lauantai, 16. syyskuu 2017

Onko YK valinnut pölkkypään pääsihteeriksi???

https://www.pirkanblogit.fi/2017/risto_koivula/onko-yk-valinnut-polkkypaan-paasihteeriksi/

António Manuel de Oliveira Guterres GCC (s.30.huhtikuuta 1949 Lissabon, Portugali [1]) on portugalilainen sosialistipuolueen poliitikko [1], joka toimi Portugalin pääministerinä 1995–2002. Lokakuussa 2016 hänet valittiin YK:n pääsihteeriksi.

Guterres on kotoisin Lissabonista, jossa hän opiskeli teknillisessä korkeakoulussa [1]. Hän on koulutukseltaan fyysikko ja sähköinsinööri [2].Valmistuttuaan hän jatkoi jonkin aikaa urallaan akatemiassa, joka oli tuolloin vahvan katolisen vaikutusvallan alainen. Vuonna 1974 Guterres liittyi Portugalin sosialistiseen puolueeseen ja sama-na vuonna Portugalin Estado Novo -diktatuuri päättyi neilikkavallankumoukseen. [3] Hän on ollut sosialistipuolueen aktiivinen jäsen koko uransa ajan [1].

Guterres toimi vuosina 1995–2002 Portugalin pääministerinä. [4] Hän on myös kan-sainvälisesti merkittävä vaikuttaja: hän oli Sosialistisen internationaalin presidentti 1999 – 2005 [5]. Hän oli 2005 – 2015 YK:n pakolaisavun (UNHCR) pääsihteeri [6]. Guterresin toimiessa UNHCR:n pääsihteerinä sen Geneven päämajan henkilöstön määrää leikattiin ja henkilöstöä sijoitettiin lähemmäs maailman konfliktialueita.

Maailmalla hänet tunnetaan erityisesti toiminnastaan Euroopan pakolaiskriisin aika-na, jolloin hän pyrki saamaan maailman rikkaat maat tekemään enemmän konflikteja ja onnettomuuksia pakenevien ihmisten hyväksi.[3] YK:n pakolaisavun pääsihteerinä ollessaan Guterres vieraili 2015 Suomessa. [2]

YK:n turvallisuusneuvosto äänesti 6. lokakuuta 2016 yksimielisesti Guterresin YK:n pääsihteeriehdokkaaksi Ban Ki-moonin seuraajaksi.[4][7] YK:n yleiskokous vahvisti valinnan viikkoa myöhemmin. Guterres aloitti YK:n pääsihteerinä vuoden 2017 alussa. [8]

Guterresilla on kaksi lasta ensimmäisen vaimonsa kanssa, joka kuoli autokolarissa vuonna 1998. Hän avioitui uudestaan vuonna 2001. Guterres puhuu sujuvasti portugalia, englantia, espanjaa ja ranskaa. [3]

Kahden, kolmenkin erinomaisen pääsihteerin jälkeen Sosialistisen Internatsionaalin NOSKET saivat ensimmäisen (ja viimeisen) kerran YK:n pääsihteerin paikan. Hänen taustansa on samanlainen kuin vaikkapa Alexis Tsiprasin. Silloin tiedetään, että on syytä olla varpaillaan ja kieli keskellä suuta, mitä tuleman pitä…

Pääsihteeri (joka johtaa mm. YK:n oikeussysteemiä ja voi yksin haastaa valtioita YK-oikeuksiin) Ban Ki Moon nimitti vuonna 2014 avukseen erityisen Rauhanturvaneu-voston, johon kuuluu ansioituneita ja asiantuntevia rauhanturvaajia, ja muutama vapaustaitelijataustainenkin. (Gutierrez ei sitä ole sillä ”ansiolla”, että liittyi salaa val-lankumouksen hajottajana heti sotilasdiktatuurin kaaduttua toimineeseen Soaresin noskepuolueeseen noin vuosi ennen avoimen sotilasvallan kaatumista.)

Ja NYT SITÄ KYLMÄÄ KYYTIÄ SITTEN TULEE:

SIKAMAINEN HIROHITOISTINEN TIETEENVÄÄRENTÄJÄ JA INFOTERRORISTI TARJA HALONEN, HÄRSKI SODANLIETSOJA (JA NIIDEN SYIDEN VÄÄRISTE- LIJÄ!) TARJA HALONEN NIMITETTIIN ”RAUHANTURAVNEUVOSTOON”!!!!

MINÄ ÄÄNESTÄN VAIKKA LAURA HUHTASAARTA, JOS HÄN EHDOTTOMASTI LUPAA VETÄÄ EMÄSIAN POIS HÄPÄISEMÄSTÄ KANSAINVÄLISTÄ OIKEUS- JA RAUHANTURVAJÄRJESTELMÄÄ!!!!

JO PEÄLKÄSTÄÄN HALONPERKELISTINEN PUOSKARITIEDE RINNASTUU JOUKKOMURHAAN, JOKA ON KANSAINVÄLINEN RIKOS IHMISKUNTAA VASTAAN, JOLLAISET YK:N TULEE ESTÄÄ JA RANGAISTA EIKÄ ”PALKITA” (SUURILLA TURHILLA KOKOUSPALKKOILLA JA MATKAKULUILLA) JA (MUKA) ”LEGITIMOIDA”!!!!

(RUPEAN MYÖS KANNATTAMAAN KIM JONG UNIA…)

https://yle.fi/uutiset/3-9836130

Paneelin jäsenet ovat kokeneita rauhanvälityksen ja diplomatian asiantuntijoita.

16.9.2017 klo 08:30päivitetty 16.9.2017 klo 09:06

Presidentti Tarja Halonen on nimitetty YK:n pääsihteerin rauhanvälityksen korkean tason neuvoa-antavan paneelin jäseneksi, kertoo ulkoministeriö.

Paneelin jäsenet ovat kokeneita rauhanvälityksen ja diplomatian asiantuntijoita, jotka avustavat pääsihteeri Antonio Guterresia rauhanvälitykseen liittyvissä asioissa.

Ulkoministeriön mukaan rauhanvälitys on noussut kansainvälisesti entistä tärkeäm-pään rooliin. YK:n tavoitteena on lisätä rauhanvälityskapasiteettia sekä tukea alueellisia ja kansallisia rauhanvälitystoimia.

Paneelin on perustanut YK:n edellinen pääsihteeri Ban Ki-moon vuonna 2014, jolloin paneeliin nimitettiin 14 jäsentä. Suurella osalla paneelin aiemmista jäsenistä on taustaa eri YK-operaatioiden johdossa.

Presidentti Tarja Halonen toimii tällä hetkellä useissa kansainvälisissä tehtävissä, ja hänet on nimetty muun muassa rinnakkaispuheenjohta- jaksi YK:n naisten ja lasten terveyttä ja ihmisoikeuksia edistävään korkean tason työryhmään. ”

Jää vain puuttumaan, että HÄNTÄ TODELLA AJETTAISIIN ”UKRAINAN RAUHANVÄLITTÄJÄKSI”, kuten eräs (Eduskunnasta infoterroristin tieltä väistänyt) pölhönoskekana taannoin ehdotti!!!

NO JOHAN ON HÄVYLTÄ KATKAISTU HÄNTÄ: ”HALONEN UKRAINAN SOVITTELIJAKSI!”!!!!

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2011/08/miten-halosen-ja-hautalan-tilastokeskus-sepitti-eu-lle-70-miljoona-tapettua-maon-uhria

EI JUMALAUTA!!!

Tämä on nyt yhden tanneristieuropuolueen ja EU:n russofobisen blokin vanhanemännän junailema varmaan koko Ukrainan kriisi…

Jos fiksuja MAMUJA kuten Belle Selene XIa, niin ON ”NIITÄ TOISIAKIN ”…

Euroehdokas esittää Halosta sovittelijaksi Ukrainaan

Sovittelijan käyttäminen lisäisi Ukrainan mahdollisuuksia rauhaan, SDP:n eurovaali-ehdokas Nasima Razmyar sanoo. Europarlamentaarikko Tarja Cronberg (vihr.) ehdotti aiemmin, että Suomen tulisi toimia sovittelijana Ukrainan kriisissä. Razmyar pitää ajatusta oikeansuuntaisena.

– Meillä on paljon rauhanrakentamisen osaamista Suomessa.Meillä on tasapuolinen ja rakentava maine. Lisäksi Suomessa on paljon kyvykkäitä ihmisiä sovittelijan tehtävään. Yksi erittäin hyvä henkilö voisi olla presidentti Tarja Halonen.

– Presidentti Halosella on erinomaiset suhteet henkilökohtaisesti sekä Venäjälle että Euroopan unioniin. Hänellä on laaja kansainvälinen kokemus ja arvostus kansainvä-lisessä yhteisössä. Lisäksi hänet tunnetaan voimakastahtoisena rauhan puolesta puhujana.

Razmyar puhui Suomessa asuvien ukrainalaisten verkoston järjestämässä paneelikeskustelussa Helsingin Eurooppasalissa. ”

Jos tuo noin menee, siitä tulee maailmansota, johon Halonen näyttää viimeiset 30 vuotta pyrkineenkin (kuin Tanner aikanaan)… ”

TÄMÄ ON HIRVITTÄVÄ SKANDAALI!

***

YK:n (EU-pölkky)pääsihteeri Guterrez:

"Koronavirus on 1000-vuotisen PATRIARKAATIN SYYTÄ!!!"

https://russian.rt.com/inotv/2020-09-08/Daily-Mail-gensek-OON-vozmutil

32898088-8707897-image-a-8_1599527383642

 

Daily Mail: генсек ООН возмутил соцсети, связав пандемию с «тысячелетием патриархата»

Оригинал новости ИноТВ:

Daily Mail: генсек ООН возмутил соцсети, связав пандемию с «тысячелетием патриархата»

Оригинал новости ИноТВ:

В интернете распространяются призывы лишить ООН финансирования. Пово-дом для недовольства стало заявление главы международной организации о том, что пандемия коронавируса — «демонстрация патриархата», пишет Daily Mail.

Internetissä leviää vaatimus alentaa YK:n rahoitusta. Tyytymättömyyden lähde on kansainvälisen organisaation johtajan tiedotus siitä, että koronsaviruspandemia oa "patriarkaatin demonstraatio", kirjoittaa Daily Mail.

Facebook KIELTÄYTYI JULKASEMASTA TÄTÄ!!!

Screenshot_2020-09-10%20%2820%2B%29%20Su

***

Putin esiintyy 22. 9. 2020 YK:n Turvallisuusneuvoston 75-vuotisjuhlakokouksessa.

Toivottavasti hän ottaa törttöilijöitä niskasta kiinni...

https://i24-7-news.com/general/putin-vystupit-v-oon/full/

" Путин выступит в ООН

10 сентября

Президент России Владимир Путин выступит в рамках 75-й сессии Генераль-ной Ассамблеи ООН. Об этом сообщает РИА Новости со ссылкой на список выступающих, присланный организацией.

Выступление российского лидера планируется 22 сентября. Путин значится в списке выступающих под седьмым номером.
 

Помимо Путина, в этот день также прозвучат речи президента Бразилии Жаира Болсонару, американского лидера Дональда Трампа, президента Турции Реджепа Эрдогана, лидера Китая Си Цзиньпина, а также президента Чили Себастьяна Пиньера и кубинского лидера Мигеля Диас-Канеля.

75-я сессия Генассамблеи ООН откроется 15 сентября.Неделя высокого уровня пройдет с 21 по 29 сентября. В этом году каждая страна-член, странанаблюда- тель и Европейский союз могут представить заранее записанное заявление лидера страны.  "

 

**

https://www.voltairenet.org/article215831.html

" Russia slams UNSG António Guterres’ bias

 

Russian Foreign Minister Sergey Lavrov criticized the partiality of United Nations Secretary General António Guterres at a protocol meeting in Moscow with his Special Envoy Geir Pedersen on 23 February 2022.

The Russian Minister underlined that Mr. Guterres’ statements were not consistent with the neutrality of his position, especially since he had never supported either the application of the Minsk Agreements or that of resolution 2202 on the situation in Ukraine.

The Russian Federation considers the independence of the People’s Republics of Donestzk and Lughansk to be legal under international law in view of the non-compliance of the Minsk Agreements of 5 September 2014 [1].

The Russian Foreign Ministry wrote a letter to António Guterres. "

 

***

http://keskustelu.skepsis.fi/Message/FlatMessageIndex/409046?page=2#409709

Sekopää-transhumanisti-natsi Yuval Noah Harari on huonoin kuviteltavissa oleva pääideologi Ukrainan sodan NATO-osapuolelle...

Lainaus: Risto Koivula, 03.09.2022 18:58:13, 409629

Wanhaa keskustelua: Tollon se alko; nysse loppu...


http://keskustelu.skepsis.fi/Message/FlatMessageIndex/359804?page=1#359804

" Risto Koivula
20.03.2012 01:23:47
359804

Tarja Halosen "YK-seksitehtävästä"

Halonen on nimitetty toiseksi puheenjohtajaksi Mosambikin (thabo mbekilaisen?) en-tisen presidentin kanssa YK:n työryhmään,jonka tehtäväksi on mainittu "kriisit ja sek- suaalinen vakivalta". Työryhmä on varmaan ihan aiheellinen, mutta ainakin Halonen, jonka kaikki touhu on lopulta aina pyörinyt skitsofraeenisen ja väärän "paholaisrais-kaajamurhaajamiesteorian" sepittämisen ja propagoimisen ympärillä, on yhtä väärä valinta sellaiseeen tehtävään kuin parantumaton pedofiili lastentarhanopettajaksi.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/120977-halonen-sai-yk-homman

" Halonen sai YK-homman

Presidentti Tarja Halonen otti torstaina vastaan työn YK:n seksuaaliterveyttä edistävän työryhmän rinnakkaispuheenjohtajana.

Korkean tason työryhmän päätehtävä on seksuaali- ja lisääntymisterveyteen ja -oikeuksiin liittyvien kysymysten edistäminen poliittisella tasolla maailman laajuisesti.

Tarja Halonen jätti taakseen tasavallan presidentin tehtävät helmikuun lopussa. Tuolloin hän lupasi jatkossa keskittyä kansainvälisiin tehtäviin YK:ssa."

Täällä ensinnäkin sitä läpikotaisin falskia "teoriataustaa":

http://www.tiede.fi/keskustelut/biologia-ja-ymparisto-f9/koulukiusaaminen-ja-evoluutio-t44622-7.html

Halonen maksaa "alan" "tutkimusta" MEIDÄN RAHOISTAMME mm. nimittämällä järjettömän skitsohölynpölytoimittajan "Suomen ulkomaiseksi akateemikoksi"!1KV6BDN9US_81.jpg
 
http://www.tiede.fi/keskustelut/muut-tiedeaiheet-f14/halosen-linjalla-tuposta-papoon-ja-tipoon-t22652.html

Hän valtasi Suomen akatemian haistapaskantieteelle, JUURI TÄLLÄ "TEORIALLE":

http://hameemmias.vuodatus.net/blog/2989766/tasavallan-presidentille-16-11-2003-hallituksen-esityksen-vuoksi-akatemian-puheenjohtajaksi/

http://www.tiede.fi/keskustelut/post1162742.html#p1162742

Halonen on ajanut koko ajan organisaation perustamista "paholaismiesteorian" ympärille:

http://www.tiede.fi/keskustelut/muut-tiedeaiheet-f14/halosen-linjalla-tuposta-papoon-ja-tipoon-t22652-34.html

Ja puoluepoliittista taktiikkaa:demari(harpu)t yrittävät nyt "omia seksin" kuten Virheät ovat omineet "luonnon" (vaikka he ovat siitä puolueista huonoiten perillä osin ideologista syistä ja osin puolueista isokaupunkilaisimpana).

Jokainen poikkipuolinen sana demarien touhuista on tästä lähtien "seksivastaisuut-ta" kuten kaikki Halosen arvostelu on ollut muka "naisvastaisuutta".... "

Halosella on "selitys", että "sosialistimaissa olisi tapettu 100 miljoonaa (miestä naisista tapeltaessa...) vaikka väestötilastoissa ei näy sellaisesta merkkiäkään...

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2011/08/miten-halosen-ja-hautalan-tilastokeskus-sepitti-eu-lle-70-miljoona-tapettua-maon-uhria

http://www.tiede.fi/keskustelut/historia-kulttuurit-ja-yhteiskunta-f13/terve-menoa-epatiedepresidentti-thabo-mbeki-valitettavasti-t33839.html?hilit=Mbeki


"Työryhmä" on yritys nakertaa YK:ta ja tehdä siitäkin haistapaskantiedejärjestö! Aika näyttää, ketkä tämän farssin takana ovat Suomen, Sotsialistisen internatsionaa-lin ja joidenkuiden eteläafrikkalaisten sekonosketahojen lisäksi.Halonen yrittää antaa kuvan, että sen takana olisi USA,mikä ainakaan juri tällä hetkellä ei missään tapauk- sessa pidä paikkansa. Takana saattaa olla myös hanke hajottaa YK: erottaa siitä EU ja Afrikan unioini. Ämmä on hullu. On seurattava, mitä se putiikki tekee.

Ulkomaalaiset eivät tarvitse Hölöskän asiantutematonta ja väärää ja läpikotaisin um-pivilpillistä "seksivalistusta" tasan yhtään sen enempää kuin me suomalaisetkaan. Viehättävämmät ja naisellisemmat naiset ovat aina vieneet miehet Hölösen nenän edestä (sikäli kuin hän onkoskaan heistä ollut aidosti kiinnostunutkaan). "

Muokannut: Tomppa, 3/27/2012 12:38:18 AM "SkepsisKäyttäjä28830
Viestejä1523
1/1 |
klo 23:47 | 25.9.2022

Yuval Noah Hararin "tarinat" ovat natsistista informaatiosaastetta

Harari on täydellisesti pelkän informaatiosotasaastan tuote.Screenshot%202022-09-23%20at%2006-08-27%
 

Hänen tuuttaamansa "mielenteoria" löytyy täältä:

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2020/11/suomen-holosen-ulkomainen-akateemikko-jared-diamond-parantelee-teknologisesti-ihmispersooaa-pyhakoulun-tiedoillaan

https://www.sedaily.com/NewsVIew/1KV6BDN9US

Hänen tuuttaamansa kanadanukrainalaisen Andrey Vyshedskiyn "kieliteoria" kielen ja (luovan) ajattelun "synnystä järisyttävän aivogeenimutaation tuloksena 70000 vuotta sitten".

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2019/09/vaara-teoria-kielen-synnysta

http://imagiration.com/a3/2014_Vyshedskiy_OnTheOriginOfTheHumanMind_Edition2.pdf

ja hänen tuuttaamansa infosotasaasta Ukrainan historiasta: kanadanukrainalaisen uskonlahkon James E. Macen "Ukrainan järjestetty hölömoottori-nälänhätä" ja kana-danukrainalaisen Bogdan Strumitskiyn "ukrainalaiset raiskaajakaanin kieltä vaihta-maan pakottamia kantapersermaaneja" ("niitä" onkin ollut vain Suomessa ja vähän Ukrainassa...).

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2014/08/miten-maailman-paras-yliopisto-sepitti-ukrainan-jarjestetyn-nalanhadan

http://ukraine33.free.fr/web/article.php3?id_article=149

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2016/05/pangermanismia-ukrainassakin-olivatko-ukrainan-roomalaisajan-antet-germaaneja

http://projects.iq.harvard.edu/huri/files/viii-iv_1979-1980_part2.pdf

Näistä neljästä "persoonallisuudenpilarista" kolme eli viimeksimainitut ovat kanadan-ukrainalaisten natsien "aateperintöä" - ja ensimmäinenkin sellaisen kanssa täydessä "sopusoinnussa". Se yksi on aivokaapeli-transhumanismi.

Ukrainan sodan NATO-osapuoli EI OLISI VOINUT MISTÄÄN MUUALTA KEKSIÄ HUONOMPAA JA TYHMEMPÄÄ JA VAHINGOLLISEMPAA PÄÄIDEOLOGIA.

PS: Sauli Niinistö on rodullissesti suomusjärveläinen. Hölönen on raiskaajakaani.

 

Kuka "johtaa" ja ketä - ja "minne"?: YK:n (Baskaletin / Hölösen) "Huarravaltaseksisotaneuvosto" organisoi ja toteutti muka "Venäjä armeijan suorottamien massaraiskausten" sepittämisen Suomalaisen NOKIA Oyj:n rahoituksella!

Suomen YLE testasi propagandan, mutta homma meni wituiksi.

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2022/06/astuiko-nurinkaannetysti-uushirohitoistinen-paholaismiesteoria-yk-n-naistenseksisotaneuvosto-miinaan-ukrainassa

Michelin Baskaletista päästiin, HUH!

Hänen "tilalleen" on infhostapiireissä perustettu uusi "Bellingcat": "Safeguard Defenders"... Sillä ei kuitenkaan ole mitään YK-nojaa...

https://yle.fi/uutiset/3-12603422

YK:n raportti: Kiinan uiguurialueilla on tehty vakavia ihmisoikeusrikkomuksia ja mahdollisesti rikoksia ihmisyyttä vastaan

Ihmisoikeustilanne Xinjiangin alueella vaatii kansainväliseltä yhteisöltä kiireellistä huomiota, raportissa sanotaan. Kiina on yrittänyt estää raportin julkaisua.

STT

3:41

Screenshot%202022-10-27%20at%2018-51-16%

Arkistokuva. YK:n ihmisoikeusvaltuutettuna keskiviikkona lopettanut Michelle Bache-let kuvattuna lehdistötilaisuudessa YK:n Euroopan päämajassa Sveitsin Genevessä 13. kesäkuuta. Kuva: Valentin Flaraud / EPA

...

Vaikka Hösäri muuta kirjuuttaa, siillä ei ollut haisuakaan, miksi Baskaletti kutsuttiin Kiinaan: JOS olisi ollut, se olisi VAROITTANUT YLEä!

 

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008847973.html

" YK:n ihmis­oikeus­valtuutettu kehotti Kiinaa tutkimaan toimensa Xinjiangissa

Michelle Bachelet kertoi ottaneensa monia epäkohtia esille Kiinan eri tasoilla toimivien johtajien kanssa.

Screenshot%202022-08-16%20at%2023-18-02%

YK:n ihmisoikeusvaltuutettu Michelle Bachelet ja Kiinan ulkoministeri Wang Yi julkaisivat maanantain tapaamisestaan hyväntuulisen kuvan. Bacheletin matkan tarkoituksena oli vierailla Xinjiangissa, jonka vähemmistöjä Kiinan on pitkään kerrottu järjestelmällisesti sortavan.

28.5. 17:50

Peking

Kiinan tulisi käydä läpi toimensa Xinjiangissa ja varmistaa, että sen terrorismin vastaiset toimet eivät riko kansainvälisiä ihmisoikeuksia. Näin sanoi juuri Kiinan Xinjiangissa vieraillut YK:n ihmis­oikeus­valtuutettu Michelle Bachelet, kun hän luki lausumansa etäyhteyden päässä olleelle medialle.

Matkan syynä oli se, että noin vuodesta 2018 alkaen tutkijat, ihmisoikeusjärjestöt ja media ovat kertoneet, kuinka Kiina on järjestelmällisesti leirittänyt ja pitänyt pakkotyössä Xinjiangin vähemmistöjä.

Leiritettyjä on ollut ainakin miljoona. Tutkijoiden mukaan ihmisiä on edelleenkin vankiloissa ja pidätyskeskuksissa valtavasti, samoin kuin pakkotöissä.

Kiina kiistää väitteet kiivaasti. Sen mukaan se vain aiemmin piti koulutuskeskuksia estääkseen terrorismia.

Zelenski antoi potkut Denisovan tantan keryttäneelle yleiselle syyttäjälle Iryna Venediktovalle.

https://yle.fi/uutiset/3-12540306

Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi kertoi sunnuntaina jokailtaisessa puheessaan (siirryt toiseen palveluun) erottaneensa maan valtakunnansyyttäjän ja turvallisuuspalvelun johtajan.

STT,

Tanja Paananen

3:12

Ukrainan valtakunnansyyttäjä Iryna Venediktovan ja turvallisuuspalvelun johtaja Ivan Bakanovin erottamisen taustalla on Zelenskyin mukaan tutkinnat maanpetoksista ja yhteistyöstä Venäjän kanssa sen valtaamilla alueilla.

Venediktova nimitettiin ensimmäisenä naisena Ukrainan valtakunnansyyttäjäksi ke-väällä 2020.Virassa ollessaan Venediktova joutui ankaran kritiikin kohteeksi. Korrup- tion vastaiset aktivistit ja tiedotusvälineet arvostelivat häntä siitä, ettei hän nostanut syytteitä korkean profiilin tapauksista. Häntä syytettiin myös korruptiotutkimuksien sabotoinnista, jotka kohdistuivat presidentti Zelenskyitä lähellä oleviin henkilöihin.

Zelenskyin lapsuudenystävä ja pitkäaikainen työntekijä Bakanov nimitettiin turvalli-suuspalvelun johtajaksi elokuussa 2019. Ennen politiikkaan siirtymistään Bakanov oli lakimies ja Zelenskyin viihdeyhtiö Kvartal 95:n ylin johtaja.

Presidentin kanslian 17. heinäkuuta julkaiseman asetuksen mukaan Venediktovan sijainen Oleksyi Symonenko on nimitetty uudeksi virkaatekeväksi valtakunnansyyttäjäksi. Bakanovin sijaista ei ole vielä ilmoitettu.

Zelenskyi kertoi, että maan turvallisuuspalvelun ja oikeusviranomaisten toimia ja toi-mimatta jättämistä tullaan tutkimaan ja että 651 tutkintaa on jo aloitettu oikeusviran-omaisten alaisista työntekijöistä. Yli 60 turvallisuuspalvelun tai valtakunnansyyttäjän toimiston työntekijää toimii Zelenskyin mukaan Venäjän kanssa yhteistyössä miehitetyillä alueilla.

– Näin suuri määrä rikoksia maamme kansallista turvallisuutta vastaan ja havaitut yhteydet Ukrainan oikeusviranomaisten ja venäläistiedustelun välillä herättävät vakavia kysymyksiä kyseisten tahojen johtoa kohtaan. Kaikkiin näihin kysymyksiin tullaan saamaan kunnolliset vastaukset, Zelenskyi sanoi puheessaan.

Lähde: STT, Reuters, The Kyiv Independent "

 

***

Ukrainan ex-ihmisoikeusvaltuutettu Ljudmila Denisova(n-ihminen) "tunnustaa sepittäneensä raiskausjutut Ukrainan salaisen palvelun vaatimuksesta".

http://eu.eot.su/2022/10/05/ukrainian-ex-ombudswoman-admits-she-distributed-fakes-requested-by-intelligence/?fbclid=IwAR08b1MhnCiOR3kClFabF_a6mg3Cxuy-kdMvPxwV6zJ45t8f4m0ZOWGSiEs

" Ukrainian ex-ombudswoman admits she distributed fakes requested by intelligence

Kommentit

Ladataan...