SE, MITÄ TODELLISUUDESSA VAADITAAN, ON "OMAKSUMAAN JA TUNNUS-TAMAAN ITSESSÄÄN MUKA SYNNYNNÄISEN NATSISTISEN ROTUTAISTELU-MORAALIN IDEOLOGIA - MUTTA PITÄMÄÄN SE (TOISTAISEKSI) PIILOSSA!!!

SAMALLA TULLAAN MYÖS KERTONEEKSI, ETTÄ "SIELLÄ TOISELLA PUOLEN ON IHAN VASTAAVA (MUTTA "MEITÄ" VASTAAN SUUNNATTU!) "ROTUMURHA-PEILINEUROONI, JOHON EI OLE KUITEN KAAN SAATU MINKÄÄNLAISTA "HOITOA"!

EI TODELLAKAAN OLE IHME, ETTÄ "HOIDOT" EIVÄT JÄRJISSÄÄN OLEVIA KANSALAISIA KIINNOSTA!


Screenshot%202023-08-10%20at%2003-26-45%


Kuntalaisaloite.fi-sivustolta otetusta kuvakaappauksesta on käsitelty piiloon siinä näkyvät törkyviestit ja asiattomat allekirjoitukset. Kuvamuokkaus: Niko Mannonen / Yle Kuva: Kuntalaisaloite.fi

Screenshot%202023-08-10%20at%2003-27-05%

Kuntalaisaloitteen tehnyt nainen perusteli antirasistisen koulutuksen tarpeellisuutta muun muassa palveluiden yhdenvertaisuudella. Kuvakaappaus kuntalaisaloite.fi-sivustolta. Kuva: Kuntalaisaloite.fi

Todelliista tieteellistä taustaa:


https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ristojkoivula/255346-ylen-jankuttama-geenirasismi-on-huijausta/

" YLEn jankuttama ”geenirasismi” on huijausta

ristojkoivula


Risto Koivula 15.5.2018 18:58


Screenshot%202023-08-10%20at%2003-33-08%

Yle vaan jauhaa tätä vanhaa kumottua paskaa kuin leipämyllyä.

Huijausvideo väittää, että ”jokainen on (”ajattelevasta”) "geenistään rasisti", mikä on vale. Ohjelman ”kokeet” eivät millään tavalla TODISTANEET, että niissä esiintyvät ”rotukytkennät” koehenkilöiden käyttäytymiseen ja tuntemuksiin olisivat nimenomaan geneettisiä! Ne voivat olla puhtaasti opittua, kultuurista laatua, minkä aina on oltava perusolettamus. Muuta ei edes yritetty tietellisesti TODISTAA, vaan lähdettiin siitä, että kun jonkin asenteen KOHDE on biologinen ominaisuus, niin SE ASENNEKIN olisi myös ilman muuta ”biologinen”!!!

Laboratoriokokeet (joka on tarkasti ottaen TEKNISTEN tieteiden totuuskriteeri!) eivät kerro yhteiskunnallisissa asioissa totuutta oikein, vaan sopivasti veivaamalla eri tavoin väärennetyillä sellaisilla voidaan olla osoittavinaan mitä tahansa. ”Koehenkilöitä” oli karkeasti kolmenlaisia: sellaisia, jotka ovat itse harjoittaneet rasis-mia (erityisesti valkoinen ”punaniska” aussimies), sellaisia, jotka kokivat aiheellisesti olleensa rasismin kohteina (erityisesti aussi aboriginaalinainen ja myös kongolainen pakolaistaustainen mies, joka taisi olla ainoa, joka emotionaalisella tasolla ”ei ollut lainkaan rasisti”), ja sitten oli ”neutraaleja”, jotka kuitenkin olivat useimmiten eläneet pääasiassa "muiden kuin omanrotuisten" keskellä ja käyttivät näkyviä etnisiä ja uskonnollisia tunnusmerkkejä kuten mm. juontaja ja päähenkilö.

Punaniska ja abo pyrittiin saamaan emotionaalisesti ystävystymään ja ”ihastumaan” toisiinsa sen ”todistamiseksi,” että ”rasimingeenien kanssa voidaan elää” (joskin selvästikin VAIN JOS ”NE” TUNNUSTETAAN ja ”niitä varotaan” …)…

Tälläisella kusetetaan vain hyvin sivistymättömiä ja perustyhmiä, epäkriittisiä ihmisiä!

https://areena.yle.fi/1-4175085

Tiededokumentti: Oletko rasisti?

  • 54 min
  • ma 14.5.2018
  • 3 kk 2 pv
  • 2781 katselua

Onko rasismi synnynnäistä vai opittua? Tutkimukset osoittavat, että alitajuntainen rasismi voidaan havaita erilaisten testien avulla. Dokumentti esittelee, kuinka aivojen rasistisia impulsseja voidaan havaita ja muuttaa.

Ohjelman tiedot

Alkuperäisnimi Are Your Racist?

Kuva16:9HD

TV-lähetyksen ääniraidatenglanti stereo

Tekstitys suomi

Katsottavissa vain Suomessa

Tämä huijausvideo EI OLE TIEDETTÄ EIKÄ SE OLE EDES DOKUMENTTI! "

Olen käsitellyt asiaa ja sen tieteellistä taustaa ja kansainvälisiä tieteellisiä artikkeleja aikaisempia samanlaisia YLE:n pläjäyksiä koskien:

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2017/04/jihuu-yle-n-puoskari-ja-haistapaskantiedeohjelma-prisma-studio-lopetti

JIHUU!!! YLE:N PUOSKARI- JA HAISTAPASKANTIEDEOHJELMA PRISMA STUDIO LOPETTI!!!

AINA MENI VAAN SKITSOMMAKSI JA SKITSOMMAKSI!!!

PRISMA STUDIO tykkäsi myös tehdä ääliömäisiä ”kokeita”, jotka oikeasti tieteellisesti koulutettuja kuten minua yleensä pöyristyttivät järjettömyydellään ja asiantuntemattomuudellaan.

Ohjelman linja oli yhdellä sanalla snoen ”ROTUMURHAPEILINEUROONIA”!

http://yle.fi/aihe/tiede/prisma-studio

Valittuja otteita:

VAIN OMAAN ROTUUN KOHDISTUVA VÄKIVALTA HERÄTTÄÄ YHTÄÄNMIKÄÄNLAISIA TUNTEITA,
sanovat muka PRISMA STUDIOn ”Kokeet”…

http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/yle-suoltaa-fasisti…

Tällaiset YLE:n ”kokeet” ovat puhdasta paskaa, kuten että ihmiset pystyisivät eläyty-mään vain omanrotuistensa (-väristensä) kokemuksiin, MUTTA EIVÄT TOISEN eli VÄÄRÄNVÄRISTEN:

” Italialaistutkijat näyttivät koehenkilöille videoita, jossa tuntemattoman ihmisen kättä pistetään hitaasti neulalla, ja mittasivat samalla koehenkilöiden aivovasteita TMS-laitteella. Toisen ihmisen kipu heijastuu myös katsojan aivoihin, mutta italialaistutki- mus paljasti, että näin on vain, jos nämä kaksi ihmistä – kivun kokija (siis käsi videolla) ja katsoja – ovat samaa rotua.

Valkoihoiset koehenkilöt samaistuivat valkoihoisen käden kipuun ja tummaihoiset tummaihoisen, mutta valkoihoisia ei hetkauttanut tummaihoisen kipu eikä toisinpäin.”

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/11/17/minako-rasisti

Originaali”tutkimus” on täällä Current Biology -sivustolta. (Tämä EI OLE biologiaa!)

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0960982210005154

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2014/11/yle-toraytti-taas-tuutin-taydelta-paskaa-muka-vauvoilla-moraalivaisto

sunnuntai, 16. marraskuu 2014

OHO! YLE:n ”vauvojen reiluusmoraalivaisto” ”olikin” ”rotumurhapeilineuroni”…!

Kun YLEn asiakkaat kuten opettajat ja oppilaat etsivät netistä lisää tietoa ”kiinnostavasta” (vaikkakin ”sisäpiireihin rajoittuvasta” ”synnynnäisestä reiluusmoraalivaistosta”,niin sieltä löytyykin kyseisen tutkijan ”tutkimustuloksena” –

”ROTUMURHAPEILINEUROONI”!!!!

1981929_612032648871455_342136511_n.jpg

More: puppets getting hurt.jpg

http://www.hs.fi/radiotelevisio/a1383453501485?jako=edb56cf92283ea9659f633d82fa36afd&ref=tw-share

http://www.cbc.ca/natureofthings/features/research-on-infant-morality

Babies: Born to Be Good?

Watch Full Episode

The latest studies on the minds of infants reveal new information about how humans shape their moral views – and this research is being done by Canadians.

Studies by a group of Canadian-born or based psychologists have provided the first evidence that babies are hardwired with an innate sense of good and bad.

Uutiset Radio ja TV, Tiededokumentti

Vauvalla on moraalivaisto

Psykologit ovat alkaneet päästä selville siitä, miten paljon lapsi ymmärtää luonnostaan reiluudesta
4.11.2013 2:00 0

Timo Peltonen, Yle

(Patatyhmä toimittaja ei ole ansinnäkään katsonut ohjelmaa EIKÄ VARSINKAAN LUKENUT TEKIJÖIDEN MUKA ”TIETEELLISIÄ TUTKIMUKSIA”, joissa puhutaan tosiasiassa ROTUMURHAPEILINEURONISTA eikä suinkaan mistään ”yleisestä reiluudesta”!

Mm. uusiseelantilainen psykologian tohtori Damian Scarf on osoittanut (niin ikään kokein yksityiskohtaisesti, vaikka tässä kokeessa on ”pieni piru” mukana…). mm. mi-ten näitä valekokeita, erityisesti ”vauvojen geeniasenteita” koskevia, väärennetään: vauva (kuten aikuinenkin) voidaan saada SAMAISTUMAAN emotionaalisesti johnkin näytelmän tai nukkeshown hahmoon, jonka jälkeen hänen reaktionsa esitykseen seuraavat tämän ”idolin” kohtaloita, jolloin ne voidaan videoilla saada vaikuttamaan esimerkiksi ”sosiaalisten tilanteiden syvälliseltä ymmärtämiseltä (ilman mitään omaa kokemusta!) tai ”moraalisilta kannaotoilta”!


http://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0042698


Social Evaluation or Simple Association? Simple Associations May Explain Moral Reasoning in Infants

Abstract

Are we born amoral or do we come into this world with a rudimentary moral com-pass? Hamlin and colleagues argue that at least one component of our moral sys-tem, the ability to evaluate other individuals as good or bad, is present from an early age. In their study, 6- and 10-month-old infants watched two social interactions – in one, infants observed the helper assist the climber achieve the goal of ascending a hill, while in the other, infants observed the hinderer prevent the climber from ascen-ding the hill. When given a choice, the vast majority of infants picked the helper over the hinderer, suggesting that infants evaluated the helper as good and the hinderer as bad. Hamlin and colleagues concluded that the ability to evaluate individuals based on social interaction is innate. Here, we provide evidence that their findings reflect simple associations rather than social evaluations.

The Guardian:

Dr Damian Scarf, University on Otago, Zew Zeeland, ”synnynainen ydintieto” -huijausten yksi paljastaja.


Ylilaudalla masinoitiin rasistinen törkykampanja perheenäidin kunta-laisaloitetta kohtaan – oikeusministeriöllekin ennennäkemätön tilanne

Yle kysyi erityisasiantuntijalta, miten oikeusministeriön ylläpitämässä palvelussa on mahdollista viljellä räikeää rasismia.


Jonna Karjalainen

Jyväskyläläinen monikulttuurisen perheen äiti teki oikeusministeriön ylläpitämässä palvelussa kuntalaisaloitteen, eikä osannut arvata, millainen mylläkkä siitä syntyisi.

Kuntalaisaloitteen aiheena oli antirasismikoulutuksen ottaminen osaksi kaupungin henkilöstökoulutusta.

Noin viikko sitten tehty aloite on kerännyt pitkän kannattajalistan. Suurin osa nimistä sisältää räikeän rasistista kieltä ja natsiviittauksia. Joukossa on myös tunnettujen julkisuuden henkilöiden ja poliitikkojen nimiä.

– Kuvittelin, että kuntalaisaloitteen allekirjoittamiseksi tarvitaan vahvaa tunnistautu-mista. Yllätyin, kun sinne voikin tunnistautua sähköpostin kautta, hän kertoo.

Hän huomasi ensimmäiset törkynimet jo viime viikon perjantaina.

– Viikonloppuna niitä tuli lisää ja lisää. Loppujen lopuksi niitä oli satoja.

Aloitteen tehnyt jyväskyläläisnainen haluaa esiintyä jutussa nimettömänä, koska ko-kee asian arkaluontoisena. Hän pelkää oman ja perheensä turvallisuuden puolesta.

– Perheemme törmää eri paikoissa kuukausittain rasismiin. Se on kadulla huutelua, ja sitä, ettei puoliso saa työpaikkaa yhtä nopeasti kuin joku, jolla on suomalainen nimi. Tai aikuinen lapsi ei saa asuntoa, hän kertoo.

Kuntalaisaloitteen tehnyt nainen perusteli antirasistisen koulutuksen tarpeellisuutta muun muassa palveluiden yhdenvertaisuudella. Kuvakaappaus kuntalaisaloite.fi-sivustolta. Kuva: Kuntalaisaloite.fi

Naisen mukaan hänen aloitteensa saama vastaanotto kertoo, että rasismia on edelleen kitkettävä.

– Totta kai olen surullinen, mutta tämä kertoo siitä tarpeesta, joka yhteiskunnassamme on, hän toteaa.

Kuntalaisaloite näyttää poistuneen palvelusta kokonaan maanantaina. Aloitteen tekijä on ollut yhteyksissä oikeusministeriöön ja odottaa toimintaohjeita.

Erityisasiantuntija: ”Pahin mahdollinen tilanne”

Yle kysyi oikeusministeriön erityisasiantuntija Atte Kuismin-Raerinteeltä, miten ministeriön ylläpitämässä palvelussa on mahdollista viljellä räikeää rasismia ja mitä asialle aiotaan tehdä.

Miten on mahdollista, että palvelussanne julkaistuun antirasismikoulutuksia koskevaan kuntalaisaloitteeseen on kertynyt näin runsaasti tekaistuja, selkeästi rasistisia nimiä?

Haluamme antaa mahdollisimman monelle mahdollisuuden kannattaa kuntalaisaloitteita. Siksi sinne pystyy kirjautumaan sähköpostiosoitteella. Aloitteiden tekijöillä on myös mahdollisuus katsoa listaansa, ja tarkistaa, onko sinne tullut vääriä nimiä. Sillä pyritään henkilötietosuojan kannalta estämään, että joku käyttäisi toisen nimeä väärin.

Vastaavaa masinointia ei ole tullut ikinä ennen. Ylilaudalla oli ollut tästä aloitteesta paljon keskustelua ja siellä oli kannustettu menemään hassuilla nimillä kannattamaan aloitetta.

Nyt tuli pahin mahdollinen tilanne vastaan.

Onko siis niin, että kaikki nämä tekaistut nimet ovat yksittäisten ihmisten tekosia?

On selkeää, ettei taustalla ollut bottihyökkäystä, vaan yksittäiset ihmiset ovat tulleet trollaustarkoituksessa sivustolle.

Onko tiedossanne vastaavanlaisia tapauksia? Sanoit, että tämä on aika harvinainen.

Tiedossa ei ole vastaavanlaisia tapauksia. Olen itse ollut helmikuusta asti töissä oikeusministeriössä, mutta olen kuullut, ettei kertaakaan aiemmin ole ollut tällaisia ongelmatapauksia. Yksittäisiä väärällä nimellä tehtyjä on sähköpostikirjautumisen takia ollut, mutta ne on saatu helposti korjattua.

Mitä olette tehneet nyt esimerkkinä olevassa tapauksessa?

Olemme olleet aloitteen tekijään yhteydessä.Hänellä on ensisijaisesti mahdollisuus käydä kannattajalistaa läpi ja poistaa kannattajia. Ylläpidosta emme pysty poistamaan yksittäisiä kannattajia, koska ei ole oikein, että oikeusministeriö tekisi niin. Tässä tapauksessa oli kuitenkin hyvin paljon rasistisia kannattajanimiä ja kaikkea mahdollista muutakin. Aloitteen tekijä totesi tämän kuvastavan, miksi hänen aloitettaan tarvitaan.

Sisältö on ollut palvelumme käyttöehtojen vastaista. Siellä on myös ollut tekaistuja nimiä, kuten Sanna Marinia ja Adolf Hitleriä, joten myös henkilötietojen suojan kannalta olemme päätyneet poistamaan aloitteen näkyviltä. Sitä ei ole poistettu, mutta se ei näy julkisesti. Aloitteen tekijä voi tehdä muutokset, ja lähettää sen kuntaan tai laittaa uudelleen keräämään kannattajia.

Miten tällaiset tapaukset estetään jatkossa? Vai ovatko ne edes estettävissä?

Ovat estettävissä ja olemme pitkään tiedostaneet, että tämä voi olla odotettavissa. Olemme tämän myötä tekemässä niin,että kannattajalistassa näkyvät vain henkilöt,jotka ovat vahvasti tunnistautuneet palveluun. Sähköpostikirjautumisella voi kannattaa, mutta nimi ei näy julkisessa näkymässä. Sen pitäisi aika hyvin viedä motivaatiota trollihyökkäyksen tekemiseltä.

Joutuvatko tekijät vastaamaan teoistaan, ja onko heidän henkilöllisyytensä selvitettävissä?

Jos epäillään rikosta, asia menee poliisille, ja poliisilla olisi mahdollisuus selvittää henkilöt, jotka siellä ovat käyneet. Jos henkilöt, joiden henkilötietoja on käytetty, kokevat rikoksen kynnyksen ylittyneen, he voivat ilmoittaa asiasta poliisille.

Pohdimme, onko perusteita, että teemme viranomaisena rikosilmoituksen tapauksesta.

Rasismista keskustellaan myös illan A-studiossa Yle tv 1:llä kello 21.00.

Korjaus: Jutun pääkuvan kuvatekstiin korjattu 8.8. klo 11.33 oikeusministeriön palvelun osoite oikeaan muotoonsa: kuntalaisaloite.fi.

Suosittelemme sinulle: paketissa on 10 artikkelia