Eikö Mrs Mayn pitäisi perua ilmoituksensa Parlamentissa 12.3 !?

– Korkein oikeus antoi 22.3 päätöksensä Portin Downin tutkimusraportiinpeustuen, jossa ei voitu osoittaa, että myrkky oli sotilas käyttöön tarkoitettua hermokaasua tai Novitšokia!

The Skripal Case: It Looks Like Mrs May Has Some Explaining to Do!

.

.

undefined.

 

On Monday 12th March, the Prime Minister of Great Britain and Northern Ireland, Theresa May, stood up in Parliament and made the following claim as part of her 36-hour ultimatum to the Russian Federation:

“Mr Speaker, this morning I chaired a meeting of the National Security Council in which we considered the information so far available. As is normal, the Council was updated on the assessment and intelligence picture, as well as the state of the investigation.

 

It is now clear that Mr Skripal and his daughter were poisoned with a military-grade nerve agent of a type developed by Russia. This is part of a group of nerve agents known as ‘Novichok’.

 

Based on the positive identification of this chemical agent by world-leading experts at the Defence Science and Technology Laboratory at Porton Down; our knowledge that Russia has previously produced this agent and would still be capable of doing so; Russia’s record of conducting state-sponsored assassina-tions; and our assessment that Russia views some defectors as legitimate targets for assassinations; the Government has concluded that it is highly likely that Rus-sia was responsible for the act against Sergei and Yulia Skripal [my emphasis].”

In her statement to the House on 14th March, she reiterated the claim, as follows:

“Mr Speaker, on Monday I set out that Mr Skripal and his daughter were poisoned with a Novichok: a military grade nerve agent developed by Russia.”

Let’s break this down. The three key parts of Mrs May’s claim are as follows:

1) That the experts at Porton Down had made a positive identification  of the substance used to poison Mr Skripal and his daughter, Yulia.

2) That this positive identification concluded that it was a military-grade nerve agent.

3) That this positive identification was that the substance was part of a group of nerve agents known as ‘Novichok’.

In a judgement at the High Court on 22nd March on whether to allow blood samples to be taken from Sergei and Yulia Skripal for examination by the OPCW,the evidence submitted by Porton Down (in section 17 i), stated the following:

“Blood samples from Sergei Skripal and Yulia Skripal were analysed and the fin-dings indicated exposure to a nerve agent or related compound. The samples tested positive for the presence of a Novichok class nerve agent or closely related agent .”

Let’s break this down. The three key parts of the evidence given by Porton Down to the High Court are as follows:

1) That the analysis at Porton Down indicated the substance used to poison Mr Skripal and his daughter, Yulia.

2) That this indication was not able to positively identify whether the substance used was actually a nerve agent (much less a military-grade nerve agent), and left open the possibility that it may have been a related compound.

3) That this indication could not positively identify whether the substance was part of a group of nerve agents known as ‘Novichok’, or whether it was a closely related agent.

Mrs May’s statement claims positive identification of a military grade nerve agent of the “Novichok” class of chemical weapons.Porton Down’s evidence to the High Court shows that no such positive identification took place.

Two statements. Both cannot be true.

I do not know who poisoned the Skripals, how it was done, or for what reason. I conti-nue to keep an open mind. But I do know one thing. It looks like Mrs May has some explaining to do.

Reprinted with permission from The Blog Mire.

Novichokia ei ole tutkittu eikä valmistettu Venäjällä,

vaan Uzbekistanissa, joka on vastuussa teknologian hävittämisestä, jota ovat valvo-neet länsimaat, ainakin USA. Keksijätkin ovat USA:ssa. Aineessa ei sinänsä ole mitään erityisesn salaista tai vaikeaa.

http://stacypullasorsa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/252862-todellisuus-on-pelkkaa-james-bondia-nykyaan

Todellisuus on pelkkää James Bondia nykyään

.

Cambridge Analytica -keitto kuohuu sellaisella lämmöllä, että sitä voi verrata vain jo-honkin James Bond-leffojen SPECTRE-järjestöön. Cam- bridge Analytica on Brexi-tin ja Trumpin takana ja on nostanut myös muissa maissa poliitikkoja johtoon. Sen emoyhtiöllä on tiivis yhteys Iso-Britannian eliittiin.

Nyt kun tämä on paljastunut,kysymys kuuluu,mikä on Putinin rooli. Minulla on vahva tuntuma siitä, että Putin ja Venäjä on lavastettu syyllisiksi, vaikka koko ajan syyllisiä ovat olleet Iso-Britannia ja Cambridge Analytica. Jo silloin, kun lehdet kirjoittivat Pie-tarin ruokakauppojen hyllyjen olevan tyhjiä, kävin Pietarissa itse katsomassa, mikä tilanne oli (eivät olleet tyhjiä).

Nyt on kova innostus sotaan taas ja ilmeisen hatarat perusteet sille, mikä tuo mieleen Irakin olemattomat joukkotuhoaseet.Novichok ei todennäköisesti ole koskaan nähnyt Venäjää, vaan Neuvostoliiton kemiallisten aseiden laboratoriot jäivät Uzbekistaniin, missä ne tulivat länsimaiden tuhoamiksi.

On tietysti aivan massiivisen typerää venäläisten tehdä murha tavalla, jossa Venäjä saatettaisiin implikoida millään tavalla. Paljon todennäköisempää, että tämä kaikki liittyy Cambridge Analytican ja sen läheisten poliitikkojen ilmeiseen haluun maail-manherruuteen. Toinen vaihtoehto olisi jokin lännen pelinappuloina käyttämistä islamisteista.

Alun perin tämä halu trollata sosiaalisessa mediassa ja sosiaalisissa verkostoissa syntyi tarpeesta kontrolloida karkuteille päässyttä jihadis- mia.  En löydä lähdettä tähän hätään, mutta olen kuullut sellaistakin, että aikoinaan brittiläiset muslimit olivat kallellaan työväen oikeuksien suuntaan, eikä tämä miellyttänyt hallintoa. Niinpä ne pyrkivät vaikuttamaan näihin yhteisöihin niin että Marxin sijasta kiinnostaisikin Allah. Tunnetuin seurauksin.

Loppupeleissä herää kysymys, kuinka paljon Suomi on ollut pelinappulana näissä brittien peleissä. Oma, vahva NATOn vastainen vakaumuk- seni perustuu tällaisiin seikkoihin. Urho Kekkosen sanoin: ”Sodan ja rauhan kysymyksessä Suomi on puolueellinen: Suomi on rauhan puolesta ja sotaa vastaan”.

***

Käyttäjä6458
Viestejä616

Saksalaispoliisit tutkivat Zelimhan Hangošvilin murhapaikkaa Berliinissä  elokuussa 2019.

Kansan uutiset houruaa taas Bellingcatia ja valeita Venäjästä Halosen hengessä...

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4241558-venajan-turvallisuuspalve...

Venäjän turvallisuuspalvelu murhasi Berliinissä, mutta miksi?

Antti Rautiainen 5.4. 2020 14.00

Elokuun 23.päivänä 2019 Berliinin Tiergartenin puistossa ammuttiin kaksi kertaa Ze- milhan Hangošvilia. Pakolaisen ja entisen tšetšeenitaistelijan murhasta otettiin nope-asti kiinni mies, joka matkusti olemattoman Vadim Sokolov -nimisen miehen passilla. Der Spiegel-lehti ja verkkomediat The Insider ja Bellingcat pyrkivät selvittämään So-kolovin todellisen henkilöllisyyden, ja tutkimuksen mukaan murhaaja on 54-vuotias Vadim Krasikov.

Helmikuussa Bellingcat julkaisi uuden tutkimuksen, jossa Sokolov-Krasikovin liikkei-tä oli seurattu puhelimen paikannustietojen ja lentokoneiden matkustajaluetteloiden avulla. Oman kertomuksensa mukaan Bellingcat on päässyt aineistoihin nettiin vuodettujen tietokantojen kautta, tutkimuksille myötämielisten puhelinyhtiöiden työntekijöiden kautta.

Bellingcatin tutkimuksen mukaan Sokolov-Krasikov on vieraillut elokuun 2019 aikana koulutuskeskuksissa Moskovassa tai sen lähialueilla. Murhaajan valehenkilöllisyys viittaa sekin turvallisuuspalveluihin.

Hangošvili ei ollut Venäjän kansalainen vaan kuului Georgian tšetšeenivähemmistöön.

Marraskuussa 2006 FSB myrkytti entisen oman upseerinsa Aleksander Litvinenkon Lontoossa, ja maaliskuussa 2018 se yritti myrkyttää entisen kaksoisagentin Sergei Skripalin Salisburyssa. Murhien tarkoitus oli varmaankin kostaa omien joukkojen ”pettureille”.

Tšetšenian itsevaltainen presidentti Ramzan Kadyrov on iskenyt vastustajiaan vas-taan myös länsimaissa. Vuonna 2009 Wienissä murhattiin tšetšeenidissidentti Umar Israilov, 30.tammikuuta tänä vuonna Kadyrovin vastustaja Imran Aliev tapettiin Rans- kan Lillessä. 26. helmikuuta Ruotsin Gävlessä hyökättiin tšetšeenivloggaaja Tumso Abdurahmanovin kotiin ja häntä lyötiin vasaralla.

Iskuja ollaan epäilty Kadyrovin omaksi aktiivisuudeksi, jota Venäjän johto ei ole halunnut tai kyennyt kaitsemaan.

Venäjältä paenneiden murhille ja poliittisille murhille Venäjällä on kolme selitystä.

Ensimmäinen on, että kaikki murhat ovat yksittäistapauksia, rikollisten tai opposition keskinäistä välienselvittelyä. Toisen mukaan kaikki murhat on tehty korkeimpien val-lanpitäjien käskystä. Kolmas selitys on näiden välimuoto: murhilla voi olla kytköksiä keskitason tai alueellisten vallanpitäjien intresseihin, mutta harvemmin ylimpään valtiojohtoon.

Näistä kaikki voivat pitää paikkansa tapauskohtaisesti. Moni toimittaja on murhattu jonkun banaalin maakuntien korruptiotapauksen tutkimisesta, joilla ei ole Kremlin kanssa tekemistä. Toisaalta Litvinenko- ja Skripal-operaatiot on varmasti hyväksynyt ainakin turvallisuuspalveluiden ylin johto, jos ei itse Vladimir Putin. Niitä useampi murha vaikuttaa alemman tason päättäjien, kuten Kadyrovin omalta aktiivisuudelta.

Mutta Hangošvilin murha ei mene selkeästi kakkos- eikä kolmoskategoriaan. Hän ei ole ”petturi”, ei edes Venäjän kansalainen vaan kuului Georgian kisti-tšetšeenien vähemmistöön. Länsimaissa asuu satoja entisiä tšetšeenitaistelijoita, mutta jostain syystä FSB on ollut erityisen kaunainen Hangošvilille.

Voi olla, että länsimaissa on oletettua enemmän väkeä, jonka FSB haluaa tappaa, ja kenties Kadyrovin iskut Euroopassa eivät olekaan hänen omaa sooloiluaan.

Kirjoittaja on matematiikan maisteri Venäjän kansojenvälisen ystävyyden yliopistosta.

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2019/08/yle-n-doku-mantti-projekti-t...

Screenshot%202023-04-03%20at%2003-19-34%