Sellaista on huhuttu, näyttelijöitäkin on haastateltu.

Radio Suomellakin eilen mainittiin.

Suomessa ei Bond ole ainakaan tapahtunut, ei Ruotsissakaan, edes Noopel-komiteassa (vaikka olisi pitänyt, sen verran paljon roitoja!), eikä Virossakaan!

Bondina jatkaisi viimesen (ja toivottavasti hurjimman kerran) Daniel Craig.

Näin ennen:

Maailmaroistonakaan ei ole koskaan vielä ollut  pohjoismaalaista, eikä myöskään naista, mikä on jo tosipaha puute. Kolmosroistona aloittanut (viimmistä päälle hyvä) Grace Joneskin vaihtoi lopussa hyvikseksi elokuvan Kuoleman katse  loppupuolella.

Kuvahaun tulos haulle Kuoleman katse

Kakkos-ja kolmoskonna…

1985

Pääroisto, joka myös nitistetään viimeksi, vasemmalla ylhäällä.

 

Bondia on paitsi ”käytetty politiikassa”, myös pilailtu armottomasti sellaisella poliittisella käytöllä, vaikkapa USA Demokraattipuolueen linjariidoissa (tekijätiimin Fox edusti yhtä, kilpailija CNN kilpailevaa siipeä):

HUMORISTINEN VÄLIHUOMAUTUS:

Varoittaako Bond-elokuva ”Huominen ei koskaan kuole” (Tomorrow never dies), Englanti 1998, Ruutisbyroo CNN:stä, Guptasta kaltaisineen – ja Clintoneista
Kuvaa on erilaisissa äänestyksissä pidetty jopa parhaana Bondina. Se toistaa toi-sen parhaisiin kuuluvan bondin ”Elät vain kahdesti” (You only live twice) juoniku-viota,jossa kansainvälinen gangsteriporukka yrittää saada aikaan suurvaltojen, nyt USA:n ja Kiinan välisen maailmasodan tekemällä näille vastapuolen piikkiin me-neviä koiruuksia, jollaisia muiden kuin supervaltojen ei pitäisi osata eikä kustantaa tehdä. Englantilainen sotalaiva uppoaa Kiinanmerellä Vietnamin edustalla, mistä epäillään kiinalaisia.

Sitä ennen on kuitenkin tapahtunut, että NATO:lta on varastettu sotaharjoituksissa ”GPS-kooderi”, jolla pystytään tuottamaan vihollisen GPS-paikantimiin väärennet-tyä GPS-tietoa, joka saa lentokoneet lentämään ja laivat uimaan päin helvettiä. (Viittaa ainakin minun mielestäni huumorimuodossa väärennettyyn tieteeseen.) Tällaista lai-tetta osaa käyttää (joskin huonosti…) myös roistotahon (R)Uutistoimis-to Huomisen (Tomorrow, viittaa myös kuvan nimeen,että ”niistä ei suinkaan tällä ole päästy eroon” …), jolla on mahtavat poliittiset suhteet, kakkoskonna Henry Gupta, jota Bond arvelee ekoterroristiksi. Bondilla, vähän jähmeä Pierce Brosnan, on hampaankolossa Tomor-rowta kohtaan ja hän on tutkinut sen touhuja myös omin päin, sillä hänen ex-tyttöys-tävänsä (Teri Hatcher) on lähtenyt mediamoguli  Elliott Carverin (= puusorvari, about Ted Turner = puusorvari niin ikään) matkaan.

Meediatalon suunnitelma on sytyttää kolmas maailmansota saadakseen mahdol- lisimman paljon ja raflaavia uutisia ja voidaakseen jos oikein hyvin sattuu myös vaikuttaa sodan kulkuun voittojensa eduksi…Henry (Kissinger?) (Sanjay?) Gupta on ahne ja tyhmä suurilla panoksilla ja armottomalla moukantuurilla pelaava gangsteri, joka pettää myös pomoaan Carveria – ja Carver ja muutkin myös häntä.

https://i1.wp.com/www.bondcollectibles.de/catalog/imagebank15/4449jp.jpg?resize=332%2C495

Pomo lähettää Bondin Afganistaniin ”Terroristien tavarataloon” katsomaan, olisiko GPS-kooderi päätynyt sinne myyntiin. Ja kuinka ollakaan ilmestyy myös kaksi venä-läisittäin murtavaa asekauppiasta, joilla on kuin onkin GPS-kooderi! Hän havaitsee tutun Henry Guptan myös tulleen ostoksille matkalaukku täynnä käteistä. Koska Gupta kohta tunnistaisi hänet, on pantava hösseliksi, ja yritettävä kaapata tai hävittää ”kooderi”. Syntyneessä häslingissä kooderi putoaa ehjänä Guptan matka-laukkuun – ilmaiseksi. Rahatkin hän pitää itsellään.

Elokuvan käsikirjoittaja on amerikkakainen TV-koomikko ja poliittinen kommentaat-tori (Fox-TV) Bruce Feirstein, joka toimi myös demokraattisenaattori Michael Duka-kisin kampanjajohtaja. Henry Guptaa esittää CNN:n kanssa kilpaileva TV-kasvo, TV-taikuri ja -juontaja Ricky Jay. Elliot Carver on walesilainen Jonathan Pryce.

Sheryl Crow: Tomorrow never dies:

https://www.youtube.com/watch?v=2BxTwJtpGYA

VARSINAINEN PROFETIA tuo kuva oli, jos tästä oli kysymys….

”Bondin näköinen” presidenttiehdokas…

 

Jos tämä olisi jokin ”yhteispohjoismainen”, suosittelisin käsirjoittajaksi Liza Marklundia, joka on näyttänyt kyntensä…

 

Nobelin testamentti

Nobelin testamentti

Nobelin testamentti
.
.

Täkäläisen maailmaroiston roliin olisi esimerkiksi virolainen näyttelijä Peeter Oja yksi harkitsemisen arvoinen vaihtoehto…

https://menu.err.ee/651298/arapanija-tarja-halonen-lati-piiril

Huom koru.

 

Tunnari: William A. R. J. Korvenkoski ja Katjusha

 

https://youtu.be/igOa1EXKzTI

 

Muita ehdotuksia?

 

Bond-tyttö? Jessi Aro? Kirsti Heikel?


PS: Jos minä kirjoittaisin, aloittaisin tästä...
 

" Martti Keskitalo

Martti on toimituksen päällikkö, syntynyt vuonna 1931. Hän pitää Neuvostoliittoa Suomen pahim-pana uhkana, ja vartioi tarkasti uutisia, joita toimituksen työntekijät tekevät. Martti ei pidä Vesaa hyvänä toimittajana, koska tämä on tullut suhteilla toimitukseen – toisaalta hän luottaa Raijaan lähes sokeasti.

Kuvahaun tulos haulle Uutishuone

Martti on ollut ennen sarjan alkua naimisissa, mutta tämä lapseton liitto on päättynyt eroon. Myöhemmin sarjan edetessä paljastuu, että Martti on homoseksuaali ja yhdessä meteorologi Aarnen (Nicke Lignell) kanssa. Raija ja Martti levittivät toimituksessa perätöntä "totuutta", että heillä on suhde – näin Raija saa avioeron ja Martin homoseksuaalisuus ei paljastu, kun hänellä on heteroseksuaalinen suhde.

Martti kuolee traagisesti Rissalan lentoturmassa vuonna 1978. Tämä muuttaa toimituksen rakenteen rajusti, ja hänen tilalleen nousee Keijo. Hautajaisissa selviää, että Martti on testamentannut koko omaisuutensa Raijalle. Omaisuuden joukosta löytyy myös Martin kirjoittama kirja, joka aluksi vaikuttaa omituiselta tekeleeltä, mutta loppujen lopuksi se paljastuu nerokkaaksi kuvaukseksi vallan ja median suhteesta. Parin kommelluksen jälkeen kirja julkaistaan postuumisti. "


"OIkeaa Bondia:


skripal-435x250.jpg

Anonymaous-hakkeriryhmä on julkaissut materiaalia, joka ososittaa Englannin valmisteleen Skripal-tapausta kauan.
https://howto-news.info/nam-nuzhna-katastrofa-protiv-russkih-raskryta-mnogoletnyaya-podgotovka-britanii-k-delu-skripalej/?fbclid=IwAR0R_0PGp7zSDD74wBVC90MxIuumzqSmv-uOzjR0_Yh0_2O8MLXKwlR6-8M

" По итогам деятельности известной хакерской группы Anonymous всплыла неудобная для Лондона информация, проливающая свет на скандальный инцидент и последующие санкции в адрес РФ

Скандальное происшествие с отравлением в Великобритании бывшего шпиона и его дочери стало причиной серьезных политических гонений стран Запада в отношении России, что в реальности было основано лишь на предположениях о причастности РФ к инциденту в Солсбери. Однако, согласно сообщению газеты «Взгляд», участниками хакерской группы Anonymous была раскрыта многолетняя подготовка Британии к «делу Скрипалей».

Так, по сообщению источника, стало известно о том, что в рамках британского государственного проекта Integrity Initiative за несколько лет до известных событий сотрудником британского «Института государственного правления» Виктором Мадейрой указывалось на необходимость использования против русских какой-либо катастрофы. "
Hakkerilähteen mukaan englantilaisessa valtiollisessa projektissa Integrity Initative brittiläisen The Institute for Statecraftin yhteistyökumppanin Victor Madeira määrättiin valmistelemaan Venäjää vastaan jokin katastrofi.

" При этом, по его оценкам, данное положение дел Лондону было необходимо в качестве предлога для проведения масштабной высылки российских дипломатов не только с территории Великобритании, но и целого ряда других государств Запада. "
Välittömänä päämäränä oli saada tekosyy karkottaa suuri määrä venäläisiä diplomaatteja paitsi Britanniasta myös joukosta muita länsimaita.
" В итоге от данной политической диверсии британцы планировали достичь тот же результат, что и в 1971 году после операции FOOT, «когда из Великобритании были высланы 105 советских дипломатов». "
Tarkoitus oli toistaa vuoden 1971 Operaatio FOOT vaikutuksineen.

«Мое заключение таково, что именно мы должны либо начать дебаты, либо дождаться чего-то ужасного, что возмутит нас и заставит действовать», — рассказывается в опубликованном хакерами документе о планах директора «Института государственного правления» Кристофера Доннелли, который затем стал шефом полка группы специалистов военной разведки.

При этом из опубликованных данных стало известно и о том, что им в данную группу был включен эксперт по химическому и биологическому оружию, который работал военной лаборатории Портон-Дауна, расположенной рядом с Солсбери. "
Vuoisia sitten integrity Initiativessa aloittaneen ryhmän kemiallisen ja biologisen sadan ekspartti on Christoffer Donnelly.


Screenshot-2019-1-22%20Chris%20Donnelly%
 

" Таким образом, благодаря публикации Anonymous этих документов, была раскрыта многолетняя подготовка Британии к «делу Скрипалей». "
Näin onnistuttiin paljastamaan "tapaus Skripalin munoivuotinen valmistelu.
" В этом контексте становится очевидно, что в Лондоне задолго до инцидента в Солсбери были уверенны в необходимости, что для успешной игры против укрепления российских позиций на международной арене нужна катастрофа, которую Запад мог бы использова
ть для проведения масштабной дипломатической диверсии в отношении набирающей влияние РФ. "