https://www.pirkanblogit.fi/2017/risto_koivula/onko-yk-valinnut-polkkypaan-paasihteeriksi/

António Manuel de Oliveira Guterres GCC (s.30.huhtikuuta 1949 Lissabon, Portugali [1]) on portugalilainen sosialistipuolueen poliitikko [1], joka toimi Portugalin pääministerinä 1995–2002. Lokakuussa 2016 hänet valittiin YK:n pääsihteeriksi.

Guterres on kotoisin Lissabonista,jossa hän opiskeli teknillisessä korkeakoulussa [1]. Hän on koulutukseltaan fyysikko ja sähköinsinööri [2].Valmistuttuaan hän jatkoi jonkin aikaa urallaan akatemiassa, joka oli tuolloin vahvan katolisen vaikutusvallan alainen. Vuonna 1974 Guterres liittyi Portugalin sosialistiseen puolueeseen ja sama-na vuonna Portugalin Estado Novo -diktatuuri päättyi neilikkavallankumoukseen. [3] Hän on ollut sosialistipuolueen aktiivinen jäsen koko uransa ajan [1].

Guterres toimi vuosina 1995–2002 Portugalin pääministerinä. [4] Hän on myös kan-sainvälisesti merkittävä vaikuttaja: hän oli Sosialistisen internationaalin presidentti 1999 – 2005 [5]. Hän oli 2005 – 2015 YK:n pakolaisavun (UNHCR) pääsihteeri [6]. Guterresin toimiessa UNHCR:n pääsihteerinä sen Geneven päämajan henkilöstön määrää leikattiin ja henkilöstöä sijoitettiin lähemmäs maailman konfliktialueita.

Maailmalla hänet tunnetaan erityisesti toiminnastaan Euroopan pakolaiskriisin aika-na, jolloin hän pyrki saamaan maailman rikkaat maat tekemään enemmän konflikteja ja onnettomuuksia pakenevien ihmisten hyväksi.[3] YK:n pakolaisavun pääsihteerinä ollessaan Guterres vieraili 2015 Suomessa. [2]

YK:n turvallisuusneuvosto äänesti 6. lokakuuta 2016 yksimielisesti Guterresin YK:n pääsihteeriehdokkaaksi Ban Ki-moonin seuraajaksi.[4][7] YK:n yleiskokous vahvisti valinnan viikkoa myöhemmin.Guterres aloitti YK:n pääsihteerinä vuoden 2017 alussa. [8]

Guterresilla on kaksi lasta ensimmäisen vaimonsa kanssa, joka kuoli autokolarissa vuonna 1998. Hän avioitui uudestaan vuonna 2001. Guterres puhuu sujuvasti portugalia, englantia, espanjaa ja ranskaa. [3]

Kahden, kolmenkin erinomaisen pääsihteerin jälkeen Sosialistisen Internatsionaalin NOSKET saivat ensimmäisen (ja viimeisen) kerran YK:n pääsihteerin paikan. Hänen taustansa on samanlainen kuin vaikkapa Alexis Tsiprasin. Silloin tiedetään, että on syytä olla varpaillaan ja kieli keskellä suuta, mitä tuleman pitä…

Pääsihteeri (joka johtaa mm. YK:n oikeussysteemiä ja voi yksin haastaa valtioita YK-oikeuksiin) Bnn Ki Moon nimitti vuonna 2014 avukseen erityisen Rauhanturvaneu-voston, johon kuuluu ansioituneita ja asiantuntevia rauhanturvaajia, ja muutama va-paustaitelijataustainenkin. (Gutierrez ei sitä ole sillä ”ansiolla”, että liittyi salaa vallan- kumouksen hajottajana heti sotilasdiktatuurin kaaduttua toimineeseen Soaresin noskepuolueeseen noin vuosi ennen avoimen sotilasvallan kaatumista.)

Ja NYT SITÄ KYLMÄÄ KYYTIÄ SITTEN TULEE:

SIKAMAINEN HIROHITOISTINEN TIETEENVÄÄRENTÄJÄ JA INFOTERRORISTI TARJA HALONEN, HÄRSKI SODANLIETSOJA (JA NIIDEN SYIDEN VÄÄRISTE- LIJÄ!) TARJA HALONEN NIMITETTIIN ”RAUHANTURAVNEUVOSTOON”!!!!

MINÄ ÄÄNESTÄN VAIKKA LAURA HUHTASAARTA,JOS HÄN EHDOTTOMASTI LUPAA VETÄÄ EMÄSIAN POIS HÄPÄISEMÄSTÄ KANSAINVÄLISTÄ OIKEUS- JA RAUHANTURVAJÄRJESTELMÄÄ!!!!

JO PEÄLKÄSTÄÄN HALONPERKELISTINEN PUOSKARITIEDE RINNASTUU JOUKKOMURHAAN, JOKA ON KANSAINVÄLINEN RIKOS IHMISKUNTAA VAS-TAAN, JOLLAISET YK:N TULEE ESTÄÄ JA RANGAISTA EIKÄ ”PALKITA” (SUURILLA TURHILLA KOKOUPALKKOILLA JA MATKAKULUILLA) JA (MUKA) ”LEGITIMOIDA”!!!!

(RUPEAN MYÖS KANNATTAMAAN KIM JONG UNIA…)

https://yle.fi/uutiset/3-9836130

Paneelin jäsenet ovat kokeneita rauhanvälityksen ja diplomatian asiantuntijoita.

16.9.2017 klo 08:30päivitetty 16.9.2017 klo 09:06

Presidentti Tarja Halonen on nimitetty YK:n pääsihteerin rauhanvälityksen korkean tason neuvoa-antavan paneelin jäseneksi, kertoo ulkoministeriö.

Paneelin jäsenet ovat kokeneita rauhanvälityksen ja diplomatian asiantuntijoita, jotka avustavat pääsihteeri Antonio Guterresia rauhanvälitykseen liittyvissä asioissa.

Ulkoministeriön mukaan rauhanvälitys on noussut kansainvälisesti entistä tärkeäm-pään rooliin. YK:n tavoitteena on lisätä rauhanvälityskapasiteettia sekä tukea alueellisia ja kansallisia rauhanvälitystoimia.

Paneelin on perustanut YK:n edellinen pääsihteeri Ban Ki-moon vuonna 2014, jolloin paneeliin nimitettiin 14 jäsentä. Suurella osalla paneelin aiemmista jäsenistä on taustaa eri YK-operaatioiden johdossa.

Presidentti Tarja Halonen toimii tällä hetkellä useissa kansainvälisissä tehtävissä, ja hänet on nimetty muun muassa rinnakkaispuheenjohta- jaksi YK:n naisten ja lasten terveyttä ja ihmisoikeuksia edistävään korkean tason työryhmään. ”

Jää vain puuttumaan, että HÄNTÄ TODELLA AJETTAISIIN ”UKRAINAN RAUHAN-VÄLITTÄJÄKSI”, kuten eräs (Eduskunnasta infoterroristin tieltä väistänyt) pölhönoskekana taannoin ehdotti!!!

NO JOHAN ON HÄVYLTÄ KATKAISTU HÄNTÄ: ”HALONEN UKRAINAN SOVITTELIJAKSI!”!!!!

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2011/08/miten-halosen-ja-hautalan-tilastokeskus-sepitti-eu-lle-70-miljoona-tapettua-maon-uhria

EI JUMALAUTA!!!

Tämä on nyt yhden tanneristieuropuolueen ja EU:n russofobisen blokin vanhan- emännän junailema varmaan koko Ukrainan kriisi…

Jos fiksuja MAMUJA kuten Belle Selene XIa, niin ON ”NIITÄ TOISIAKIN ”…

Euroehdokas esittää Halosta sovittelijaksi Ukrainaan

Sovittelijan käyttäminen lisäisi Ukrainan mahdollisuuksia rauhaan, SDP:n eurovaali-ehdokas Nasima Razmyar sanoo.Europarlamentaarikko Tarja Cronberg (vihr.) ehdot- ti aiemmin, että Suomen tulisi toimia sovittelijana Ukrainan kriisissä. Razmyar pitää ajatusta oikeansuuntaisena.

– Meillä on paljon rauhanrakentamisen osaamista Suomessa.Meillä on tasapuolinen ja rakentava maine. Lisäksi Suomessa on paljon kyvykkäitä ihmisiä sovittelijan tehtävään. Yksi erittäin hyvä henkilö voisi olla presidentti Tarja Halonen.

– Presidentti Halosella on erinomaiset suhteet henkilökohtaisesti sekä Venäjälle että Euroopan unioniin. Hänellä on laaja kansainvälinen kokemus ja arvostus kanainväli-sessä yhteisössä. Lisäksi hänet tunnetaan voimakastahtoisena rauhan puolesta puhujana.

Razmyar puhui Suomessa asuvien ukrainalaisten verkoston järjestämässä paneelikeskustelussa Helsingin Eurooppasalissa. ”

Jos tuo noin menee, siitä tulee maailmansota, johon Halonen näyttää viimeiset 30 vuotta pyrkineenkin (kuin Tanner aikanaan)… ”

TÄMÄ ON HIRVITTÄVÄ SKANDAALI!

***

YK:n (EU-pölkky)pääsihteeri Guterrez:

"Koronavirus on 1000-vuotisen PATRIARKAATIN SYYTÄ!!!"

https://russian.rt.com/inotv/2020-09-08/Daily-Mail-gensek-OON-vozmutil

32898088-8707897-image-a-8_1599527383642

 

Daily Mail: генсек ООН возмутил соцсети, связав пандемию с «тысячелетием патриархата»

Оригинал новости ИноТВ:

Daily Mail: генсек ООН возмутил соцсети, связав пандемию с «тысячелетием патриархата»

Оригинал новости ИноТВ:

В интернете распространяются призывы лишить ООН финансирования. Поводом для недовольства стало заявление главы международной организации о том, что пандемия коронавируса — «демонстрация патриархата», пишет Daily Mail.

Internetissä leviää vaatimus alentaa YK:n rahoitusta. Tyytymättömyyden lähde on kansainvälisen organisaation johtajan tiedotus siitä, että koronsaviruspandemia oa "patriarkaatin demonstraatio", kirjoittaa Daily Mail.

Facebook KIELTÄYTYI JULKASEMASTA TÄTÄ!!!

Screenshot_2020-09-10%20%2820%2B%29%20Su

***

Putin esiintyy 22. 9. 2020 YK:n Turvallisuusneuvoston 75-vuotisjuhlakokouksessa.

Toivottavasti hän ottaa törttöilijöitä niskasta kiinni...

https://i24-7-news.com/general/putin-vystupit-v-oon/full/

" Путин выступит в ООН

10 сентября

Президент России Владимир Путин выступит в рамках 75-й сессии Генеральной Ассамблеи ООН. Об этом сообщает РИА Новости со ссылкой на список выступающих, присланный организацией.

Выступление российского лидера планируется 22 сентября. Путин значится в списке выступающих под седьмым номером.
Помимо Путина, в этот день также прозвучат речи президента Бразилии Жаира Болсонару, американского лидера Дональда Трампа, президента Турции Реджепа Эрдогана, лидера Китая Си Цзиньпина, а также президента Чили Себастьяна Пиньера и кубинского лидера Мигеля Диас-Канеля.

75-я сессия Генассамблеи ООН откроется 15 сентября. Неделя высокого уровня пройдет с 21 по 29 сентября. В этом году каждая страна-член, страна-наблюдатель и Европейский союз могут представить заранее записанное заявление лидера страны.  "