lauantai, 31. elokuu 2019

Jutta Urpilaisen komissaariohjelma on perseestä

Jutta Urpilaisen komissaariohjelma on perseestä

Vielä ehtisi vaikka vaihtaakin ehdokasta… Tosin SDP:llä ei liikaa ole hyviä, kun sen vielä pitäisi olla nainenkin.Tuula Haatainen on yhtä tyhmä kuin Urpikin,vaikkakin hä- nellä on paremmat vitsit.Maailma ei unohda koskaan,että juuri hän opetusministerinä Halonperkeleen käsikassarana esitti juoppohullua haistapaskantiedepölhöä seksiah-distelijaa Raimo Väyrystä (sitä itse on mistä muita syyttää, edellinen puhis syrjäytet-tiin ahdisteluansalla…) Suomen ”Akatemian” puheenjohtajaksi TUHOAMAAN SUOMEN TIETEEN, jonka tehtävän hän sitten suorittikin!!

Sanna Marinilla on tärkeämpääkin tekemistä. Krista Kiuru ja Maria Guzenina osaisivat vetää kampoihinkin ja jarruttaa (mm. SOTEa ja Sillankauheeta) eivätkä ole ”euro- eivätkä valetiedehypnotisoituja”. Molemmat ovat entisiä SOTE-ministereitä. Molemmat olisivat parempia kuin Urpi, mutta ala pitäisi olla jotakin sossua, joka ei ole Suomen ykköspriroteetteja.

Timo Harakkaa ei saa päästää kusaisemaankaan Prysselin suuntaan, siitä voisi seurata vaikka terroriteon järjestäminen vastustajia vastaan. Silti hänen ohjelmaansa kannattaa lukaista täältä kommentoituna… heppoista ja virheellistä potaskaa.

https://yle.fi/uutiset/3-10946794

Kuva: Komissaariehdokas Jutta Urpilainen oli eduskunnan suuren valiokunnan kuultavana Turun Eurooppa-foorumilla.

Jutta Urpilainen Turun Eurooppa-foorumissa: Talouteen tai ulkosuhteisiin liittyvä EU-komissaaripesti kiinnostaa

Urpilainen on keskustellut roolistaan komission puheenjohtajan Ursula von der Leyenin kanssa. Salkku voi selvitä jo ensi viikolla.

Euroopan komissio

Suomen komissaariehdokas Jutta Urpilainen (sd.) on kiinnostunut talouteen tai ulkosuhteisiin liittyvästä salkusta tulevassa EU-komissiossa. ”

RK: EU:n ulkoministeri on espanjalainen noske. Hänen päällystakikseen komissioon pannaan porvari. Sosialidemokratia on EU:ssa sisäänlämpiävä euronationalistinen oppi, jonka vihollisia EU:n ulkopuolella ovat ainakin Venäjä, Kiina, USA, varsinkin republikaanit ja Trump,Brexit-Englanti,Turkki, Intia,Iran, Egypti,Syyria, Saudi-Arabia. Kaikki Sotsialistisen Internatsionaalin suuret ”demaripuolueetkaan” kuten Etelä-Afrikan ja Brasilian eivät ole heidän kavereitaan vaan Venezuelan, Kuuban, Bolivian, Syyrian, Kiinan ja Venäjän.

EU:n ulkopuoliset ystävät demaripuolueineen ovat vähissä: Japani, Kanada, Israel (jota osa demareista vastustaa  jyrkästi),Pakistan, Chile, Australia, Uusi-Seelanti (jos nekään). Harvapiikinen harava…

HS: ” Urpilainen kertoi asiasta tänään perjantaina eduskunnan suuren valiokunnan julkisessa kuulemisessa Turun Eurooppa-foorumissa.

– Olen lähtenyt siitä, että minulla kolme osa-aluetta, joiden kanssa olen ennen kaik-kea ollut tekemisissä eli talous, ulkosuhteet sekä osaaminen, innovaatiot ja tutkimus, Urpilainen sanoi. ”

RK: Urpi on ”rotumurhapierupeilineurooni”-halonperkelisti, JOKA EI YMMÄRRÄ TIETEESTÄ MITÄÄN!

HS: ” Urpilainen kuitenkin painotti erityisesti taloutta ja ulkosuhteita. Hän on käynyt keskusteluja komission uuden puheenjohtajan, saksalaisen Ursula von der Leyenin kanssa. Päätöksiä on luvassa lähiviikkoina.

– Olen viestittänyt, että erityisen mielelläni tekisin töitä näiden aiheiden parissa. Mutta mikä se näistä olisi, sen yksin Ursula von der Leyen tietää, Urpilainen sanoi.

Urpilainen loksahtanee helposti Leyenin palapeliin

Pallo on nyt von der Leyenillä. Hän julkistaa alustavan salkkujaon mahdollisesti jo ensi viikolla. ”

RK: Urpin ”rotumurhapierupeilineuronismi” EI LOKSAHDA lääketieteen tohtori Ursulan palapeliin mitenkään!

Tämä on nimittäin sidoksissa juridiseesti Saksan tieteeseen, jossa Max Planck Instituutti on vislannut rotumurha- ja muut pirupeilineuroonit poikki!

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2018/02/myelinaatio-psyykkisen-toiminnan-perusta

Ursula ei voi pullikoida Max Palnck Instituuttia vastaan: jos hän joutuu Saksassa puoskaroinnista linnaan, loppuu siihen taatusti myös komissaarinpesti!

Rotumurhapierupeilineurooneille ei enää kaadeta EU-rahaa.

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2018/10/tiedetta-vai-neuroholynpolya#

Tiedettä vai neurohölynpölyä?

Täytyy sanoa, että en ole asiasta toistaiseksi aivan varma.

Mutta Tampereen yliopistolla ”tutkitaan” ”rotumurhapeilineuroonikin”,joten asiaa on tarkasteltava…

http://www.uta.fi/med/icl/results/index/Peltola%20etal-emergence%20and%20stability%20of%20fear%20bias-%20submitted.pdf


HS: ” Tämän jälkeen jokainen komissaariehdokas käy vielä Euroopan parlamentin kuultavana. Ehdokkaat pyritään valitsemaan niin että tämä vaihe on muodollisuus, mutta parlamentilla on halutessaan veto-oikeus ei-toivottuihin komissaareihin.

Uuden komission on määrä aloittaa työnsä marraskuun alussa.

Urpilaisen valinta tuskin herättää suuria kysymyksiä. Urpilainen kehuu von der Leyenia miellyttäväksi ja motivoituneeksi ja puhuu EU:n yhtenäisyyden puolesta, kuten tulevan komissaarin kuuluukin.

– EU:n yhtenäisyys on kärsinyt.On huolestuttavaa,että meillä on erilaisia näkemyksiä siitä mitä EU:n kivijalat eli oikeusvaltio, sananvapaus ja demokratia tarkoittavat, hän sanoo Ylen haastattelussa. ”

RK: EU ON KEHITTÄNYT NOISTA KAIKISTA OMAPERÄISEN HUIJAUSVERSION!

HS: Urpilainen olisi ensimmäinen suomalainen nainen komissaarina. Aiemmista ko-missaareista Erkki Liikanen ja Olli Rehn palvelivat kaksi kautta ja Jyrki Katainen yhden. ”

RK: Kaikki perseestä! Rehn teki JOTAKIN asiaakin, kuten jarrutti laajentumiskomis-saarina Turkin lähentelyä. Kaksi muuta teki pelkkää tuhoisaa paskaa!

Toinen keskeinen teema Urpilaiselle on turvallisuus. Hän nostaa esiin kyberuhat, hybridivaikuttamisen ja ilmastonmuutoksen. ”

RK: Urpista HÖPERTURPAKOMISSAARI???!!!

HS: – Yksi keskeinen asia on, pystytäänkö osoittamaan että EU todella tuo lisäarvoa ihmisten elämään. Ajattelen niin, että turvallisuus on siiä keskeinen osa-alue, Urpilainen sanoo. ”

RK: SE EI TUO MITÄÄN, MITÄ EI SAATAISI PAREMMIN JOLLAKIN MUULLA TAVALLA JA ILMAN EU:N AIHEITTAMIA HARMEJA!!!

HS: ” Nimi muistetaan Kreikassa

Suuren valiokunnan julkinen kuuleminen oli Urpilaiselle kevyttä kesäharjoitusta eurooppalaisia tehtäviä varten.

Tapahtuman luonne oli seremoniallinen.EU:n avoimuudesta puhuttaessa muistetaan aina mainita, että kuka tahansa pystyy seuraamaan Euroopan parlamentin valiokun- tien kokouksia – Suomen eduskunnan valiokuntien ovet taas ovat kansalaisilta säpissä.

Julkisella kuulemisella Turun Eurooppa-foorumi ja eduskunta vastaavat kerran vuodessa tähän kritiikkiin.

Isointa epäluuloa Urpilaisen pestiä kohtaan, etenkin jos kohdalle osuu talouspainotteinen salkku, voi olla odotettavissa Etelä-Euroopasta.

Urpilainen toimi Suomen valtiovarainministerinä Kreikan talouskriisin aikaan. Krei-kassa muistetaan ne maat, jotka vaativat heiltä tuolloin niin tiukkaa talouskuria, että kansalaisten hyvinvointi kärsi. Suomi oli yksi niistä.

Miltä tuntuisi joutua taas Euroopan talousasioiden myrskynsilmään?

– Olen oppinut elämässä, että se otetaan vastaan mikä vastaan tulee, ja sitten yrite-tään selviytyä annetuista vastuista mahdollisimman hyvin. Kun tekee asiat niin hyvin kuin osaa, niin enempään ei pysty, Urpilainen sanoo. ”

RK: Toivon että Urpi vielä vahdetaan pois, joko SDP:n, muun hallituksen tai sitten vaikeinta tietä euro(pelle)parlamentin toimesta.


***


Jutta Urpilainen onnistui vuonna 2012 ensimmäisenä rikkomaan Bilderbergin käy-tännön, että sinne osallistutaan omilla rahoilla ja yksityishenkilönä (ettei tule kaiken maailman perseaukista rupusakkia). Hän meni sinne valtion rahoilla valtionvarain-ministerinä, ja se oli tietysti myös hänen ainoa "ansionsa" edes päästä sinne.

Suomessa reissua myös jauhettiin "yksityismatkana" ja että muka "sehän ei kuulu työnantajalle" mikä oli totaalista valetta alusta lopuun kuten hänen muukin koohotuksensa.

Sittemmin siellä on suomalsia sikäläisittäin perseaukisia piisannut... Miksi suomalaisille sallitaan "poikkeus"...?

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001755538.html

53aab0d7518b4e19a274b1957efcd54e.jpg

(KUVA: Lehtikuva)

Julkaistu: 1.6.2012 19:26 , Päivitetty: 1.6.2012 19:41

Valtiovarainministeri Jutta Urpilaisen (sd.) matkan Bilderberg-kokoukseen maksaa ministeriö. Vielä vuosi sitten Urpilainen oli sitä mieltä, että kokouksiin osallistutaan yksityishenkilönä, Ylen uutiset kertoo.Valtiovarainministeriön ja pääministeri Jyrki Kataisen (kok.) mukaan Bilderberg-matkojen matkat maksaa ministeriö. Katainen perustelee tätä sillä, että kutsu lähetetään ministerille, ei yksityishenkilölle.

– Sinne kutsutaan ministerin asemassa, Katainen sanoi Ylen uutisille.

Vielä vuosi sitten Jutta Urpilainen korosti Bilderberg-kokousten epävirallista luonnetta.

– Bilderberg-ryhmän kokouksiin osallistutaan yksityishenkilönä.

Valtiovarainministeriö ei voi lähteä rajoittamaan yksityishenkilön osallistumista Bilder-berg-ryhmän tai minkään muun vastaavan ryhmän kokouksiin, Urpilainen kirjoitti vastauksessaan Veli-Matti Saarakkalan kirjalliseen kysymykseen.  

Kommentit

Ladataan...