sunnuntai, 12. huhtikuu 2015

Pirkanmaan demariehdokkaat ja "rotumurhapeilineurooni"...

 
Tamperelainen: ”Muukalaisviha on ihmiselle ominaista”

Päivi Tuovinen

 

Tietokirjailija ja tiedetoimittaja Marko Hamilo väittää kilpailunhalun kuuluvan ihmis-luontoon. Jollei haluta isompaa autoa tai venettä kuin naapurilla on, kilpaillaan siitä, kuinka askeettisesti onnistutaan elämään.

18175539.jpg

"Tieto"kirjailija Marko Hamilo.


– Nyt voimme luottaa siihen, että instituutiot kostavat tarvittaessa puolestamme. Meidän ei siis itse tarvitse pitää herkeämättä huolta koskemattomuudestamme tai kunniastamme.

” Jos ei kilpailla siitä, kenellä on eniten materiaa, aletaan kilpailla siitä, kuka elää askeettisimmin.”

Kirjoillaan ja blogillaan keskustelua herättänyt Hamilo vannoo evoluutiopsykologian nimeen. Ihminen on evoluution tuote eikä vielä täysin sopeutunut elämään nyky-yhteiskunnassa.

Lukioikäisenä Hamilo luki kummastellen psykologian oppikirjoja. Kirjoista puuttui se tieteellinen ote, mikä oli tuttua kemian ja fysiikan kirjoista.

– Mietin miten oppikirjoissa voi olla sellaista roskaa, kertoo Hamilo nyt vuosia myöhemmin.

Kiinnostus psykologiaan sai Hamilon pyrkimään yliopistoon. Opiskelupaikka psykologian laitokselta aukesi, mutta opinnot eivät vastanneet toiveita.

– Yliopistossa opetus oli vielä suurempaa soopaa kuin ne lukion kirjat.

Hamilo kiinnostui evoluutiopsykologiasta.

– Se poikkesi vallalla olevista suuntauksista, jotka muistuttivat lähinnä naistenlehtien keittiöpsykologiaa. Löysin etsimäni tieteellisen otteen psykologiaan.

Evoluutiopsykologia on Hamilon mukaan paluu syiden tarkasteluun. Se kertoo, miksi käyttäydymme, kuten käyttäydymme.

– Se vastaa itse asiassa samoihin kysymyksiin kuin Freud aikoinaan. Erona on se, että Freud vastasi niihin kysymyksiin väärin.

Hamilo toteaa evoluutiopsykologian osoittavan, että monet psykiatrisina häiriötiloina pitämämme asiat saattavat olla asioiden luonnollinen tila. Ne ovat aikojen saatossa varmistaneet ihmisen hengissä pysymisen ja lisääntymisen.

Masennukseenkin evoluutiopsykologia tarjoaa totutusta poikkeavan suhtautumistavan.

– Masentunut laskee tavoitetasoa elämässään ja sosiaalisessa statuskilpailussa. Jos on huonolla menestyksellä yrittänyt haastaa lauman johtajan,voi olla mielekästä, että masennus lannistaa yksilön palaamaan häntä koipien välissä kasvattamaan lihaksiaan, ennen kuin yrittää uudelleen.

Ihminen haluaa varmistaa omien geeniensä tulevaisuuden ja se tietää kilpailua muiden yksilöiden kanssa. Kilpailun kohde tosin voi muuttua.

– Jos ei kilpailla siitä, kenellä on eniten materiaa, aletaan kilpailla siitä, kuka elää askeettisimmin.

Emme ehkä siis halua parempaa autoa kuin naapurilla, mutta röyhistämme rintaa siksi, että elämme naapuria ekologisemmin – tahdomme voittaa.

Ihmisluontoon kuuluu kilpailuhalun lisäksi paljon muitakin asioita, joita emme välttämättä siihen haluaisi liittää, toteaa Hamilo.

Yksilöt eivät ole sivistyneitä, yhteiskunnan normit pitävät hurjan luontomme kurissa.

Myös muukalaisviha on evoluutiopsykologian valossa ihmisluonnolle ominaista.

Ennakkoluulot vierasta kohtaan selittyvät Hamilon mukaan lajimme kehityshistorial-la. Olemme ihastuneet omiin geeneihimme ja haluamme varmistaa, että elintilaa riittää ennen kaikkea itsemme kaltaisille.

”Masentunut laskee tavoitetasoa elämässään ja sosiaalisessa statuskilpailussa.”

Hamilo pohtii kulttuurisesti yhteistä kansallisvaltiota kohtaan esitettyä kritiikkiä evoluutiopsykologian näkökulmasta.

– Ihmiset ovat aina tehneet yhteistyötä oman heimonsa kanssa, mutta suhtautuneet vieraisiin epäillen. Usein ajatellaan, että nationalismi ruokkisi tätä ihmisen luontaista taipumusta, mutta yhtä hyvin väestöltään yhtenäiset kansallisvaltiot voi nähdä ihmis-luonnolle sopivampana yhteiskuntamuotona. Demokraattiset kansallisvaltiot eivät ole koskaan sotineet keskenään, ja sisäisesti ne ovat eheitä.

Marko Hamilo on vapaa tiedetoimittaja ja tietokirjailija.

Opiskellut psykologiaa, sosiologiaa ja filosofiaa.

Kirjoittanut muun muassa Suomen Kuvalehteen ja Tiede-lehteen.

Pitää Skeptikon päiväkirja -blogia: www.tiede.fi/blog/category/skeptikon-paivakirja.

Teokset: Älkää säätäkö päätänne – häiriö on todellisuudessa (toim.) 2007 ja Luonnollisesti hullu 2011. "

Jutun kirjoittaja on toimittaja Tiina Örn, mutta Jari Nimelä, nyt ehdokas 50, oli päätoimittaja, joka päättää mitä lehteen pannaan.

Marko Hamilo on entisiä Erkon pyhäkoulupohjaisia "tieteenmullistajia" (muita mm. absoluuttipatatyhmä Annikka Mutanen (nyk."tiede", Jani Kaaro jne.).


Hamilon äärimmäisen yksinkertainen harhautusmenetelmä on, että "KAIKKI MITÄ VOIDAAN ENNUSTAA (ainakin käyttäytymisessä) ON KEENISTÄ!!"!  Noinhan ei missään tapauksessa ole asian laita. KAIKELLA TEORIOISTA KOOSTUVALLA ERITYISTIETEELLISELLÄ TIEDOLLA VOIDAAN ENNUSTAA ainakin jotakin (oikein tai väärin), sillä MUUTEN NIITÄ TEORIOITA EI EDES VOITAISI TESTATA; EIVÄTKÄ NE SILLOIN OLISI LOOGISESSA MIELESSÄ TEORIOITA (EIVÄTKÄ TIETEITÄ!) OLLENKAAN!

http://www.helsinki.fi/agora/vara/mielipide/taloustieteellisella_tiedolla_pitaa_voida_ennustaa.html

Noinhan ei missään tapauksesa ole.

Myös hieman "maltillisemmat" hörhhendaalit-hölärit ovat saaneet tarpeekseen Hamilon porukoista, hänen "sanomansa" välillisen vahvistamisen muodossa. Tässä pitkäaikaisen TIEDE-hölynpölylehden bloggarikaverin Syksy Räsäsen tilitys:

http://www.tiede.fi/blog/2013/05/30/lopun-sanoja/

Hamilon spesiaali oli "Ihmisen älyllinen MGO":

http://keskustelu.skepsis.fi/Message/FlatMessageIndex/85372?page=1#85372

" RK
02.07.2002 01:29:32
85372

Down with special genes...

Niin takuuvarmasti kuin Hesarin tiedetoimitukselta menevätkin kaikki todelliset tiede- uutiset ns.fiu ovat ne sitten kuinka järisyttäviä hyvänsä (kuten Higgsin bosonin häipy-minen lähes kuulumattomiin, alkuräjähdyteorian natinat sekä hiljaisten geenien akti-voituminen ymäristön vaikutuksesta ja vaikutuksen periytyminen), niin silloin siellä ei olla köyhiä kipeitä, kun joku oikein tutkija vielä Amekiikoista jotakin yrjäisee siitä rodunjalostuksesta:

www.helsinginsanomat.fi/arkisto/juttu.asp?id=20020629ER6

Tässä kaavaillaan ihmiselle uutta kromosomia, joka kaiken lisäksi voitaisiin kääntää on ja off (miten, useimmat geenithän kuitenkin ohjaavat alkion ja yksilön kehitystä, eikä valmiin kloonin toimitaa?).

Tähän asti ylimääräinen kromosomi on aikettanut mm. Downin syndroomaa (siitä viesti nimi), mutta siitä kai viis, jos ne uudet ominaisuudet ovat kyllin "makeita". Ja sen uuden hienon perimän edelleen siirtäminenkin taitaa ylimääräisen kromoso-min kanssa hoitua lähinnä kloonaamalla, mutta niin kai on tarkoituskin...

Toimittaja Hamilo kiteyttää:

"Genettisestä parantelusta huolimatta pysymme ihmisinä. Siipiä ja kiduksia ei kasva lastenlastenlastenlapsillemmekaan."

Siipiä ei varmaan kasvakaan ainakaan vahingossa, vaikka kuinka geenejä poropeu- kaloitaisiin, mutta noista kiduksista en sitten kaikkein viimeisimmä tiedon valossa menisikään olemaan niin kauhean varma:

keskustelu.skepsis.fi/html/KeskusteluViesti.asp?ViestiID=85051

http://keskustelu.skepsis.fi/Message/FlatMessageIndex/95018?page=1#95029

http://keskustelu.skepsis.fi/Message/FlatMessageIndex/93408?page=1#93408

http://keskustelu.skepsis.fi/Message/FlatMessageIndex/95018?page=2#95171


Ideologiset perusvaihtoehdot ovat leninismi, jumalat tai "rotumurhapeilineuroonit"...

http://files.kotisivukone.com/kansanaani.kotisivukone.com/kns4-14_1.pdf

Marko Hamilo ja tuolloinen päätoimittaja, Jari Niemelä, nyt Demarien Reilu Pirkan-maa -vaalilehden päätoimittaja ja ehdokas no. 50, propagoi jo tuolloin "sisäpiiritietoa "rotumurhapeilineuroonista", joka iskettin tiskiin suureen lukisuuteen Suomen osalta YLE:n kautta v. 2014 ohjelmissa PRISMA ja "Avara ihmisluonto":

 

hameemmias.vuodatus.net/lue/2014/08/ylen-antia

" sunnuntai, 3. elokuu 2014

YLEn-antia: "rotumurhapeilineurooni"!!!

...YLE1:n mukamas tiedeohjelma Prisma esitti 4.,5.ja 10.11 otsikolla ”Synnymmekö hyviksi?” (Babies: Born to Be Good?) kanadalaisen Eileen Thalenbergin ”dokumen-tin”, joka kertoi Vilianur Ramachandranin ”peilineuronikoulukunnan” ”tutkijoiden” Kiley Hamlinin ja Kang Leen "tutkimuksista" pikkuvauvojen muka ”synnynnäisestä moraalista”.

Ohjelma oli härskin harhaanjohtava paitsi asian,myös noiden ”tutkijoiden” ”tulosten” todellisen sisällön suhteen!

Huijausta huijauksen päälle ”syntymämoraalista”...

YLE:n nettisivujen toimittaja Timo Peltonen kirjoittaa:

” Vanhakantaisen käsityksen mukaan lapsi toimii moraalisesti oikein siksi, että hän pelkää auktoriteetin, vaikkapa Jumalan, tuomiota. Ajattelutapa nousi esiin viimeksi syyskuun lopussa Jehovan todistajien lapsille tekemissä nettiopetusvideoissa ja niitä käsitelleissä nettikeskus-teluissa.

Höpökäsitys,osoittavat viimeisen vuosikymmenen aikana lapsille tehdyt psykologiset tutkimukset. Lapsi kykenee erottamaan hyvän teon pahasta teosta jo ennen kuin ym-märtää puhetta kunnolla. Mainituista tutkimuksista kertoo sujuvasti, antoi-sasti ja viih-dyttävästi tiededokumentti Synnymmekö hyviksi?Tutkimustulosten tulkinnassa se olisi voinut mennä pidemmälle.

Kanadalaisprofessori Kiley Hamlin aloitti tutkimuksensa kymmenkuisista vauvoista ja huomasi heidän erottavan oikeuden vääryydestä. Sitten siirryttiin kuusikuisiin, sit-ten viisikuisiin ja lopulta kolmekuisiin vauvoihin. Heidänkin huomattiin säännönmu-kaisesti katselevan pidempään pehmonallea, jonka he näkivät olevan ystävällinen toiselle pehmoeläimelle. ”

Ohjelmassa ”paha” tarkoitti vahingoittamista: satuttamista tai lelujen riistämistä ja pi-histämistä.”Moraali” tarkoitti ”pahan välttämissä sisäpiirissä”.Kohteen katselemisen ei tarvitse tarkoittaa siitä pitämistä: sen voi aivan yhtä ”perustellusti” tulkita merkitsevän vaikkapa pelkoa tai kohteen pitämistä ”outona”.

Aivokuorellisten lajien psyyken todellisesta pavlovilaisesta (Fieldsin) ehdollistumis-mekanismista (joka selittää myös ”oudon” kohteen ”ihmettelyn” oppimisella), ei tietenkään mainittu sanaakaan. Sellaisen olemassolon kiistäminen onkin ”peilineuroniteorian” ydinaksiooma.

Valehdeltiin, että "simpanssitkin auttavat pyyteettömästi”, vaikka on osoitettu sitovas- ti, että kesyt tai villit simpanssit eivät auta lajikumppania, joka ei pysty niitä hyödyttä-mään vastavuoroisesti, esimerkiksi viereisen häkin simpanssia, jolle ei anneta ruo-kaa.Ne ovat luonnossa myös kannibaaleja,jotka voivat syödä omasta laumastaankin.

”Moraaligeenin” sijasta ”tutkitaankin” (tasan yhtä olematonta) ”rotumurhapeilineuronia”!

Oli täysin YLE:n oma päähänpisto, että Kiley Hamlin väittäisi lasten preferoivan geenistä vahingoittamatonta toimintaa yleensä!

Hänen julkaisunsa kertovat todellisuudessa TASAN PÄINVASTAISTA! (Vilpillisellä "metodilla" saadaan MITÄ "TULOKSIA" TAHANSA!)

Toimittaja ei voi olla vain niin tyhmä ja taitamaton,ettei olisi vilkaissutkaan netistä tar-kemmin esimerkiksi Kiley Hamlinin muitakin tutkimuksia, kuten otsikolla ”Babies Pre-fer Individuals Who Harm Those That Aren't Like Them ” (Vauvat suosivat sellaisia, jotka vahingoittavat niitä, jotka ovat erilaisia kuin he”)! Tämä ”toisennäköisten rotu-murha” on ”vakuuttavimmin (joskin väärin tietysti sekin!) todistettu” noilla iloitsemis- ja katseellaseuraamiskokeilla!

Tieteellistä teorianmuodostusta ymmärtäville tässä ei olekaan ”yllätystä”: ongelman-asettelu muistuttaa ”evoluutiofeministien” ja ”tosimiesten” ”kiistaa” siitä, onko perhe geenistä - vai onko sieltä sittenkin muka päinvastoin vieraissakäyminen! Tieteellisen teorian sisäisessä logiikassa on olemmissa tapauksissa niin, että jos toinen olisi geeni-ilmiö,niin toisenkin täytyisi olla sitä. Ero on toiminnallisessa tarkastelunäkökul- massa ”geeniperheeseen” tai ”taistelevaan rotuun” ... Käsitteet saavat täsmällisen määritelmänsä kunkin teorian muodostuksen yhteydessä.

Aggressio on puolustautujan, inho hyökkääjän tappoemootio...?

YLE:n toisessa ohjelmassa ”Avarassa ihmisluonnossa” (näyttelijä Max Forsman, puoskarallari"professori" Kirsti Lonka ) 7.12. 2013 Tampereen yliopiston Jari Hieta-nen sivusi kysymystä emootiotutkimuksen varjolla. Perusemootioita on rajallinen määrä. Niillä on biokemillinen perusta, joka ei kuitenkaan määrää emootiota yksikä-sitteisesti. Emootioita ei pidä sekoittaa tunteisiin (feelings), joilla on suhteellisen pysyvä sosiaalinen kohde, esimerkiksi toinen henkilö.

Kirsti Longan mukaan ohjel-massa olisi ollut kyse "Rizzolattin 90-luvuvulla löytämistä ilmiöistä", mikä tarkoittaa ”peilineuroniteoriaa”. Hietanen tuntee satavarmasti tarkoin hämäliinien ”vauvojen rotumurhapeilineuronikokeet”.

Hietasen teorian mukaan pelon/aggression ja inhon emootiot taas ovat biologisesti vastakkaiset, esimerkiksi tyypillisiltä ilmeiltään ja biologisilta markkereiltaan. Kun sekä pelko että aggressio ilmaisevat puolustuksellista käyttäytymistä, ilmentää inho hänen teoriansa mukaan hyökkäystä (viime kädessä siis sitä ”rationaalisen vakaasti harkittua rotumurhaa" inhoajan omasta aloitteesta). Siihen siirrytään sitten,kun ollaan vahvoilla. Kyse on vain kuka ehtii ensin. Ei parane jättää "tilaisuutta käyttämättä” ku-ten ei parittelussakaan, jos meinaa ”menestyä geneettisesti”.Toki inho kuten pelkokin voi ilmetä myös välttelemisenä. Silloin(kin) se olisi ”geenivihollisryhmien rajankäynnin” ilmaus.

Hietasen esityksessä jäi hämärän peittoon, mille emootiolle ”sisäpiirireiluusmoraali” perustuisi. Mahdollisesti oli tarkoitus, että katsoja mieltää sen perustuvan ”rakkaudel- le” (riippumatta mitä sillä konkreettisesti tarkoitetaan), joka on kuitenkin kohteellinen tunne, eikä ärsykkeiden herättämä emootio. Tunteet ja emootiot sekoitettiin ”iloisesti”. Tunteet ohjaavat emootiota eikä päin vastoin. Kuinkahan monta miljardia EU ja hirohitoistihallitus tuohon taas kumoavat...

Moraali ei myöskään suinkaan säätele pelkästään rakastavaisten ym. "sisäpiiriläisten" keskinäisiä välejä!

Ideologiset perusvaihtoehdot ovat leninismi, jumalat tai rotumurhapeilineuronit

Ohjelmat ja kaikki YLEn-anti aiheesta, muodostavat suunnitellun aivopesukokonai-suuden: katsoja saa muka ”toisistaan riippumattomista lähteistä kuin sattumalta” samanlaista toistaan täydentävää tietoa. Ryhmäreiluusgeenimoraali olisi ”geneettistä liittolaisuutta rotumurhapeilineuronimaailmassa”.Mitään todellista "rauhantilaa" ei oli- si kuin jossakin harvoin täysin tilapäisesti... Kieltämättä ”loogista”, mutta perusteitaan myöten täydellisesti perätöntä ja virheellistä, sillä mitään ”peilineureoneja” ei ole olemassa, eikä sellaisia voi darwinistisessa periytymisessä muodostua oppimisjärjestelmän oloissa.

Moraali ei kuitenkaan tarkoita sisäpiirietua: moraalisääntöä kyllä pitää yllä sitä nou- dattamalla moraayhteisö, johon kohdistuvat myös mahdolliset moraalirangaistukset, mutta moraali EI voi kohdistua yksinomaan yhteisön(sä) sisälle! Muutoin esimerkiksi lääkärienkin pitäisi noudattaa lääkärinmoraalia vain suhteessa tosiin lääkäreihin, eikä suhteessa potilaisiin, jne.)

Uusiseelatilainen Damian Scarf osoittaa kokeellisesti, miten niin "syntymämoraalitut- kimuksissa" kuin "rotumurhapeilineuroonitutkimuksissakin" huijataan:

Social Evaluation or Simple Association? Simple Associations May Explain Moral Reasoning in Infants

Lapsikatsoja saadaan samaistumaan johonkin nukkeen, ja sen jälkeen hän ilmaisee niitä "tunteita", lähinnä iloa, niissä tilanteissa, missä tämä muka sellaista osoittaa, on se sitten jonkun auttaminen, häirintä- tai rotumurha! "

http://blogs.scientificamerican.com/talking-back/2014/10/06/nobel-in-medicine-to-discoveries-of-brains-internal-navigation-system/
 

PERSUT VAI (AINAKIN JOTKUT) NOSKET "RASISTEJA JA FASISTEJA"?

On erityisen kummallista,että "Tunneli-Hanna" Tainio ehdokas no 57, joka esiintyy julkaisussa lääkärintakissa (joka ei todista nykyään mitään), joka haki myös "PHL":n pääjohtajaksi, ja OLI SATASEN VARMASTI YLIOPISTON JA KAUPUNGINJOH-DON "ROTUMURHAPEILINEUROONISISÄPIIRITIEDON" (johon AINAKIN OSA USKOI TOSISSAAN!) HALTIJOITA, JOHDATTI DEMARIT JA VASEMMISTOLIITON PORMESTARIOPPOSITIOON VUODEN 2008 KUNNALLISVAALIEN JÄLKEEN "KOSKA PERSUT ON NIIN KAUHEITA RASISTEJA JA FASISTEJA"!

http://www.tiede.fi/keskustelu/33643/ketju/t_reen_pormestari_samaistuu_vaskistiseen_propagandahahmoon

" Arkkis

T:reen pormestari samaistuu vaskistiseen propagandahahmoon

Aamulehden Moro-liitteessä nykyinen pormestari ja myös ehdokas Timo P. Nieminen jatkaa toimittajan lausetta

"Piirroshahamoista muistutan eniten...

...(esikuntani mielestä) TINTTIÄ!

Tintti oli Belgian kansamurhaimperiumin propagandahahmo, pikkupoika"toimittaja" jonka tunnettuja "reportaasheja" olivat mm. "Tintti Neuvostojen maassa" ja "Tintti Kongossa". Arvatkaapas, kumpi oli "jättiläismäinen teurastamo", jossa "tapettiin kaikki", ja kumpi oli "rattoisa onnela" vähän tyhmähköille alkuasukkaille?

Leopold II:n aikana 1890 - 1909 Belgia metsästytti Kongossa tapporahalla noin 10 miljoonaa alkuasukasta,yhdessä tautikuolleisuuden kanssa jopa 1/2- 3/4 asukkaista. Väestö myös väheni suurin piirtein tuolla määrällä, koska sitä tietysti myös pakeni (joskaan sekään ei ollut helppoa, kun muualla ei mitenkään hurraten otettu vastaan) mm. Sudaniin (Darfuriin), Zimbabween, Ranskan Kongoon ja Nigeriaan.

Nykyisen Zaïren väestötihyes on yhä vain noin seitsemäsosa luonnonoloiltaan vastaavanalsien Nigerian väestötheydestä.

(Ja kuten muistetaan Neuvostoliitossa väestö kasvoi aina rauhan aikana luonnolli-sen väestönkasvun prosentuallista maaimanennätysvauhtia, lukuun ottamatta 50- lukua, jolloin Kiina pyyhälsi vielä reippaasti ohikin.

Tinntti on monissa maissa kriminalisoitu hahmo, muuallakin kuin Mustassa Afrikassa ...

Mikähän se Timo P:n "nykyinen Tintin imperiumi" on, no PRYSSELI tietysti niin kuin ennenkin!

http://www.kolumbus.fi/ranska/ranska/sa ... tti-2.html

Mirror neurons do not exist.

Pormestariehdokas Tainio liputtaa hölynpölytieteen puolesta?

Aamulehden Moro-liitteessä nykyinen pormestari ja myös ehdokas Timo P. Nieminen jatkaa toimittajan lausetta

"Piirroshahamoista muistutan eniten...

...(esikuntani mielestä) TINTTIÄ!

Tintti oli Belgian kansamurhaimperiumin propagandahahmo, pikkupoika"toimitta-ja" jonka tunnettuja "reportaasheja" olivat mm. "Tintti Neuvostojen maassa" ja "Tintti Kongossa".
Arvatkaapas, kumpi oli "jättiläismäinen teurastamo", jossa "tapettiin kaikki", ja kumpi oli "rattoisa onnela" vähän tyhmähköille alkuasukkaille?...

Leopold II:n aikana 1890 - 1909 Belgia metsästytti Kongossa tapporahalla noin 10 mlj alkuasukasta, yhdessä tautikuolleisuuden kanssa jopa 1/2 - 3/4 asukkaista. ...

Aamulehdessä 24.10 Tampereen pormestariehdokas Hanna Tainion, SDP, näkyvä-nä tukimiehenä esiintyy Aamulehden toimittaja,vuoden Pirkanmaan tietäjä, Jari-Pek-ka Vuorela,joka tunnetaan ehdollistumisenkiistäjien (mm.Steven Pinker, John Tooby, Leda Cosmides) tai sen kajahtaneiden vääristelijöiden (engl. toimittaja Matt "Trofim" Ridley, joka uskoo myös "opitun tiedon periytymiseen) hölynpölytiedeliikkeen äänitorvena tamperelaisessa Aamulehdessä:

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2016/07/helsingin-yliopisto-poisti-nakosalta-vuonna-2003-lakkauttamansa-agora-keskustelupalstan

http://nakokulma.net/arkisto/index.php?topic=781.100

http://nakokulma.net/arkisto/index.php? ... n#msg31438

http://keskustelu.skepsis.fi/html/Kesku ... iID=116509

Jenkit itse ovat vislanneet poikki tuon antipavlovismilallatuksen (joka kiistää todelli-suudessa kaiken aidon OPPIMISEN samaistaen sen oppimiseen, jolla opitaan omia ehdottomia refleksejä) sellaisessa lehdessä (Scientific American) ja sellaisella tavalla, jolla he tuollaiset operaatiot tapaavat tehdä:

http://www.scientificamerican.com/article/white-matter-matters/

Selvää on, että suomalaiset höpömediat YLE, Hesari ja Aamulehti ovat olleet hiljaa kuin kusi sukassa tästä geneettisen koodin löytymiseen varrattavasta suurlöydöstä, pavlovilaisen ehdollistumisen biofysikaalisesta mekanismista, kun ne ovat ensin kymmenen vuotta toitottaneet kurkku putkella vääriä teorioita (joille on jaettu myös Suomen akatemia perustutkimusmäärä-rahat!).

Vuorela sinänsä on aivan vapaa mies esittämään omia ja työnantajansa "mielipiteitä" ykstuisen median sivuilla.

MUTTA TOISIN ON VIRASSA ISTUVAN LÄÄKETIETEEN TOHTORIN KOHDAL-LA JA VIELÄ ENEMMÄN TOISIN TAMPEREEN TULEVAN PORMESTARIN KOHDALLA!

Nyt onkin kysyttävä tainiolata ja TAYSin johdolta (josta organisaatiosta minulla on käytännön tasolla vain positiivisia kokemuksia!), että

KUMPAA TOHTORI TAINIO DUUNISSA TAYS:ISSÄ NOUDATTAA, OIKEAA OBJEKTIIVISTA (JA SITEN MYÖS "PAVLOVISTISTA", KOSKA EHDOLLISTUMIS-JÄRJESTELMÄN OLEMASSAOLO ON MILJARDIIN KARTAAN TODISTETTU!) VAI "POLIITTISTA" EUROPUOSKARI"TIEDETTÄ", "sosiobiologiaa ja evoluutiopsykologiaa"?

Nuo jälkimmaiset opit KIISTÄVÄT EHDOLLISTUMISEN. Kyse on samanlaisesta hö- lynpölytiedeliikkeestä kuin AIDS-VIRUKSEN KIISTÄJIEN LIIKE,jonka johtaja demari Thabo Mbeki sai vastikää kalossia perseeseensä Etelä-Afrikan presidentin paikalta:

http://hameemmias.vuodatus.net/lue/2013/12/terve-menoa-epatiedepresidentti-thabo-mbeki-valitettavasti-2008

Puoskaritieteen käyttö lääketieteessä rinnastuu juridisesti jatkettuun murhaan sitten kun niitä ylimääräisiä ruumiita tulee, ja jo sitä ennekin muihin kriminaalirikoksiin.

Tämä asia on sen verran vakava, että siinä ei parane hyssytellä, ja siinä käy joka tapauksessa niin kuin käy.

Ei uhrata Tampereen resursseja johonkin hävinneiden viivytystaisteluun, vaan vali-taan pormestari, joka ottaa tieteen niin kuin se on, eikä niin kuin hän "kauheasti tyk-käisi sen olevan", ja joka edistää sitä eikä terrorisoi. Pelkkä epäilyskin jälkimmäisen riittää tipauttamaan Tainion pois varteenotettavien pormestariehdokkaiden joukosta.

Herää myös kysymys, KUMPAA TAINIO KÄYTTÄÄ DUUNISSA TAYSISSÄ, OI-KEAA OBJEKTIIVISTA, VAI FALSKIA LÄPIPOLIITTISTA "EUROTIEDETTÄ", kuten tämä yllä oleva antaa aiheen epäillä.

Puoskarilääketeide kuten kuten puoskaripsykiatria rinnastuu juridisesti jatkettuun murhaan siiten kun niitä potilasvahinkoja tapahtuu ja turhia ruumiita syntyy.

(Ihan sama koskee tietoisesti ylläpidettyä väärää tietoa muillakin erityisesti sovelletuilla aloilla, kuten teknisissä tieteissä ja maataloustieteissä) "

Re: Pormestariehdokas Tainio liputtaa hölynpölytieteen puolesta?

Nosket joutuivat Tampereella nurkkaan "evoluutiofeminisminsä" kanssa:

Minä olen tamperelaisena sitä mieltä (vaikka olenkin melkoinen änkyrä), että VASin oli oikein liittoutua Tampereela XL:n kanssa mielummin kuin Demareiden.

Vaihtoehtonahan oli olla Demarien äänetön yhtiömies (tarkemmin sanoen yhtiöevo-luutiofeministi) ja vielä tilanteessa, jossa Nosket on on aiheellisesti potkaistu nurk-kaan selveittelemään omat hölmöytensä omassa piirissään. Nosket ovat pelanneet kuin pullopersesiat, varsinkin Hanna Tainio. Ja hehän hävisivät raskaasti ja VAS voitti. Minä uskon että Tampereen VAS tietää missä mennään ja osaa tehdä oikeita vaikkakin ehkä yllättäviä johtopäätöksiä.

Kannattaa muistaa että puoskaritiede valtillisessa instituutiossa samaistuu juridisesti jatkettuun murhaa, varsinkin sitten kun tulee niitä rumihia, joita puoskaritieteestä aina ennnemmin tai myöhemmin tulee.

viewtopic.php?t=33643

Tuosta haistapaskatieteestä on kerta kaikkiaan #%&?# TEHTÄVÄ LOPPU, Tampereella ja muuallakin! "

Vihreistä siirtynyt Vapaa-ajattelijoiden liiton puheenjohtaja Petri Karisma (no 45) näkee kirkon, ja uskonnon, pahimpana ongelmana, että ne muka ovat LIIAN RATIONAALISIA!

" Ollakko vai eikö olla eli mikä on kristinopin käsitys piilotajunnasta

Kristinoppi on aina korostanut tahtoa ja rationaalisuutta ja sivuuttanut ihmisen mie- len syvimmät liikkeet, jotka nykyään tunnetaan piilotajuntana. Kristinopin voi hyvin määritellä tiedostavan mielen opiksi. Voiko ihminen olla vain rationaalinen vai tarvitseeko ihminen myös mielensä tunteet ja vietit ollakseen ehyt ihminen? "

HM: Karisma ei tiedä (eikä välitä tietää, vann hän luulee sitä "stalinismiksi"!) psylokogiasta mitään.

Jos hän tarkoittaa "piilotajuntaa" ALITAJUNTAA; joka on koska tahansa palautetta-vissa ajattelemalla mieleen, ja toimii tiedostamattomanakin koko ajan ajattelumme taustalla, se ON TASAN YHTÄ KIELELLISTÄ (ja siten "rationaalista") kuin tietoinenkin tajunta. Nämä molemmat toimivat Pavlovin II signalointisysteemissä.

Jos hän tarkoittaa ns. SUORIA ehdollisia ja ehdottomia refleksejä, joilla ihminen rea- goi tietoista nopeammin tai myös "tahdovastaisesti" ulkoiseen todellisuutteen, NE EIVÄT OLE TAJUNTAA LAINKAAN, vaan osa tajuttavaa ulkoista todellisuutta, erityisesti ehdottomat refleksit (esim. "yrjö" silloin, kun se tulee, jne.).

PK: " Piilotajunta ja sen historia

Psykologiassa ihmisen mieli voidaan jakaa kahteen osaan, tiedostavaan ja piilota-juntaan. Jaottelu on varsin karkea, mutta tähän tarkoitukseen aivan riittävä. Tietoi-suus on mielen osa, jossa on kulloinkin tarkkailun alla olevat ajatukset ja se käy jatkuvaa vuoropuhelua ulkomaailman ja piilotajunnan kanssa. Piilotajunta on ihmis-mielen syvin osa, johon ihminen ei voi vaikuttaa kuin välillisesti, jos ollenkaan. Piilotajunnassa sijaitsevat ihmisen primitiiviset vietit, vaistot ja halut, kuten myös kokemukset, tunteet ja opitut asiat ja ajatukset. "

HM:Tuossa ei ole mitään tolkkua (emme siis voisi muuttaa mitään opittuja asioita eikä ajatuksiakaan, kun ne vaan kerran ovat takertuneet sinne piilotajuntaan...), joten olen linkittänyt nuo sanat tieteellisillä termeillä,vaikka Karisma selvästikään juuri niitä merkityksiä ei olekaan tarkoittanut. Mutta niillä on kehittyvä tieteellinen merkitys. Vie-tit, vaistot, halut ja tunteet EIVÄT LAINKAAN OLISI OPITTUJA ASIOITA MILTÄÄN OSIN jne.

Näin ei misään tapauksessa ole asian laita: koko varsinainen tajunta ja tietoisuus rakentuvat ehdollisten refleksien, ns. korkeamman hermotoiminnan varaan, jonka olemuksellinen ominaisuus on oppiminen..

Aidosti materialistinen ajatteluteoria on kielellinen.

Ajatuksia ei mielessä niinkään "tarkkailla (ulkoisena kohteena)", vaan niitä muodostetaan ja muokataan, kielellisesti:

" Tällainen idea aivoissa "materiaalisena" piilevästä ajatuksesta johtaa loogisesti kehiteltynä oudonlaisiin johtopäätöksiin,vaihtoehtoina ovat joko "ajatusaine" (esim. molekyylit, joihin on koodattu tietoa, yhdistyvät, tai solut, joihin on koodattu tietoa löytävät omin päin uuden yhteyden) tai sitten sieluteorioihin, että aivoissa olisi jotakin periaatteellisesti aineeelliseen maailmaan kuulumatonta.

Kielellisen ajatteluteorian mukaan ajattelu on toiminto: ajatus on reaalista, todellista vain kielellisessä muodostamisprosessissaan,vähän samaan tapaan kuin suunnis-tajan nenänpään maastoon piirtämä viiva on reaalista vain juuri silloin kun suunnis-taja sitä reittiään juoksee. Ellei tätä viivaa sitten ehdoin tahdoin realisoida eli objekti-voida, merkitä muistiin esimerkiksi nenään kiinnitetyn signaalilähteen ja kolmen vas-taanottimen avulla, tai videoimalla juoksu. Me voimme kyllä mieltää tämän kieliperäi-sen ajattelun visuaalisena prosessina. Mutta jos me haluamme jotakin keksimääm-me, juuri sitä *ajatusta*, muistaa, meidän on ehdoin tahdoin painettava tämä uusi mielikuva uudeksi muistijäljeksi alitajuntaamme, samaan tapaan kuin jostakin havainnostakin jää "tarpeelliseksi katsomamme" muistijälki.

Tämän sinun teoriasi mukaan ikäänkuin olisi jo ensin se *ajatus*,j onka sitten tietoi-suus ikään kuin uutena aistina "havainnoisi", ja vasta louksi pukisi sanoiksi... Taitaa olla Damasiota, joka myös liittyy jotenkin siihen Chomskyn-Pinkerin ketjuun. Moni-mutkaista, monimutkaista, ja nostaa enemmän uusia kysymyksiä kuin vastaa vanhoi-hin. Jos *ajatellaan*, että muistijäljet olisivat yksittäisissä soluissa (luultavasti eivät ole), niin sinun teoriasi mukaan pitäisi olla kaapelit jo kytkettynä muistijälkien välillä, jotta niiden kohteiden mahdollista yhteyttä voitaisiin edes ajatella tai ainakaan pukea ajatusta sanoiksi, kun taas minun teoriani mukaan ajatukseen riittää välähdyksen-omainen yhteys (jonka on muodostunut näiden muistijälkien liittyminen muihin yhtei-siin ilmiöihin), ja tietoisuus samalla tsekkaa automaattisesti, onko näiden ilmiöiden keskinäisessä yhteydessä ainesta uudeksi muistijäljeksi.Ellei ole, koko ajatus häipyy minun mallissani, mutta sinun mallissasi ne väärätkin kytkennät taitavat edelleen jää-dä johtamaan ajattelua vastakin harhaan (kun ne kerran olivat jo ennen ajatusta, niin miksei yhä sen jälkeenkin?).

Tämä on oikeastaan kielellisten kontra muiden ajatteluteorioiden peruskysymys. "

 

PK: " Ennen piilotajunnan "uudelleen" keksimistä oli vallalla dualistinen käsitys ihmisen rakenteesta. Dualismin perusajatus on, että mieli on erillinen aivoista ja muodostuu tavallisen aineen sijasta toisesta erityislaatuisesta aineesta. "


HM: Karisma ei tunne ontologisen materian ja fysikaalisen aineen välistä eroa.

Matter

“a philosophical category denoting the objective reality which is given to man by his sensations and which is copied, photographed, and reflected by our sensations, while existing independently of them” (V. I. Lenin)

Matter (physics)

A term that traditionally refers to the substance of which all bodies consist. Matter in classical mechanics is closely identified with mass.

Karisman lauseesta on luettavissa kuiten tärkeä piirre häenen kannastaan: AJATUS ON HÄNELLE VIIME KÄDESSÄ TAVALLISTA AINETTA. Se tarkoittaa mm. sitäkin, että ajatuksella on hänen mielestään FYSIKAALINEN PAINO, koska kaikella fysi- kaalisella aineella on sellainen.

PK: " Dualismi oli kristinopille huomattavasti armollisempi kuin nykyinen käsitys ihmismielestä, koska dualismi antoi tilan sielulle. "

HM: " Teologinen sielu on eri kuin mieli: "SIelu" on muodollisloogisessa vastakohta-suhteessa "ruumiiseen", se mm. voi olla oletettu mm. kuolemattomaksi, vaeltamaan, poistumaan ruumista jne. Mielelle tällaisia ominaisuuksia ei oleteta.

PK: "Ihmisen piilotajuisia mielenliikkeitä alettiin ymmärtää,kun filosofit Ludwig Feuer- bach, Arthur Schopenhauer ja Friedrich Nietzsche 1800-luvulla uudelleen löysivät tunteen ja vietit. Tämä löytö kääntyi nopeasti kristinoppia vastaan. Laajempaan julkisuuteen piilotajunta tuli Sigmund Freudin toimesta.

Nykyään piilotajunta on erittäin laajasti hyväksytty käsite. "

HM: " Ei ole. Se on "evoluutiopsylokogien" puoskaritiedettä sillä erolla, että muut "EP":t (hööpeet, EU:n virallista haistapaskantiedettä) sanovat tuon olevan MYÖS "JULKITAJUNNAN" "selitys". EP:n olemus on VÄÄRENNETTY BIOLOGIA, se selittää väärin KAIKKIEN AIVOKUORELLISTEN (ja pääasiassa muidenkin) käyttäytymisen ohjauksen biologiset prosessit.

Evolutionary Psychology: Neglecting Neurobiology in Defining the Mind


Se julkitajunta jää Karismalta kokonaan "selittämättä". (Ehkäs itä "ei edes ole"... mene tiedä. Tutkimattomat ovat hölynpölytiteen tiet...

 

Tohtori Damian Scarf, Otagu University, Usi-Seelati, "synnynainen ydintieto" -huijausten yksi paljastaja. Oikea käyttäytymistieteilijä.

http://www.plosone.org/article/info%3Adoi%2F10.1371%2Fjournal.pone.0042698

"Race murder", on ANY mirror mirror neurons do not exist

The Guardian:

Reflecting on mirror neurons

The discovery of mirror neurons has been touted as one of the most important of modern neuroscience, but what exactly are these cells, and should you believe the hype?

Friday 23 August 2013

" ...
Box: The broken mirror hypothesis

In the late 1990s, two groups of researchers independently proposed the so-called broken-mirror hypothesis,which states the social impairments characteristic of autism are caused by defects in the mirror neuron system. The broken mirror hypothesis has received considerable attention in the mass media,but has been the subject of se-vere criticism by many autism researchers.It is based on assumptions that mirror neu- rons are involved in understanding action, imitation and language acquisition, and that people with autism are insensitive to the emotions and intentions of others. Cri-tics say both that the first assumption is actually false, and also that there is evidence that people with autism are in fact overly sensitive to others' emotions and intentions. What's more, the broken-mirror hypothesis does not attempt to explain how the mirror neuron system is defective, or how the defects might arise.

 

Broken mirror

 

Mirror neurons have been used to explain everything from language acquisition to autism. Photograph: Alamy Guardian

But do we have mirror neurons?

Mirror neurons have proven to be highly controversial. A handful of brain-scanning studies show that several regions of the brain are activated during both action exe-cution and observation, and it has been suggested that these areas constitute the hu-man mirror system.But while hundreds of other studies attempt to explain their results by alluding to mirror neurons,very few actually provide hard evidence.

So there is,as yet very little convincing direct evidence that mirror neurons exist in the human brain.In fact,a number of studies have failed to find evidence of human mirror neurons altogether. In 2009, for example, Harvard researchers exploited a phenome-non called adaptation, whereby neurons reduce their activity in response to the same repetitive stimulus. The researchers showed their participants a film clip of hand ges-tures and asked them to mimic the action. The scans showed that the cells adapted when the gestures were observed and mimicked, but not when they were mimicked first and then observed.

One of the difficulties is that researchers rarely get the opportunity to examine the working human brain directly. In 2010, though, one research group who had just such an opportunity,while evaluating the brains of conscious epileptic patients about to un- dergo neurosurgery,claimed that they had obtained the first direct evidence of human mirror neurons. Some of these cells fired both when the patients performed and ob-served an action, but the activity of almost as many cells decreased during execution and observation,raising doubts that they are indeed mirror neurons. Furthermore, the cells were located in the hippocampus, an area involved in memory formation, and not previously thought to be part of the presumed mirror neuron system. ...
 

Alfonso Caramazza, Harvard (helvetiin potkitun Marc Hauser -huijarin seuraaja): Ei näyttöä "peilineuroneista".


Asymmetric fMRI adaptation reveals no evidence for mirror neurons in humans

 

PK: " Kristinopin rationalisoiva käsitys ihmismielestä

Merkittävimmin piilotajunnan pois jäämiseen kristinopista ovat vaikuttaneet tahdon korostaminen, oppi kuolevasta ja ylösnousevasta jumalasta ja kristinopin täydellinen ymmärtämättömyys ihmisen mielenrakenteesta.

Tahtoa on korostettu kristinopin teologiassa aivan alusta asti. "

HM: " Tämä on niiden kristinoppien, jossa tahtoa on korostettu kuten juuri augustinolaisuuden eli katolisuuden ANSIO EIKÄ VIKA.

On yksinkertaistus,että kaikki kristioppi kiistäisi piilotajunnan: Missä muodossa se luterilaisten "perisynti" olisi olemassa,ellei sukupolvelta taoiselle (geneettisesti tai sosiaalisesti) tarttuvan "taipumuksena syntiin", ja muiden taipumuksena rangaista myös suvun tekosista,vaikka asianomainen ei (ainakaan toistaiseksi) olisi niihin perskohtaisesti syyllistynytkään.

PK: "Jo Pyhä Augustinus on kirjassa "Jumalan valtakunta" muotoillut kristinopin kes- keisen sisällön kahteen ajatukseen; himo ja häpeä tulivat maailmaan syntiinlankee-muksen jälkeen ja hyve edellyttää,että tahto vallitsee ruumista täysin. Himo ja häpeä ja muut ihmisen piilotajuiset mielenliikkeet on kristinopissa aina pyritty julistamaan synniksi. Voidaankin ajatella, että perisynti on kristillinen muoto piilotajunnasta. "

HM:Noin voi ehkä sanoa protestattisesta "perisynnistä", joka on peräisin orfilaisuu-desta. Orfilaisille synti oli sellaista jost EI SAANUT SEKOITTAA TYÖASIOIDEN KANSSA, oli se muuten tuomittavaa tai toivottavaa.Orfilaiset saattoivat myös korosta, että ihmiset osaavat (muka) luonnostaan tehdä "syntiä", mutta EIVÄT TYÖTÄ. (Peri)-synti oli peräisin TITAANIEN jumalheimolta, jotka olivat tosi kovettuja syntisäkkejä."Syntiinalankeemuksessa" syntyi KAIKKI synti, ei pelkästään eikä vaälttämättä lainkaan, "perisynti".

PK: " Kristinoppi on korostanut hyveen merkitystä ja pitänyt viettien ja himojen torju-mista erittäin tärkeänä asiana. Kristinopissa korostetaan, että ihmiset tekevät syntiä, koska he ovat ylpeitä ja tottelemattomia eivätkä halua toimia jumalan tahdon mu-kaan. Kristinoppi edellyttää, että ihmisen täytyy koko ajan kontrolloida omaa toimin-taansa, mutta piilotajunnan kontrollointi on ihmiselle mahdotonta. Siksi ihminen on kristinopin mukaan koko ajan syntinen.

Kristinopin keskeinen sanoma on oppi kuolevasta ja ylösnousevasta jumalasta; tämä on oppi, joka vie uskonnonharjoittamisen kauaksi ihmisen sisäisestä kokemuksesta. Uskonnon harjoittaminen repäistään pois ihmisen sisältä ihmisen ulkopuolelle, sa-nalla sanoen tuonpuoleiseen. Usko Kristukseen aiheuttaa sen, että uskosta muodos-tuu kiihkeä taistelu ihmistä itseään ja kaikkea ihmisissä olevia tiedostamattomista lähteistä tulevia näkyjä, innoituksia ja intuitioita vastaan. Usko Kristukseen torjuu myös kaikki myytit, tarinat ja unien maailmat epäkristillisinä ja jumalan vastaisina ja näin olettaa, että ihminen tulee toimeen vain tiedostavan mielensä kanssa. Näin kris-tinopista muodostuu oppi, jossa vain ymmärtämisellä ja tahtomisella on merkitystä. Jos joku ei uskonnon julistuksesta huolimatta usko, niin hän tarvitsee lisäopetusta, koska hän ei ole oikein ymmärtänyt sanomaa tai ansaitsee rangaistuksen, koska hän ei ole tahtonut ja on siis pahantahtoinen.

Kristinoppi ei alkuunkaan ymmärrä, miten ihmisen mieli on rakentunut. "

HM: [paitsi presbyteerit ja unitaarit, Donald John Trumpin ja hänen setänsä Johnin kirkot.]

Kuten ei ymmärrä Karismakaan.


PK: " Otetaan tarkasteluun esimerkiksi vuorisaarnan kohta. Matt.5:29 "Jos oikea sil-mäsi viettelee sinua,repäise se irti ja heitä pois. Onhan sinulle parempi, että menetät vain yhden osan ruumiistasi,kuin että koko ruumiisi joutuu helvettiin." Tällöin huoma- taan, että kristinopilla ei ole mitään käsitystä ihmisen mielenrakenteesta. Nykyisen käsityksen mukaan kaikki ajatukset ja toiminta käynnistyvät tiedostamatta. Ajatus syntyy tiedostamatta ja tulee lopulta tietoisuuteen. "

HM: Ei ole totta.Tuo on täyttä paskaa.Karisma ei anna ainuttakaan viitettä tuollaiseen käsitykseen. Olen yllä selittänyt, miten ajatus LUODAAN KIELELLISESTI TIETOI-SESSA TAJUNNASSA. Muuten tarvitaan "ajatusainetta" tai "epämateriaalista sielua". Karisma antaa väärän todistuksen tajuntakäsistysistä.

PK: " Näin ajatellen ihminen ei voi mitään sisäiselle piilotajunnalle,se ohjaa ihmisen ajattelua ja on viettelemässä ihmistä,vaikka molemmat silmät revittäisiin pois päästä. "

HM: Näin ei ole asia. Suunitelmailinen toiminta on tahdonalaista. Tässä asiassa varsinkin katolinen kirkko on oikeassa, ja Karisma väärässä.

PK: Usein kuulee väitettävän, että tieteellinen maailmankuva ei anna riittäviä raken-nuselementtejä ehyen ihmiskuvan rakentamiseen. Mutta kun verrataan nykyaikaisen psykologian ihmiskuvaa kristilliseen ihmiskuvaan, ei voi kuin ihmetellä kristinopin al-keellista ja yksioikoista kuvaa ihmisestä ja ihmisen mielenrakenteesta. Voi vain kuvi-tella, miten kristinoppi on sivuuttamalla ihmisen mielen syvimmät kerrokset vaikutta-nut kannattajiensa mentaaliin ja arvoihin ja miten se on vaikuttanut yhteiskunnan normeihin. "

HM: " Nykyaikainentieteellinen psykologinen ihmiskuva löytyy täältä:

http://hameemmias.vuodatus.net/lue/2015/02/ivan-pavlov-ja-tieteellinen-ihmiskuva

http://blogs.scientificamerican.com/talking-back/2014/10/06/nobel-in-medicine-to-discoveries-of-brains-internal-navigation-system/#comment-1029

 

Bilderberg-Apumatti (kuvassa keskekellä) johti/johtaa puoskaritiedeterrorismia?

bilderberg-kokous.jpg

BRICS-sivuilta:

Finnish bullshit journalist,eader of commucations of Finnish Union of Employers (EK) Matti Apunen has been elected to a member of BILDERBERG´s Steering Committee.

http://mvlehti.net/2015/05/01/matti-apunen-bilderbergin-johtoryhmassa/

http://static.mvlehti.net/uploads/2015/05/Apunen.jpg

He is former assistant chief redactor of newspaper Aamulehti (Morning Paper) in Tampere.

I suppose he is that man who directed in Aamulehti, that any "Communist" must sup- port "WTC Conspiracy Theory" to keep right to discuss in Aamulehti website! He was boss of that department chief redactor who informed me about such strange line...

It was strange for me taht such stupid men like them had so complicated ideas. But mybe that was BILDERBERG´s directive!

(In that case we know, taht it is Bilderberg who is keeping up WTC conspiracy "movement".... Strange, but quite possible!

http://hameemmias.vuodatus.net/lue/2014/09/wtc-torneja-ei-rajaytetty

 

***

http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/hanna-tainiolta-oikea-ratkaisu-vet-yty-thln-johtakilvasta


 

Hanna Tainiolta oikea ratkaisu vetäytyä THL:n johtajakilvasta

 

Enpä olisi uskonut, että ensin joutuu kehumaan Halosen juttuja, ja sitten vielä Hanna Tainiotakin!

 

Hanna Tainio vetäytyy THL:n johtajahausta

 

" Tamperelainen kansanedustaja Hanna Tainio katsoo, ettei hänen johtajakokemuk-sensa riitä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n pääjohtajan tehtäviin.

Tainion päätöksen taustalla on myös tamperelainen kuntapolitiikka.

 

SDP:n kansanedustaja, lääketieteen tohtori Hanna Tainio on päättänyt jättäytyä pois THL:n pääjohtajakisasta.

Tainio perustelee päätöstään käytännön johtajakokemuksen vähäisyydellä.

- Tehtävään edellytetään tohtorin tutkintoa ja käytännön kokemusta suuren organi-saation johtamisesta.Katson,ettei minulla ole aikaisempien asiantuntijatehtävieni perusteella riittävää johtamiskokemusta kyseiseen tehtävään,Tainion tiedotteessa sanotaan.

Päätöksen taustalla on myös kipakaksi yltynyt kunnallispoliittinen vääntö Tampereen Rantaväylän tunnelista. Tainio ja kolme muuta demarivaltuutettua äänestivät valtuustoryhmän ryhmäpäätöksen vastaisesti tunnelin rakentamisen puolesta.

- Halusin myös päätökselläni osoittaa, että julkisuudessa levitetyt huhut pääjohtaja-paikan ja Tampereen tunnelihankkeesta tekemäni myönteisen päätöksen välisestä yhteydestä eivät miltään osin pidä paikkaansa, Tainio sanoo.

Tampereen kaupunginvaltuuston sosiaalidemokraattinen ryhmä erotti Tainion ja kolme muuta valtuutettuaan tunneliasian takia.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n pääjohtajan virkaa haki 13 ihmistä. Uusi pääjohtaja aloittaa virassaan 1. tammikuuta 2014. "

 

Tämä on pirun paljon tärkeämpi asia kuin Tampereen tunneli. Keitähän nuo muut hakijat ovat?

"PHL":ssa esiintyy vaikeita ongelmia, joiden ratkaisemiseen tarvittaisiin ulkomaista konsultointia vaikkapa USA:n (tieteellisesti virkasatuulliselta,mitä sen maan yliopistot eivät ole) "THL:sta" National Institute of Healthilta (NIH).

Ne korjattavat ongelmat ovat eri alalla kuin Tainio,

Koko järjestelmä, "Akatemia","PHL" ja jotkut yliopistojenkin laitokset ovat täydellisen remontin tarpeessa, ossa ne järjestetään oikealle eikä "europuoskaritieteelliselle" perustalle.

Tieteessä varsinkin on turha potkia tutkainta vastaan. Ja herra se on herrallakin (ja rouvalla).

Spammiro Botti kommentoi_ 15. lokakuu 2013 14:10
 

Se organisaatio, mikä pitäisi täysin myllätä uuteen uskoon ja saattaa tieteelliselle pohjalle, JOLLA SE EI NYT OLE, ole on Suomen Akatemia. Siinä ikään kuin sivussa hoituisi oikeille raitelleen "PHL" ja sellaiset tiedeyliopistojen tiedekunnat, joissa on ollut ongelmia.

USA:n malli jossa nimenomaan THL:n tyyppinen organisaatio olisi lääketieteestä tie-teellisessä virkavastuussa, ei ole Suomeen paras mahdollinen (paitsi sitten, jos tulee WHO:n tai Unescon hallinnoima ja itsenäinen YK:n erikoisjärjestö Maailman-tiedeakatemia, joka panisi puoskeriteiteet ruotuun).

http://hameemmias.vuodatus.net/lue/2012/10/kukaan-ei-ole-suomessa-v...

Tieteellinen määrittelyvalta on osaltaan laintulkinta- ja jopa lainSÄÄDÄNTÖvaltaa-kin, JOTA EI SAA SUOMEN PERUSTUSLAIN , EIKÄ MYÖSKÄÄN TIETEELLIS-TEN PERIAATTEIDEN MUKAAN "KONSULTOIDA" MILLEKÄÄN YKSITYISELLE EIKÄ KAUPALLISELLE ORGANISAATIOLLE! Myös tätä lakia koko ajan rikotaan.

 


***

PS Hanna Tainio poistettu lääkintähommista, ja Tampereen valuustosta:

" Eduskunnasta pudonnut Hanna Tainio nousee Kuntaliiton varatoimitusjohtajaksi

20.08.2015 13:42

Aamulehti

Suomen Kuntaliiton toimitusjohtajaksi on valittu entinen ministeri Jari Koskinen ja varatoimitusjohtajaksi tamperelainen entinen kansanedustaja Hanna Tainio. Kuntaliiton hallitus päätti valinnoista torstaina.

Valtiotieteen maisteri, toimitusjohtaja Jari Koskinen on toiminut noin 13,5 vuotta kokoomuksen kansanedustajana vuosina 1996–2009 ja noin neljä vuotta maa- ja metsätalousministerinä kahdessa eri hallituksessa.

Lääketieteen tohtori,dosentti Hanna Tainio putosi viime vaaleissa eduskunnasta. Hän on toiminut asiantuntijaylilääkärinä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin yleishallin-nossa.

Tainio oli Kuntaliiton valtuuston ensimmäinen varapuheenjohtaja vuodet 2009- 2013 ja Kuntarahoituksen hallituksen jäsen 2009-2011. Hän on toiminut myös muun muassa Pirkanmaan maakuntavaltuuston puheenjohtajana ja toimii tällä hetkellä Raha-automaattiyhdistyksen hallituksen puheenjohtajana.

Nykyinen Kuntaliiton toimitusjohtaja Kari-Pekka Mäki-Lohiluoma siirtyy johtajaksi Kelaan lokakuun alusta.

Uudet johtajat valittiin seitsemän vuoden määräajaksi, joka päättyy vuoden 2022 lopussa. Kuntaliitolla on kaksi varatoimitusjohtajaa.Toimitusjohtajan varahenkilönä jatkaa varatoimitusjohtaja Timo Kietäväinen, jonka toimialaan kuuluvat muun muassa kuntatalous, alue- ja yhdyskunta-asiat sekä työmarkkinalaitos.

Toimitusjohtajaksi jätti hakemuksen 10 henkilöä ja varatoimitusjohtajaksi 8 henkilöä. Liiton hallitus teki molemmat valinnat yksimielisesti.

Suomen Kuntaliitto on kaikkien maamme kuntien ja kaupunkien kaksikielinen etujärjestö. "

https://www.pirkanblogit.fi/2019/risto-koivula/ei-rotumurhapierupeilineuroonitunneli-hannaa-kelaan/

EI Rotumurhapierupeilineuroonitunneli-Hannaa KELAan!

Joku proti loppumattomalla ”palkitsemisella” vanhoista RÖTÖKSISTÄ JA RIKOKSISTA JA PETOKSISTA!!!

Kelan pääjohtajaksi esitetään Lasse Lehtosta tai Hanna Tainiota

Pääjohtajan pestiin haastateltiin kuutta hakijaa.

Kansaneläkelaitos
 
 
Kelan johtajaksi on nousemassa HUS:in johtaja Lasse Lehtonen tai Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Hanna Tainio.
.

Kelan pääjohtajaksi valitaan Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS:in johtaja, professori Lasse Lehtonen tai Kuntaliiton varatoimitus- johtaja, SDP:n ex-kansanedustaja Hanna Tainio. Kela kertoo asiasta tiedotteessa.

Kelan valtuutettujen valitsema työvaliokunta haastatteli kuutta hakijaa, joille teetettiin myös soveltuvuusarviot. Kaikkiaan hakijoita oli 40.

– Tehtävää haki kokeneita ja ammattitaitoisia johtajia. Työvaliokunnan esityksen perusteella pääsemme valitsemaan Kelalle pääjohtajan, sanoo Kelan valtuutettujen puheenjohtaja Riikka Slunga-Poutsalo (ps.).

Kelan valtuutettujen on tarkoitus tehdä esitys uudesta pääjohtajasta presidentti Sauli Niinistölle 5. marraskuuta. Virka täytetään vuoden alusta, kun nykyinen pääjohtaja Elli Aaltonen jää eläkkeelle.

Kela on valtion sosiaaliturvalaitos. Sen toimintaa valvoo 12 eduskunnan valitsemaa valtuutettua.

Kommentit

Ladataan...