys.

> "Kommunistinenkaan yksipuoluejärjestelmä ei ole
> välttämättä diktatuuri."

> Sano nyt jo vihdoin, missä näin on!

Sotilasdiktatuurin ja fasistisen diktatuurin tapauksessa.

> Samalla voisit vastata sinulle JO esitettyyn
> kysymykseen: Onko noista Stalinin totalitarismin
> ihmisoikeusrikkomuksista ja kansojen alistamisesta
> näyttöä vai ei? Väität, että näin ei ole.

Ei NIISTÄ "KYYMENISTÄ MILJOONISTA" joita on lallattu.

NE on päin vastoin sitovasti ja hyvin yksityiskohtaisesti osoitettu sepitteiksi.

("Kommunismin musta kirjakaan" ei tosiasiassa "löydä" tekstissään nimenomaan Stalinin uhreja kuin 2 - 3 mlj. Ukrainan "järjestetyn nälänhädän" 6 mlj. "uhria" ovat nimittäin siellä tekstissä KARKOTETTUJA, ja sen verran sieltä ainakin kyllä 30-luvulla lähtikin Venäjälle ja Keski-Aasiaan.)

01.07.08

> "Minähän sanoin, että se ei ole mukana likvidoinneissa.

> En ole väittänyt Suomessa tapahtuneen YK:n
> määritelmän mukaisia kansanmurhia (yrityksiä siihen
> suuntaan kylläkin), kuten ei ole tapahtunut
> NL:ssakaan. Eikä Kiinassa."

Markapla:

> Kuitenkin pyrit vähättelemään Stalinin
> puhdistuksia ja kommunistihallinnon rikoksia, vaikka ne
> ovat yleisesti tuomitut EU:ssa ja niitä ja natsismin
> omakohtaisesti kokeneet pitävät niitä täysin
> toisiinsa verrattavissa.

qsh2: Eivät ole millään muotoa toisiinsa verrattavia.

Mutta Mannerheimin ja Stalinin "puhdistukset" kyllä ovat hyvinkin toisiinsa verrattavia.

Mua ei kiinnosta EU:n hallinnolliset propagandalallatukset.

> Liettua ja Latvia jopa kieltivät kommunistihallinnon tunnusten käytön.

...puoluekokouksissa ja muissa joukkokokouksissa, paitsi sotien veteraaneilta.

Muutoin siellä on paljon esimerkiksi firmoja, joiden bisnes rakentuu noiden neuvostotunnusten ympärille. Tässä kuuluisa Druskininkain "Tarybu sajunga" -muistomerkkipuisto ("Neuvostoliitto") maan eteläkärjessä:

http://www.fotokronika.lt/fotografija/list/search/Taryb%C5%B3+S%C4%85junga

> Aivan samoin kuin natsitunnustenkin. Mutta ei: kösö2 vaan
> inttää vastaan...

Liettuassa on kireä turkkilaistyyppinen vaalilaki, jossa on kielletty mm. kansallisuus- ja uskonnolliset puolueet.

Minusta tuollainen ohjelmakohtien kieltäminen on rajoittavampaa kuin kuin joidenkin symboleiden.

> "Aivan ehdottomasti pitää heti verrata kapitalismiin,
> jos puhutaan "KOMMUNISMIN rikoksista"."

> Kapitalismi ei ole poliittinen eikä valtioillen
> totalitaristinen diktatuuri, joka vainoaa
> toisinajattelijoita (kuten natsismi ja kommunismi) ja
> likvidoi heitä. Siis ei mitenkään verrattavissa.

Kapitalsismi ja sosialismi, jota nimität "kommunismiksi", ovat talousjärjestelmiä. Tunnustuksellinen fasismi on tähän asti ollut yksi kapitalistisen yhteiskunnahallinto-tapa. Toki Pol Potiakin voi nimittää fasistiksi, jos välttämättä haluaa.

> "60000 maassa, jossa on väkeä 50-osa kommunistimaasta.

> Se kumoaa hyvin pitkälle kommunismin (tai
> kapitalismin) SELITYKSENÄ."

> Eipä ole mitään järkeä taaskaan. On kysymys teoista, ei
> selityksistä, joita sinä jatkuvasti kylvät.

Teot ovat SUHTEELLISESTI samanlaiset tarkoittamassasi suhteessa.

Tieteessä etsitään aina (myös) selityksiä.

Miksei sinua tuo Belgian Leopold II yhtään juili,kun se tappoi 10 miljoonaa vain n. 20 mlj:n Belgia-Kongossa, ja väki VÄHENIKIN tuolla määrällä, kun se Stalinin NL:ssa ja Maon Kiinassa KASVOI MAAILMANENNÄTYSVAUHTIA? Leopold maksoi tappora-haa mustista "alaisistaan", sen sai savustettua oikeaa kättä vastaan viranomaisilta. Minä paheksun aivan erityisesti tuota, kun on vielä kyseessä meidän "EU-emämaammekin"...

> > Saksa on ihan samassa sarjassa natsismin rikosten
> > kanssa kuin N:liitto kommunismin rikosten kanssa.

> Ei ole.

> Saksa ja Japani ovat lisäksi syylliset
> maailmansotaan, jossa kuoli 100 mlj. ihmistä."

> Varmasti on. Kysy Itä-Euroopan kanslaisilta, Baltian kansalaisilta.

Minä just äsken kysyin vaimolta ja anopilta.

> Toisen maalimansodan suurimpia
> sytyttäjiä olivat Saksa JA N:liitto.

Se kyllä alkoi Japanin hyökkäyksellä Kiinaan 7.7.1937. Helppo muistaa.

> Sekä natsi-Saksan että Neuvostoliiton sotilaallinen
> varustautuminen ja suurvaltapoliittinen aktiivisuus
> lisääntyivät huomattavasti.

> Molemmat valtiot tavoittelivat muun muassa menettämiensä alueiden
> takaisin valtaamista ja valtapiiriensä edelleen laajentamista--

NL ei ollut menettänyt toistaiseksi alueita, eikä se tunnustautunut Venäjän keisarikunnan saati sitten Tsaarin imperiumin perilliseksi.

> http://fi.wikipedia.org/wiki/Talvisota

> Sinun on aivan turha yrittää pestä N:liittoa jotenkin
> synnittömäksi ja puhtaaksi toisen maailmansodan
> tapahtumista. Se on todellista ajanhaaskausta.

Se oli II maailmansodan uhri ja voittaja.

> "Totalitarismi" on väärä pseudoselitys."

> No niin. Siihen loppuivatkin selitykset.

Niiltä, jotka "selittävät" "totalitarismilla".

> Leninistä tehtiin pyhimys:

http://www.turunsanomat.fi/mielipiteet/?ts=1,3:1009:0:0,4:9:0:0:0;4:8:0:0:0;4:139:0:0:0;6:1:0:0:0;4:140:0:1:2006-04-01,104:140:369231,1:0:0:0:0:0

> Olet ilmeisesti niellyt tuon propagandan nahkoineen karvoineen.

Ei mua häiritse.

Sitä minä kyllä ihmettelen, että vannoutuneimmat taistolaisetkaan eivät tunteneet tai olleet tuntevinaan Leninin filosofista pääteosta Materialismi ja empiriokritisismi, joka on alansa huipputeos.

http://www.marx2mao.com/Lenin/MEC08NB.html

(Sen sijaan "Valtion ja vallankumouksen" jotkut, varsinkin
professorit, osasivat varmaan ulkoa.)

> > Sano nyt jo vihdoin, missä näin on!

> Sotilasdiktatuurin ja fasistisen diktatuurin tapauksessa."

> Et vastannut ollenkaan kysmykseen. Kysyn uudelleen:
> Missä kommunistisen yksipuoluejärjestelmän maassa EI
> OLE/OLLUT yhden puoleen diktatuuria? Sano edes yksi.

En pidä esimerkiksi silloista Jugoslaviaa yksipuoluejärjestelmästään huolimatta diktatuurina. En välttämättä myöskään Pohjois-Vietnamia ainakaan ennen Vietnamin sotaa. Tshekki ja Puolakaan eivät muuten olleet diktatuureja, mutta kuuluivat samaan sotilasliittoon diktatorisempien maiden kanssa.


> > " Onko noista Stalinin totalitarismin
> > ihmisoikeusrikkomuksista ja kansojen alistamisesta
> > näyttöä vai ei? Väität, että näin ei ole.

> Ei NIISTÄ "KYYMENISTÄ MILJOONISTA" joita on lallattu."

> En puhu nyt lukumääristä:

Minä puhun määristä, koska kaikenlaisia järjettömiä "lallatusmääriä" on kuitenkin ilmassa.

Sinä et siihen näyttöön vilkaisekaan, etkä kommentoi tavullakaan, jos minä sen jälleen kerran pistän näkösälle. Mutta pistetään nyt sitten vielä kerran:

http://www.vapaa-ajattelijat.fi/keskustelu/read.php?5,18711,18794#msg-18794

> Onko noista Stalinin totalitarismin ihmisoikeusrikkomuksista ja kansojen
> alistamisesta näyttöä? Kyllä vai ei?

01.07.08

> "Mutta Mannerheimin ja Stalinin "puihdistukset" kyllä
> ovat hyvinkin toisiinsa verrattavia."

Markapla:

> No eivät tasan ole. Mannerheim ei puhdistanut
> vähemmistökansoja, ei likvidoinut vastustajiaan.

qsh2: No keitäs ne Punaiset sitten olivat, jos eivät hänen vastustajiaan?

Ja Itä-Karjalan jäljellä olevat venäläiset olivat siellä vähemmistökansa.

Mitähän vähemmistökansoja se Stalin sitten varsinaisesti puhdisti, paitsi jossakin määrin suomalaisia (josta siitäkin voidaan kysyä, että oliko se todella Stalinin mää-räyksien toteuttamista; saattoi ihan hyvin kyllä ollakin, ja saattoi olla jopa yksi keino varmistaa, että suomalaiset varmasti tunkevat mukaan Hitlerin Barbarossaan ja sitovat hänet "pohjoiseen ulottuvuuteen"...).

> Mannerheim halusi lähettää rivimiehet kotiin ja ammuttaa johtajat.

Ja Stalinko muka teki päin vastoin?

Miksi Penzan kapinassa piti "etsiä sata rikkainta kulakkia ja tuomita heidät", sen si-jaan että itse antautuva/neet kapinalliset olisi likvidoitu? (Tämä tosin oli Leninin eikä Stalinin esimerkki.)

> Tämä ei käynyt senaatille
> (Svinhufvud ja Paasikivi). Mannerheim erosi toukokuun
> lopulla vastalauseeksi saksalaissuuntaukselle.
> Vankileirit eivät olleet hänen vastuullaan.

Hän ne kuitenkin täytti.

Ensimmästä kertaa eläissäni kuulen jonkun syyttävän Svinhufvudia ja Paasikiveä siitä puhdistuksesta.

Saksalaissuuntauksesta hän ei kyllä pitänyt. Ennen vaikka Puola. Sehän se Venäjän valkoisten todellinen "ihannemaa" oli ollut, tai pikemminkin ihannelaki, maiden jako aatelistolle. (Ei tuo tosin vierasta ollut saksalaisillekaan, ja menshevikitkin lupasivat "korvauksia" lääninherroille.)

> Puheet Mannerheimistä etnisenä puhdistajana ovat
> hölynpölyä. Työväkeä oli noin 1,5 miljoonaa.

Vaavista vaariin ja muoriin. Siitä luokkaa kuudesosa-kahdeksasosa (eli sama pro-senttiosuus kuin lisääntymisikäisiä naisia) oli 17 - 40 -vuotiaita pyssyikäisiä miehiä, eli noin 200000.

> Siitä noin 100 000 oli jotenkin tekemisissä aseellisen kapinan kanssa.

Joka toinen tarttui pyssyyn, ja ne, jotka eivät tarttuneet, olivat pääasiassa alueilta, jotka jäivät heti lähdössä Valkoisille.

Kyseessä ei missään tapauksessa ollut mikään erillinen "rosvojoukko" eikä edes seikkailupolitiikkajoukko, vaan yhteiskuntaluokka, joka toimi luokkana.

> Sodan kokonaistappiot olivat noin 37 000, punaisten
> noin 27 000. Vankileireillä kuoli noin 12 000 henkeä,
> heistä 7 000 sairauksiin ja 5 000 nälkään. Noin 55000
> armahdettiin vuoden 1918 aikana.

27000:sta nimeltä tunnetusta punaisesta kuolleesta (joihin voi lukea myös kadonneet, se tarkoittaa taisteluissa kadonneita) vain 5000 kaatui (ja heistäkin osa tosasiassa tapettiin antautuessaan).

http://vesta.narc.fi/cgi-bin/db2www/sotasurmaetusivu/stat2

Tällaiset rikosoikeudellisen tarkkuuden tilastot antavat aina liian pieniä tuloksia. Jos saadaan 3/4 näkösälle, se on hyvä tulos. Puhutaan esimerkiksi 12000 NL:on paenneesta Punaisesta, mutta se "pako" lienee usein ollut omaisten toiveajattelua. 40000 on hyvä arvio, jos halutaan joihinkin muihin, myös arvioita sisältäviin "väkivaltaisuusmittarilukuihin" verrata.

> "Mua ei kiinnosta EU:n hallinnolliset propagandalallatukset."

> Kumma, kun sinua ei koskaan kiinnosta sellaiset
> tosiasiat, mitkä sotivat vakaumustasi vastaan.

EU:lla on ikioma käsityksensä "tosiasioista".

Lisäksi EU:n jutut saatatetaan sekoittaa Täyshourujen Norsunraatoraatoneuvoston EN:n aivan tolkuttomiin skitsolallatuksiin.

> "Kapitalsismi ja sosialismi, jota nimität
> "kommunismiksi", ovat talousjärjestelmiä.
> Tunnustuksellinen fasismi on tähän asti ollut yksi
> kapitalistisen yhteiskunnan hallintotapa. Toki Pol
> Potiakin voi nimittää fasistiksi, jos välttämättä haluaa."

> Enkä nimitä. Kommunismi oli myös poliittinen
> järjestelmä, jossa aina diktatuurinen
> yksipuoluejärjestelmä on saanut vallan. Kapitalismi
> on pelkkä talousjärjestelmä.

Kapitalismin on pelkkä talousjärjestelmä, siitä voidaan olla yhtä mieltä. Sitä voivat aivan hyvin poliittisesti johtaa vaikka kommunistit. Sittenpähän suhtautuvat siihen HALLINTOMALLINA eivätkä "maailmanselityksenä". Mutta kapitalsimi läpilyönti po-liittisen järjestalmän tasolla oli varsin väkivaltapitoista sekä USA:ssa että Ranskassa, joissa se tapahtui.

> "Teot ovat SUHTEELLISESTI samanlaiset tarkoittamassasi suhteessa.

> Tieteessä etsitään aina (myös) selityksiä."

> Eivät todellakaan ole, eivät edes suhteessa.

AIVAN samassa suhteessa väestömääriin suhteutettuina

> "Se oli II maailmansodan uhri. "

> Täyttä hevonpaskaa. Neuvostoliitto oli diktatuurinen
> laajenemishaluinen suurvalta, joka teki Saksan kanssa etupiirisopimuksen

Joka oli molemminpuolista huijausta. NL veti pidemmän korren, Rytin ja Tannerin avulla ...

> ja alkoi toteuttaa sitä myös
> käytännössä ja joka alisti valtaansa Baltian ja
> Itä-Euroopan maat, hyökkäsi Suomeen, anasti meiltä
> alueita Onpa siinä meillä todellista "uhrin" käytöstä.
> Uhreja ovat ne, ketkä joutuivat kärsimään näiden
> KAHDEN suurvallan totalitarismista.

NL koki absoluuttisesti suurimat tappiot 8ainakin euroopassa, ja oli suhteellisestikin kolmen-neljän tasaisessa kärjessä: Puola, Jugoslavia, NL, Saksa. (Baltian maiden menetykset olivat suhteellisesti omaa luokkaansa jos niitä tarkastellaan erillään NL:sta.)

> Neuvostovallan rikokset on tuomittu EU:ssa.

Pissan hailee.

Koskas tuomitaan Belgian? Sitä ennen kaikki tuomiolallatukset kumisevat onttouttaan.

Saisko muuten linkin siihen "EU:n langettamaan neuvostovallan tuomioon?" (Ettet ole vain omasta päästäsi kuvitellut...)

> Mitäs luulet, tuomitaanko yleensä "uhrien" tekoja?

Saatetaan filunkkitahojen toimesta hyvinkin "tuomita"...

> > Olet ilmeisesti niellyt tuon propagandan nahkoineen karvoineen.

> Ei mua häiritse."

> No eipä tunnu paljon häiritsevän. Sivuutat
> "lallatuksena" kaiken sellaisen, mikä sotii
> vakaumustasi vastaan. Varmasti Lenin olikin mielestäsi suuri hyväntekijä

Pääasiassa juuri sitä. Ja pirun hyvä tieteenfilosofi.

> "En pidä esimerkiksi silloista Jugoslaviaa
> yksipuoluejärjestelmästään huolimatta diktatuurina.
> En välttämättä myöskään Pohjois-Vietnamia ainakaan
> ennen Vietnamin sotaa. Tshekki ja Puolakaan eivät
> muuten olleet diktatuureja, mutta kuuluivat samaan
> sotilasliittoon diktatorisempien maiden kanssa."

> Jugoslavia, Tsekki ja Puola olivat
> yksipuoluejärjestelmiä, johon Neuvostoliitto ujutti
> järjestelmänsä ja jotka olivat N:liiton ohjailemia.
> Sanavapaudesta ei niissä maissa tuolloin voinut puhua.

Minä en pidä "Ruutisbyroo-sananvapautta" minään "demokratian kriteerinä", vaan gangsterismiin yllyttämisenä ja suojelemisena. Ihan saman pidän Halosen monia touhuja.

> "Sinä et siihen näyttöön vilkaisekaan, etkä kommentoi
> tavullakaan, jos minä sen jälleen kerran pistän
> näkösälle. Mutta pistetään nyt sitten vielä kerran:

http://www.vapaa-ajattelijat.fi/keskustelu/read.php?5,18711,18794#msg-18794 "

> Siis vihdoinkin myönnät, että Stalinin totalitarismin
> ihmisoikeusrikkomuksista ja kansojen alistamisesta on selvää näyttöä.

Tämä ei liity kansojen alistamiseen, vaan tapahtui pääasiassa "oman puolen johdon sisäpiirissä" (jota minä pidän porvarien tapaan LIEVENTÄVÄNÄ asianhaarana enkä raskauttavana kuten ainakin ennen kommunistit).

*******************************************************************’

02.07.08

> "No keitäs ne Punaiset sitten olivat, jos eivät hänen
> vastustajiaan?

> Ja Itä-Karjalan jäljellä olevat venäläiset olivat siellä vähemmistökansa."

Markapla: > Et siis lukenut ollenkaan: Mannerheim halusi lähettää

> rivimiehet kotiin ja ammuttaa johtajat. Tämä ei
> käynyt senaatille (Svinhufvud ja Paasikivi).
> Mannerheim erosi toukokuun lopulla vastalauseeksi
> saksalaissuuntaukselle.Vankileirit eivät olleet hänen
> vastuullaan.

> Puheet kansanmurhasta ovat hölynpölyä. Työväkeä oli
> noin 1,5 miljoonaa. Siitä noin 100 000 oli jotenkin
> tekemisissä aseellisen kapinan kanssa.

> Sodan kokonaistappiot olivat noin 37 000, punaisten
> noin 27 000. Vankileireillä kuoli noin 12 000 henkeä,
> heistä 7 000 sairauksiin ja 5 000 nälkään.
> Noin 55000 armahdettiin vuoden 1918 aikana.--

qsh2: Punaisten kuolleista vain 5000 edes väitettiin olleen kaatuneita. VÄHINTÄÄN 22000 tapettua nimeltä tunnettua Punaista oli "muita" Sotaurmaprojekin varmojenkin tietojen mukaan. Punaisten lisäksi vainoissa kuoli siviileitä, esimerkiksi Työväenpuolueen naisjäseniä.

> Mannerheim ei siis TODELLAKAAN ollut etninen
> puhdistaja/joukkomurhaaja.

Kyllä tuo oli joukkomurha, ja taistelut usein myös päättyvät sellaisiin, eikä uhreina suikaan ollut vain taistelevia Punaisia, vaan myös täysin siviilihenkilöitä.

Etnistä puhdistusta oli Itä-Karjalassa.


> > Mannerheim halusi lähettää rivimiehet kotiin ja
> > ammuttaa johtajat.

> Ja Stalinko muka teki päin vastoin?"

> Stalin tapatti erittelemättä ketään erikseen.

Missä? Koska ja missä hän kukisti järjestäytyneen kapinaliikkeen? Paitsi Liettuan metsänveljet, joiden joukossa ei ollut rivimiehiä: he olivat taustaltaan Liettuan vanhan armeijan kapiaisia, tai Puna-armeijasta loikanneita ammattisotilaita.

> > Vankileirit eivät olleet hänen vastuullaan.

> Hän ne kuitenkin täytti."
>
> Täyttää on eri asia kuin tapattaa.

Saattaa olla mutta jos hän ei olisi täyttänyt, ei niitä tuossa vaiheessa enää muutkaan olisi täyttäneet. Sitä paitsi hänen on usein väitetty joutuneen lähtemään juuri niiden leirien joukkomurhien maailmalla herättämän paheksunnan takia.

> "EU:lla on ikioma käsityksensä "tosiasioista".

> Lisäksi EU:n jutut saatatetaan sekoittaa Täyshourujen
> Norsunraatoraatoneuvoston EN:n aivan tolkuttomiin skitsolallatuksiin."

> Tietenkin juuri silloin on näin, kun eivät vastaa
> sinun mieltymyksiäiä ja vakaumustasi. Et varmaan edes huomaa koko asiaa...

MITKÄÄN HOURUT JA JÄRJETTÖMYYDET eivät vastaa "minun mieltymyksiäni", eikä mikään, "järjellinenkään" sotapropaganda. (Se vastaa oikeastaan vielä vähemmän kuin nuo EN:n skitsohourut...)


> "EU:lla on ikioma käsityksensä "tosiasioista".

> Lisäksi EU:n jutut saatatetaan sekoittaa Täyshourujen
> Norsunraatoraatoneuvoston EN:n aivan tolkuttomiin skitsolallatuksiin."

> Miten se voi olla huijausta, kun tuossa
> lisäpöytäkirjassa Baltian maat (Suomi mukaanluettuna)
> luettiin N:liiton etupiiriin ja sitten N:liitto
> miehitti Baltian ja yritti myös samaa Suomelle, ja
> Puola jaettiin yhteisymmärryksessä? Sinä et huijaa
> kuin itseäsi täällä.

Liittyykö tuo jotenkin NORSUNRAATONEUVOSTON SEKOHOURUIHIN?

> " Neuvostovallan rikokset on tuomittu EU:ssa.

> Pissan hailee. "

> Sinulle tuntuu olevan N.liiton rikokset ja niiden
> tuotamat kärsimykset uhreille yksi pissan hailee. Järkyttävä moraali.

> "Saisko muuten linkin siihen "EU:n langettamaan
> neuvostovallan tuomioon?" (Ettet ole vain omasta päästäsi kuvitellut...)"

> --Euroopan neuvosto on lähes 60 vuotta vanha
> järjestö, johon kuuluu 46 Euroopan maata.

EIHÄN EUROOPAN NORSUNRRAONEUVOSTO OLE EU!!!

(Ehkä kuitenkin osa Irlannin äänestäjistäkin oli nuo sekoittanut, ja ajatteli, että "Jo riittää norsuraatojen hourulallatus, P...le!!!)

> Sen tehtävänä on puolustaa ihmisoikeuksia, demokratiaa ja
> oikeusvaltioperiaatetta.

JOO "OIKEUSVALTIOPERIAATETTA"!!!!

> Neuvosto hyväksyi 25.1.06 päätöslauselman, joka
> tuomitsi kommunistihallintojen rikokset kuten murhat,
> kuolemat vankileireillä, joukkonälkiinnyttämisen,
> kidutukset, väestönsiirrot, vainot, orjatyövoiman
> käytön ja muun ruumiillisen terrorin. Samana päivänä
> neuvosto teki myös kansallissosialistisen hallinnon
> rikokset tuomitsevan päätöslauselman.--

Haista ... järjettömyksinesi.

> http://www.vapaasana.net/node/234

> Toki taas väität edellä olevaa "lallatukseksi"

Aivan täydelliseski skitsoksi järjettömyydeksi.

http://nakokulma.net/arkisto/index.php?topic=10871.msg269487;topicseen#msg269487

Mutta silläpä päästiin Norsunraatoneuvostosta. Lappua lyödään luukulle.

Irse asiassa JUURI TÄHÄN SAATTAA KAATUA MYÖS EU poliittisesti.


> "Tämä ei liity kansojen alistamiseen, vaan tapahtui
> pääasiassa "oman puolen johdon sisäpiirissä" (jota
> minä pidän porvarien tapaan LIEVENTÄVÄNÄ asianhaarana
> enkä raskauttavana kuten ainakin ennen kommunistit). "
>
> Voi hyvänen aika. Gulageissa varmaan oli vain
> puolueen sisäpiiriläiset.

He olivat aika vanhaa porukkaa sinne, kuten Puna-armeijan ratsuväeneverstitkin, oli varmaan heitäkin.

Tuota upseeriporukkaa sieltä sitten palautettiinkin, kun sota alkoi.

> Ei sinulle voi enää kuin nauraa.

Sen kun vaan. Mua taas ei sinun juttusi naurata lainkaan.

02.02.08

> "Kyllä tuo oli joukkomurha, ja taistelut usein myös
> päättyvät sellaisiin, eikä uhreina suikaan ollut vain
> taistelevia Punaisia, vaan myös täysin siviilihenkilöitä.

> Etnistä puhdistusta oli Itä-Karjalassa."

Markapla:

> Ei ollut. Sodassa usein kuolee siviilejä.

qsh2: Aidan takana keskitysleirissä?

(Ketkä muuten koska, ja missä ottivat käyttöön"nykyaikaiset" keskitysleirit, ja myös tuon nimen?)

> Etninen puhdistus on ihmisten järjestelmällistä tappamista.
> Itä-Karjalassa sitä ei tehty.

Se alkoi etnisen puhdistuksen peruskaavan mukaan (naiset ja lapset,erityisesti tytöt, piikkilangan taakse, josta esimerkiksi Halonen ja Hautahourulalla eivät tiedä mitään) mutta loppui tuhoamismielessä jo kesällä-syksyllä 1942, kun hommaa johtavalle Mannerheimille selvisi, ettei Barbarossa etene niin kuin piti.


> "Missä? Koska ja missä hän kukisti järjestäytyneen
> kapinaliikkeen? Paitsi Liettuan metsänveljet, joiden
> joukossa ei ollut rivimiehiä: he olivat taustaltaan
> Liettuan vanhan armeijan kapiaisia, tai
> Puna-armeijasta loikanneita ammattisotilaita."

> Katynissa, esimerkiksi. Ai niin, "lallatusta", taas...

Oletko saanut selville, että siellä olisi ollut jokin kapina? Mutta ne Puolan armeijan upseerinpuvussa haudatuthan olivat johtajia. Eli samaa teki kuin Mannerheimkin, ja jonka sinä täysin hyväksyt!


> " Miten se voi olla huijausta, kun tuossa
> > lisäpöytäkirjassa Baltian maat (Suomi mukaan luettuna)
> > luettiin N:liiton etupiiriin ja sitten N:liitto
> > miehitti Baltian ja yritti myös samaa Suomelle, ja
> > Puola jaettiin yhteisymmärryksessä? Sinä et huijaa
> > kuin itseäsi täällä.

> Liittyykö tuo jotenkin NORSUNRAATONEUVOSTON SEKOHOURUIHIN?"

> Jälleen argumettisi loppuivat tosiasioiden edessä.

Vaihdoit aihetta etkä vastannut minun kysymyksiini.


> " EIHÄN EUROOPAN  NORSUNRAATONEUVOSTO OLE EU!!!
> Haista ... järjettömyksinesi."

> Noin yleensä vasta sellanen henkilö, joka on lyöty
> täysin vastaansanomattomin argumentein ja linkein
> Onneksi olkoon
> täydellisestä kasvojen menetyskestä.
> Selvemmin ei voi enää sitä tehdä.

ONKO se EN siis EU vai ei? Samaa paskaa kahdessa paketissa? Onko mahdolli-sesti TARKOITUSKIN, että ne sekoitetaan keskenään esimerkiksi Kiinassa? Siinä lallatuksessa kun oli valehdeltu Kiinan niskaan 50 miljoonaa sellaista "tapettua", jotka EIVÄT OLLEET KOSKAAN SYNTYNEETKÄÄN!

viewtopic.php?f=14&t=15327&st=0&sk=t&sd=a&start=137

"Otetaanpa täältä mielenkiintoinen ”tapaus” skitso-Rummelin tavasta käsitellä Kiinan ”kommunismin uhreja” . Hän on sitten viime näkemän ko. sivuille (olisiko ollut vuosi sitten) kertonut ”Kiinan uhrit” kahdella. Hän on tehnyt PILKULLEEN SAMAN TRIKIN KUIN SUOMEN TILASTOKESKUS TÄÄLLÄ:

http://www.nakokulma.net/index.php?topi

Hän mainitseekin asiasta itse antamassasi linkissä, MUTTA EI SENTÄÄN VIITTAA SUOMEN TILASTOKESKUKSEN ENGL. SIVUILLE!

http://www.hawaii.edu/powerkills/20TH.HTM

” IMPORTANT NOTE: Among all the democide estimates appearing on this website, and in the table on the lower right, some have been revised upward. I have changed that for Mao's famine, 1958-1962, from zero to 38,000,000. And thus I have had to change the overall democide for the PRC (1928-1987) from 38,702,000 to 76,702,000. Details here. ” "

> > Ei sinulle voi enää kuin nauraa.

> Sen kun vaan. Mua taas ei sinun juttusi naurata lainkaan."

> Se on luonnollista, että valehtelijoiden hymyt
> hyytyvät faktojen edessä.

Sinähän sen tiedät omasta itsestäsi.

Haluat varmaan "tilata" Kiinasta jotkin "puutullit" KOKO EU:LLE sekoittamalla myös EU:n tuohon norsunraatojärjettömyyteen!

03.07.08

Markapla:

> Lisää "lallatusta" faktojen muodossa qsh2:lle:
[Hide Quoted Text]

> http://heninen.net/sandarmoh/suomeksi.htm

> 9500 kuollutta.

> http://heninen.net/punakangas/suomeksi.htm

> 3776 kuollutta

> Kaikki raskaita Neuvostoliiton ihmisoikeusrikoksia.

qsh2: Olkoon vaan, mutta HELVETIN KAUKANA

- 10 mlj:sta ("vanhat oppi- ym. kirjat")
- 20 mlj:sta (mm. "Musta kirja")
- 50 mlj:sta (mm. Iltalehti, "Loka-Laitinen")
- 60 mlj:sta (mm. Skitso-Rummel, Hautahourulalla, tulkitsen)
- 100 mlj:sta (mm. Porokarelia)

-150 mlj:sta (YLEn hurjimmat, eli kaek mänj kerrall, äek piisantkaa... mm. erään sairaselääkeellä (psyk.) olleen sotshilaisen sirkuspellen suulla 1992, "ohjelma" on uusittukin) miljoonasta!

03.07.08

> Olkoon vaan, mutta HELVETIN KAUKANA 10 ("vanhat oppi-
> ym. kirjat") - 20 (mm. "Musta kirja") - 50 (mm.
> Iltalehti, "Loka-Laitinen") - 60 (mm. Skitso-Rummel,
> Hautahourulalla, tulkitsen) - 100 (mm. Porokarelia)

> -150 (YLEn hurjimmat, eli kaek mänj kerralla, äek
> piisantkaa... mm. erään sairaselääkeellä (psyk.)
> olleen sotshilaisen sirkuspellen suulla 1992,

Tässä on typo, tämä vuosi oli 2002, ja päiväkin on selvillä, kun kirjoitin asiaa sivuten heti nettiin:

http://keskustelu.skepsis.fi/html/KeskusteluViesti.asp?ViestiID=88033

" >RK, olet jäänyt jo kahdesti kiinni
> valheesta. Jokainen valhe romuttaa
> uskottavuuttasi jatkuvasti.

Juu minähän tässä p..anruskean valheen vyörytyksessä varsinainen valepukki olenkin...

Tänään 17.8.02 Ylen dokumenttiohjelmassa yksi sirkuspelle taas korotti "kommunis-mien uhrien" määrän kerralla 50%:lla aikaisemmasta maksimitarjouksesta 150 miljoonaan...

Jos se koski Stalinin kauden Neuvostoliittoa (en ole ihan varma se oli asiaan kuuluvan epäselvästi esitetty), niin kaik män kerralla eik kai ihan piisantkaa...Täytyy vähän antaa palautetta. Se on pikkusen eri asia tuo meidän veroi kustantama Yle ("vasemmistolaiseksikin" mainittu...) kuin jokin bisnespohjainen lehdenläpyskä. "

> "ohjelma" on uusittukin) miljoonasta.

Ja Sonera-"peilisolu"-Heinonen istuu yhä palleillaan, tietääkseni, ei ole kyllä oikein mitään kuulunut, ettei olisi jossakin dispossa (mikä sen mukavampaa asiaosaisen kannalta)...

Yhtään YLE:n megalomaanisimpiakaan valheita ei ole ikinä oikaistu, joitakin pienim-piä helvetinmoisella huutamisella yleisön taholta korjattu,kuten "Muhammedin poika" (jollaista Muhammedilla ei ollut, muka shiialaisten tärkeimpänä pyhimyksenä ja Kerbalan "suurseurojen" aiheena) ja "Sreberenitsan KANSANmurha" (genocide, YK tuomitsi joukkomurhan, massacre, joka on perin juurin eri asia).

YLE:n uusin "aluevaltaus" oli valehdella suoraan itsensä Putinin suuhun "20 miljoo-naa Stalinin uhria" (Urpo Martikainen). Minä ilmoitin venäläisille kommunisteillekin, mutta ne kyllä suhtautuivat vähän, että "Äläs perr... vai SELLAISTA se on suomalaisille meedioille mennyt möläyttämään....hmmm..."

03.07.08

Markapla:

> Esitys terrorista on puistattavaa: syksyllä 1918

> Tšeka teloitti 10 000-15 000, keväällä 1919
> Astrakanissa 3 000-5 000 ammuttiin tai hukutettiin
> Volgaan, Krimillä tapettiin 1920 parissa kuukaudessa
> 50 000 siviiliä, Sevastopol sai nimen "hirtettyjen
> kaupunki" 1920, jolloin raiskaukset Ukrainassa
> nousivat "valtaviin mittoihin", 1922 surmattiin yli 8
> 000 pappia ja munkkia . . .

> Luettelo on loputon.

Noista kai seitten "kertyy" se "150 miljoonaa", kun jatketaan ja jatketaan ja jatketaan ja ...
> http://www2.hs.fi/uutiset/juttu.asp?id=20001220KU13&a=

" Tunnetumpaa aikaa on Stalinin 1930-luku.Suuren Terrorin aikana Tšekan perillisen NKVD:n viikate niitti kansaa. Olojen suunnitelmallisuus oli edistynyt, mikä merkitsi sitä, että murha-aalto aloitettiin, toteutettiin ja lopetettiin johdon päätöksellä.

Suuret nälänhädät 1921-22 ja 1932-33 olivat valtaosin seurausta poliittisista päätök-sistä ja prosesseista. Ensimmäisen synnyttivät yliraskaat viljatakavarikot, toisen hillitön kulakinmetsästys ja pakkokollektivointi.

Lopputulos: 11 miljoonaa kuollutta. "

qsh2: Tässä nyt valehdellaan taas "Mustan kirjan" päälle:

Mistään "Stalinin kaudesta" ei ensinnäkään missään tapauksessa voi puhua AINA-KAAN ENNEN VUOTTA 1923, jolloin hänet nimitettiin NKP:n pääsihteeriksi (eikä uutta puheenjohtajaa nimetty, vaan se oli yhä "Lenin").

Hänellä oli vastassaan pulustusministeri Leon Trotskyn johtama puolueoppositio, eikä hänen voida katsoa "suvereenisti päättäneen" myöskään sisä/poliisiministeriön (Dzerzhinski, linkissäsi kuvassa) eikä Puna-armeijan (Trostki,Tuhatshevski, Vatsetis, Krylenko,Frunze, Budjonnyi,Voroshilov) lankoja käsissään.Vielä 1924 puna-armeijan komentajaksi nimitettiin Stalinin vastustaja Mihail Tuhatshevski, ja hän oli siinä tehtävässä vuoteen 1936. (Hän kannatti Trotskin "vallankumouksen vientiä", jossa painopiste olikin sillä viennillä...)

Vuosilta 1923 - 1938 "Mustan kirjan" "tutkimusosa" "löytää" "6 mlj. Ukrainasta KARKOTETTUA" (jotka sitten kustantajan esipuheessa liitetään (EHDOTTOMAN PERUSTEETTOMASTI!) "tapettuihin", ja (muistaakseni, ei ole tässä nyt teos käsillä, vaan toisen koneen vieressä) 2 mlj. "tapettuja" (suoraan tai leireissä kuolleina).

"Kommunismin musta kirja" sepittää noin "12 miljoonaa "Leninin uhria" ", KÄYTÄN-NÖSSÄ TYHJÄSTÄ, ja "70 miljoona Maon uhria" (muistakseni), samat sanat kuin Leninistäkin. Stalin on siellä "pikkunilkki"...

Yhtä asiaa minä ihmettelen, enkä ymmärrä.

Miksi pitää KOKO AJAN VALEHDELLA MYÖS NOISTA "OMISTA" HARHAUTUSKIRJOITUKSISTA?

MYÖS kirjoista, jotka on erittäin suurella todennäköisyydellä JO LUKIJAN HYLLYS-SÄ, TAI JOITA JUTUSSA MAINOSTETAAN, TAI "ARVOSTELLAAN" (ja "luvataan siis vielä vääriä"!)!

UHKAILLAANKO sillä lukijaa vertailemasta mihinkään muihin tietoihin? Jos uhkaillaan, niin ei sillä sitten kauheasti ko. tietoa levittämäänkään houkutella...

Jos ei houkutella levittämään, niin sitten sillä kai vain "tiedotetaan" jokin "TAHON" (Halosen?) "kannasta", joka huolehtii itse lopunkin "tiedottamisen" (taas KULLOISILLAKIN "tiedoilla...).

Onko tästä jokin OHJE, ja jos on, niin MISTÄ/KENELTÄ?

Mitään "luotettavuutta" tuolla EI TAVOITELLA, sen näkee kaksi tai kolme linkkiä lukenut.

Vaan siis sillä tavoitellaan MITÄ?

(Sen verran voin sanoa, että "SITÄ" ei saavuteta noin kummallisin konstein, mitä "SE" sitten lieneekin.)

03.07.08

Markapla:

>"Noista kai seitten "kertyy" se "150 miljoonaa",k un
> jatketaan ja jatketaan ja jatketaan ja.."

> Jos ei kerrykään, niin sitten ei ole tehty
> minkäänlaisia ihmisoikeusrikkomuksia, vaan ammuttu
> puolueen sisäpiiriläisiä...näin qsh2:n logiikka etenee.

qsh2:

On vissi ero 1.5 miljoonalla ja 150 miljoonalla, vaikka Heinonen kuuluukin siihen poliitikkokastiin jolta menivät miljoonat ja miljardit sekaisin yhdessä tai parissakin vaiheessa, saati nämä...


> "Mistään "Stalinin kaudesta" ei ensinnäkään missään
> tapauksessa voi puhua AINAKAAN ENNEN VUOTTA 1923,
> jolloin hänet nimitettiin NKP:n pääsihteeriksi (eikä
> uutta puheenjohtajaa nimetty, vaan se oli yhä "Lenin")."

> Mitä sillä on väliä? Murhaajia molemmat ja systeemi sama.

> Kommunismien uhrien määrä N:liitossa/Venäjällä yltää
> joka tapauksessa miljooniin. Mitä ihmeen
> puolusteltavaa ja selittämistä noissa enää on?

Nyt minulla on tämä "Musta kirja" käsillä.

Tässä osuu Stalinin ajalle 690000 suuren puhdistuksen uhria, 6 miljoonaa karkotettua Ukrainasta ja 2 miljoonaa karkotettua kulakkia.

Eli mukamas "8.7 mlj. uhria". (Lisäksi on eräiden kaukaasialaisten kansallisuuksien, saksalaisten ja kalmukkien karkotus, joita ei pidetä "murhina" mm. siksi, että nuo kaukaasialaiset islamilaiset kansat kuuluvat karkotuksesta huolimatta viime vuosisadan väestönkasvun maailmanmestareihin.)

Suuri puhdistus ja kulakkien karkotus on tutkittu juurta jaksain. Kulakkeja karkotettiin 230000 taloutta, yhteensä 1 mlj. kansalaista (eikä se varsinaisesti tarkoittanut "tuo-miota" ollenkaan,vielä vähemmän "kuolemantuomiota". Laittomaksi kansalaisoikeuk- sien loukkaamiseksi ja rajoittamiseksi se sittemmin kuitenkin katsottiin.

http://nakokulma.net/arkisto/index.php?topic=10871.msg359924;topicseen#msg359924

" Stolypinin agraarireformi v. 1905 - 1907 vapautti kaikki maanhankintaa valtiolta lainaa saaneet, eli "Tsaarin kulakit" lainojen takaisinmaksusta, jota uudistusta kaikki mahdolliset tahot ensintervehtivät "hyvinvointia tuovana". Toisin kävi: se vakiinnutti "vallitsevan kulakkiluokan" rikastuvaksi, juuri kuten tsaari ja Stolypin olivat tarkoitta-neetkin tarkotuksella luoda tsaarinvallalle uusi "luokkatuki" tai tukiluokka, ja muut köyhtyväksi luokaksi maaseudulla.

(On huomattava, että omillaan toimivat perheviljelmät eivät olleet kulakkeja, vaan "keskivarakkaita", eivätkä kaikki alun perin varakkaatkaan. Kulakit olivat oma ryhmänsä tsaarin byrokratiallekin, joilla oli omia oikeuksia, esimerkiksi saada lainaa erityispankista, ja velvollisuuksia, kuten esimerkiksi kasakat.)

V. 1927 kulakkitalouksiksi katsottiin n. 1 mlj. taloutta, nyt n. 5 % kaikista maaseudun talouksista.

1930-1932 karkotettiin nejännes kulakkitalouksista, 1% kaikista talonpoikaistakouksista, n.200000 taloutta, kaukaisille seuduille (mm. Kazahstaniin).

1941 karkotuksessa toimi 230000 kulakkiperhettä, 920000 kanslaista. "

Kulakit (ja heihin rinnastuvat) olivat saaneet ydinalueillaan ankaran suoneniskun sisällissodan aikana, koska heillä oli siinä ollut omia, tappion kokeneita armeijoitaan, osapuoliaan: skoropadskilaiset ja petljuralaiset Ukrainassa, antonovilaiset Venäjällä.

Ukrainasta lähti pääasiassa Venäjälle vähän enemmäkin kuin 6 mlj. 30-luvulla. Heistä oli huomattava osa lapsia, jotka lähtivät vanhempiensa mukana uusiin teollisuuskeskuksiin, tai ilman vanhempiaan odotettavissa olevaa sotaa pakoon.

V. 1939 muiden neuvostotasavaltojen kansalaisina oli 7.3 mlj. kansallisuudeltaan ukrainalaista, kun heitä Ukrainan neuvostotasavaltaa perustettaessa oli ollut tuskin ketään: koko kansallisuus oli tavallaan tuossa yhteydessä muodostettu Ukrainan alueen ukrainakielisistä ja venäjän kilen ukrainan murretta puhuvista asukkaista, samaan tapaan kuin jos Venäjän karjalsiten kansasta ja Suomen karjalaisten heimosta muodostettaisiin yksi "karjalainen kansakunta".

Venäjä ei tunnusta mitään "Ukrainan kansamurhaa", ja UKrainan parlamenttikin "päätti" siitä 2%:n enemmistöllä. Seuraava parlamentti sen "päätöksen" luultavasti kumoaa.

http://www.vapaa-ajattelijat.fi/keskustelu/read.php?5,18711,19091#msg-19091

> "On vissi ero 1.5 miljoonalla ja 150 miljoonalla,
> vaikka Heinonen kuuluukin siihen poliitikkokastiin
> jolta menivät miljoonat ja miljarditkin sekaisin
> yhdessä tai perissakin vaiheessa, saati nämä..."

Markapla:

> Älä höpötä. NL:n ja Stalinin vainoissa ja
> puhdistuksissa sekä neuvostovallan totalitarismissa
> kuoli varmasti enemmän kuin 1,5 miljoonaa ihmistä.

> Vähimmäsiarviona Neuvostoliitossa yksistään jo 20 miljoonaa uhria.

qsh2:

"Musta kirja" on esittänyt ne "arviot" ja ne on osoitettavissa kohta kohdalta vääriksi:

- vallankumous-, sisällis- ja interventiosotien ja niihin liittyneiden kulkutautiepidemioi- den uhrit on kerrattu kahdella, ja sitten pantu KAIKKI Punaisten piikkiin (paitsi ehkä sen omat kuolleet, 2.2 mlj., joskus nekin).

- Volgan (Tambovin ja osin Voronezhin) alueelta on "tempaistu" "5 mlj. nälkään tapet-tua", vaikka Tambovin alueella on nykyäänkin vain 1 mlj.ja Voronezhin alueella 2 mlj. asukasta.Koko Volgansuun alueella oli ollut ennen vallankumousta n.5 mlj. asukasta ja siellä oli käyty sisällissodan kovimmat taistelut ja siellä olivat jo aikaisemmin riehu-neet tappavimmat rintamataudit,pilkkukuume,espanjantauti,isorokko ja lentävä keuh- kotauti (joka ei tappanut aivan heti, vaan esimerkiksi tieteellisen psykologian perus-tajan lääkintäupseeri Lev Semjonovitsh Vygotskin vasta 10 vuotta myöhemmin).

- Ukrainan muualle muuttaneet on laskettu "uhreiksi", eikä tuosta mittavasta muutto-liikkeestä henkäistäkään erilaisia muutenkin väärennettyjä "Ukrainan väestötietoja" ilmoitettaessa.

> Venäjä ei yleensä tunnusta yhtään mitään. Ei edes
> sitä, minkä kaikki muut tunnustavat, Baltian miehitys
> ja Itä-Euroopan haltuunotto.

Näin "jää käteen" karkeasti ottaen 20 - 7 - 6 - 5 = 2 mlj. "joita ei ole kumottu"...

Tuollaiset laskut ovat kuitenkin hölmöyksiä, koska tuo koko käsite ja ARVIOT eivät ylipäätään sovellu mihinkään "murhatarkasteluihin" järjestäytyneessä valtiossa. On täydellisen absurdi "aksiooma", että "jokainen, jonka seikkaperäistä luonnollista kuolinsyytä ei tiedetä olisi "murhattu"..."!

SITÄ PAITSI ASIAMUKAISEN TODISTAMISEN VELVOLLISUUS ON MURHAVÄIT-TEIDEN ESITTÄJÄLLÄ. Ei voida lähteä siitä, että "muiden vain pitäisi osoittaa vääriksi" mitkä hyvänsä skitsolatelut sellaisesta.

"Mustiksen" "20 miljoonaa NL:N kommunismin uhria" on saatu siten, että kaikkien vuosina 1913 - 1953 kuolleiden miesten määrästä (50 mlj.) on vähennetty sodissa kuolleet (30 mlj.).

Aivan sama tulos saadaan tarkastelemalla pelkkää sotien välistä aikaa ilman sotia,v. 1920 - 1939, ennen alueliitoksia: silloin syntyi 68 mlj. ja kuoli 42 mlj., joita kuolleista siis 21 mlj. miespuolisia. Kaek mänj sitten muka "tappamalla"... "Mustiksen" mukaan ...

05.07.08

Markapla:

> Sinä et voi todellaan osoittaa kohta kohdalta
> Mustaa kirjaa vääräksi.

qsh2:

Olen kumonnut ne "kymmenet miljoonat",koska ne koostuvat vain muutamasta lähes täysin sepitetystä tapauksesta: Maon Suuren harppauksen nälänhädästä (50 mlj. Suomen tilastokeskuksessa sepitettyä),Ukrainan "järjestetystä" nälänhädästä (6 mlj., sen verran muutti pois Ukrainasta),Volgan "järjestetystä nälänhädästä" (vanha mutta väestöllisesti täysin mahdoton sepitys, ainoa mainituista, jonka on epäilty joskus olleen KGB:n omaakin "fiktiota", erityisesti sitä epäili Goebbels). "Mustiksesta" on myös tipautettu kokonaan pois muutama laajallekin levinnyt vanha varma sepitys.

> Musta kirja on kiistanalainen teos,
> mutta alakanttisetkin arviot kommunismin ja
> neuvostovallan uhreista on myönnetty
> arvostelijoidenkin suulla paikkansapitäviksi.

Koko käsite "kommunismin uhri" on aivan päin persettä, sillä ilman muuta kuikin yhteiskunta vaikuttaa jotenkin jokaisen elinaikaan, se vaikuttaa itse asiassa aina MOLEMPIIN SUUNTIIN.

Tuollaisilla "laskelmilla" ei ole konsti eikä mikään raapia kokoon miljardi "kapitalismin väkivallan uhria" (eikä tarvitse edes abortoituja ja muita "kapitalismin takia syntymättä jääneitä" laskea mukaan!).

> Jos Euroopan neuvosto, jonka jäsenmaiden luku on
> paljon suurempi kuin koko EU:n on tuominnut myös
> kommunistihallinnon ja neuvostovallan rikokset samalla
> tavoin, kuin on natsivallan rikokset tuomittu, niin
> sinun on täysin turha yrittää vesittää ja mitätöidä
> sitä. Kuka uskoo sinua enemmin kuin Euroopan
> neuvoston 47:ää jäsenvaltiota? Jotain täyin
> tuntematonta qsh2:sta

Nyt puhuu taas joku, joka ei ymmärrä tieteestä sen enempää kuin ne norsunraadotkaan.

Mitä taas minuun tulee, niin minä olen ollut tähän asiaan verraten miljoonasosan ko-koisessa "vähemmistössä" jollakin muulla tieteenalalla jossakin kiistakysymyksessä, ja kuitenkin varma voitto perstaskussa, kun olen ratkaissut kysymyksen ja tiennyt jossakin vaiheessa ainoana henkilönä, kuinka se asia varsinaisesti on. Se on itse asiaa AIVAN TAVALLINEN TILANNE PERUSTUTKIMUKSESSA AINA KUN JOTAKIN UUTTA LÖYDETÄÄN "VANHALTA" TIETEENALALTA.

Jokin tuollainen ilmiö kuin esimerkiksi muka Kiinan tai Ukrainan "väestökato" aivan tiettynä talvena sivuaa noin kahdenkymmenen eri tieteenalan tutkimia ilmiöitä, joilla aloilla ei tarvitse olla mitään muuta yhteistä asiaan liittyen, kuin että väitetyt tapahtumat eivät saa olla mahdottomia minkään tieteen tutkimien ilmiöiden osalta.

Tuollaisia tieteenaloja ovat paitsi tilastotieteet, historiatieteet ja sotatieteet myös väestötieteet (mm. mahdolliset ja mahdottomat syntyvyydet, ikärakenteet), kansan-terveystieteet (mm. epidemiologia, hoitotiedot, hoitomenetelmät), ravitsemustieteet (terve normaalipainoinen aikuinen mies elää puoli vuotta näennäisellä ravinnolla, jonka käsittelyyn kuluu yhtä paljon energiaa kuin siitä saakin, esimerkiksi pettu on sellaista, jos hän saa vettä, vitamiineja ja hivenaineita, joita saa lähes mistä tahansa kasveista; tosin se on kyllä sitten niitä ilmiöitä, jotka vaikuttavat jopa perimäänkin, jos on pidempään eletty vararavinnolla; se taas antaa mahdollisuuden vuosisatojenkin päästä selvittää,onko noin tapahtunut), geotieteet kuten säätieteet, etnologiset ja pe- rinnetieteet (muutto), hallintotieteet (muiden alueiden,maiden väestöliikkeet, koulujen aloitukset ja lopetukset,kutsunnat armeijaan),taloushistoria eli ainoa "eksakti" talous- tiede, kriminologiset tieteet ja menetelmät (rikostilastot, vanhojen kuolinsyiden, ja kuolleiden etnisen ym. taustan selvittäminen), lähes mitä tahansa kulttuurisia ja lääketieteellisiä tietoja voidaan käyttää väestön liikkeiden selvittämiseen.

Yhtään ainokaista ns. "korjattua NL:n tilastoa" (joita Wiki on väärällään, oikeita sieltä ei löydä ainoatakaan, mutta niitä löytää kyllä Sovjeteskaja entsiklopedijasta netistäkin, malliksi), joka ei olisi ollut ABSOLUUTTISTA PUPPUA, en ole ainakaan toistaiseksi nähnyt.

Norsunraatoneuvosto on kriminalisoinut ja käytännössä lakkauttanut pelkästään itsensä: Venäjä on vetänyt palikkansa kehästä, ja EU perustaa Lissabonin sopimuk-sessa oman "EU:n ihmisoikeustuomioistuimen". Vaikka se jäisikin juridisesti tyhjän päälle (ilman sitä Lissabonin sopimusta), se on kuitenkin suunnattomasti "vahvempi" kuin ITSE UMPIKRIMINAALI "EIT". Raatoneuvostoon jäävät Justkusenko ja Saapasville kahdestaan, ja norsunraatotuomari, feminatsi Päivi Hirvelä.

EN:n norsunraatofarssi on yksi keskeinen EU:n kriisiyttänyt tekijä, vaikka ne ovatkin eri järjestöjä: niillä on kuitenkin yhteiset taustaväet, yhteinen (joskin "salainen"...) ideologia, ja si

Kommentit

Ladataan...