Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä


lauantai, 17. maaliskuu 2018

Maailmankirjat sekaisin? (Täivaltio-)YLE OIKAISI VALEHTELUAAN uutislähetyksessä!

Maailmankirjat sekaisin? (Täivaltio-)YLE OIKAISI VALEHTELUAAN uutislähetyksessä!

 

OHO!!!!

YLE1:n uutislähetys tänään klo 17. OIKAISI AIKAISEMPAA VALEHTELUAAN!

Tässä oli syynä valehtelu ”väärän henkilön”, EU:n Eurooppa-neuvoston pu-heenjohtaja Donald Tuskin suuhun: että tämä olisi vitäämyt, että Englannissa olisi tapahtunut ” ”KREMLIN (Putinin…) SUORITTAMA MYRKKYHÖKKÄYS tiettyjä henkilöitä vastaan.

Tusk oli todellisuudessa sanonut ”Kremlin INNOITTAMA myrkkyhyökkäys”, jollaisesta Kreml ei tietenkään voi olla missään ”suoritusvastuussa”… eikä ole oikein tietoa, minkä AJANJAKSONKAAN ”Kremliä” puolalainen Tusk tarkoitti… Valehtelu oli tapahtunut edellisenä keskiviikkona Tuskin haistattelun tekstityksessä.

Kello 18. uutislähetyksessä Rönkä ei enää maininnut tästä asiasta – mutta oikaisu uusittiin klo 20.30 uutislähetyksessä.

Oikaisua ei minun muistaakseni ole tapahtunut aikaisemmin, vaan joissakin harvoissa tapauksissa on kuulijoiden laajan palautteen jälkeen kestojankutus korjattu vähin äänin – ja aloitettu taas, kun aihepiiri on uudestaan viikojen tai kuukausien päästä naussut esiin. Muistan mm. ”Srebrenicn kansanmurhan” (vs. joukkomurha, kansainvälinen lakitermi), ”profeetta Muhammedin pojan (sellaista ei ollut, eräs yhä tapeltu shiia-pyhimys oli hänen tyttärensä poika), ”Suomen kenraalikuvernööri Venäjän Lokakuun vallankumouksen jälkeen” (kaikki ovat siis tarkoin harkittua ja jopa ”taitavaa” harhaanjohtamista!), Maik-karin puolelta (joka on ”huonompi valehtelija”) muistettakoon erityisesti ”20 miljoonaan Stalinin uhria PUTININ SUUHUN” (Upi Martikainen)!!!

Etsiessäni tuota lähetystä netistä havaitsin toisenkin oikaisun, varmaan kautta aikain, ja KOSKIEN VARSINAISTA PARAATIVALEHTELUKOHDETTA meedioiden ”valvontaelinten” TOIMIVALTUUKSIA (joita yritetään valehtelemalla tietysti ”muuttaa”!):

https://areena.yle.fi/1-4234788

” Yle Uutiset 20.30

ma 12.3.2018

Oikaisu Julkisen sanan neuvostoa koskevaan uutiseen 12.3.2018:

Radiouutisissa klo 12.00, tv-uutisissa klo 18.00 ja 20.30 sekä verkkojutussa haastateltava sanoi, että JSN valvoo kirjoitusten laillisuutta. Tämä ei pidä paikkaansa, sillä JSN ei käytä tuomiovaltaa, vaan se on itsesäätelyelin. ”

Askel eteen – kaksi taakse?

Näistä TÄYSIN POIKKEUKSELLISISTA tapauksista EI PIDÄ VETÄÄ JOHTOPÄÄTÖSTÄ, että VASKISTI-YLE OLISI ”LAKANNUT TAI LAKKAAMASSA VALEHTELEMASTA”, olemasta isompien välisiä sotia lietsovan TÄIVALTION vaskistinen sotapropagandatorvi!

(Mää en väitä, että Suomi olisi ”täysin täivaltio”; väitän vain, että YLE ON SEN YKSI TÄIVALTIOPIIRRE!)

Kaikkein pahin mahdollsisuus on, että olisi tulossa oikin VUOSITUHANNEN VALEUUTINEN tyyppiä ”Putin hyökännyt Ukrainaan!”, ”Al-Assad hykännyt Israeliin!”, ”Pohjois Korea hyökännyt jonnekin…”) ja tämä ”linjantarkistus” olisi NATOn valmistautumista sellaiseen…

 

Samaan putkeen kirjailija Antti Tuuri selittää, miten hänen Itä-Karjala-juttujena INNOITTAJA olivat Varpu Lindströmin ”tutkimukset” Itä-Karjalasta Kanadan Ontarion yliopistossa…

Screenshot-2018-3-16%20pe%2016%203%20201

 
Kohta niitäkin ”tutkimuksia” kai kysytään tarkemmin…
 
Ne liittyvät kanadalaisen ukrainalais-ortodoksin intiaanin James E. Macen väärennyksiin ”Ukrainan järjetetystä nälänhädästä” New Yorkin Harvajärkiopistossa…
 

lauantai, 23. elokuu 2014

Miten ”maailman paras yliopisto” sepitti ”Ukrainan järjestetyn nälänhädän”…

Harvardin harvajärkiopisto (HJO) taas kerran, valitettavasti, ”maailman parhaaksi yliopistoksi”.

Aalto-yliopisto tipahti 500 huippuyliopiston listalta

 
Pahalta kuulostaa… erittäin pahalta.
 

ILLAN TEEMAPUTKI JATKUI ”UUDELLA” MUTTA TUTULLA ”PUTIN-ASIANTUNTIJALLA”…

Pressiklubissa Perjantai-ohjelmasta potkut saanut umpinatsihouru Pekka Vahvanen esiintyy Putin-asiantuntijana… pyhäkoulun tiedoilla tietysti…

https://areena.yle.fi/1-4276822

 

Pressiklubi

 

Screenshot-2018-3-16%20pe%2016%203%20201

 

pe 16.3.2018

  • 27 min
  • pe 16.3.2018

Pitääkö maailman johtajien ydinaseuhoa pelätä? Vieraana Risto E.J. Penttilä. #pressiklubi

 

2016: Pekka Vahvanen – YLEn uusi ”ylimmäinen antrasisti” oli natsihouru

17. tammikuuta ·

Hyvä kun loppui tältäerää ja Vahvasen osalta…

”Mutiainen” ei vaikuttanut juurikaan terävämmältä…

” TAAS UUSI ÄÄLIÖMÄINEN HAISTAPASKANTIEDEFASISTI VETÄMÄSSÄ ”VALTION VIRALLISENA ”ANTIRASISTINA” YLEN ”VIIHDEOHJELMAA”!!!!
 
Ja haistapaskantiedebisnesMAMUt on PALAUTETTAVA ISISIIN ”OPETTAMAAN” SINNE HAISTAPASKANTIEDETTÄ!
 
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/12/11/perjantai-pistaa-miettimaan-uusi-ajankohtaisohjelma-alkaa-tammikuussa
 
Älykkyys ja rikollisuus periytyvät – ja se tuntuu pahalta
 
Ihmisen käyttäytyminen on suurelta osin biologista ja perinnöllistä. Tämän tunnustaminen ottaa usein lujille.

Kommentit

Ladataan...