Screenshot_2019-04-29%20Porin%20pakkolii

HERRAT JA ROUVAT JA TOVERIT !!!!

ÄLKÄÄ ÄÄNESTÄKÖ EUROVAALEISSA NOSKEJA ELI DEMAREITA!!!

NYT EI SYY NIINKÄÄN OLEE TÄÄLLÄ PÄÄSSÄ VAAN SIELLÄ: SOROSIN OHJUS FRANS TIMMERMANS!!!

NYT SELVIÄÄMYÖS SEN ILMASTOVIMMAN OIKEAT PONTIMET: SUORAN EU-VEROTUKSEN KÄYNNISTÄMINEN!!!

TÄÄ OON YHTÄ HIRVÄÄ JA TYRMÄÄVÄÄ KUIN HALONPERKELEEN ”ROTUMURHAPIERUEPEILINEUROONIT”!!!

KUKA TAHANSA MUU KUIN TIMMERMANS!!!!

https://yle.fi/uutiset/3-10759974

” Sosialistien johtava eurovaaliehdokas: EU:lle hiilidioksidivero – oikeistosta vastalauseita

Myös kristillisdemokraattien kärkiehdokas sanoo ilmastonmuutoksen estämisen olevan ”ykköstavoite”.

Hiilidioksidivero

Eurooppa tarvitsee hiilidioksidiveron, jotta se voi täyttää YK:n asettamat päästöta-voitteet, sanoo europarlamenttivaalien sosialistiryhmän kärkiehdokas, hollantilainen Frans Timmermans. Hän on antanut haastattelun saksalaiselle Rheinische Post -lehdelle (siirryt toiseen palveluun).

– On selvää, että tarvitsemme CO2-veron, jos haluamme täyttää YK:n kestävyysta-voitteet, sanoi EU-komission varapuheenjohtajana tällä hetkellä toimiva Timmermans.

– Liikenteen ja rakentamisen osalta CO2-vero toimisi kannustimena siirtymisessä sähköautoihin ja rakennusten energiatehokkuutta parantavien remonttien tekemi-seen. Luonnollisesti vero olisi säädettävä sosiaalisesti oikedenmukaisella tavalla, jotta pieni- ja keskituloisten rasitus ei nousisi, hän jatkoi.

Oikealta laidalta epäilyjä

Timmermansin keskusta-oikeistolainen vastaehdokas, saksalainen kristillisdemokraatti Manfred Weber oli lausunnossaan varovaisempi.

Hänenkin mukaansa ilmastonsuojelu on ykköstavoite [Toppziel], mutta se on ”kytkettävä muihin kysymyksiin”.

– Eurooppalaisen teollisuuden, työnantajien ja yhteiskunnan on pysyttävä muutosten tahdissa, hän muotoili Funke-mediayhtiön tiedotusvälineissä.

Saksan kristillissosiaalisen unionin johtaviin poliitikkoihin kuuluva Alexander Dobrindt on selväsanaisempi. Hän ei hyväksy hiilidioksidiveroa.

Münchner Merkur -lehdessä (siirryt toiseen palveluun) hän arvioi, että bensiinille ja lämmitysöljylle asetettava vero nostaisi niiden hintaa dramaattisesti.

– Järkevä ympäristö- ja ilmastopolitiikka tarvitsee kannustimia, ei holhousta, Dobrindt sanoo.

Timmaermans on keiken aikaa heilunut päällimmäisenä ajamassaj järjettömyyksiä käyttäen keppihevosena mm. Puolan ja Unkarin johtavien oikeistopuolueiden pienempiä hölmöyksiä ja kummallisia linjanvetoa!

ENNEN KAIKKEA MAILTA ON HALUTTU VIEDÄ KANSALLISET OIKEUSLAI-TOKSET JA KANSALLISET TIEDEYLIOPISTOT EUROBYROKRATIAN JA KAN-SAINVÄLISEN PÄÄOMAN, VIIME KÄDESSÄ SOROSIN JA BILDERBERGIN JA NATON SUORAAN HALLINTAAN!!!

TÄMÄN KOLMEN KONSTIN TIMMERMANNIN "TAIDOT" OVAT "TIEDE, KAN-SALLINEN JA KANSAINVÄLINEEN OIKEUS JA DEMOKRATIA HALKI POIKKI JA PINOON"!!!!

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2017/06/unkarin-paaministeri-viktor-orban-on-oikeassa-hallituksilla-on-oikeus-ja-velvollisuuskin-kieltaa-haistapaskantiede-yliopistot

perjantai, 16. kesäkuu 2017

UNKARIN PÄÄMINISTERI VIKTOR ORBAN ON OIKEASSA: HALLITUKSILLA ON OIKEUS – JA VELVOLLISUUSKIN – KIELTÄÄ HAISTAPASKANTIEDE”YLIOPISTOT”!

pic_5_3489264_k2034318_651.jpg

Näin on, vaikka jotkut ”kollega”-yliopistot, joukossa ”oikeitakin”, maailmalta protestoisivat.

Hallitukset myöntävät – tai on myöntämättä – tiedeyliopiston statuksen.

Näin on niin kauan kuin YK:n tieteellisesti hallinnoimaa,tieteellisin periaattein toimivaa Maailman Tiedeakatemiaa, jolla tuollaiset ongelmat voitaisiin konsultoida ”ylöspäin”, ei ole olemassa.

Tämä johtuu siitä, että tied ON MYÖS OIKEUSLÄHDE: tiede vaikuttaa tieteellisillä todistuksillaan siihen, mikä teknologia, hoito, tuomio ja ON LAILLISTA JA MIKÄ EI.

Lainsäädäntövaltaa EI SAA LUOVUTTAA YKSITYISHENKILÖILLE TAI YKSITYISILLE YRITYKSILLE.

Juuri sitä kuitenkin ”yksityiset, mm. säätiö-yliopistot” tarkoittavat!

http://www.ts.fi/uutiset/maailma/3489264/EU+otti+ensiaskeleen+kohti…

TURUN SANOMAT

Keskiviikko 26.4.2017

EU otti ensiaskeleen kohti oikeustoimia Unkaria vastaan

Niilo Simojoki, Anniina Luotonen

Euroopan komission ja Unkarin kiistelyssä siirryttiin keskiviikkona askel vakavampaan suuntaan.

Komissio kertoi antaneensa Unkarille virallisen ilmoituksen rikkomusmenettelyn aloittamisesta. Unkarilla on kuukausi aikaa vastata ilmoitukseen, minkä jälkeen EU päättää jatkotoimista.

Rikkomusmenettelyn aloittamisen taustalla on Unkarin lakiuudistus, joka on EU:n mukaan johtamassa Keski-Euroopan yliopiston (CEU) sulkemiseen Budapestissa. Yliopiston on perustanut unkarilais-amerikkalainen suursijoittaja George Soros. EU- komission mukaan uusi laki rikkoo sisämarkkinoiden periaatteita.

Jos Unkarin vastaus ei tyydytä, kiista on mahdollista viedä EU:n tuomioistuimeen, joka voi määrätä jäsenvaltiolle rangaistuksia.

Kiistaa tuuletettiin Euroopan parlamentissa, missä Unkarin pääministeri Viktor Orban syytti Sorosia ”hyökkäämisestä Unkaria vastaan”.

Samalla hän ihmetteli, miksi ”miljoonien eurooppalaisten elämän” keinottelullaan tu- honnutta Sorosia pidetään EU:ssa niin suuressa arvossa. Komission puheenjohtajan Jean-Claude Junckerin on määrä tavata Soros torstaina.

Orbanin mukaan uusi korkeakoululaki koskee yhtä lailla useita muita yliopistoja. Hän piti absurdeina syytteitä yhä toimivan CEU-yliopiston sulkemisesta.

– Aivan kuin jotain syytettäisiin murhasta samalla kun väitetty uhri on vielä elossa, Orban sanoi.

Komission varapuheenjohtaja Frans Timmermans kuvasi CEU-yliopistoa kruununja-lokiveksi kommunismin jälkeisessä Euroopassa. Uhka opinahjon sulkemisesta on synnyttänyt laajoja mielenosoituksia Unkarissa.

Akateemisen vapauden lisäksi EU:ta ovat huolestuttaneet Unkarissa pyrkimykset rajoittaa kansalaisjärjestöjen ja median toimintaa.

Unkari julkisti viime kuussa kansalaiskyselyn, jossa hallitus tiedustelee unkarilaisilta, miten toimia, kun EU uhkaa maan itsenäisyyttä. Stop Bryssel -kyselyn kuusi aihepii-riä liittyvät muun muassa laittomaan maahanmuuttoon ja oikeuteen tehdä omia päätöksiä verotuksesta.

Timmermans kävi parlamentissa läpi komission vastausta, jossa Unkarin kansalaisil- leen tarjoamia käsityksiä EU:sta kumotaan yksi toisensa jälkeen. Hän muun muassa totesi, ettei EU ole pakottamassa Unkaria päästämään maahan laittomasti tulleita siirtolaisia vaan pyytää sitä vastaanottamaan hyvin rajallisen määrä rekisteröityneitä turvapaikanhakijoita Kreikasta ja Italiasta.

– Kaikilla on oikeus omiin mielipiteisiin, mutta ei omiin tosiasioihin. Toivon Unkarin hallituksen ottavan tämän huomioon, Timmermans sanoi.

Orban vakuutti Unkarin olevan Euroopan unionin ylpeä jäsen ja kannattavan vuoro-puhelua. Komissiota hän kehotti luopumaan ennakkoluuloista Unkarin suhteen. ”

Screenshot_2019-04-29%20UNKARIN%20P%C3%8


Komissaari vetosi Unkarin demokratian historiaan.

– Elinaikani suurin ihme oli Berliinin muurin murtuminen ja rautaesiripun romahtami- nen. Ja se, että Unkarista tuli yksi Euroopan demokraattisista maista, Timmermans muisteli.

Fidesz ja kokoomus samassa ryhmässä. Puolan hallitus on toiminut samaan tapaan kuin Unkarin, mutta tähän saakka Unkari on selvinnyt Brysselissä ilman kurinpitotoi-mia. Pääministeri Orbánin Fidesz-puolue kuuluu samaan eurooppalaiseen EPP-kat-topuolueeseen kuin esimerkiksi Juncker,Saksan liittokansleri Angela Merkel ja Suo-men kokoomuspuolue. Moni EPP:n europarlamentaarikko on alkanut kokea Orbánin toiminnan kiusalliseksi europuolueen kannalta.

– Unkarin hallitus rikkoo toistuvasti EU:n yhteisiä arvoja vastaan. Fideszin olisi syytä pohtia, ovatko he oikeassa puolueryhmittymässä, sanoo Henna Virkkunen (kok.). EPP keskustelee asiasta lauantaina, kun puolue kokoontuu EU-huippukokouksen alla Brysselissä. Jyrki Katainen on EPP:n varapuheenjohtaja.

– Fideszin oikea paikka ei ole EPP-ryhmässä niin kauan kun Orbán siirtyy kauem-mas ja kauemmas demokratiasta. Hän on siirtynyt jo liian kauas, sanoo Petri Sarva-maa (kok.). Hän ei kuitenkaan erottaisi Fidesziä ryhmästä suoraan,vaan laittaisi puo-lueen jonkinlaiseen välitilaan.Sekä Virkkunen että Sarvamaa kehuvat Fideszin euro- parlamentaarikkoja aikaansaaviksi.He korostavat, että ongelma on lähinnä puolueen johtaja Viktor Orbán.EPP:tä jarruttaa asiassa myös se,että Fideszillä on 217 europar- lamentaarikon ryhmässä 11 paikkaa. Unkarilaisten lähtö heikentäisi ryhmän enem-mistöä parlamentissa. Orbán kehotti parlamentaarikoita torjumaan yritykset poistaa Fidesz EPP:stä, ja kiisti edustajien kritiikin yksinvaltaisista otteista.

***
Näin tiede- ja sivistysmaissa!

http://mvlehti.net/2016/12/12/suomalaisten-nato-trollien-yliopisto-kaatui-pietarissa/

Suomalaisten Nato-trollien ”yliopisto” kaatui Pietarissa

”Pietarin eurooppalaiseen yliopistoon” liittyy useita hämäryyksiä. Tämän pikkuruisen yliopiston lisenssi on juuri peruutettu. Sinne Arja Paananen vei rahaa oman pankkiti-linsä kautta. Sanoma konsernin Säätiö ja Kone Säätiö ovat pikkuyliopiston läheiset tukijat.


https://www.pirkanblogit.fi/2017/risto_koivula/puolan-tuomarimellakat-keiden-pitaisi-nimittaa-oikeusviranomaiset/

Puolan tuomarimellakat: KEIDEN pitäisi nimittää oikeusviranomaiset?

MITÄ HELVETTIÄ?

KEIDEN SITTEN PITÄISI NIMITTÄÄ OIKEUSVIRANOMAISET, ELLEI VALITTUJEN POLIITIKKOJEN?

EU:N?

KIRKON!!!???

HAISTAPASKANTIETEILIJÖITTEN!!!!!!!????????

YLEn uutisessa tai mielenosoittajien tunnuksissa TÄTÄ EHDOTONTA PERUSASIAA EI SANOTA!

Ei sanota myöskään, KUKA NYT NIMITTÄÄ JA EROTTAA PUOLAN OIKEUSVIRANOMAISET!

Selvää kuitenkin on, että se taho ei ole myöskään presidentti Duda, joka on samaa katolisperinnetaustaista ”konservatiivi”suuntaa kuin hallituskin…


https://yle.fi/uutiset/3-9736963

Massiiviset protestit jatkuvat Puolassa

Mielenosoittajat vaativat presidentti Andrzej Dudaa hylkäämään senaatin varhain lauantai-aamuna hyväksyneen lakimuutoksen.

Wojciech Pacewich / EPA

Screenshot_2019-04-30%20Puolan%20tuomari

Jotkut mielenosoittajat piirittivät hallitsevan puolueen johtajan Jaroslaw Kaczynskin kodin ja syyttivät häntä diktatuurista.

Presidetti Dudan edustajan mukaan Duda näkee joitakin puutteita uudessa laissa. Edustaja ei kuitenkaan suostunut lauantaina kertoa, aikooko presidentti Duda hylätä lakiesityksen.

Dudalla on 21 päivää aikaa allekirjoittaa lakiehdotus.

Euroopan unionin komissio on uhannut Puolaa seurauksilla, koska komission mukaan lakimuutos vaarantaa Puolan oikeuslaitoksen riippumattomuuden. Esillä on ollut artikla 7:n käynnistäminen, mikä voisi viedä Puolalta äänioikeu-den EU-kokouksissa. Se ei kuitenkaan välttämättä onnistu, sillä Unkari on lu-vannut tukea asiassa Puolaa. Jokainen seuraamus edellyttäisi yksimielisyyttä muissa 27 EU:n jäsenmaassa.

Lähteet: AFP, AP, Reuters, STT

.

https://yle.fi/uutiset/3-9736160

.

Kiistelty laki läpi Puolan senaatissa – Maan oikeuslaitos siirtymässä hallituksen käsiin

Kymmenet tuhannet ihmiset osoittavat mieltään lakia vastaan. EU uhkaa Puolaa vastatoimilla.