Tarkastellaan lehden luokatonta hörönlörötystä malesialaisen matkustajalentoko-neen MH17 vahinkotutkimuksen ykteydessä. Lehden missio on vääntää VENÄJÄN VALTIO "SYYLLISEKSI", ja kaikki todellinen esimerkiksi tekninen tieto "Venäjän joh-don, armeijan, tutkimulaisteosten, median ja tietysti itse teollisuuden "valehteluksi" ja "harhautukseksi".

https://www.tiede.fi/comment/2595892#comment-2595892

Tokkura kirjoitti:
KimmoK kirjoitti:
Tuossa tarkemmin Anteyn 2.6.2015 kertomia valheita + debunkkaukset.

Suurempi reso: https://pbs.twimg.com/media/DtP2vf0XQAAN_Hn.jpg

Tämä ei ole sen enempää Amaz-Anteyn kuin "Venäjänkään" kanta. (Gorba ei ole enää presidentti.)

Tämä ei ole Anteyn edellisen päivän tiedotustilaisuuden mukaista, vaan TÄMÄ ON TASAN SAMAA LÄNTISIÄ SIVUJA KÄYTTÄEN KOKOONHARSITTUA DOSEN-TINPASKAA, jOTA GORBAN NOVAJAGAZETA esitti toukokuun alussa!

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2018/11/tosia-ja-valheita-mh-17-sta

KK: >>Ainoa joka on toistaiseksi jäänyt kiinni todisteiden manipuloinnista on Venäjä ja sen aseyritys Almaz-Antey.

T.: Kaikki sitä vastaan osoitetut väärennysväitteet on ainakin tähän mennessä osoitettu alkeellisiksi kusetuksiksi.

KK: Höps. Antey valehteli moneen kertaan, kuten on käyty läpi.

Esim kevät 2015:

https://www.tiede.fi/comment/2568665#comment-2568665

T.: Tuo ei ole Anteyn tekstiä vaan RT:n. Ja edelleen se on mm. täältä Novaja Gaze-tan kokoamilta "päivystäviltä dosenteilta" (jotka EIVÄT saa aivan kaikkein viimeisintä ja syvällisintä tietoa vaikkapa valtionyrityksiltä):

https://www.novayagazeta.ru/articles/2015/05/05/64063-eto-byl-171-buk-m1-187

" Этот материал вышел в № 46 от 6 мая 2015

Расследования

Это был «Бук-М1»

Экспертная оценка российских военных инженеров: малайзийский «Боинг» над восточной Украиной сбит ракетой класса «земля — воздух» "

Tuossa ei ole mitään muuta valetta kuin että muka "9M38M1 olisi ainoa ohjustyyppi, jossa on taistelukärki 9N214".

Nyt olen perskeles typonnut väärin,ja se on korjattava,koska kyseessä on venäläisen TV-kanavan materiaali, jonka sanomaa TUPATAAN ALMAZIN SUUHUN, VAIKKA SE EI OLE SIELTÄ,siis nuo TOIMITTAJIEN KOKOAMAT "PÄIVYSTÄVÄT DOSEN-TIT (joista joku taisi ola Almazissakin, ainakin ruolalassa töissä...), sanovat väärin, että muka

"9M38M1 olisi ainoa ohjutyyppi, jossa on taistelukärki 9N214M". JA NOINHAN EI ALMAZIN MUKAAN OLE:  NÄITÄ ON ASENNETTU MYÖS VANHEMPAAN "TAVALLISEEN" 9M38:AN  vuosina 1983 - 1986!

" 1.2.  Анализ поражающих элементов (боевой части)

В результате исследования фотоматериалов из сети Internet,связанных с авиа- катастрофой Boeing-777 МН17,идентифицированы два типа поражающих эле-ментов,соответствующие фракции «тяжелая» и фракции «легкая-1». Внешний вид поражающего элемента фракции «тяжелая» представлен на рисунке 2.

Внешний вид поражающего элемента фракции «тяжелая» имеет форму «дву-тавр» Форма «тяжелого» осколка в виде «двутавр» применяется только в зе-нитных управляемых ракетах 9М38М1, оснащенных осколочно-фугасной бое-вой частью 9Н314М, что позволяет однозначно определить тип боевой части - 9Н314М. Указанной боевой частью оснащаются только ракеты модификации 9М38М1.

1.3.  Возможные ошибки идентификации ракеты

Janus Putkonen

2. helmikuuta 2018 · Donetsk, Ukraina ·

Suomen valtamedia käyttää jatkuvasti Venäjä-vastaisten uutisten lähteenään libera-listien (globalistien) äänitorvea Novaya Gazetaa ikään kuin "venäläisenä mediana".

Tänään TASS uutisoi, että Novaya Gazetassa salanimellä toimitellut Ali Feruz oli laittomasti maassa ja Uzbekistanista kotoisin oleva feikkitoimittaja, "Hudoberdi Nur-matov", aikookin painua Saksaan Moskovan oikeusistuimen annettua hänelle luvan maasta poistumiseen.

Että sellaista ja sitä lähdekritiikkiä kaivaten.


Muistakaa siis "Novaya Gazeta" = lännen rahoittamia feikkiuutisia Venäjältä.

" Moscow court allows Novaya Gazeta’s journalist Ali Feruz to leave Russia

Society & Culture

February 02, 2018, 12:49 UTC+3

The journalist is ready to go to Germany, according to his representative

MOSCOW, February 2. /TASS/. The Moscow City Court ruled on Friday to allow a journalist of Russia’s liberal Novaya Gazeta to leave the country, a TASS correspondent reported from the courtroom.

The court overturned the previous ruling of Moscow’s Basmanny court to deport journalist Hudoberdi Nurmatov (also known as Ali Feruz), a citizen of Uzbekistan, to his home country.

Nurmatov will stay in a temporary accommodation center for foreign nationals until the documents are ready enabling him to "leave Russia’s territory for a third country," the judge said.

During the hearing,the journalist said he would like to leave Russia."Your honor, now I don’t want to get an asylum in Russia, I want to leave the country. I’m illegally de-prived for freedom, I ask for a permission to leave Russia’s territory," Nurmatov said.

A representative of the journalist said he was ready to go to Germany and had the necessary documents for that.

On August 1,2017 Moscow’s Basmanny court announced a decision to expel Nurma- tov from Russia. The court found the journalist guilty of violating the rules of entering Russia or the order of residing in the country.

A week later, the Moscow City Court ruled to suspend the decision until proceedings on the journalist's complaint filed with the European Court of Human Rights (ECHR) were over and ordered him to stay in the temporary accommodation center for foreign nationals.

However, the Russian Supreme Court overturned the Moscow City Court’s decision against Nurmatov and ordered a retrial. "


https://www.tiede.fi/comment/2597231#comment-2597231


Tokkura
Viestejä4717


KimmoK kirjoitti:
Tokkura, vielä kerran, Venäjä ja Almaz on syksystä 2015 lähtien väittänyt että 9N314 kärki vastaa MH17:n todisteita. 


NO KEITÄ PERKELEITÄ NÄMÄ "VENÄJÄN OHJUSJOUKKOJEN KOMENTAJI- NA" ja "ALMAZ-ANTEYN JOHTAJINA ESIINTYVÄT" "KETKUT" OVAT, JOTKA ESITTELEVÄT TUTKIMUSROMUN JOUKOSTA OHJUKSEN KAPPALETTA, JOS-SA ON 9M38-RUNKO, JOIHIN ON TUOHON AIKAAN ASENNETTU VAIN 9N314M- KÄRKIÄ!!!??? Ovatko "he" mahdolliseti mielestäsi UFOJA!!!???

Lainaus:
Siihen asti he olivat sitä mieltä että 9N314M kärki vastasi MH17 todisteita.

JUURI SITÄ NUO "UFOSI" VÄIITÄVÄT AINAKIN NYT!!!! (Mutta KEITÄ "HE" siis mielestäsi ovatkaan - JOS KERRAN EIVÄT VENÄJÄN ARMEIJAN JA OHJUKSEN VALMISTAJAN EDUSTAJIA!!!???

(Täällä palstalla on KERRAN - joskin aika pitkään - ollut "keskustelija", joka silmä pystyssä jankutti edessään leveellään olevia originaaliasiakirjoja vastaan, että "niis-sä jotakin muuta, kuin lukee "KOSKA HÄNEN KUNNIOITTAMANSA ASIANTUNTI-JAT - usein Ohto Manninen tai Mauno Jokipii... - OVAT NIIN KERONEET KIRJOIS-SAAN!"... Ja sitten hän täräytti vielä lähdesivut perään, tai viittasi omiin selvästi sekapäisiin sivuihinsa, joista sellaiset löytyi...)

Toisekseen, Venäjä ja Almaz on kaikissa viestinnässään esittänyt että vain 9M38 + 9N314 ja 9M38M1+9N314M ovat ainoat olemassa olevat yhdistelmät pitkäsiipisestä ohjuksesta.

KEITÄ NUO UFOT YLLÄ SIIS OVAT????

https://www.facebook.com/RTnews/videos/325968421542383/

KUKA on esimerkiksi tuo "Venäjän armeijan kenraali Nikolai Parshin(ina esiintyvä UFO)" SINUN "UFO-TODELLISUUDESSASI"???!!!

Speaking to journalists, Gen. Nikolay Parshin showed a document trail of the Buk missile. According to the documents, some of which have been declassified for the presentation, it was produced at a military plant in Dolgoprudny in the Moscow region in 1986.

[/quote]Sinä et vain nuita faktoja kykene ymmärtämään koska aivosi on ilmeisesti kommunismin aatteen (tms) pilaamat. [/quote]

Sulla on kusta päässäsi tukevasti eikä mitään "faktoja".

(Puoluekin on kai Suomen Kes-kusta - tämähän on tunnetusti salainen koodi...)Tokkura
Viestejä4717
KimmoK kirjoitti:

tarkemmin & jatkoa

Dokumentteja esittelivät:
"On September 17, information was provided by Lieutenant-General Artillery Nikolai Parshin and Defense Ministry spokesman Igor Konashenkov."
(lähde: https://www.novayagazeta.ru/articles/2018/09/18/77867-vosstanovlennomu-verit )

Almaz edustaja ei ollut paikalla. Dokumentit on päivätty vuodelle 1986, nykyinen Almaz perustettiin vuonna 2002.

Yrityshallinnollisilla fuusioilla ja nimenvaihdoksilla ei ole tässä merkitystä. Nykyinen Almaz-Antey on kuitenkin ohjuksen valmistajan nykyinen edustaja, ja vanhan aineis-ton säilyttämis- ja hävittämisoikeudet ja -velvollisuudet koskevat nyt sitä.


Novaja gazetan juttu on ensinnäkin uuskieltä, jota minäkin, joskus teknistä Venäjää pääasiallisena työkielenänikin käyttäneenä voin vain suht luotettavasti arvailla. Esi-merkiksi otsikon vosstonovlenie, joka tarkoittaa jälleenrakentamista, kemiassa pel-kistämistä, (oletusarvojen) palauttamista (reset) informaatioteknologiassa (mutta se EI TARKOITA jonkin uuden MALLIN LUOMISTA, eikä rekonstruktio tarkoita IKINÄ resetoimista!), informaatioteknologiassa. Oikeusasioissa vosstanovlenie tarkoittaa (esimerkiki kansalaisuuden tai kansalaisoikeuksien) palauttamista, psykologiassa muistiinpalauttamista, sosiologiassa (vaikkapa kapinan) nostattamista. Tähän asti rekonstruktio on ollut "palauttamista" vain akuperäisen mallin materiaalisen pa-lauttamisen merkityksissä, EI tiedollisen mallin luomisen merkityksessä vaikkapa rikos- tai onnettomuustapahtumasta.Palaan Gazetan juttuun tuonnempana. GAZETA ON VALLANTAVOITTELIJA, mutta se on sitä valitettavasti VILPILLISIN KEINOIN.

Se varoo kuitenkin LOPUTTOMASTI PASKANTAMASTA KAIVOON (Almaz) JONKA SE AIKOO VALLATA ITSELLEEN / TAUSTAVOIMILLEEN...

Novja Gazeta pitää "JITin esittämää" ohjusta aitona, ja Ukrainan omaisuutena, MUT-TA LINKKIVALINNOILLAAN VÄITTÄÄ AINAKIN TIETÄMÄTTÖMÄLLE LUKIJALLE, ETTÄ MUKA ALMAZIN NYKYJOHTO VÄITTÄISI SITÄ VÄÄRENNÖKSEKSI" !!!

"Documents, according to General Parshin, are stored in the archives of the Dolgoprudny plant."


"Dolgoprudny Research Production Enterprise"


https://en.wikipedia.org/wiki/Dolgoprudnenskoe_Scientific_Production_Plant

"Since 2002 DNPP joined Almaz-Antey (49.34% shares of DNPP to Almaz-Antey)"


Eli Almaziin siirtyi tehtaan omistaneesta organisaatiosta 49% vuonna 2002 (päätösvalta ei prosenttien perusteella siirtynyt).

Täysin sivuseikka.

Olen vahvasti sitä mieltä, että koska Almaz tyyppejä ei tilaisuudessa näkynyt, Almazilla ei tosiaankaan ollut mitään osaa noihin sarjanumerotietoihin.
Ainoa, joka niistä voi tietää. Muille ne ovat Almazin liikesalaisuuksia. Valtio on Almazin omistaja, mutta se on osakeyhtiö.

"It should be noted that General Parshin does not explain in any way why, instead of the original “engine form”,the public was presented with “a restored form original for the engine”. However,as follows from GOST of the USSR 19.601-78 *, adopted on January 1, 1980, the restored original can be made after the drawing up of the act of writing off the lost or lost original."


Eli kyseessä ei olleet alkuperäiset ohjuksen tuotannon dokumentit. Syytä siihen ei kerrottu.

Ei tuossa sanota mitään tuollaista.Totta helvetissä alkuperäiset paperikappaleet ovat olemassa. Niitä on nykyään yhtä vaikea väärntää kuin tuota rautaakin. Ydinfysiikalla selviää. Mistä tuo "lainaus"on? Venäläisten esittelemä kappale on kopio JITin pala-sesta. Sellainen on tehtävissä,kun kaikki tiedot on tallella.Ja niitä tyhjiä mutta "aitoja" pönttöjä tehdään ihan tarkoituksellakin mm. paraateja varten. Paraateissa saattaa hämäyksen vuoksi esiintyä myös poistettuja ohjuksia. Sellaisia on ainakin kerran, vuonna 2012 esiintynyt SUOMENKIN itsenäisyyspäivän paraatissa. ...
Tokkura
Viestejä4717

"In the paper, according to the rules for restoring originals, defined by GOST, are the mark of the person responsible for filling. In our case, the employee was res-ponsible by the name of Dmitriev.The document contains at least four pages of her name and signature, as well as the date of completion: January 14, 1986."


Päivämäärät on outoja. (+Dimitriev on kait oikeasti Dimitrieva)

En tiedä, mistä paperista puhut, mutta kärjet on voitu täyttää vaikka 10 vuotta ennen, kuin ne on ruuvattu paikoilleen ohjukseen: kuten olet itsekin esitellyt maailmalla on yhä varastoittain mm. KUBin kärkiä, vaikka KUBin ja varmaan kärkienkin kärkienkin VALMISTUS on lopetettu 10 vuotta ennen kuin 9N314M-kärjen (joskaan täysin varmaa se ei ole: KUBin TELARien valmistus on varmasti lopetettu). KUBia ei ole dekomissoitu.

""Date of manufacture of the assembled product" - December 24, 1986 - appears in the same form. "


Ikäänkuin dokumentin uusiopainos olisi tehty tammikuussa 1986, mutta ohjus valmistui joulukuussa 1986.

"Uuskopiopainos"? En nyt ymmärrä, mikä "syvä itsensä kusetus NL:ssa" tuohon olisi saattanut liittyä...

Ja näyttäisi kirjatun lokikirjaan vastaanotetuksi määränpäähän touko-kesäkuussa 1987.

Ja, kuten joskus tuli todettua.

Jos nuo dokumentit joskus päätyvät rikostutkinnalle, kaipa he saavat selville onko dokumentit aitoja.

JIT EI OLE "OIKEA RIKOSTUTKINTA"! Sellainen tehdään aivan muualla ja asiasta jotakin myös tietävien toimesta.

Ja ehkä saavat jäljitettyä minne tuo kyseinen ohjus on loppuviimein päätynyt. (viitteet on vahvat ettei se edelleenkään liity MH17 tapaukseen, saman suuntaista voi päätellä esim. ohjuksen kappaleiden vaurioista)


Kaikkea MH17 tapaukseen liittyvää, kuten BUK sarjanumerotietoja, rikostutkinta on odotellut Venäjältä jo vuodesta 2014 asti.

Siis millaisia sarjanumerotietoja? KAIKKIA MAHDOLLISIA BUK-OHJUSTEN SARJANUMEROTIETOJA (MYÖS SUOMEN!) KAUTTA AIKOJEN???!!!

Mitähän kaikkea Jenkiarmeija EI TEKISI saadakseen käsiinsä sellaiset??? Varmaan valtaisi pienen maan laittomasti, jos siellä varmasti olisi sellaiset!!!!


Nyt kun ne rupeatvatkin valmistamaan uutta keskimatkan ohjussysteemiä (taitaa olla osin valmiina jo).

Lainaus:
Ja kertauksena, ohjuksen taistelukärjestä Venäläiset ei tuossa tilaisuudessa sanoneet mitään.

Venäjän virallisen edustajan mukaan ja BUK valmistajan mukaan (syksyn 2015 ja 2016 tiedot) MH17 koneen tuhosi 9M38+9N314 yhdistelmä.

Se ei ole ikinä väittänyt mitään sellaista.
Tasan yhtä vähän kuin muka "ALMAZ-ANTEY NYT OLISI VÄITTÄNYT JIT:IN ESITTELMÄÄ JA VENÄJÄN ARMEIJAN "TUNNUSTAMAA" KAPPALETTA VÄÄRENNÖKSEKSI", KUTEN NOVAJA GAZETA YLLÄ ANTAA YMMÄRTÄÄ LINKKIVALINNOILLAAN.

Totaa... TÄTÄKÖ SÄÄKIN NYT SITTEN AJAT TAKAA?????!!!!!

Perusteluna se ettei reiät ja sirpaleet heidän mukaansa vastanneet 9N314M kärkeä. (täällä tuo on käyty läpi alkuperäislähteineen)

He ovat sittemmin löytäneet kappaleita ja jälkiä, jotka vastaavat sitä.
He eivät ole kiistäneet mm. uhrien luista löytynetä kolmea perhossirpaletta.

Ja se että Venäjän mukaan 9N314M kärkiä olisi vain 9M38M1 ohjuksessa. (täällä tuokin on käyty läpi alkuperäislähteineen)

Venäjä ei ole ikinä missään väittänyt sellaista, tasan päinvastoin! KAIKKI LÖ-RÖTYKSESI ASIASTA OVAT OSOITTAUTUNEET OMIKSI VÄÄRENNYKSIKSISI - paitsi se yksi NOVAJA GAZETAN sellaiseksi!

Noita ruvettiin ensimmäiseksi valmistamaan 9M38-meriohjuksiin (joita oli aikanaan paljon Krimillä), ja ne on siitä asti olleet tunnettuja. En viitsi toistaa venäläisiä linkkejä, joista vanhimmat NL:n ajalta.


Sää teet KIELITAIDOTTOMUUDESTASI "PÄÄARGUMENTIN" "TIETEELLISESSÄ" "KESKUSTELUSSA"!!!!

Todellisuudessa 9N314 on kuitenkin poissuljettu vaihtoehto useista syistä johtu-en. (erikokoisten reikien määrä, löytyneiden sirpaleiden muoto ja paino, MH17 koneeseen syntyneiden reikien muoto)

Ihan hyvä vaan kun on...

Lisäksi, mikäli Almazin kertomat 9M38M1 ohjuksen ja 9M38 ohjuksen lentorata-tiedot pitävät paikkansa, laukaisualuetta vastaa vain 9M38M1 ohjuksen lentorata.

Sun "tietosi" lentoradoista on samaa sorttia kuin venäjänkielestäkin...

Se että sää oot joskun painaut jonkin uhjuspyssyn laukaisunappia ei tee susta MINKÄÄN ALAN ASIANTUNTIJAA.

Venäjä on todistetusti valehdellut melkein kaiken MH17 tietonsa ja sama meno jatkunee ainakin Putinin kauden loppuun.

SÄÄ et ole ainkaan pystynyt todistamaan YHTÄÄN AINOKAISTA VENÄJÄ VALET-TA, mutta itse olet valehdellut palstat täyteen, ja minkä olet kerran nettiin pieraissut sen siltä myös löydät ikuisesti.

Sulla ei ole mitään edellytyksiä käydä tällaista hiustenhalonta"keskusteslua",jota esi-merkiksi Novajagazeta käy. Sää et siitä mitään ymmärrä (kuten et muutenkaan koko asiasta) - eikä sitä voi kääntää vieraille kielille!
Tokkura
Viestejä 4717

Itse asiassa näin "huolellista työtä" tekevä Novajgazetan jengi ON ITSE YKSI MAHDOLLINEN EPÄILTY ALASAMPUJA PROVOKAATIOMIELESSÄ!

https://www.novayagazeta.ru/articles/2018/09/18/77867-vosstanovlennomu-verit

Этот материал вышел в № 103 от 19 сентября 2018

" ... 17 сентября представители Минобороны России на специальном брифинге представили секретные материалы о происхождении ракеты 9М38 комплекса «БУК»,которой в июле 2014 года был сбит малазийский «Боинг» рейса МН17. "

(Gorban ym.) Novaja Gazeta pitää lähtökohtaisesti kyseistä 9M38-ohjusta aitona pudotusvälineenä.

NG on siis muuttanut omaa kantaansa omaan vuoden 1985 dosentinpaskaansa nähden, jonka mukaan "ohjus ehdottomasti olisi ollut 9M38M1".

" Судя по этим документам, лайнер был атакован ракетой, находившейся в распоряжении украинской армии. "

Näiden dokumenttien mukaan linjalentokonetta vastaan hyökättiin ohjuksella, joka oli Ukrainan armeijan omaisuutta.

" В Киеве документы уже назвали сфальсифицированными. "

Kiovassa dokumentit on jo mainittu väärennetyiksi.

" Представители Международной следственной группы (JIT), которая ведет официальное расследование, обещали «тщательно изучить» материалы, заметив, что прежде информация от Минобороны РФ нередко оказывалась недостоверной. "

Kansainvälisen tutkimusryhmän (JIT),joka johtaa virallisia tutkimuksia, jäsenet tiedot- tivat  "huolelliesti tukivansa" (lainausmerkit NG:n) aineistot, huomauttaen, että aiem-min Puolustusministeriön informaatio on melko usein osoittatunut epäluotettavaksi.

" В качестве примера голландские следователи привели публикацию российс-кими военными в июле 2014 года данных с радаров - якобы они зафиксировали вблизи пассажирского «Боинга» военный истребитель. "

Hollantilaiset tutkijat esittivät esimerkkinä venäläisten sotilaiden utkatiedot heinäkuussa 2014 - ikään kuin he olisivat hainneet Boingin läheisyydessä sotilashävittäjälentokoneen.

"Действительно, в первые месяцы после катастрофы МН17 российская сторо-на заявляла о том, что «Боинг» был сбит украинским штурмовиком СУ-25."

Todellakin,  ensimmäisinä kuukausina MH17-katastrofin jälkeen venäläinen puoli tiedotteli sellaista, että ukrainalainen SU-25-maataistelulentokone olisi ampunut MH17:n alas.
Tokkura
Viestejä4717


Генерал-лейтенант Паршин на брифинге. Фото: Алексей Ерешко / пресс-служба Минобороны РФ / ТАСС

Kenraliluutnantti Paršin ko. tilaisuudessa

... " https://www.novayagazeta.ru/articles/2018/09/18/77867-vosstanovlennomu-verit

"Однако к середине 2015 года Москва эту версию поддерживать перестала, начав доказывать, что лайнер был сбит именно ракетой комплекса «БУК», но выпущенной украинскими военными из села Зарощенское. "

Mutta ennen vuoden 2015 puoltaväliä Moskova lakkasi kannattamasta tätä versiota alkaen todistella, että reittikone ammuttiin nimenomaan BUK-kompleksin raketilla (tarkoittaa tarkasti ottaen telaria raketteineen ja muine komplekteineen, joissa näis-säkin on vielä vaihadannaisiakin osia kuten kärkiä; yleensä puhutaan SYSTEEMIN eikä kompleksin raketeista..., T.) , jonka olisivat ampuneet Ukrainan armeijan sotilaat Zaroštšenskojen kylästä.

HUOM! TÄMÄ ohjus on voitu ampua myös viimeisimmäm KUBIn telarilla!

Ja sellaisiahan on aivan varmasti niin Ukrainan armeijalla kuin separatisteillakin!
Sen sijaan SITÄ ei olisi voitu mitenkään ohjata Venäjän puolelta, toisin kuin systee-min 9M28M1  (ohjuksen mukaan sanottuna) telarilta, jolta se myös edellisen ja omansa lisäksi olisi voitu ampua.

"Впрочем, эта версия была также опровергнута,причем жителями самого села, которые свидетельствовали, что село в день трагедии находилось под контролем сил ДНР. "

Muuten, tämä versio tuli myös kumotuksi kylän asukkaiden toimesta, jotka todistivat, että tardian aikaan kylä oli DNR:n hallussa.

HUOM! Tämä "todistus" ei pidä: Ukrainan armeijan mukna poistuneet asukkaat EIVÄT VOI TIETÄÄ, MILLOIN UKRAINAN ARMEIJAN VIIMEISET "KUPPAILIJAT" SIELTÄ POISTUIVAT!

"Спецкор «Новой» Павел Каныгин рассказывает,почему и на этот раз материа- лы Минобороны скорее всего не вызовут доверия международного следствия. "

"Novajan" tarkkailija Pavel Kanygin kertoo, miksi tällä kertaa Puolustusministeriön materiaalit ennen kaikkea eivät saaneet "kansainvälisen tutkimuksen" (Komission...) luottamusta:

" Презентацию российского Минобороны можно разделить на три части. "
Tokkura
Viestejä4717

Продемонстрированная на брифинге розовая обложка формуляра (восстанов-ленного?) на изделие 8869032 — то есть на конкретный ракетный двигатель

.
Tilaisuudessa esitetty vaaleanpunainen (ennallistetun) kaavakkeen kirja(nkansi) tuotteelle 886032 - ts. konkreettiselle rakettimoottorille. (En voi olla taaskaan ihan varma, että noin olisi tarkoitettu, mutta NOIN SIINÄ LUKEE... Se kyllä selviää niks naks, onko originaali vai "ennallistettu" asiakirja...)

https://www.novayagazeta.ru/articles/2018/09/18/77867-vosstanovlennomu-verit

"... 3.В третьей части демонстрируется запись телефонного разговора украин- ского военного,использующего в неопределенном контексте словосочетание «можно сбить еще один малазийский «Боинг». "

3. Kolmannessa osassa esitetään tallennus ukrainalaisen sotilashenkilöstön puhe-linkeskustelusta, jossa käytetään epämääräisessä asiayhteydessä ilmausta "voi olla taas yksi malesialainen Boing".

" Что касается анимированной части — она есть у следователей JIT, эксперты скорее всего разберутся в ее достоверности.А запись телефонного разговора, названная генералом Конашенковым «прямым доказательством», ни прямо, ни косвенно ничего не доказывает. "

Mitä tulee piirrettyyn osaan - se on JITin tarkkailijoilla -, spesialistit ennen kaikkea selvittävät sen luotettavuutta. Mutta puhelinkeskustelukatkelma, jota kenraali Kona-šenkov nimittää "suoraksi todisteeksi", ei todista suoraan eikä välillisesti mitään. "

Ihan kuten toisenkaan puolen "puhelintallennukset"!

" Первая же часть доклада претендует на большую доказательность, посколь-ку основывается на документах, которые прежде не предъявлялись публично. Предлагаю присмотреться именно к ней. "

Selostuksen ensimmäinen osa pyrkii suureen luotettavuuteen, koska perustuu doku-menteille, joita ei ole aikaisemmin esitetty julkisuudessa. Kehotan tutustumaan juuri siihen.

" В своих выводах российские военные использовали данные расследования JIT и, в частности, серийный номер двигателя ракеты — 8869032, который вместе с остатками корпуса голландцы предъявили в мае 2018 года на своей презентации под Утрехтом. "

Johtopäätöksissään venäläiset sotilasviranomaiset käyttivät JIT:in tutkimusten tulok-sia, erityisesti ohjuksen rakettimoottorin sarjanumeroa - 8869032, jonka yhdessä rungon jäänteiden kanssa hollantilaiset esittelivät toukokuussa 2018 omassa tilaisuudessan Utrechtin lähellä.

... "


Viestejä4717

Нестыковки в датах на документах Минобороны России. Кадр RT

Yhteensopimat-tomuuksia Venäjän Puolutusminiteriön tiedoissa (Novajagzetan mukaan)

https://www.novayagazeta.ru/articles/2018/09/18/77867-vosstanovlennomu-verit

" Тогда JIT смогла установить, что двигатель с таким номером был произведен на оружейном заводе в подмосковном Долгопрудном. Также следователи запросили у российской стороны всю информацию об изделии, которое имело двигатель с указанным серийным номером. "

Tuolloin JIT saattoi vahvistaa, että moottori sillä numerolla oli valmistettu Lähellä Moskovaa Dolgoprudnojessa ("Pitkän(teko)lammen") asetehtaalla. Myös tutkijat ky-selivät venäläiseltä taholta kaikkea informaatiota tuotteesta, jossa oli rakettimoottori kyseisellä numerolla.

" Российским военным понадобилось почти 4 месяца,чтобы ответить на запрос официального следствия.17 сентября информацию представили генерал-лей- тенант артиллерии Николай Паршин и пресс-секретарь Минобороны Игорь Ко-нашенков. Самые главные документы, продемонстрированные в ходе их бри-финга — это «сводная ведомость на изделие», «восстановленный подлинник формуляра на двигатель» и «журнал принятой продукции». Документы, по словам генерала Паршина, хранятся в архиве Долгопрудненского завода. "

Venäläisiltä sotilasviranomaisilta vei lähes 4 kuukautta vastata virallisen tutkimusko-mission tiedusteluun. 17. syyskuuta infirmaatiota esittivät tykistön kenraaliluutnantti  Nikolai Paršin ja Puolustuministeriön lehdistösihteeri Igor Konašenkov.  Tärkeimmät dokumentit, jotka esitettiin tilaisuudessa, ovat "tuotteen yhdistetty luettelo (osaluette-lo?)", "ennallistettu(?) kaavakkeen alkupäiskappale moottorille" (älkää kysykö multa, noin siinä lukee, se on "tekninen toimittaja" Sylfred Sorkki - ei kun Pavel Kanygin, kun kirjuuttaa... Minä en ole ikinä tehnyt "rekonstruoitua originaalia", enkä tavannut "naimissa olevaa poikamiestä", enkä piirtänyt "pyöreää neliötä"...) Asiakirjoja säilytetään kenraali Paršinin mukaan Dolgoprudnenskojen tehtaan arkistossa.


Tokkura
Viestejä4717

Нетипичное написание цифры «2» в верхнем правом углу документа. Сравните с типичным — в столбцах таблицы. Скриншот RT

Epätyypillinen numeron kaksi tekstaaminen asiakirjan oikeassa yläkulmassa. Verratkaa tyypilliseen taulukon sarakkeissa. Kuvakaappaus RT.   :-D!!!

(Tää on oikeastaan aika hauskaa...)

Rohkenen ottaa vapauden tulkita, että tämän olisi nyt sitten "VÄÄRENNETTY" -  MUTTA KOKO NAL:SSA SILLOIN AIKANAAN - jolloin "väärennöstä" on myöhäistä kuin Hörölän hyvähuomen todistaa - VAI VASTA JUST NYT - jolloin se taas VOIDAAN ARRRMOTTA TODISTAA - kunhan paperi ja muste vain saadaan ydinfysikaalisen tarkasteluun!

" Например, в «восстановленном подлиннике формуляра» рядом с номером 8869032 присутствуют цифры 8868720, значащиеся как серийный номер уже собранного изделия. "

Esimerkiksi "ennallistetussa alkuperäiskaavakkeessa" numeron 8869032 esiintyvät numero(merkit)t 8868720, jotka tarkoittavat jo kootun tuotteen sarjanumeroa.

" Во время презентации генерал Паршин произнесет этот номер несколько десятков раз так, что журналисты запомнят его наизусть. "

Tilaisuuden aikana kenraali Paršin ääntäätämän numeron eräitä kymmeniä kertoja niin, että journalistit muistavat sen ulkoa.

" («Первая цифра 8 является кодом производителя — Долгопрудненского завода, 86 — год выпуска ракеты, а 8720 — уникальный номер ракеты».) "

Ensimmäinen numero 8 on valmistajan, Dolgoprudnenskojen koodi , 86 on valmistusvuosi ja 8720 ratin yksilöllinen numero.

" Также вместе фигурируют номера двигателя (8869032) и собранного изделия (8868720) и в предъявленной Паршиным «сводной ведомости».  "

Yhdessä ne muodostavat moottorin (8869032) ja kokoonpannun tuotteen (8868720) numerot.

" В обоих документах указана дата производства ракеты: 24 декабря 1986 года. "

Molemmissa asiakirjoissa ohjuksen tuotatopäivä on 24 joulukuuta vuonna 1986.

" «Дорогие дамы и господа! Зная заводской серийный номер изделия, по журналу учета принятой продукции <…> можно определить бортовой (то есть боевой) номер ракеты.  А также установить, в какую воинскую часть она была предназначена», — говорил генерал-артиллерист. "

Hyvät naiset ja herrat! Tietäessään tuotteen tehtaan sarjanumeron lehden mukaan, vastaanotetun tuotannon kirjanpidon mukaan ... on mahdollista selvittää ohjuksen kenttänumero (sotanumero). Ja myös selvittää mille sotilasalueelle se on tarkoitettu, - sanoi tykistön kenraali.


Tokkura
Viestejä4717

"... Установить бортовой номер и получателя ракеты российские военные смогли из третьего документа, «журнала принятой продукции», который, как подчеркнул генерал Паршин, имеет гриф «совершенно секретно».

Venäläiset sotilasviranomaiset onnistuivat selvittämään sotanumeron ja vastaanotta- jan kolmannesta asiakirjasta "vastaanotettujen tuotteiden kirjanpidosta", jolla - kuten kenraali Paršin mainitsi, oli leima "erittäin salainen".

" Номер двигателя 8869032,опубликованный голландцами, присутствует в пер-вых двух документах.Рядом с ним указаны другие сведения, на которые опира- ется Минобороны,отстаивая свою версию о принадлежности ракеты Украине."

Hollantilaisten julkaisema moottorin numero 8869032 esiintyy kahdessa ensimmäi-sessä asiakirjassa. Sen yhteydessä on mainittu muita tietoja, joihin Puolustusminis-teriä tukeutuu, pitäytyen versioonsa ohjuksen kuulumisesta Ukrainalle.

" Действительно, в рукописном журнале напротив «уникального номера ракеты» 8720 указано и место отправления — в/ч 20152 (воинская часть в Тернопольской области на западе Украины). "

Käsinkirjoitetussa kirjanpidossa todellakin vastoin ohjuksen yksilönumeroa 8720 on esitetty vastaanottajan numero v/č 20152 (Ternoploin oblastin sotilasalue länsi-Ukrainassa).

"Скажу,что аутентичность этого документа вызывает меньше всего вопросов. "

Sanon, että tämän dokumentin autenttisuus herättää kaikkein vähiten kysymyksiä.

" Вероятно, поэтому пресс-секретарь МО РФ генерал Конашенков так настой-чиво призвал следователей JIT затребовать и изучить всю приходную документацию в тернопольской воинской части. "

Todennäköistä on Venäjän Puolustusministeriön lehdistösihteeri Konasenkov niin itsepintaisesti kutsui JITin tutkijat vaatimaan ja tutkimaan koko Ternopolin sotilasalueen saatavilla olevaa dokumentaatiota.

Скорее всего, ракета с номером 8720 действительно ушла из Долгопрудного в Тернопольскую область. "

Ennen kaikkea: ohjus numero 8720 todella lähti Dolgoprudnojesta Ternopolin alueelle.


Tokkura
Viestejä4717
Näytä aiemmat lainaukset (1)
KimmoK kirjoitti:

Et ole ymmärtänyt lukemaasi tai ehkä ymmärrät se tahalleen väärin.

Dokumenteista ilmenee Novajan mukaan että kyseessä on korvikedokumentti, ei alkuperäinen.

Novaja ilmeisesti epäilee että dokumentti on väärennös.

Mutta ehkä se vain näyttää väärennökseltä.

Minulle se on sivuseikka.

Alkuperäinen paperidokumentti on Paršinin mukaa Dolgoprudenskojen tehtaan arkistossa seitsemän sinetin takana. Jos ei olsi,ministeriö ei sellaisesta elämöisi.

Lainaus:
Lainaus:
Lainaus:
Perusteluna se ettei reiät ja sirpaleet heidän mukaansa vastanneet 9N314M kärkeä. (täällä tuo on käyty läpi alkuperäislähteineen)
He ovat sittemmin löytäneet kappaleita ja jälkiä, jotka vastaavat sitä.
He eivät ole kiistäneet mm. uhrien luista löytynetä kolmea perhossirpaletta. 

Väitteesi on täyttä valhetta.

Huhti-Toukokuussa 2015 Almaz oli jakanut (about) kolmannet tietonsa DSB:lle ja antoivat materiaalinsa myös Novaja Gazzetan julkaistavaksi.

DSB ja JIT eivät olleet ainakaan opineet mitään,  koska niillä EI OLLUT HAISUA-KAAN KUB-SYTEEMIN OLEMASSAOLOSTAKAAN vastatessaan FATAn ja Almaz-Anteyn oikaisuihin ennen raportin floodausta. (Floodaus oli sinänsä tehokas ja meni "Pohjois-Korea-nuortenkin" sivuille ainakin joksikin aikaa...

Lainaus:
Materiaalissa kertovat kuinka iskemissä on nähtävissä kolmen erikokoisen sirpaleen jäljet.
Sen jälkeen DSB:n loppuraportin 1. versio jaettiin osallistujille, myös Almazille.
Toukokuun materiaalin esittelivät myös kesäkuussa 2015, lisukkeiden kera ja kertoivat ettei kyseiset m1 ohjukset enään olleet venäjällä käytössä.

Noilla kärjillä - kuten epäilemättä eivät olekaan - kun parempiakin on. Tuskin kaikkia kuitenkaan on hävitetty - kun ei ole dekomissoitu.

Lainaus:
Ja samaa toistelivat median kautta pitkin kesää.
Kesällä myös toimittivat lisää tietoja DSB:lle, jotka nekin DSB huomioi loppuraporttiin.
Heinä-elokuussa tekivät 1. räjäytyskokeen.
Lokakuussa tekivät 2. räjäytyskokeen.
Lokakuussa tuli julki DSB loppuraportti ja Almaz piti toisen lehdistötilaisuutensa kertoen että nyt vauriot ei enään vastaisikaan m1 ohjusta koska vauriot ei vastanneet 9N314M kärkeä.
Myös FATA esitti ettei DSB:n todisteet riitä osoittamaan 9N314M kärkeä syylliseksi ja siten ei osoita 9M38M1 ohjustra syylliseksi.
Talvella 2015-2016 FATA toisti vastalauseensa ja DSB muistaakseni vastasi niihin.
Syksyllä 2016 Almaz kertoi löydetystä Uts-Donetsk tutkadatasta ja samalla kertasi että todisteet viittaa 9N314 kärkeen eikä 9N314M kärkeen.
Ja siksi Almazin mukaan syyllinen on 9M38 ohjus jossa 9N314 kärki (venäjän puolustusministeriön kanta oli sama).

Jne.

Almazin mukaan syyllinen 9M38-ohjus 9M314M-kärjellä, josta on kaikki mahdollinen tekninen tieto tallella samoin FATA:n ja Puolustusministeriön ja sotakorkekoulujen mukaan.


Tokkura
Viestejä4717

Näytä aiemmat lainaukset (1)
KimmoK kirjoitti:

Almaz ei ollut millään tavalla mukana tilaisuudessa. Almaz ei liene lausunut sanaakaan kyseisestä osasta.

Näitä Almazin teknisä asiakirjoja siellä nimenomaan käsiteltiin!!!
Pönttö oli JIT:in puolesta.
Lainaus:
Rikostutkinta kertoi että ohjuksen osa oli tapahtuman alueelta (mahdollisesti myyty tutkijoille) ja ettei heillä ollut tietoa miten se liittyy MH17 tapaukseen, jos ollenkaan.

((Ilmeistä on että oli vahva epäily sen suhteen ettei kyseiset osat olleet syyllisestä ohjuksesta.))

Venäjän armeija ei ole tunnustanut mitään.

Nuokin asiat on sinulle toistettu jo kymmenkunta kertaa.

JIT ON SKITSOHÖRHÖLÄ,JOSSA EI VOI OLLA SEN ENEMPÄÄ ALAN INSINÖÖ-REJÄ KUIN SOTILAITAKAAN, KOSKA NIILLÄ EI OLLUT MITÄÄN HAISUA  KUB-ILMATORJUNTAOHJUSYYSTEEMIN OLEMASSAOLOSTAKAAN, KOSKA KER-RAN EIVÄT OLLENKAAN YMMÄRTÄNEET SITÄ SIVUAVIA ALMAZIN OIKAISU-JA, KUN MUUTAMA PÄIVÄÄENNEN "RAPORTIN" FLOODASTA LOPULTA KYSYIVÄT VALMISTAJALTAKIN KOMMENTTEJA!!!!

KUITNKIN KUB ON SE SYSTEEMI, JOTA USAN JA MUUN NATON JOUKOT OVAT JOUTUNEET VÄISTELEMÄÄN ENTISISSÄ NEUVOSTOLIITON LIITTO-LAISMAISSA: AFGANISTANISSA, VIETNAMISSA, SYYRIASSA, LIBYASSA, ETIOPIASSA, SOMALIASSA JNE., JA SE SYSTEEMI TAATUSTI TUNNETAAN MAAILMALLA RINTAMALLA OLLEIDEN PIIRISSÄ!!!