" Ainakaan siinä ei ole mitään järkeä, eikä myöskään formaaliakaan rationaalisuutta. Mutta minä en ole todellakaan mikään "paranormaalin asiantuntija". Joku tietää ehkä tarkemmin. Odotan suurella mielenkiinnolla lisävalaistusta, ja olen valmis hyvän sellaisen edessä myös muuttamaan itse saamaani käsitystä...

http://www.presidentti.fi/Public/default.aspx?contentid=319058&nodeid=44809&contentlan=1&culture=fi-FI
 
Sauli: " Kaikkina aikoina Venäjä on ja pysyy Suomen naapurina. Olemme lähteneet siitä, että keskusteluyhteytemme säilytetään tiiviinä.Pyrimme edesauttamaan konflik- tin ratkaisuyrityksiä sekä jatkamaan kaikkea sitä yhteistyötä, mikä näissä oloissa on mahdollista. Venäjä hyvin tietää, että Suomi on ja pysyy osana länttä. "
 
MIKÄ tuo tuollainen MAAGINEN LÄNSI on? Se ei ole selvästikään puhtaasti maan- tieteellinen käsite. Se ei ole maantieteellinen LAINKAAN muutoin kuin sattumalta juuri nyt: Tuo MAAGINEN LÄNSI "on oikeutettu tunkeutumaan INHAAN ITÄÄN vaik-ka Vladivostokia ja Pekingiä (Kantonia, Hanoita) myöten, MUTTA IDÄLLÄ EI SAA OLLA MITÄÄN VAIKUTUSTA EIKÄ JALANSIJAA LÄNNESSÄ... Mitään yhtenäistä POLIITTISTA LÄNTTÄ ei ole olemassa sen enempää kuin vuonna 1938, Münchenin sopimuksen aikaan, jossa silloinen "Länsi" puolin ja toisin vilpillisesti pommi kaina-lossa manttelin alla viimeisen kerran "kokosi voimansa" suurvaltojen kaupanteon merkeisssä pienemmistä valtioista.
 
Entisessä kommunisminvastaisuudessa (joka oli sitten kai sekin muuta pohjimmil-taan ...) oli jotakin formaalia rationaalisuutta, vaikkei siinäkään mitään JÄRKEÄ ollut: siinä sentään puhuttiin POLIITTISISTA asioista, vaikka puhuttiinkin paskaa! Tässä EI ole ollut tarkoituskaan puhua VALITTAVISSA OLEVISTA POLIITTISISTA asioista, vaan "Länsi on Suomen MAAGINEN Kohtalo", kuten "Itä on Venäjän Maaginen Kohtalo" (mutta EI esimerkiksi Japanin!): nämä ovat (kilpailevia) Lopullisia Ratkai-suja) minä en ainakaan keksi mitään muuta selitystä enkä tulkintaa...),eikä niissä ole mitään neuvottelu-, peli-, tukimus- eikä yhdistely- tai testausvaraa (kuten inhimillisen toimintaan yleensä kuuluisi, ainakin aikkeen RATIONAALISEEN toimintaan!)...
 
Venäjällä ei (ainakaan!) ole mitään keinoa "saada armoa": "Pyhä Itä-Länsi-Jako" on Lopullinen. Vain sen rajaviiva vaihtelee. Ja sikin voi muuttua vain yhteen ainoaan suuntaan. Se voi ilmeisestikin lakata olemasta vain yhdellä (siis kahdella...) tavalla! Siis Saulin "ajattelun" mukaan! Jos Venäjä vaihtoi tämän takia oligarkkikapitalismiin, se oli tässä mielessä täysin turha vaihto! (Ja se oli ainakin tässä mielessä myös va-hingollinen,koska se heikensi puolustuskyyä (sitä "lopullisen ratkaisun kapasiteettia", jos kerran siitä nyt sitten kumminkin on kysymys...). Edelleen absoluuttista puutaheinää:
 
"On selvää,että kohtaamme paljon uutta;teknologia, automaatio, tuotanto- ja työtavat muuttuvat.Kuitenkin samat inhimilliset lainalaisuudet säilyvät - suomalaisia on pidetty luotettavina, lojaaleina ja vastuunsa tuntevina osaajina.Kaiken uuden keskellä viime kädessä tavallisen suomalaisen asenne ratkaisee myös hyvinvointimme tulevaisuuden. "
 
Mitä helvetin "inhimillinen lainalaisuus" tällainen on!!!??
 
Kuka taliaivo missään enää pitää Rotumurhapeilineurooni-Suomea "luotettavana" tai "vastuunsa tuntevana" (KENELLE???!!! MISTÄ!!!???)??? Joka nälkee asian jyrkästi eri tavalla, kertokoon, MIKÄ jako tuo Saulin_maailmanjako siis on...?  
 
PS: Historia on yhteiskuntatieteiden labortorio. (Marx) Miten tämän historiallisen tapahtuman valossa Mystisen Lännen Kohtalonononmainen Yhtenäisyys ilmeni? Vai ilmenikö lainkaan? Syyrian operaatio Exporter, kesäkuu 1941,II maailmansodan eräs "unohdettu" ratkaisutaistelu:
 
http://hameemmias.vuodatus.net/lue/2014/12/syyria-kesakuu-1941-ii-maailmansodan-yksi-tuntematon-ratkaisutaistelu
 
JuhaHuuhaa: " Sanalla länsi voi olla myös myyttisiä merkityksiä, mutta en pitäisi sitä ihan paranormaalina. Niinistö toivotti yliluonnollisen ja myös melko varmasti olemat- toman olennon siunausta, mikä oli kauneusvirhe muuten kelvollisessa puheessa. "

"Talvisodan ihme" oli, että HITLER HÄVISI SUOMEN YLI-INNOKAIDEN FASISTIEN "JOHDATUSEN" TAKIA MOSKOVAN RATKAISUTAISTELUN.

Ja Sauli on ääliö.

http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2015020719160442_uk.shtml

http://keskustelu.skepsis.fi/Message/FlatMessageIndex/379565?page=1#380336 
 

Täällä sitten tulee vieläkin kummallisempaa tekstiä, tieteellisesti ottaen:

Salen mukaan tyhjän päällä makaava, sotilaalliseen voimaan vihjaava petro-dollari, jota yksi maa saa mielin määrin monistaa painokoneestaan, muka "EI OLE POLITIIKKAA", vaan jonkilaista "PUHDASTA TALOUTTA", kun taas SEN LAKKAUTTAMINEN ON "TUOMITTAVAA GEOPOLITIIKKAA"!!!!!

Tyhmä-Sale pitää myös kaikkia muita aivan totaalisina ääliöinä!

Voisiko hallitus SÄÄSTÄÄ LAKKAUTTAMALLA PRESIDETIN VIRAN JA REKVISIITAT!!??

Valitaan Eduskunnalle KOLME PUHEMIESTÄ, JOISTA ENSIMMÄINEN HOITAA PÄÄASIASSA SALEN NYKYISIÄ TEHTÄVIÄ, toinen nykyisen puhemiehen, ja kolmas varapuhemiehen tehtäviä?

http://yle.fi/uutiset/presidentti_niinisto_ekn_seminaarissa_geopolitiikka_tuli_takaisin/8005308

" Presidentti Niinistö EK:n seminaarissa: Geopolitiikka tuli takaisin

Presidentti Sauli Niinistön mukaan olemme tilanteessa, jossa voi sanoa, että geopolitiikka ohjaa taloutta, ei toisinpäin.

Presidentti Sauli Niinistön mukaan geopolitiikalla on väistämätön vaikutus talouden suunni-telmille. Euroopan tilanne on muuttunut radikaalisti.

Niinistö sanoi, että 20 vuotta sitten globalisaation uskottiin lähentävän kansakuntia ja vahvistavan rauhaa.

Toisin kävi, Niinistö totesi tänään Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n kevätseminaarissa.

Presidentin mukaan olemme tilanteessa, jossa voi sanoa, että geopoli-tiikka on tullut takaisin: geopolitiikka ohjaa taloutta, ei toisinpäin. "

NÄIN EI OLE: NYT SE LAKKAA OHJAAMASTA siten kuin se on parikymmentä vuotta petrodollarihuijauksen ja euron muodossa tehnyt!!!

" Presidentti on sitä mieltä, että Suomen paras kilpailuvaltti on yhteiskunnan eheys. "

EI SAATANA AINAKAAN (tuollaisen!) HÖLYNPÖLYTIETEEN POHJALTA!!!

 

***

 
No sitten Putin ei ole tyhmä... toisin kuin eräät...

https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/36d179a3-c06d-411d-82c9-7db7f1bcd603

 
14502825232249155872.jpg
" Pääkirjoitus: Putin on kuin Stalin – ja siksi Niinistön johtopäätös on koruton
 
Lauri Nurmi
 
Kun yksi hyväksyy hyökkäyssodan ja itsenäisten valtioiden tuhoamisen, mutta toinen ei, maailmankuvallinen ero on sovittamaton, kirjoittaa Iltalehden Lauri Nurmi. "
Salpietripöntöllä ei ole kerrassaan mitään hyökkäyssotaa vastaan - kunhan se vain suuntaustuu ITÄÄN: NATOsta, Ukrainasta - tai vaikka VENÄJÄLTÄ...
" Tasavallan presidentin Sauli Niinistön uudenvuodenpuheeseen sisältyy johtopäätös siitä, että putinistien maailmankuvan kanssa on vaikeaa saavuttaa sovintoa ja kestävää rauhaa.
Lauri Nurmi
Tänään klo 13:51
Toinen maailmansota päättyi Euroopassa 78 vuotta sitten. Se on ihmisiän mitta.
Demokratioissa varttuneet sukupolvet rakensivat yhteiskunnat ja maailmankuvan, joissa sotiminen ja ihmisten teurastaminen ei ole vaihtoehto. "
Sitten maailmassa ei taida olla yhtään demokratiaa... KAIKKEIN VIIMEKSI SELLAISTA OLISI USA!
” Rajan tällä puolen on mahdotonta edes kuvitella, että jonkun kansakunnan mieleen tulisi aloittaa sotiminen. Venäjän puolella rajaa asia on toisin”, tasavallan presidentti Sauli Niinistö sanoo uudenvuodenpuheessaan.
Ihmisten asenteet elävät ajassa, mutta arvot ja niistä kumpuava maailmankuva ovat verrattain pysyviä. Kun yksi hyväksyy hyökkäyssodan ja itsenäisten valtioiden tuhoamisen, mutta toinen ei, maailmankuvallinen ero on sovittamaton.
”Ero on fundamentaalinen, sillä viime kädessä kyse on ihmisyyden ja elämän kunnioittamisesta”, Niinistö painottaa.
Puheessaan Niinistö vertaa Putinia Staliniin. Rinnastus on koruton, mutta perusteltu. Se auttaa arvioimaan lähitulevaisuutta.
Viime vuosina on puhuttu ja kirjoitettu paljon eurooppalaisesta turvallisuusarkkitehtuurista. Sanoja rauhasta ja turvatakuista on piisannut.
Niinistö toivoi pitkään, että Suomi voisi isännöidä Helsinki 2025 -huippukokousta. Saksan entinen liittokansleri Angela Merkel suhtautui ajatukseen myönteisesti. Se oli yksi aloitteista, joilla Venäjää yritettiin estää sotimasta. Pienten valtioiden suvereniteetti ei olisi ollut kaupan.
Laajentumishaluista Venäjää rauha ei enää kiinnostanut, eikä neuvoteltavaa ollut – ja kovin vähän sitä vaikuttaa nytkään olevan.
Niinistön puheen merkittävin johtopäätös löytyy kohdasta, jossa hän arvioi, mitä maailmankuvien välisen railon leveydestä seuraa: ”Niin kauan kuin tuo perustavaa laatua oleva maailmankuvan ero vallitsee, näihin kysymyksiin on vaikea löytää uskottavia ja kestäviä ratkaisuja.”
SAULIN HAISTAPASKANTIETEELLISEN MAAILMANKUVAN JA ROTUMURHAPIERUPEILINEUROONITEOREETTISEN "ROTU"IHMISKUVAN KANSSA EI TODELLAKAAN OLE "RAUHAA" SEN ENEMPÄÄ KUIN HITLERIN VASTAAVAN, SILLÄ NÄMÄ HOURUOPIT OVAT ITSESSÄÄN SOTAA!
" Rauhan ja valtioiden suvereniteetin takaavaa eurooppalaista turvallisuusjärjestystä ei ole syntymässä niin kauan kuin putinistit ovat vallassa Venäjällä. "
EI SELLAISTA HAUDAN "RAUHAA" ROTUMURHAPIERUPEILINEURONISTI-NATSIEN KANSSA SYNNY KENENKÄÄN VALLASSA OLLESSA!!!
" Sodan ennusmerkkinä Venäjän korkein oikeus lakkautti ihmisoikeusjärjestö Memorialin. Järjestö ehti tutkia yli 30 vuoden ajan Stalinin terroria ja nyky-Venäjän ihmisoikeusrikkomuksia Venäjällä ja entisissä Neuvostoliiton alueen maissa. "
Se työ, Hrushtshëvin ajan neuvostoliittolaisita tutkimuksista koottu Memorialin nimilista, onkin aika lailla valmis. Suomalaiset natsit tai muutkaan eivät ole siitä ikinä halunneet kuulla mitään.
" Niinistö ei sitä puheessaan voi suoraan sanoa, mutta vallanvaihto Kremlissä lienee edellytys hyvien aikojen paluulle. "
Tärkeimmät edellytykset ovat EU:n ja NATOn lakkauttaminen.
" Amerikkalaiskenraali George S. Patton oli toisen maailmansodan loppuratkaisun aikaan kaukonäköinen: hän esitti, että länsiliittoutuneet olisivat kukistaneet myös Stalinin hirmuhallinnon, eivät pelkästään Hitleriä. "
Pattonin mielestä Euroopan vapauttaminen diktatuurin alta epäonnistui, kun liittoutuneet sallivat puna-armeijan alistaa puoli mannerta. "
Patton oli toistakymmentä vuotta Neuvostoliiton ykköskavereita sotilaalliosessa mielessä. Hän kehitti USAlle panssarivaoimia ensin ranskalaisten mutta sitten neuvostolittolaisten kanssa, nyt Evhen Oskarovitsh Patonin teollisen sähköhitsausteknologian ja neukkulaisten lujuuslaskentemenetelmien pohjalta, jota säästivät koeaikaa. Pattonilla oli toinekin erikoisala, oikeastaan kaksikin: tutkateknologia, jossa ylin auktoriteetti länsiliittoutuneiden piirissä oli muuan tohtori John G. Trump, Donaldin setä, ja niin sanottu "haamusotateknologia" ("First US Army Group" FUSAG), jossa hän oli maailman- ja jopa historian mestari.
Churchill, Patton ja MacArthur raivostuivat vasta sodan jälkeen, kun saivat tietää NL:n vakoilleen heidän atomipomminsa, olleen koko ajan siitä selvillä.
" Tämän historiallisen ratkaisun hinta tulee maksuun 2020-luvulla. Putinistit ovat maailmankuvaltaan stalinistien perillisiä. Kun he eivät pärjää rauhanomaisessa talouskilpailussa, he alkavat tuhota ympäristöään. "
ROTUMURHA PIERUPAUKKUPEILINEUROONIONATSIT KAIKKEIN VIIMEKSI "PÄRJÄÄVÄT TALOUSKILPAILUSSA": he vetävät konkkaan kaiken, mihin koskevat.
" Niinistö korostaa oikeudenmukaisen rauhan tärkeyttä ja kannattaa sen eteen tehtäviä aitoja yrityksiä, kuten Ukrainan pyrkimystä saada YK lopettamaan sota.
Valitettavasti taitaa olla niin, että YK:sta ei rauhankyyhkyksi ole.
Parhaillaan todistamme jäähyväisiä YK:n uskottavuudelle. Venäjä pitäisi erottaa turvallisuusneuvostosta, ellei se lopeta hyökkäyssotaa ja korvaa sodan vahinkoja Ukrainalle. "
Jokainen Turvallisuusneuvoston pysyväisjäsen on siellä istuessaan hyökännyt toisen maan alueelle. Vähiten sitä on tehnyt Kiina (kerran, joka sekin oli likaa, Vietnamiin) ja eniten USA - kymmeniin maihin.
" Murheellista kyllä, Euroopan turvallisuusjärjestys ratkaistaan vuonna 2023 Ukrainassa aseilla. "
Jos se näin käy, niin sitten kyllä Venäjä voittaa.
" Diktaattorit eivät ole milloinkaan ymmärtäneet, että vapaassa maassa ihmisillä on tahtoa ja vakaumusta. "
Tässä on nyt pelkästään "porvariilisia demokratiota" sotimassa ja muutenkin sekaantumassa...
" Putin aliarvioi demokratioiden valmiuden auttaa ukrainalaisia. Niinistö uskoo tuen Ukrainalle vain vahvistuvan. "
SIllä ei ole todellista merkitystä.
" Vaihtoehtoja on kovin vähän. Niitä ei oikeastaan ole, koska maailmankuva ei salli menneisyyteen palaamista. "
Saatte pyyhkiä persettänne rotumurhapierupaukkupeilineuroonimaailmankuvallanne.
 

***

https://www.pirkanblogit.fi/2020/marko_suutari/korpisoturin-kasakka-paivitys/comment-page-1/#comment-181606

Julkaistu 11.3.2020

Korpisoturin kasakka päivitys

Screenshot%202023-02-18%20at%2022-58-02%

Sieltä se vielä tulee, kasakka ottaa sen mitä otettavissa on kun selkäsi käännät.  Putinin rajaton valta ja rajaton aika käyttää tätä valtaa johtaa vielä rajakahakoihin mm Suomen kanssa. Hänen on pakko siirtää mienlenkiinto omassa maassaan pois johonkin muuhun ja helpoin se on siirtää osaksi uhkaa joka yhdistää koko kansaa.

Järjestetty rajaloukkaus, kyberhyökkäys, mediasota, poliittinen painostus, mikä vaan… name it. Kyllä siellä keinovalikoimaa riittää.

Olihan tämä vallan härski tapa jatkaa kauttaan…. nollataan edelliset kaudet, maskirovkaa, ”enhän mä edes ollut pressa”

Vielä sieltä tullaan, sanokaa mitä vaan.

https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/0ab561cb-d29f-4156-8ce2-d8f436b7f6ea

 

 
 

 

R. Juhani Koivula

Helvetti soikoon, tolle demäntille Salpietaripöntölle on MILJOONA KERTAA SELITETTY, MITÄ TUO ITÄEUROOPANLAAJUINEN SANALASKU ”KASAKASTA (HUSAARISTA, TATAARISTA, LIETTUALAISESTA YM.), JOKA VIEMENNESSÄÄN KAIKEN, MIKÄ ON HUONOSTI KIINNI”, todellisuudessa tarkoittaa, ja yhäti se vaan laallaa samaa kuin leipämyllyä! Nuo kansat sitä itse kertovat ensimmäisenä, ja nauraa hekottavat, kun esimerkiksi joku on jotakin kyseenalaista sattunut kääräisemään liiveihinsä…

Kasakat olivat muuten niemnomaan UKKRAINALAISIA ja ukrainaisista iso osa kasakoita: ukrainalaisten perinteisen kasakkahallinnon piirissä. Sitä oli aika vähän muilla. Sen sanotaan periytyneen antiikin kreikkalaisilta, jotka pitivät hallussaan Mustanmeren pohjois- ja etelärannikoita ennen roomalaisaikaa.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/62f1b19c-cba3-47da-a0e6-824c5f0d38be

” Niinistö vastaa Marinin kritiikkiin kasakkavertauksella – ”Se oli aika kova viesti”

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vahvistaa, että Suomi on valmis liittymään ennen Ruotsia: ”Pitäisikö meidän nyt sanoa, että perumme hakemuksemme. Sitä emme yksinkertaisesti voi tehdä.”

Katso tästä kokonaisuudessaan Sauli Niinistön tiedotustilaisuus Münchenissä. Henri Kärkkäinen
Tekijän kuva
Lauri Nurmi
[email protected]
Tänään klo 12:26 (muokattu klo 18:33)

Münchenin turvallisuuskonferenssissa Suomen valtionjohto on aloittanut myös kotimaisen historiakeskustelun siitä, harjoittiko Suomi muiden demokratioiden mukana myöntyväisyyspolitiikkaa Venäjää kohtaan vielä Krimin miehityksen jälkeen.

Sysäys debatille on pääministeri Sanna Marinin paneelikeskustelussa esittämä itsekritiikki.

– Meidän on opittava läksymme. Pääläksy on, että emme voi olla naiiveja, Marin sanoi.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö torjuu ajatuksen, että Suomi olisi ollut naiivi valtiollisessa suhteessaan diktaattori Vladimir Putiniin.

– Minun viestini oli muistaakseni syys–lokakuussa 2014, että kasakka vie kaiken, mikä on irrallaan. Se oli aika kova viesti, Niinistö painottaa.

Niinistö myöntää sen, että julkisuudessa hän ja Suomen muu johto eivät esittäneet yhtä tiukkoja Venäjä-kantoja kuin esimerkiksi virolaiset.

– Minusta kasakkakieli kuvaa suomalaista asennetta. Näin me olemme oppineet ajattelemaan, ja sen vuoksi me pidämme kiinni. Muutoin ehkä meidän kielenkäyttömme ei ollut Baltian veroista, mutta käyttäytymisemme ylitti huomattavasti sen, Niinistö sanoo.

– Ja meidän viestimme on näkynyt käyttäytymisessä, Niinistö sanoo.

Suomesta tuli Naton edistynyt kumppani syyskuussa 2014 Naton Walesin huippukokouksessa.

– Vuoden 2014 lopussa, erityisesti vuoden 2015 aikana meidän harjoitustoimintamme Naton kanssa laajeni tuntuvasti. Ja silloin alettiin tiukempaan tahtiin solmia näitä kahdenvälisiä sopimuksia, Niinistö jatkaa.

Münchenissä Suomea on Niinistön mukaan kiitelty tästä politiikasta.

– Suomen aseet ovat kyllä hyvässä rasvassa. Ja siitä moni täällä on kehottanut ottamaan oppiakin. Olisi tietysti ollut hyvä ottaa se vuosikymmen pari sitten, Niinistö viittaa monien demokratioiden tekemään puolustuksen alasajoon.
Natoon ehkä ennen Ruotsia

Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg vahvisti Münchenin turvallisuuskonferenssissa, että Suomesta tulee Naton jäsen ennen Ruotsia, jos Turkki ratifioi ensin vain Suomen jäsenyyden.

– Jos he ratifioivat vain yhden, sitten Suomesta tulee jäsen, Stoltenberg sanoi paneelikeskustelussa.

Yhtä suoraa vahvistusta asialle ei ole aiemmin kuultu Stoltenbergin ja Naton taholta.

Niinistö vahvisti samassa keskustelussa, että Suomi liittyisi Natoon yksin ja ennen Ruotsia.

– Kätemme olisivat sidotut: olemme hakeneet jäsenyyttä. Pitäisikö meidän nyt sanoa, että perumme hakemuksemme. Sitä emme yksinkertaisesti voi tehdä, Niinistö kertoi arvovaltaisen yleisön edessä.

Yhtä suoraa vahvistusta ei myöskään ollut aiemmin kuultu Niinistöltä.

Jo perjantaina Niinistö muotoili Münchenissä vastauksensa kysymyksiin kiinnostavalla tavalla. Hän korosti, että Suomen Nato-jäsenyyden ratifiointi on ”Turkin käsissä”.

Lauantain paneelikeskustelussa Niinistö kuvaili vallitsevaa tilannetta.

– Asemamme on kristallinkirkas: me olemme tehneet hakemuksen, jossa olemme ilmaisseet tahtomme liittyä Natoon. Jäsenmaat arvioivat tätä tahtoa. 28 jäsenmaata on hyväksynyt meidät, Niinistö aloitti.

”Turkkiin, siis Türkieytiin”

Sen jälkeen Niinistö alkoi puhua Turkista, missä tuli heti kielellisesti esille tarve toimia Turkin edellyttämällä tavalla.

– Sitten Turkkiin, siis Türkieytiin,

– Asia on heidän käsissään. Olemme saaneet viestejä, mutta on oltava tarkkana, kun kuulee viestejä Turkista. Ne saattavat muuttua aina silloin tällöin, Niinistö huomautti.

Suomen valtionjohto on laittanut vakavasti merkille mahdollisuuden, että Turkki ratifioi ensin vain Suomen Nato-jäsenyyden.

– Olemme kuitenkin kuulleet heidän sanovan ja lisääntyvässä määrin, että Suomi kyllä ja Suomi yksin täyttää kriteerit, joita he ovat asettaneet. Ne kriteerit ovat hiukan erilaiset kuin Naton kriteerit, Niinistö muistutti siitä, että niin Ruotsi kuin Suomi ovat aika päiviä sitten täyttäneet puolustusliiton jäsenkriteerit.

Äänenpainot Turkista ovat voimistuneet viime viikkoina ja päivinä.

– Askel kerrallaan he ovat lisänneet sen ilmaisemista, että he saattaisivat ratifioida Suomen jäsenyyden ja vain Suomen. Olemme jopa kuulleet joitakin puheita, että jos Suomi on halukas tällaiseen eriyttämiseen, Niinistö pohti.
Kätemme olisivat sidotut

Tasavallan presidentti painotti, että Suomi on ilmaissut tahtonsa liittyä Natoon yhdessä Ruotsin kanssa, eikä aio julkisesti reagoida eriyttämispuheisiin.

– Mutta edelleen, tilanne on se, että hakemuksemme ovat pöydällä Turkissa. Ja jos Turkki päättää, että kyllä, he vastaavat myönteisesti Suomelle, mutta eivät vielä myönteisesti Ruotsille…

Tämän jälkeen Niinistö piti retorisen tauon. Hän selvästi tiedosti, että Münchenin turvallisuuskonferenssin yleisö koostuu valtionjohtajista – entisistä ja nykyisistä – ja ministereistä sekä tutkijoista.

Pienen tauon jälkeen Niinistö vahvisti julkisesti, että siinä tapauksessa Suomi liittyisi Natoon ennen Ruotsia.

– Tuota, se olisi aika vaikea tilanne. Kätemme olisivat sidotut: olemme hakeneet jäsenyyttä. Pitäisikö meidän nyt sanoa, että perumme hakemuksemme. Sitä emme yksinkertaisesti voi tehdä.

– Siltä tämä siis näyttää, Niinistö päätti vastauksensa, joka oli samalla analyysi tilanteesta.

Mitä tapahtuu siinä tapauksessa, että Turkki ratifioi Suomen Nato-jäsenyyden ennen Ruotsin jäsenyyttä, kun se kerran on Turkin käsissä?

– Me emme tahdo emmekä voi hakemustamme takaisin vetää, Niinistö sanoi.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö osallistui Euroopan turvallisuutta, Natoa ja kumppanuuksia käsittelevään paneelikeskusteluun Münchenin konferenssin päälavalla.

Niinistön kanssa keskustelivat Naton pääsihteeri Stoltenberg, Moldovan presidentti Maia Sandu ja Tanskan pääministeri Mette Frederiksen.

Moldovan pelätään olevan seuraavana Venäjän hyökkäyksen kohteena.
Sauli Niinistö esitti eilisessä tiedotustilaisuudessaan Münchenissä toiveensa, että Suomi menisi Natoon mahdollisimman pian. IL-TV

 

***

TÄNÄ PÄIVÄNÄ
1 vuosi sitten
 
 
26. helmikuu 2022  ·
Jaettu seuraaville: Julkinen
 
 
 
SAULI NIINISTÖN MIELI ON MUUTTUNUT!
 
Ollaan niin kavereita, samaan aikaan solmitaan "isäntien" kanssa isäntämaasopimuksia??
Sauli on pahemman laatuinen narsisti psykopaatti, joka on nimenomaan näiden ansioidensa vuoksi, nostettu Suomen presidentiksi. Narsistia kun on helppoa ohjailla. Sauli on kaveri joka on huhujen mukaan, edistänyt edesmenneen vaimonsa itsemurhan, autolla rekkaa päin, ehkä vaimolle oli liikaa se tieto että Saulilla olikin seksisuhde sylikummi-tyttönsä kanssa, näin asioista paremmin tietävät ovat kertoneet, tiedä siteen miten asiat ovat, mutta elkeet on kuin maailman omistajalla.
Sauli Niinistön ehdoton uroteko on "isäntiensä" mielistelemiseksi, Suomen valtion, Suomen kansan asettaminen "isäntiensä" intressien "uhrialttarille" uhreiksi Venäjää vastaan tehdyssä hyökkäyksessä, jossa Sauli Niinistö, "isäntiensä" kanssa, ovat valmiita sotimaan Venäjää vastaan, viimeiseen suomalaiseen naiseen ja mieheen.
Minkälainen limanuljaskarottasaatanansikiö voi toimia edellä mainituilla tavoilla ja näyttää vielä naamaansa kansalaisille?
ISÄNTÄMAASOPIMUKSEN KESKEISET VELVOITTEET JA SITOUMUKSET, SEKÄ ILMEINEN INTRESSI
Määritelmät
Tässä pöytäkirjassa ja sen täytäntöönpanoasiakirjoissa sovelletaan seuraavia määritelmiä:
1.1 Joukot. Kaikki Naton johtamien joukkojen komponentit, mukaan lukien kaikki henkilöt, eläimet,materiaalit ja tarvikkeet, sekä tällaisten joukkojen mahdollinen siviilihenkilöstö...
1.2 Naton sotilaallinen toiminta. sotilaallinen tehtävä; ......taistelun tai sotilaallisen toimen tavoitteiden saavuttamiseksi tarvittavan torjuntatoimen toteuttaminen, m y ö s h y ö k k ä y s, siirtyminen, huolto ja taisteluharjoitukset.
1.9 Isäntämaa. Suomen tasavalta.
1.20 Tukikohdat. Isäntämaassa olevat alueet, joita käytetään joukon operatiiviseen ja/tai logistiseentukemiseen Naton johtamaa sotilaallista toimintaa varten. Tukikohdat ovat strategisen esikunnan osastoja, joita Naton komentaja johtaa.
2 kohta
TARKOITUS
2.1 Tämän pöytäkirjan tarkoituksena on luoda toimintaperiaatteet ja menettelyt -> t u k i k o h t i e n p e r u s t a m i s e k s i........ ja isäntämaatuen antamiseksi isäntämaassa oleville tai isäntämaan tukemille Naton joukoille Naton sotilaallisen toiminnan aikana.
3 kohta
SOVELTAMISALA JA YLEISET JÄRJESTELYT
3.2 I s ä n t ä m a a h y v ä k s y y , että tämän pöytäkirjan täytäntöönpanon nojalla p e r u s t e t t a v a t t u k i k o h d a t ovatperustavan johtoesikunnan osastoja ja sen alaista toimintaa. Perustettavat tukikohdat määritetään täytäntöönpanoasiakirjoissa. Johtojärjestelyistä määrärään sovellettavissa operaatiosuunnitelmissa.
3.4 Isäntämaa antaa tukea Naton johtamaa sotilaallista toimintaa varten sijoitetuille joukoille kaikkienmahdollisuuksiensa mukaan, tuen saatavuuden mukaan ja kulloistenkin olosuhteiden asettamissa käytännön rajoissa. Tuen yksityiskohtia käsitellään täytäntöönpanoasiakirjoissa.
3.5 Tämän pöytäkirjan määräyksiä sovelletaan rauhan, poikkeusolojen, kriisien ja konfliktien aikanatai kansainvälisen jännitystilan aikana siten kuin isäntämaan ja Naton asianomaiset viranomaiset yhdessä päättävät.
JA NIIN EDELLEEN..... Sauli Niinistön, tämän sopimuksen kätilön nimeä ei ilmeisesti sopimuksessa näy, sen sijaan allekirjoittaja KOKO SUOMEN KANSAN PUOLESTA, KANSALTA EDES PUOLELLA SANALLAKAAN KYSYMÄTTÄ ON ..
Suomen tasavallan hallituksen puolesta
Jarmo Lindberg
Kenraali
Puolustusvoimain komentaja, Suomen puolustusvoimat
Ps. Katsotaan nyt mihin Ukrainan valtion horjuttaminen vuonna 2014, länsimaiden toimenpiteiden johdosta tulee meidät johtamaan, OVATKO KABBALA, DEEPSTATE, GLOBALISTIMAFIA-PANKKIIRIT SITTENKIN LUKUISTEN YRITYSTENSÄ JÄLKEEN SAANEET SYTYTETTYÄ KOMANNEN MAAILMANSODAN KÄYNTIIN? Kaikkia asellisia sotia edeltää taloudellinen sota, informaatiosota, jonka jälkeen, kuten historia meille on opettanut, "manilan laukauksilla" ammutaan ruutitynnyriin, seurauksilla joita kukaan ei osaa ennustaa tai ennakoida, paitsi siltä osin että tuho, hävitys, kärsimys on AIVAN KÄSITTÄMÄTÖNTÄ, RIKOLLISTA, SAIRASTA, JOTKA ASIAT TAPAHTUVAT VAIN JA AINOASTAAN PSYKOPAATTIEN KUTEN NIINISTÖ- JA KUMPPANIT, AVUSTUKSELLA JA TOIMILLA
Screenshot%202023-02-26%20at%2001-19-15%