torstai, 17. joulukuu 2020

KONE OY:N PALSTA JULKAISEE HEWONPASKAA WTC-TORNEISTA TOTAALISEN TIETÄMÄTTÖMYYDEN RINTAÄÄNELLÄ; NÄINKÖ KONE OY:SSÄ "LASKETAAN" JA "TUTKITAAN"Skepsis - Keskustelu <[email protected]>
 
ke 16.12.2020 15.22
 
Sinut on bannattu sivustolta 16.03.2021 13:22:34 asti. Tänä aikana et voi kirjoittaa uusia viestejä tai vastata viesteihin. Mikäli koet, että bannaus ei ole ollut aiheellinen, voit perustella kantasi moderaattoreille Palate-sivun kautta.

Perustelu bannaukselle:
Toistuva keskustelupalstan sääntöjen vastainen toiminta. Ei edelleenkään copy-paste palsta. Katso lisätietoja:
 


RK: Olette poistaneet rikollisella tavalla ketjun ensimmäisen viestin, johon otsikko viittaa!

NYT OTSIKKO ON PANTU VIITTAMAAN TÄHÄN,JA MINUT HAUKKUMAAN KONE OY:TÄ SIITÄ ETTÄ SE SÄIKÄHTI, JA TORJUI EKONOMI KARISEN LISÄPASKAN-NUKSEN "TEKNIIKASTA", jos ta ei tiedä mitään kuten eivät muutkaan WTC-salkkarit!

Viesti, jonka olette JÄTTÄNEET paikalleen ON copypastea ILMAN POISTAMAANNE, KAIKKEA MUUTA KUIN COPY-PASTE-VIESTIÄ!!!

http://keskustelu.skepsis.fi/Message/Message/404224

" Risto Koivula, 12/15/2020 8:24:43 AM, 404224


https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/esko-karinen/wtc-turmat-vastuullinen-sananvapaus-puraisi-vai-onko-se-uussuomettumista/

" WTC-turmat: Vastuullinen sananvapaus puraisi. Vai onko se uussuomettumista?

Esko Karinen

14.12.2020 13:05

Olisin jatkanut WTC-kirjoitusteni sarjaa viimeisellä havainnoista kertovalla kirjoituksella, mutta US:n moderaattori oli toista mieltä.

Olisin sen jälkeen siirtynyt erilaisten skenaarioiden käsittelyyn, ja siinä ei ymmär-tääkseni ole ongelmaa. Republikaanipresidenteistä on ainakin tähän asti saanut vapaasti esittää salaliittoteorioita.

Demokraattipresidenteistä en ole ihan varma. Barack Obamaa ei ole juurikaan sa-nottu tyhmäksi eikä Joe Bideniä ainakaan vielä ole todettu kiinalaisten juoksupojaksi.

Pidätyksistä kiikastaa

Ongelma sananvapauden vastuullisuudesta syntyi ilmeisesti siitä, voiko havaintoa julkaista eli voiko sanoa, keitä epäilyksenalaisia henkilöitä New Yorkin poliisi pidätti vielä turmapäivän aikana, iltapäivällä 11.9.2001.

Olisin kuvitellut että tällainen havainto olisi ollut julkaisukelpoinen, mutta ei se ole. Kuvittelin että vastuulliselta lehdistöltä on jäänyt nämä tapahtumat huomaamatta, mutta ei ole. Julkaisemattomuuteen on parempia syitä, juurikin tämä vastuullisuus. Onhan tämä hiukan outoa kun Suomessa nimet pitää salata vaikka ne on kenen tahansa luettavissa kunhan nettiä hiukan kaivelee.

Mutta ei jatketa muutenkaan enää havaintojen pohjalta. Seuraavaksi käsittelen erilaisia skenaarioita, jos US suo.

Näissäkin joudun joistakin skenaarioista puhumaan kiertäen ja kaarrellen. Ja mahdollisesti en mainitse jotakin niistä ollenkaan.

Mikäli kirjoitustani ei näy, US katsoo skenaariotkin kielletyiksi. Tarkoitus on ensin kertoa, millaisia skenaarioita on keksitty lentokoneisiin liittyen. WTC-turmien alkuperäisissä uutisfilmeissä kun on joitakin outoja elementtejä, jotka eivät ole sopusoinnussa fysiikan lakien kanssa.

Mikäli tämä onnistuu, seuraa kuvaus erilaisista skenaarioista tekijöiden suhteen.

Vaihtoehtona pysyy tietenkin aina se salaliittoteoria, jossa Afganistanin luolissa syn-tyneen idean toteuttaa melko runsas joukko miehiä, jotka pitävät toisiinsa yhteyttä harvinaisen vähän. Voisi sanoa, että suorastaan robottimaisella tarkkuudella nämä sitten suorittavat yhtäaikaisen teon useilla eri lentokoneilla. Vieläpä lähes täysin onnistuen. Tai itse asiassa onnistuen yli odotusten.

Harva olisi odottanut 400 metriä korkeiden teräsrakenteisten tornitalojen sortuvan littanaksi, varsinkin kun ne oli mitoitettu kestämään tuollainen törmäys sekä erinäisiä tulipaloja. Näiden kahden tornitalon lisäksi 47-kerroksinen teräsrakenteinen toimistotalo sortui ilmeisesti pelkästä myötätunnosta.

Asiallista onnettomuustutkintaa ei voitu tehdä, kun a) maa joutui sotaan, ja b) koska päättäjille tuli niin paha mieli ettei tutkintaa voitu aloittaa ajoissa.

Poikkeuksellisesti tätä kirjoitustani ei voi kommentoida. Kommentoinnista voisi paljastua jotakin mitä US:n lukijoiden ei tarvitse tietää. "RK: NYT MINUT ON PANTU MUKA "PAHEKSUMAAN" SITÄ, ETTÄ KONE OY SÄI-KÄHTI JA KATKAISI EKONOMI KARISEN SKITSOVUODATUKSEN NOISTA (IKIO- MISTA) "TEKNISITÄ MAHDOTTOMUUKSISTA(AN)" - EIKÄ SITÄ VUODATUSTA!!! TASAN SAMOJA TERRORITEMPPUJA, JOILLA MATTI APUSEN BILDERBERG-PORUKKA AAMULEHDESSÄ YRITTI ENSIN HOUKUTELLA MUA "KANNATTA-MAAN WTC-RÄJÄYTYSTEORIAA (kuten "kommunistin toimenkuvaan" kuuluisi...) ja sitten "ikuisen bannauksen" uhalla olemaan ainakin paljastamatta ja haukkumatta salkkareiden absoluuttista tietämättömyyttä ja heille USA:sta syötettyjä pölhöteorioita!

Soittiko Bilderberg-Apumatti vai KONE oy? Vai Karinen?

Kehottaisin teitä palauttamaan tämän avausviestin sinne. Tuo näyttää erittäin koomi-selta sosiaalisessa mediassa, kun olen lainannut sekä linkit että tekstit, ja jokainen joka avaa linkin näkee, miten olette asian vääristänyt.

Tämä ENSIMMÄINEN VIESTI ei ollut nmitään copy-pstea VAAN TÄYTTÄ ASIAA, tieteen viimeinen sana tästä aiheesta:


 

KONE OY:N KESKUSTELUPALSTA JULKAISEE HEWONPASKAA HOURUA WTC-TORNEISTA TOTAALISEN TIETÄMÄTTÖMYYDEN RINTAÄÄNELLÄ...
 

NÄINKÖ KNE OY:SSÄ "LASKETAAN" JA "TUTKITAAN"???

EIKÄ KESKUSTELUA SALLITA!!!

 

Lattiat just irtosivat - ihan kuten PITIKIN!

 

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/esko-karinen/virheelliset-vaitteet-wtc-turmissa-saivat-laajan-julkisuuden/

Pannukakkuteoria Pannukakkuteoria pääsi globaaliin levitykseen. Lattiat litistyivät toistensa päälle ja WTC-tornit olisivat muka sortuneet kuin kerrokset olisivat pannukakkuja. Mutta kun eivät lattiat…
puheenvuoro.uusisuomi.fi
 
 

Virheelliset väitteet WTC-turmissa saivat laajan julkisuuden. Nanotermiitti

Esko Karinen 8.12.2020 23:10

Pannukakkuteoria

Pannukakkuteoria pääsi globaaliin levitykseen.  Lattiat litistyivät toistensa päälle ja WTC-tornit olisivat muka sortuneet kuin kerrokset olisivat pannukakkuja.

Mutta kun eivät lattiat irtoa.

Lattiat kiersivät keskirunkoa, eivätkä ne irtoa kiinnityksistään kuin vasta rakennuksen sortuessa. Eli tässä on tehty johtopäätös väärässä järjestyksessä, lattioiden irtoami- nen ei aiheuta romahdusta vaan lattiat lähtevät liikkumaan vasta kun teräksinen keskirunko alkaa painua kasaan. "

RK: Paskaa. Lattiat hajoavat, kun ylhäältä putoaa romua. Juuri se on etenevä murtuma.

Sitten vasta nurjahtavat pilarit, jotka menettävät näin sivutentansa.

Pilareiden lämpötilalla ei ole merkitystä silloin.

Virheellinen yliopistotutkimus WTC-7: romahtamisesta:

"Tutkimuksen" perusvirhe on, että siinä väitetään "VIRALLISTEN TUTKIJOIDEN VÄITTÄVÄN, että KRIITTISEN PILARIN NURJAHDUS OLISI OLLUT ENSIMMÄINEN ROMAHDUSILMIÖ".

Noin ei kuitenkaan ole, kuten aineistosta ja videoista ilmenee. Vasta välipohjien putoaminen rakennuksen päädyssä lähetti liikkeelle kriittisen pilarin nurjahduksen - ihan kuten pitikin.

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2014/09/wtc-torneja-ei-rajaytetty

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2020/04/a-new-quack-reseach-on-wtc-7-collapse

Hulsey, J.L., Quan, Z., and Xiao, F., 2020:

A Structural Reevaluation of the Collapse of World Trade Center 7 – Final Report.

Department of Civil and Environmental Engineering, College of Engineering and Mines, Institute of Northern Engineering, Universityof Alaska Fairbanks

WTC 7 -rakennuksen romahduksen rakenteellinen uudelleenarvio - Loppuraportti

https://files.wtc7report.org/file/public-download/A-Structural-Reevaluation-of-the-Collapse-of-World-Trade-Center-7-March2020.pdf

Hallituksen NIST:n raportti WTC-7:sta, jota "tutkimus kritisoi":

https://nvlpubs.nist.gov/nistpubs/Legacy/NCSTAR/ncstar1a.pdf

Karinen on yhtä pykälää rehellisempi kuin "Alaskan_rakennteoreetikot":
 
Esko Karinen: " Jopa virallinen tutkimusraportti tyrmää pannukakkuteorian. Pannukakkuteoria pääsi kuitenkin laajaan kansainväliseen levitykseen turman jälkeen.

Teorian laati piskuinen insinööritoimisto jolla ei ollut juuri muuta toimintaa. Hämmästyttävää.

Isoilla toimistoilla ei ollut mitään sanottavaa, mutta kimeä-ääninen Mikki Hiiri tulee ja sanoo: ”Sata kerrosta yhdellä iskulla”!  Ja kaikki uskovat välittömästi.  Kuka tämän Mikki Hiiren oli tilannut ja eikö ketään viisaampaa löytynyt lausunnonantajaksi?

Varmaan monet uskovat vieläkin pannukakkuteoriaan.  Ihmiset ehkä tuntevat vetoa yksinkertaiseen ajatteluun ja helppoihin selityksiin. "

RK: "Pannukakkuteoria" on olkiukko, johon ei kannata haaskata aikaa. Salkkarit eivät kritisoineet todellista virallista teoriaa vaan jonkun jullisuushakuisen sivullisen pannukakkuteoriaa. Vanha temppu sinänsä.

EK: " Johdotus

Pian sortumisen jälkeen aprikoitiin laajasti, olisiko rakennukset voitu purkaa panos-tamalla rakennus etukäteen. Tähän sanottiin, että sehän vaatisi kilometrien pituiset kaapelien vedot rakennukseen.  Johan vuokralaiset ihmettelisivät, jos kaapeleita vedeltäisiin kerrosten läpi ja kilometritolkulla.

Tämä on virheajattelua, suorastaan huijataan ihmisiä virheellisille ajatuspoluille. Nimittäin voidaan käyttää radiosytyttimiä.  Ei tarvitse vetää kaapeleita. "

RK: Torneja ei voi purkaa PILAREITA räjäyttämällä muutoin kuin kaatamalla ne.

EK: ”Trotyyliä ei käytetty”

Koska räjähdysääniä ei ollut, räjähdysaineita ei käytetty.  Varsinkin WTC 7:n tutkimuksessa vedotaan siihen ettei räjähdysääniä kuulunut.

Väärin,on myös äänettömiä räjähdysaineita.Lähinnä tulee mieleen termiitti. WTC-7:n metallinäytteessä havaittiin runsasta korroosiota, se on merkki termiitin käytöstä. "

RK: Termiitti ei ole räjähdysaine vaan hitsausaine. Sitä on voitu käyttää rakennettaessa pilareiden liitoksissa.

EK: ”Termiittiä ei käytetty”

Virallisessa NIST:n tornien onnettomuusraportissa mainitaan, että termiitti olisi räjähdysaineena liian hidasta eikä voi ajatella sillä olevan osuutta sortumisissa.

Väärin. On olemassa myös nopeaa termiittiä.

Nopea termiitti

Hypoteettisesti, jos ajatellaan että rakennus olisi purettu tarkoituksellisesti, olisi tietenkin käytetty radiosytyttimiä.

Ja sitten mielellään nanotermiittiä. Kun jauhe on erityisen hienojakoista, se tehoaa nopeasti. Erittäin nopeasti.

Nanotermiittiä käyttävät vain sotavoimat. Nanotermiitti ei ole mitään rautakauppatavaraa.

Nanotermiitistä kietaistaan nauha teräsonteloprofiilin ympärille, mielellään 45 asteen kulmassa, asennetaan sytytin ja se on sillä selvä. Joka viidenteen kerrokseen riittää, ehkä riittää joka kymmenenteen.  Mistäs minä tietäisin.  Radiosytyttimet ajastetaan keskenään. "

K: Hewonpaskaa. Miksi ei sitten käytetty "Hämeemmiähen" mällinpudotusmallia?

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2014/09/wtc-torneja-ei-rajaytetty

 

[www.tiedonantaja.fi]" "Muhammedin tunnustukset" Yhdysvaltain puolustusministeriö Pentagon kertoi viime viikon torstaina, että Guantá- namon vankileirillä pidettävä "al-Qaidan kolmanneksi merkittävin johtaja" Khalid Sheikh Muhammed on tunnustanut syyskuun 11.päivän 2001 terrori-iskut.
hameemmias.vuodatus.net
 
 

EK: " Aivan kuten palomiehet kertoivat, kuului pum-pum-pum, radiosytyttimet sytytti-vät termiitin hallitussa sarjassa.  Jos ne pamahtelisivat epäjärjestyksessä, rakennus sortuisi minne sattuu, silloin se ei enää sortuisi omalle jalanjäljelleen.  Rakennus on lopulta hyvin kapea ja korkea.  On tehtävä tarkkaa työtä ja suunniteltava tarkasti että rakennus sortuu ilman että se kaatuu. "

RK: PILAREITA RÄJÄYTTÄMÄLLÄ TORNIT KAATUVAT ARMOTTA.

Järeiden rakenneosien katkeilemisen vetojännitysten vaikutuksesta ääniä ei sen enempää kuin niiden aiheuttamaa vavahteluakaan ei voi erottaa aistivaraisesti räjäh-dysten aiheuttamasta vastaavasta katkeilusta varsinkaan, kun kenelläkään ei ole kokemusta kummastakaan tässä mittakaavassa. Paukkuminen tulkitaan "selkäytimestä" "räjähdyksiksi", vaikka syitä on monia muitakin.

EK: "Nanotermiittiä käyttävällä taholla pitää olla suhteita sotavoimiin,joko USA:n, Ve- näjän tai vaikkapa Israelin sotavoimiin. Kyllä varmaan Englannillakin sitä on. Olisiko Suomen puolustusvoimilla? En yhtään tiedä enkä tiedä vastaisivatko vaikka kysyisin.

Nanotermiittiä havaittu

Erittäin monet ihmiset keräsivät WTC-turmasta kertynyttä pölyä ikkunalaudoiltaan purkkiin. Surullinen muisto surullisesta päivästä.

Nyt näitä pölyjä on analysoitu.Enimmin on tietenkin betonipölyä,sitten asbestikuituja. Mutta pöly sisältää myös teräksen mikrorakeita.

Mikrorakeissa näkyy nanotermiittiä. "

RK: Paskat "näkyy!". Kun ei edes tiedetä, mitä haetaan!

EK: " Kemia on ihmeellinen tiede. Uima-altaallisesta vettä voidaan havaita pisara doping-ainetta.

Ja mikrorakeesta terästä voi havaita pienen jäämän nanotermiittiä.

Huh. On se kovaa. Tappaa 3000 ihmistä. Tieten tahtoen. Ai niin mutta sehän olisi jo uusi salaliittoteoria. Pysytään toistaiseksi havainnoissa.  "

K: Nuo eivät ole havaintoja.

PS: Miksi muuten Kansan Uutiset lykkää aina kaikkikusetuhölynpölyt Suomessa ensimmäisenä?

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/1998144-nanotermiittia-new-yorkin-polyssa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/esko-karinen/virheelliset-vaitteet-wtc-turmissa-saivat-laajan-julkisuuden/

Esko Karinen  Kirjoittaja 9.12. 2020 22:16

Tästä on pelastuneiden kertomuksia että katkenneista sprinklerien putkista osuma-kohdassa valui vettä. Ja että se valui portaikkoon. Minne se nyt muuallekaan olisi valunut? Ikkunoista?

Isoin ongelma tässä sortumisessa on se, kun talon runko ei ollut lämmennyt millään tavoin ja se silti sortui. "

RK: Tämä on virhepäätelmä "oma tietämättömyys "todisteena"": "kritisoija" tuntee teräksen pettämistavoista vain pehmenemisen kuumetessa - joka onkin oikein paha heikkous, ettei ollenkaan sen puoleen.

Tässä tapauksessa stabiilisuuden vie sivutuennan muutos: yhden stabiloivan väli-pohjakiinnityksen katoaminen pudottaa pilarin kantavuuden kyseisellä paikalla nel-jännekseen, kahden allekkaisen kiinnityksen katoaminen pudottaa sen yhdeksän-teen osaan alkuperäisestä. Pilarien ei välttämättä tarvitse kuumeta lainkaan romahtaakseen.

EK: " Tutkintaraportissa mainitaan, että squidit, savupöllähdykset aiheutuivat kokoonpainuvista rakenteista, kun todellisuudessa asia on päinvastoin. Näiden savunpöllähdysten tähden rakennus sortui. "

K: Ei mitään tolkkua: YHDENKIN KESKIPILARIN RÄJÄYTTÄMINEN POIKKI YH-DESTÄ PAIKASTA lennättäisi muutaman ulkoseinäelementin irti ja rikkoisi taatusti myös paksuimmatkin ikkunat lähistön ulkoseinistä!

EK: " Sitten se pienempi ongelma on, miten ensimmäinen sortuva kerros sortui, kun on olemassa vakavampiakin teräsrakennusten paloja missä rakennukset eivät ole sortuneet. "

RK: Tämän vakavampia terärakenteiden paloja ei ole ainakaan toistaiseksi ollut missään.

Se ensimmäisen kerroksen sortuminen, on just suurin ongelma ... Siitä se lähtee. Se ei kuitenkaan ole tieteellinen ongelma, kun tonneittain jumbojetin rungon magnesiu-mia palaa iskun vaurioittamassa rakennuksessa, ja tavallistakin palokuormaa voi olla satoja kiloja neliölle esimerkiksi varastotiloissa.
Lisäksi osa paloista alemmissa kerroksissa tapahtui vajaassa hapessa tuottaen moottorienkin käyttämää ärhäkkää polttoainetta häkää, hiilimonoksidia, joka sitten nousi erilaisia putki- ja kaapelilävis-tyksiä pitkin palamaan vaarallisimmassa paikassa iskualueella

***.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/esko-karinen/wtc-turmat-9-11-2001-tekijat-ketka-olivat-kaiken-takana/

WTC-turmat 9-11-2001: Tekijät. Ketkä olivat kaiken takana?

Kommentit

Ladataan...